|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
23.4.2008 6:39:43   
babysolza
Kam so pa umniki izginili? Ko piem, so, potem jih pa ni. user posted image  No, glede na nae nosenike IQ kolinike vseeno upam, da boste znale prebrat... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Junijice 2008- 3 del!
23.4.2008 6:44:50   
lunca14
babysolza.........dobro jutro,oj jaz pa bi spala,pa ne morem,tamal se zbudi pred esto,tako,da je treba it auf,starejega pa spet vroina kuha,ma odkar je zael hodit v vrtec je skoz nekaj bolan.Jaz se grem zdejle stuirat,da pridem mal k seb,ker nisem spala zaradi starejega par urc,in to je sedaj e par noi.Upam,da bomo kmalu spet normalno spali.Lepo vekajte.
Aja glede daril,lahko reete tudi za darilne bone od BC.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.4.2008 7:09:35   
lunca14
Ja pa res nekaj sumniki nagajajo,nic ni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.4.2008 7:28:39   
Anonimen
Dobro jutro babysolza in lunca. Ker nam sumniki nagajajo, se pa pejmo pisanje smskov - tam sem ze navajena, sam je pa res manjsa tipkovnicauser posted image user posted image user posted image . Ampak mislm, da mi kr gre. JAz pa kr dobro spim, sam se vedno, ne glede koliko se podlozim, zbudim na hrbtu. Si ze odrinem al pa se zmuzam preko teh polstrov. Ma sploh ne vem, kaj naj. A je to lahko ful nevarno? Al bi se prej zbudila??

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Junijice 2008- 3 del!
23.4.2008 7:48:03   
Anonimen
Jutro babysolza,lunca in nya!user posted image

Ste pa zgodnje.Moje spanje je bilo spet za en kuser posted image ,gleznje imam pa balone,pa se v mest moram,tako da pojma nimam kaj bom obula.

Nya,jaz sem pisala na MON Pusenjaku o spanju na hrbtu,pa je rekel da ce nam pase lahko,ce bo pa kaj narobe bomo pa cutile in se same obrnilke,tudi v snu.
Jaz semj prej najraje spala na hrbtu,tako da je zdaj kar problem.Sicer hrbtno ne prakticiram prevec,si ne upam,mi je sestra rekla da se user posted image lahko popkovina okrog vratu zavije,pa v knjigi sem prebrala,da od 4m naprej ni priporocljivo...tako da pol pa vedi kaj je prav.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.4.2008 7:54:30   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Vidim, da je cela RR popacena, zato ne bom pisala sumnikov.user posted image

Jaz sem tudi dobro spala danes-spet.user posted image  Pa na hrbtu spim zadnje case. Sem se tudi sprasevala, ce je to dobro, pa valda je vse ok, ker ce ima user posted image  kakrsnokoli krizo, zacne brcat sto na uro.

Danes si bom spakirala se torbo za v porodnisnico in sem fertik z vsem,vsaj upam.user posted image  Mi je rekla kolegica, naj kar lepo en mesec prej to napravim, ker njen user posted image  je bil kar malo zmeden, ko je sredi noci letal po hisi in iskal to in drugo. Ju je presenetilo 1 mesec prej. No, sam je vse ok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.4.2008 8:12:41   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

Mojca-ah, kar solit se naj grejo eni-ampak se res vidi, kako eni vidijo samo sebeuser posted image .

Alea user posted image  za odgnano depresijo!

Lunca--ti se pa pojdi naspat, pa otrocek se naj hitro pozdravi!user posted image user posted image user posted image
Kako si pa ti?
Si e la kaj do G ali cakas na pregled naslednji teden?

Mi2 sva pa vceraj spet spremenila nacrte.user posted image
Sva najprej mislila, da bova drugo leto zacela urejati dokumentacijo za gradnjo, pa bova kar letos, ker se to zna zavleci.
Bi otroci prej odrasli, ce bi mi2 to tako pocasiuser posted image .

Imava osnutek nacrta -pravzaprav imava nacrt, ki sva ga malenkost spremenila, ampak nama fuuuuul odgovarja.
Tako glede razporeditve glede na parcelo, prostorov glede na uporabo, posebne zelje,...
Sedaj pa rabiva se projektanta, da nama to zrise, da se kak pameten nasvet,...
Potem pa v akcijo.

hm, ce ne bi cakali na tega user posted image  , se v gradnjo ne bi spuscali.

Tako. Jaz pa tudi moram odnest papirje v sluzbo, da mi izpolnijo-upam, da to naredijo danes, da izpolnjene nesem kar takoj na CSD.

Spanje:
Malo bnolje, ker puncka spet normalno spi v svoji sobi, fantek pa pride sele okoli 4. ure v spalnico--ampak zvecer nikakor ne morem zaspat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.4.2008 8:13:56   
aleksandra silvija
Danes si bom spakirala se torbo za v porodnisnico in sem fertik z vsem,vsaj upam.

No, super.

sem mislila, da jo imam pripravljeno, pa sem ze kar nekaj stvari iz nje odneslauser posted image -kozmetika,....kdo bi vedel kdajuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.4.2008 9:24:24   
alea01
Hej, hoj lepotickeuser posted image !

Moje spanje je tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je krc lovil v levo nogo celo noc. V Lj ni v nobeni lekarni magnesola oz. se ga sploh nikjer baje ne da dobituser posted image .
Danes bom sla na CSD. A te papirje pol neses v kadrovsko ali kam?

