|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
22.4.2008 20:59:15   
Alina_alin
Danes pri večernem kopanju sem slučajno spoznala, da ima naša dojenčica oktoberka rada dojenčke:
user posted image

(Ni bilo drugega pri roki kot Špelin dojenček in ne morem verjet, kako je bila zaposlena naslednjih 15 min )Ali to kaj pomeni?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
22.4.2008 21:02:15   
mišk
Neli: Bravo bravo bravo!!!user posted image user posted image user posted image  Vse oktoberke smo ponosne, da imamo v svoji sredini tako okretnega otročka!!user posted image

Skuštrana: Ja, bi ga mela, sam kaj ko se človk ne more v nedogled preseravat!user posted image  Sicer pa ti itak želim čimprej še eno punčko, ker sem enkrat zasledila, da si jo želiš!!user posted image  Pa tvoja Liza je tak luštna!!user posted image

Kje živimo: Preden sem se poročila sem živela v vasi, kjer so samo tri hiše!user posted image  Sej mi skor noben ne verjame. Ko sem bila majhna sem bila zarad tega mal zakompleksana, sedaj pa se mi zdi to velika prednost. Sedaj sem v vasi, kjer je okol 25 hiš in se mi zdi kot velemesto.user posted image  Jezi me, ker se moram vedno "človeško" oblečt, ko grem na sprehod z vozičkom...user posted image

Čudež: Se je danes zgodil pri naši hiši! Dona se je petkrat preobrnila s trebuha na hrbet!!!user posted image user posted image user posted image  Nisem mogla verjet! Očitno so ji včeraj oktoberčki dali mislit! Za piko na i pa je še enkrat zapuzala! Res čisto na kratko, a mamico in atija razganja, kot bi shodila!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
22.4.2008 21:08:29   
Alina_alin
mišk, bravo Dona! Po mojih izkušnjah dojenčki 1x pokažejo obrat, potem pa dooolgo nič, potem tu pa tam, pa spet dolgo nič, nato pa kar naenkrat samo še obrati... Tak je pri nas sedaj. Še par dni nazaj pa je bilo zatišje.

A res obstaja vas s 3 hišami al kaj? Kje to- me prav zanima - lahko tudi na zs, če nočeš tu...Ful dobro - a so pol samo tri hišne številke? Ali so zapuščene hiše in živijo samo v 3 hišah?
Pandica,ja, očala imam - našla danes v največji naglici - včeraj jih pa iskala 2 uri in se jezila. Avto preobrnila okrog in okrog in vse žepe in nahrbtnik. Mi je kar nerodno, jaz pa tu pisarila, kak jih ni. Eh, glavno da so.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
22.4.2008 21:15:02   
lane31
Čer....... malo pred Hausom da se oglasim
Jasna......mislim kaj naj rečemo.....BRAVO user posted image user posted image ........pa kam se ti tolk mudi Neli user posted image ........hitro filmček.....oba z možem jo rada gledava in se čudiva

Of topic........današnji cajtung iz lidla.........opisana denverjeva lestvica.......6 mesečni otrok že lahko sam je  user posted image user posted image ....no sedijo pa pri 9-ih user posted image

Vsem čestitke za vrtec in nove zobke user posted image

Alina_alin......e zmišljujejo se otroci kar tako pri hrani ,se kar instiktivno prav odločajo user posted image  ,kar poglej načela ločevalne diete ,k testeninam se ne je omaka user posted image ........pa 3x hura za očala

Pandica...........ja vem groza z papirji ,v roku 3-eh let sem jih 2x komplet menjavala uhhhhhhh  user posted image

A ni super ta google grup........bodo naši otroci čez 20 let imeli vse lepo pregledno shranjeno ,.......zato pa pazite kaj čvekate user posted image

Mater je fejst toti house user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
22.4.2008 21:15:09   
Pandica
Alina_alin   no, super, da si našla očala user posted image
Ju3 pa le pazi, da spet naj ne "izgubiš" za srečanju, ker pol bo spet lažni alarm user posted image user posted image

Mišk   bravo Dona za obrat user posted image Kako smo starši vedno ponosni na naše user posted image , ko jim kaj uspem, ne?
Kako mora biti šele Jasna ponosna na Neli, ko že tak razturava mala, da je joj user posted image user posted image user posted image

Moja že spančka v svoji posteljici, bom videla kdaj bo prvi alarm.
S tem, da nebo lažni kot se to dogaja Alini_alin user posted image

Jaz pa se bašem s tuno in kruhecom, ker sem bila tak lačna.
Skoz nekaj meljem user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
22.4.2008 21:17:54   
mišk
Alina_alin: user posted image  Ja, obstaja ta vas. Je pa ene sedem kilometrov ven iz Krškega, bolj v vinorodnem okolišu. So tri hišne številke (1,3 in 4). Hiša s številko 2 pa je popolna ruševina. Dobesedno. Ostali so le še temelji. No, pa še v hiši št. 3 nobeden ne živi, ker jo je lasnik pred enim mesecem prodal in ne vem, če in kdaj lahko pričakujemo nove sosede.

