Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:23:08
|
|
|
|
buči
|
pa pa
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:23:24
|
|
|
|
buči
|
to!
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:23:31
|
|
|
|
ella79
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:23:56
|
|
|
|
buči
|
Sem te prehitela ella!
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:24:28
|
|
|
|
buči
|
Ampak sem ortočja, res! Ti pa tudi, ker mojo foro potegneš
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:24:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem te prehitela ella! teb še neki manjka do 4 ****
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:25:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ampak sem ortočja, res! Ti pa tudi, ker mojo foro potegneš sem ti sam hotla stran pomagat nafilat
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:26:59
|
|
|
|
ella79
|
kok se naša tuki zravn mene pogovarja zdele res je dobra, čist zadovoljna
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 19:30:21
|
|
|
|
ella79
|
ura 19:30 gremo v banjo in spat
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 20:11:03
|
|
|
|
buči
|
Joj, sem Tilna skopala, dala v spalno vrečo in v ležalnik. Pa šla Aljažu banjo pripravit, pa Tilen že spi. Kdo bo pa jedel? Spet je padel dol po kopanju. Res čudežna voda ... Nič, mu bom kar poturila flaško. Je imel danes le 4 obroke, pa tistega ponoči, za katerega nikoli ne vem, a apše na včerajšnji dan al na dones?
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 20:28:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Me je skor kap, k sem vidla da sta 2 novi strani v 1 uri in pol, pol pa ugotovim, da se je buči mal podstrešje skisalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 20:30:04
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a si mislial da boš mel avečerno branje naša že v spančka kaj pa tara?
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 20:38:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči boš morala na sistematskem pri 3 mesecih ujet njeno lulanje ... Buči, meni se zdi, da je sistematski šele pri 6 mesecih , vsaj mi smo ga imeli. Ja, res se je buči skisalo . Očitno bi res rada še eno zvezdico . No, mi smo bili popoldan nekaj časa zunaj. Se je komaj malo zrihtalo vreme. Pol smo prišli noter, je bilo treba pa otrokom jest dat. Za Tima ni bilo problema, Anaja je imela pa krče (če jih je res ) Sem ji potem dala malo Lefaxina na dudo, pol se je pa umirila, da je lahko pojedla njenih 120 . Pol sva pa še kupčka podrle in istočasno ga naredili še v plenico . Kopali se nisva, sem jo pa dala v posteljo, pa se nekaj grozno dere . Moram it k njej.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 20:49:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sem tud sam debel pogledala kako je možno tok strani naklofat... Pol pa vidim da je blo Buči dolgčas. Hvala za odgovore, sem namazala prej Lariso z Bepantenom, pa bom zdej vidla... Sem se pa glih tko nažr..... pardon, najedla da komaj sedim... oh, ti balonček ti. Ne vem kaj mi je danes popoldne... prej sem zmazala 2 kosa kruha z mlečnim namazom (dobr, da je bil light ), zdej sem se pa še gresa najedla. Zdej pa letim pod tuš, si morm še glavo umit, da bom lepa jutr , pol me pa dohtar čaka. Mirno nočko vsem, naša pančka pri očiju, potem jo bova pa upam sam prestavla v pojstlco. No, upam.
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:11:47
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem tudi Anajo dvignila. Je ful jokala . Pol je pa nekajkrat prdnila in nazadnje še pokakcala. Zdaj sva se previle. Mi leži tu zraven na povialni in se ful pogovarja, pa še kolca se ji . Po moje bo vsak cajt huda . Meni se pa zdi,da sem spet M dobila . Je malo bolj krvavkasto, kot ponavadi . Bom videla jutri, če bo kaj drugače. Anaja se že krega , kot sem predvidevala. Zdaj jo moram pa res spat spravt. suzi, jaz imam občutek, da bo Anaja tudi lahko kmalu že zobke dobila . Ima nekam zelo belo tam spodaj . Tudi sestri (moji) sem daens pokazala, pa je rekla, da res kaže tako. No, bomo videli, kako dolgo se bo to vleklo. Tim jih je dobil šele pri 8 mesecih.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:14:02
|
|
|
|
mary_lou
|
Ker blesav dan ej...od vsega hudga sm kr menstro dobila...tko da grem v cet dat not mireno ampak sam ce bo a Taijem vse kul k mi je mirena zdele zadnja briga Ja smo bli 5 ur pr zdravniku mislm se operacija je prej koncana kot ta nesposobna sestra uspe prelit urin iz vrecke v loncek. sm ze hotla rect ce lohk jest bi blo hitrej V glavnem Tai je zdrav tko da je zgleda cucelj kriv da ne je. Ce do jutri do 11 ne bo vsaj 5 obrokov po 90 mel gre na infuzijo da ne bo hujsat zacel. No pa sva lubi pa jest vzela zadevo v svoje roke in sva identicen cucelj k ga je prej mel kupla pa ga mela 2 ure jest v gofli pa cuzala 2 ure pa on da sva ga tok zmehcala da ga je Tai sprejel in je popil najprej v susu 140 ml caja pol pa se 90 ml mleka. Mislm halo ej lenuh se mu ne da cuzat iz novih cucljev ****ti se rajs 5 ur po ZD sprehaja. Mislm 100 ljudi 100 cudi. Je pa res da so silikonski cucli res zelooo trdi. No tko jutr greva z lubijem se 5 cuclev kupit da jih bova cuzala in da bo pol Tai mel za neki casa. Tko zdej pa cakam mami da pride mi mal cez noc pomagat k je sov lubi v nocno jest sm pa k ozeta cunja sam dol bom padla. Hvala buci in vse ostale da ste stiskale pestke