Pecem pecivo iz suhega sadja....... dolgo ze nismo omenjali hraneuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.4.2008 9:34:33   
l.daisy
dobro jutro...
blagor vsem, ki lahko spite, jaz sem nad svojimi nočmi obupala... user posted image cel dan sem kot mesečnik, včasih mi uspe zadremat čez dan za kakšne pol ure...
pa sredi noči me je tako zašraufalo, da sem že mislila, evo, to je to, začelo se je... user posted image potem sem šla na veliko potrebo in pod tuš, pa je bilo vse ok...
ju še ne spustim ven, še nista polnoletnauser posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.4.2008 9:38:22   
katja_k
alea01 pri nas pa imajo magnesol. Polji mi naslov na ZS pa ti ga kupim in poljem.

LP souser posted image !

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.4.2008 9:41:31   
l.daisy
alea, ali pa naroči preko neta: KLIK

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.4.2008 9:51:49   
lonapo
jutro, moje noci se tudi pocasi krajsajo-danes sem bila spet ob stirih budna.katastrofa.

Alea01user posted image user posted image user posted image -magnesol mam jest kar na zalogi- jemljes ga pa lahko do 35 tedna.

Jest grem pa dons v shoping za v kamp prikolico (posoda, pribor itd) s tasco, pa kupila bom se tetra plenice, dudice in nogavicke- to mi se manjka.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.4.2008 9:54:32   
polma
HOJLA, BEJBIKE!!!!

Jaz sem pa sama, user posted image je službeno odletel. Preveč sem ga hvalila zadnjič-oziroma, ne!-preveč sem pričakovala od sebe user posted image ! Navsezadnje sem samo ženska. in to noseča ženskauser posted image ! Se mi je zazdelo, da je postal kompletno neuporaben-v trenutku, ko je ja čas za akcijo! stene bi bilo treba prebelit, pa v otroški sobi malo spremenit razpored, za moje pojme je vse vsrano po stenah, povsod prsti. No, zakompliciralo se je pa že za vikend- nisva uredila atrija, kot sva bila zmenjena user posted image , ker je bil totalno nerazpoložen. Saj vem, da hodi v službo, jaz pa sem doma-pa vseeno! in me je kompletno vrglo s tira, sploh mu ne morem oprostit-ker ko pa si ON nekaj vbije v glavo, se morajo stvari točno tako odvit kot je splaniral, bog ne daj da jaz ne bi bila pripravljena. No, in to me fuuuul jeziuser posted image user posted image user posted image !!!!! Mislim, halo?!??

Mi je že lažje, ker sem ga spljuvala user posted image !!!!! Zdaj pa razmišljam, koliko daleč se bom spustila in-če ne bi sama prebelila stanovanja. Imam  3 dni časa in eno zelo uporabno  ta veliko detece doma. Kaj menite?

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.4.2008 9:56:04   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Alea01user posted image user posted image user posted image -magnesol mam jest kar na zalogi- jemljes ga pa lahko do 35 tedna.

.

Zakaj samo do 35 tedna?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.4.2008 10:00:31   
alea01
hvala punce za magnesol. Kolegica dela v lekarni na Ptuju in je e eden bil in mi ga je ze dala na postouser posted image user posted image .
Ja, zakaj samo do 35t?user posted image

Meni pa iz pecice disi..........user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 23.4.2008 10:01:04 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.4.2008 10:01:47   
katja_k
Meni je rekla G, da ga lahko jem do 36tedna. Magnezij preprecuje krce in popadki so krci. Ce ga bos predolgo jedla se ti lahko zgodi, da bo user posted image  v trebuscku ostal user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil katja_k -- 23.4.2008 10:03:24 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.4.2008 10:04:45   
l.daisy
katja, tega se je pa bati, ja.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.4.2008 10:06:05   
alea01
ja, to je pa cist logicno- in jaz sem po srednji izobrazbi farmacevtuser posted image user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.4.2008 10:06:44   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k

Meni je rekla G, da ga lahko jem do 36tedna. Magnezij preprecuje krce in popadki so krci. Ce ga bos predolgo jedla se ti lahko zgodi, da bo user posted image  v trebuscku ostal user posted image user posted image user posted image !!!
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Okej, to pa razumem. No, jaz sem dans prisopihala v 35 teden. Se pravi, da neham jemat? Ok, lih zmanjkal mi jih je, tko da se izide.

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.4.2008 10:07:26   
polma
Na pomoč, v mojem želodcu je tuja nogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.4.2008 10:07:33   
polly80
jutro!

kaj pa kalcijeve šumeče tablete,katera pije?jaz jo vsake toliko,2-3krat na teden,pa me zanima,kaj to lahko???
magnesol bom pa očitno mogla nehat pit..notri user posted image že ne sme ostat user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.4.2008 10:10:54   
Anonimen
Dobro jutro še od meneuser posted image

Sem se danes zbudila ob petih, šla na wc in nisem mogla nazaj zaspatuser posted image Sem prišla na RR pogledat, če se kaj dogaja, pa ste vse spale jaz sem potem ob sedmih omagala in šla nazaj v posteljo do pol desetihuser posted image user posted image
Še vedno sem v fazi pranja, pa iskanja cunj na podstrešju... tako, da imam kar pestro. V ponedeljek gremo za 5 dni na dopust in komaj čakamuser posted image user posted image

Alea kaj dobrega pečeš?

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.4.2008 10:11:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Na pomoč, v mojem želodcu je tuja nogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.4.2008 10:11:19   
babysolza
ja, to je pa cist logicno- in jaz sem po srednji izobrazbi farmacevt

Noseniki farmacevt, ne pozabi... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.