Fajn, da si našla očala, kajti od Max mare sigurno niso bila poceni!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
22.4.2008 21:19:59   
zala07
POZDRAVLJENE.
sem rekla, da na hitro nekaj napišem...

pandica-sem vesela, da bosta začele z uvajanjem GH. mi smo za ta teden nehali, saj je naša zala ful boga.

sem že včeraj napisala, da smo bili na morju in je iz sobote na nedeljo ponoci dobila vročino. v nedeljo je bila malo sitna, zato smo šli včeraj domov. danes pa zjutraj 2 x drisko in posip-kot alergijo po trebuščku in hrbtu. vročine danes nima. je pa zelo slabe volje. samo bi bila na rokah in non stop joka. smo bili pri zdravnici, pa nam nič ni kaj ekstra povedala. samo dala je claritine-proti alergiji in nekaj proti driski. sem ful zaskrbljena, ker čisto nič skoraj ne spi in je ful razdražliva. samo joka, jaz pa ji ne morem pomagat. tudi slabše je.

če je imela katera že podobno izkušnjo, naj mi kaj napiše ..

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
22.4.2008 21:20:52   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mater je fejst toti house user posted image user posted image

Meni pa je full dober tip glavni igralec iz Prison Break-a, saj veste kerega mislim, ne? Bi bil za ponucat  user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
22.4.2008 21:23:58   
lane31
Bravo Dona.........vidiš Mišk vse ob svojem času pa takrat par korakov skupaj.........no mi se kotalimo ,a zgolj iz hrbta na trebuh -nazaj le po pomoti ,pa puza po trebuhu v krog okoli svoje osi......vglavnem vse enako že.........hmmmmmmmmm..............vsaj 1 mesec user posted image user posted image
Je pa glasna 300 na h......danes so jo v trgovini vsi slišali kolk je kričala -ne iz jeze .......vsak se je moral obregnit v njo -ja pupa kaj pa se ti razburjaš user posted image ....meni pa kar malo user posted image ,ker je slišat tako kot da je full jezna......ma moja mala vse naredi da pritegne poglede......
V nedeljo na kosilu se je tako glasno drla k sosednji mizi kjer so sedeli družba moških,dokler je končno ni nekdo pogledal,pol pa smeh do uh in pogovor au ,buu, ouaaaa user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
22.4.2008 21:26:50   
majoli
Bravo Dona in Neli!user posted image user posted image user posted image

Čestitke slavljencem!

Vanili, sori, ampak se strinjam z Živo - je pomembna oblika testenin in okus je res drugačen:)

Lane 31, tudi jaz sem se čudila tisti lestvici.

Suzanamai, enegauser posted image za boljšo voljo.

Dodala sem svoje slikce na google groups.

PRAZNOVANJE RD DESETK007 V SEPTEMBRU

- Klaudia: 2 odrasla + 1 user posted image , LJ
- Oktoberka: 2 odrasla + 1user posted image , LJ
- *kinnie*:2 odrasla + 1user posted image + 1 otrok (4l), Radovljica
- Vanili: 2 odrasla + 1 user posted image + 1 otrok (5l), okolica LJ
- Jasna: 1 odrasel, 1 odrasel? + 1user posted image + 2 otroka, LJ
- Noa1: 2 odrasla + 1 user posted image , MB
- kasija: 2 odrasla + 1 user posted image , LJ
- *pikijakob*: 2 odrasla + 1user posted image , MB
- lane31: 2 odrasla + 1 user posted image + 2 otroka (18l in 8l), MB
- Alina_alin: 2 odrasla + 1user posted image  + 1 (3l), MB
-*Lana*: 2 odrasla + 1 user posted image ,Koroška
- suzanamai: 2 odrasla + 1 user posted image + 1 (9l), LJ
- majoli: 2 odrasla + 1user posted image , Domžale

< Sporočilo je popravil majoli -- 22.4.2008 21:35:43 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
22.4.2008 21:27:50   
Pandica
zala07   držim pesti, da bo tvoja user posted image čimprej zdrava, boščika user posted image
Ja, saj bo dobila samo par žlič sokeca tako, da končno začneva tut mi2 spoznavat različne okuse in, da še obstaja tut kaj druga kot mamina ziza user posted image
Sicer pa dokler lepo napreduje in je vse ok bo tak njena "glavna" hrana moj mlekec.
Ker mi je zdaj zrastla v enem mesecu 4 ( !!! ) cm pa samo naj kdo reče, da se punca ni "potegnila" user posted image user posted image user posted image

Lane31   kaj pa mi te lahko recimo, če ne menjam vozniške in prometne pa me dobijo? Pa daj, če sem ravno letos februarja si dala delati novo vozniško pa sem jo dobila do mojih 80-tih  let  user posted image   , zdaj pa spet jovo na novo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
22.4.2008 21:30:40   
lane31
Joj Alina_alin.........krasna fotka user posted image user posted image
Zala007 .........pomoje od hrane to ne more biti ker je preveč znakov na kupu.....to je morala nekaj virusnega staknit......a krvi in vode ji niso pregledali.......sta se kopali v bazenih ???? Čim več ji dajaj za piti
A so ispuščaji prišli hkrati z vročino ali z zamikom......bi lahko bila tudi šesta -samo driska user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
22.4.2008 21:31:37   
Pandica
Zdaj pa sem še pojedla en kos kruha z pašteto user posted image

Mater, me bo razneslo, če bom tak nadaljevala...

