Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 23.4.2008 6:39:43
|
|
|
|
babysolza
|
Kam so pa umniki izginili? Ko piem, so, potem jih pa ni. No, glede na nae nosenike IQ kolinike vseeno upam, da boste znale prebrat...
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 6:44:50
|
|
|
|
lunca14
|
babysolza.........dobro jutro,oj jaz pa bi spala,pa ne morem,tamal se zbudi pred esto,tako,da je treba it auf,starejega pa spet vroina kuha,ma odkar je zael hodit v vrtec je skoz nekaj bolan.Jaz se grem zdejle stuirat,da pridem mal k seb,ker nisem spala zaradi starejega par urc,in to je sedaj e par noi.Upam,da bomo kmalu spet normalno spali.Lepo vekajte. Aja glede daril,lahko reete tudi za darilne bone od BC.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 7:09:35
|
|
|
|
lunca14
|
Ja pa res nekaj sumniki nagajajo,nic ni .
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 7:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro babysolza in lunca. Ker nam sumniki nagajajo, se pa pejmo pisanje smskov - tam sem ze navajena, sam je pa res manjsa tipkovnica . Ampak mislm, da mi kr gre. JAz pa kr dobro spim, sam se vedno, ne glede koliko se podlozim, zbudim na hrbtu. Si ze odrinem al pa se zmuzam preko teh polstrov. Ma sploh ne vem, kaj naj. A je to lahko ful nevarno? Al bi se prej zbudila??
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 7:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babysolza,lunca in nya! Ste pa zgodnje.Moje spanje je bilo spet za en k ,gleznje imam pa balone,pa se v mest moram,tako da pojma nimam kaj bom obula. Nya,jaz sem pisala na MON Pusenjaku o spanju na hrbtu,pa je rekel da ce nam pase lahko,ce bo pa kaj narobe bomo pa cutile in se same obrnilke,tudi v snu. Jaz semj prej najraje spala na hrbtu,tako da je zdaj kar problem.Sicer hrbtno ne prakticiram prevec,si ne upam,mi je sestra rekla da se lahko popkovina okrog vratu zavije,pa v knjigi sem prebrala,da od 4m naprej ni priporocljivo...tako da pol pa vedi kaj je prav.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 7:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Vidim, da je cela RR popacena, zato ne bom pisala sumnikov. Jaz sem tudi dobro spala danes-spet. Pa na hrbtu spim zadnje case. Sem se tudi sprasevala, ce je to dobro, pa valda je vse ok, ker ce ima kakrsnokoli krizo, zacne brcat sto na uro. Danes si bom spakirala se torbo za v porodnisnico in sem fertik z vsem,vsaj upam. Mi je rekla kolegica, naj kar lepo en mesec prej to napravim, ker njen je bil kar malo zmeden, ko je sredi noci letal po hisi in iskal to in drugo. Ju je presenetilo 1 mesec prej. No, sam je vse ok.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 8:12:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Mojca-ah, kar solit se naj grejo eni-ampak se res vidi, kako eni vidijo samo sebe . Alea za odgnano depresijo! Lunca--ti se pa pojdi naspat, pa otrocek se naj hitro pozdravi! Kako si pa ti? Si e la kaj do G ali cakas na pregled naslednji teden? Mi2 sva pa vceraj spet spremenila nacrte. Sva najprej mislila, da bova drugo leto zacela urejati dokumentacijo za gradnjo, pa bova kar letos, ker se to zna zavleci. Bi otroci prej odrasli, ce bi mi2 to tako pocasi . Imava osnutek nacrta -pravzaprav imava nacrt, ki sva ga malenkost spremenila, ampak nama fuuuuul odgovarja. Tako glede razporeditve glede na parcelo, prostorov glede na uporabo, posebne zelje,... Sedaj pa rabiva se projektanta, da nama to zrise, da se kak pameten nasvet,... Potem pa v akcijo. hm, ce ne bi cakali na tega , se v gradnjo ne bi spuscali. Tako. Jaz pa tudi moram odnest papirje v sluzbo, da mi izpolnijo-upam, da to naredijo danes, da izpolnjene nesem kar takoj na CSD. Spanje: Malo bnolje, ker puncka spet normalno spi v svoji sobi, fantek pa pride sele okoli 4. ure v spalnico--ampak zvecer nikakor ne morem zaspat.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 8:13:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Danes si bom spakirala se torbo za v porodnisnico in sem fertik z vsem,vsaj upam. No, super. sem mislila, da jo imam pripravljeno, pa sem ze kar nekaj stvari iz nje odnesla -kozmetika,....kdo bi vedel kdaj
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:24:24
|
|
|
|
alea01
|
Hej, hoj lepoticke ! Moje spanje je tudi . Me je krc lovil v levo nogo celo noc. V Lj ni v nobeni lekarni magnesola oz. se ga sploh nikjer baje ne da dobit . Danes bom sla na CSD. A te papirje pol neses v kadrovsko ali kam? Pecem pecivo iz suhega sadja....... dolgo ze nismo omenjali hrane
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:34:33
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... blagor vsem, ki lahko spite, jaz sem nad svojimi nočmi obupala... cel dan sem kot mesečnik, včasih mi uspe zadremat čez dan za kakšne pol ure... pa sredi noči me je tako zašraufalo, da sem že mislila, evo, to je to, začelo se je... potem sem šla na veliko potrebo in pod tuš, pa je bilo vse ok... ju še ne spustim ven, še nista polnoletna
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:38:22
|
|
|
|
katja_k
|
alea01 pri nas pa imajo magnesol. Polji mi naslov na ZS pa ti ga kupim in poljem. LP so !