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:34:34
|
|
|
|
ella79
|
mary lou da je Tai zagrabil nov cucelj in pridno papcal. Zdej naj pa še pridno spi, da se mimi odpočije
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:34:44
|
|
|
|
bamby
|
mary lou ti ne veš, kako se mi je zdaj to oddahnilo, da je s Taiem vse vredu in da je cucelj sprejel. Ja nič, bosta pa še vidva malo cuzala, če ne gre drugače. Vse za Taia! Zdaj si pa le spočij!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:37:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mary lou da je Tai zagrabil nov cucelj in pridno papcal. Zdej naj pa še pridno spi, da se mimi odpočije mami sem mislila bamby a misliš da ni to zaradi mirene men se včeraj ni nič pacal, danes pa spet. Sem mela pa prej tudi tako že ful krvavkasto
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:42:55
|
|
|
|
bamby
|
ella, nimam pojma . Samo sem začela računat, da bi lahko bila M, ker sem jo prejšnji mesec dobila 25., danes smo pa 22. Je pa krvavitev zaenkrat minimalna, samo toliko, da je noter čutiti malo bolj frišno krvavo. Zaenkrat pa še nič konkretnega. Sem pa že zadnjič rekla, če bom sploh vedela, kdaj jo bom dobila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 21:47:43
|
|
|
|
mary_lou
|
Ves BAMBY da obcudujem te male skratke k so na flaskah pa da cuzajo silikonske cuclje res so junaki kapo dol pred njimi. K te iz kavcuka so pa res mehki pa fini sam Taidobi napad histerije ce dobi ta cucelj v usta neki mu ni na kavcuku. Ja nc bova pa se midva cuzala nimas kej sm sam na hitr preletela sm vidla da je tud Anaja popila 120 za male februarske skratke upam da bo ponoc tud jedu no res upam jutr pa pridemo v vas konec k tasci na kosilo nismo bli v nedeljo k smo obiske dobil a pol bos ti kr na aptamilu ostala k porabis tega k si ga na recept dobila, kdaj mata pa teste za alergijo? Jest sm pa dons Taiju mlekec kr v caj naredila namest v vodo da je blo mal sprememba okusa, sm misla ce se je slucajno okusa navelicu sam ocitno je bil res cucelj, bomo vidl dons ponoc pa zjutri
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 22:01:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, carica je res zaspala že ob 20.30, pol se je pa v spanju s palčki kregala in smejala tko da je šele zadnjih 20 minut res tiho Me zanima kolk časa bo, ker če se kmal zbudi so vaši krivi, ker je jutr spet srečanje Mary lou se ti opravičujem, ampak sva se z mojim mal nasmejala cuzanju tebe in tvojega Svaka čast da si se spomnila tega Sam da je mali OK, ti boš pa ob 1. nasmešku jutri že kot rožica
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 22:07:54
|
|
|
|
buči
|
Mery_lou, noro, kakšna fora, dobra sta, da sta se spomnila, kako obrabiti cucelj. Meni sigurno ne bi kaj atkega kapnilo na pamet. Ampak je malo lump tale vajin Tai, da nas vse tukaj na RR tako zelo prstraši! Samo, da je vse ok. Bamby, fajn, da pije. Pa tudi ni čudno, da zdaj tako veliko kaka. Ima vsaj material za kakice delat. Je pa pri nas sigurno sistematski pri 3 mesecih. Se pa to ful razlikuje od ZD-ja do ZD-ja. Mi smo bili tudi pri 2 mesecih na pregledu, kar drugje po Lj ni navada. Čudno, da delajo take razlike. Ja, ja, malo se mi je skisalo,ampak sem bila s kolegico na 3/4 urnem večrno-nočnem sprehodu, zdaj je pa bolje. Sem si malo možgane preluftala, pa 3 na pluča vrgla, pa je mnogo bolje. Milsim, da se mi do nadaljnega ne bo več tako močno poslčabšalo. Ampak mi je pa skoraj spelo celo stran zasest!
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 22:09:39
|
|
|
|
buči
|
Mary_lou, moj je rekel, da daj raje kaj drugega v usta (lahko tudi večerjo), da ne boš zdaj samo cucljev valjala. Malo heca ... Dobro se naspi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 22.4.2008 22:09:58
|
|
|
|
Janey
|
juhuhuhuhuhuhuhuh mary lou...kak sem mislila na vas res sem vesela. mi smo pa zdaj jotico skuhali, zaj gremo še na čik, pa čeprav že križno gledam...komaj čakam da se vželem v posteljo in zaspim. Upam da nebo spet na tri ure kot je blo včeraj... buči take aljaž je tu pravi indijanec...sem se tak nasmejala ..reči da naj ne lula pa ne bo s konja padel faca mala...polupčkaj male fakine za lahko noč lepo pančite in lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?