valči
|
Zdravo! Živa,hvala lepa za seznam in delo,ki si si ga naredila,mi ful prav pride. Nina je danes jedla zjutraj pirino kašo,kasneje jabolko z suho slivo,vse to skuhano in naredila sem kašico,za kosilo pa kašico iz krompirja,korenja in špinače,zalila pa s svojim mlekom.Je vse zmazala.Zvečer bi pa ji skuhala polento.Nič se ne bom več sekirala za P,klinc gleda,če sem dva gor spravila,še bom tretjo. Nina mi ponoči ne spi in joka,ker jo muči vntje ušesk,pa čez dan je boga,skoz na rokah,taka sitkana revca. Danes ima pol leta,naša princesa in 2ursae-jin princ Bor.Pa še dva,pa žal ne vem,se opravičujem,čestitam pa. Klaudia,Nina je danes dobila 2. zobek,sem prejle otipala špičko,torej,22.4. 2. zobek Komaj čakam jutri na ORL,ko grem z Nino,da jo pogledajo,a je katera že bila,kaj delajo ? Pa naš Mihael ima fejst vneto učko,Tobrex ne pomaga,že od včeraj ga mažerm,pa mu ful teže z učke in srbi.Pa spet ima 38 vročine,nima sreče,je bil prejšnji teden doma,sedaj pa spet... Se mi smili,ko gre rad v vrtec. Ve kera,a vročino lahko dobi od učke? Pediatrinje ne bom spraševala,je dobila včeraj črno piko od mene. pa menstruacijo sem danes dobila,ja fajn,sem v soboto že spraševala,kje je,pa je,na srečo grem,ker nina joka