Pa prej sem bila na sladoledu   user posted image , saj veste kje Mariborčanke, vam ne rabim povedat ne    user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
22.4.2008 21:33:30   
lane31
ZALA007..............http://www.euroalba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=150&lang=sl

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
22.4.2008 21:50:20   
Pandica

user posted image   Punce, a je katera dobila za user posted image pri P tabletke Fluonatril?
Mi2 sma jih danes, vsaki drugi dan eno tabletko raztopljeno z čajem ali pa vodo mi je rekla.
Jih vse dajete? Grem zdaj prebrat navodila, da bom spet bolj pametna... user posted image user posted image

Jao, kako sem jezna, ko zunaj dežuje  user posted image
Sploh nimam rada dežja, zgleda bova morali priti tut mi2 ju3 z avtom, če bo slabo vreme. Naj se že začne toplo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
22.4.2008 21:51:11   
mišk
PRAZNOVANJE RD DESETK007 V SEPTEMBRU

- Klaudia: 2 odrasla + 1 , LJ
- Oktoberka: 2 odrasla + 1 , LJ
- *kinnie*:2 odrasla + 1 + 1 otrok (4l), Radovljica
- Vanili: 2 odrasla + 1 + 1 otrok (5l), okolica LJ
- Jasna: 1 odrasel, 1 odrasel? + 1 + 2 otroka, LJ
- Noa1: 2 odrasla + 1 , MB
- kasija: 2 odrasla + 1 , LJ
- *pikijakob*: 2 odrasla + 1 , MB
- lane31: 2 odrasla + 1 + 2 otroka (18l in 8l), MB
- Alina_alin: 2 odrasla + 1 + 1 (3l), MB
-*Lana*: 2 odrasla + 1 ,Koroška
- suzanamai: 2 odrasla + 1 + 1 (9l), LJ

- mišk: 2 odrasla + 1user posted image , NM

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
22.4.2008 21:52:46   
mišk
Pandica: Jst sem jih dobila, pa jih je res problem dat, ker se ne topijo. Jst jiga razdrobim kolk se da, potem pa dam po žlički skupaj s kašico.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
22.4.2008 21:54:01   
mišk
Pa meni je pediatrinja naročila, naj ji dam vsak dan enega skos do prvega razreda!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
22.4.2008 21:56:49   
Pandica
Fluonatril sje stomatološki pripravek za preprečevanje kariesa piše.

In zakaj morajo naši user posted image jesti te tabletke že tako hitro, če še je vprašanje kdaj bodo sploh zobke dobili.

Naj mi katera razloži prosim.

Lane31 ti ziher veš to, kje si? Aja, ti gledaš House-a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
22.4.2008 21:57:11   
zala07
lane31 ful hvala. mi je malo lažje. sem tako že zaskrbljena, ker se mi zdi, da ne gre nič na bolje. upam, da je res samo to. izpuščaji so prišli komaj danes, tako kot driska. vročino pa je imela iz sobote na nedeljo ponoci. preveč nekih simptomov skupaj. sem v nedeljo mislila, da je samo zob, sedaj pa je res nekaj več...

pandica kakšne tablete so to? za kaj jih imaš?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
22.4.2008 21:59:03   
zala07
pandica že imam odgovor. povej mi, katero pediatrinjo imaš? a si zadovoljna?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
22.4.2008 21:59:07   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pa meni je pediatrinja naročila, naj ji dam vsak dan enega skos do prvega razreda!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  omg
Jaz sem nehala dajat ad3 gtt ,ker je bila čisto naspidana.......zdaj je spet stara bebica nazaj ......pa bom jutri spet začela dajat da vidim

te bom še tesneje

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
22.4.2008 21:59:23   
Pandica

Res al kaj?
Ker meni pa je rekla vsak drugi dan 1 tabletko  user posted image
Kaj pa, če bi probala v mlačnem čaju? Tam bi se verjetno lažje stopile. Jaz bom ju3 probala tako, pa bom videla.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
22.4.2008 22:02:10   
mišk
Očitno daje vsak pediater svoja navodila. In ogromno mamic poznam, katerim pediatri Fluoronatrila sploh niso predpisali.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.4.2008 22:02:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

user posted image user posted image user posted image user posted image  omg
Jaz sem nehala dajat ad3 gtt ,ker je bila čisto naspidana.......zdaj je spet stara bebica nazaj ......pa bom jutri spet začela dajat da vidim

Lane31 saj se ne menimo o kapljicah AD3, ampak o tabletkah user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?