valči
|
Zdravo! Samo na brzake,Mihael mi je zakuhal z 39.5 vročine ponoči,torej danes spet k zdravnici,najprej z njim,pol pa še na ORL z Nino.Bogi mi vsi.Nina bo spet tako dolgo po čakalnicah simo tamo,pa tečna,lačna.Ker jest in spat druigje noče,kot doma Torej bo boga,se mi kar smilui.Pa ponoči ni spala,ji je hropelo,piskalo v plučih,pa nos čistit sred noči. Ni mi jasno,kako zdravnica ni slišala nič v ponedeljek,meni se pa vse zdi,da ima bronhitis.Pa Mihaelu ni bilo nič,razen viroze v sredo,danes pa greva spet nazaj z hudo vročino.Sedaj pa mi je že malo čudno,ali šparajo na otrocih,ali kaj.Ker se mi že 14 dni oba pacarita,na koncu še bo keri v bolnici pristal Saj ne,da bi antibiotike kar dajali,vendar,ko vidiš,da otrok dolgo kreha,pa vročina pade,zraste,pa kašelj,pa vnete učke,pa Nina vnete uhice....Ona pa ne da nič! Danes bom pa jaz take volje,kot je ona bila zadnjič in bom jaz imela slab dan.Oprostite,punce,vendar mi je že malo dosti,skoz pri zdravniku,samo vozakamo se sem in tja,otroci pa skoz bolani. Upam,da porihtamo,vam javim,kako obavimo zadeve. drobižek,bravo za 2 zobka,mi smo včeraj dobili drugega,fajn Živa in Nina Neli bo pa hodila pred poletjem,imam občutek,punca ga raztura Mišk,bravo za Donine obrate,fluorjevih tabletk nisem dajala nobenem otrokom,naša pediatrija verjetno ne pozna,jemlje pa Nina vsak dan 10 ad3 kaplic,kaj pa vaši otroci? Menstruacija,se mi je včeraj pojavila in vliva,ko nora,boli nič,samo količina mi je malo velika Menda more nadomestit,ker je že od januarja lani ni bilo.Kaj pa ve,imate močne,boleče M? Grem malo prah po hiši brisat,ko še Nina spi.