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:41:31
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, ali pa naroči preko neta: KLIK
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:51:49
|
|
|
|
lonapo
|
jutro, moje noci se tudi pocasi krajsajo-danes sem bila spet ob stirih budna.katastrofa. Alea01 -magnesol mam jest kar na zalogi- jemljes ga pa lahko do 35 tedna. Jest grem pa dons v shoping za v kamp prikolico (posoda, pribor itd) s tasco, pa kupila bom se tetra plenice, dudice in nogavicke- to mi se manjka.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:54:32
|
|
|
|
polma
|
HOJLA, BEJBIKE!!!! Jaz sem pa sama, je službeno odletel. Preveč sem ga hvalila zadnjič-oziroma, ne!-preveč sem pričakovala od sebe ! Navsezadnje sem samo ženska. in to noseča ženska ! Se mi je zazdelo, da je postal kompletno neuporaben-v trenutku, ko je ja čas za akcijo! stene bi bilo treba prebelit, pa v otroški sobi malo spremenit razpored, za moje pojme je vse vsrano po stenah, povsod prsti. No, zakompliciralo se je pa že za vikend- nisva uredila atrija, kot sva bila zmenjena , ker je bil totalno nerazpoložen. Saj vem, da hodi v službo, jaz pa sem doma-pa vseeno! in me je kompletno vrglo s tira, sploh mu ne morem oprostit-ker ko pa si ON nekaj vbije v glavo, se morajo stvari točno tako odvit kot je splaniral, bog ne daj da jaz ne bi bila pripravljena. No, in to me fuuuul jezi !!!!! Mislim, halo?!?? Mi je že lažje, ker sem ga spljuvala !!!!! Zdaj pa razmišljam, koliko daleč se bom spustila in-če ne bi sama prebelila stanovanja. Imam 3 dni časa in eno zelo uporabno ta veliko detece doma. Kaj menite?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 9:56:04
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Alea01 -magnesol mam jest kar na zalogi- jemljes ga pa lahko do 35 tedna. . Zakaj samo do 35 tedna?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:00:31
|
|
|
|
alea01
|
hvala punce za magnesol. Kolegica dela v lekarni na Ptuju in je e eden bil in mi ga je ze dala na posto . Ja, zakaj samo do 35t? Meni pa iz pecice disi..........
< Sporočilo je popravil alea01 -- 23.4.2008 10:01:04 >
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:01:47
|
|
|
|
katja_k
|
Meni je rekla G, da ga lahko jem do 36tedna. Magnezij preprecuje krce in popadki so krci. Ce ga bos predolgo jedla se ti lahko zgodi, da bo v trebuscku ostal !!!
< Sporočilo je popravil katja_k -- 23.4.2008 10:03:24 >
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:04:45
|
|
|
|
l.daisy
|
katja, tega se je pa bati, ja..
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:06:05
|
|
|
|
alea01
|
ja, to je pa cist logicno- in jaz sem po srednji izobrazbi farmacevt
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:06:44
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k Meni je rekla G, da ga lahko jem do 36tedna. Magnezij preprecuje krce in popadki so krci. Ce ga bos predolgo jedla se ti lahko zgodi, da bo v trebuscku ostal !!! . Okej, to pa razumem. No, jaz sem dans prisopihala v 35 teden. Se pravi, da neham jemat? Ok, lih zmanjkal mi jih je, tko da se izide.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:07:26
|
|
|
|
polma
|
Na pomoč, v mojem želodcu je tuja nogica !!!!!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:07:33
|
|
|
|
polly80
|
jutro! kaj pa kalcijeve šumeče tablete,katera pije?jaz jo vsake toliko,2-3krat na teden,pa me zanima,kaj to lahko??? magnesol bom pa očitno mogla nehat pit..notri že ne sme ostat
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro še od mene Sem se danes zbudila ob petih, šla na wc in nisem mogla nazaj zaspat Sem prišla na RR pogledat, če se kaj dogaja, pa ste vse spale jaz sem potem ob sedmih omagala in šla nazaj v posteljo do pol desetih Še vedno sem v fazi pranja, pa iskanja cunj na podstrešju... tako, da imam kar pestro. V ponedeljek gremo za 5 dni na dopust in komaj čakam Alea kaj dobrega pečeš?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Na pomoč, v mojem želodcu je tuja nogica !!!!!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 23.4.2008 10:11:19
|
|
|
|
babysolza
|
ja, to je pa cist logicno- in jaz sem po srednji izobrazbi farmacevt Noseniki farmacevt, ne pozabi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.