Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 11:15:28
|
|
|
|
tweetek
|
aja, pa v petek mam pregled.... Jooj, kaji nisem updatala podarkov že sto let... Se grem stehtat, preden grem jest
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 11:26:12
|
|
|
|
beyba
|
Najprej recept za kocke.....spečeš biskvit, potem omaka za namakat pa sestoji iz mleka , čokolade, margarine, sladkorja po želji pa še rum.... Zdej odvisno kolk maš biskvita. Vse sestavine moraš prekuhat na ognju. Več kot daš čokolade in margarine, trše so kocke-oz bolj kompaktne, če daš manj margarine in čokolade, so svetlejše in bolj mehke, kar razpadajo že mal tut če jih daš v hladilnik. Zdej sestavine ne vem kolečin, ker vedno sam stresam not, po občutku.... Alea01 končno si nazaj...čakamao na sobico.... Strah poroda...Niti ne sm me je pa mal začel trkat, sam še cwlih sedem tednov, osmi se odšteva.... Dans ali jutri dobim sušilca Jutri grem v LJ mal v šoping,ko morm nest papirje na firmo za CSD... Pečem kruh morm pogledat če je ok al že čez posodo leze Kleopatra men sam leva zateka, sam sem mela pa nosečniški išias ki je sam v levo potegnu in težave sem mela sam z levo....Tko da danes počivam, ker čez noč oteklina ni splahnela.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 11:57:31
|
|
|
|
katja_k
|
Evo še mene. Danes sem imela pregled, vse je o.k., sem na +8kg (63kg). Sem pa prehlajena, ker dva dni nisem skoraj nič spala (in potem sem vedno takoj prehlajana), ker je mali štirkice dobil - spodaj in zgoraj in je bil ful bogi, celo noč se je k meni stiskal pa jamral in jokal. No včeraj je pa že celo noč spal. Preden sem ga dala spat (v njegovo posteljico) mi je kazal, da bi šel v spalnico k mamici ajat (mama aja aja), potem je malo jokal ampak je hitro zaspal. Zdaj pa že komaj čakam, da grem v porodniško, tile zobi in prehlad so me čisto uničili. Samo, do maja še delam. LP so !
< Sporočilo je popravil katja_k -- 22.4.2008 11:58:17 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 12:07:59
|
|
|
|
tweetek
|
o katja k, pol ste pa bogi bli.... No, samo da je zdaj boljše. Jaz že vidim da bom totalno razvadla svoje otroke- bi ga zihr spet k seb vzela, čim bi se začele solzice nabirat No, ja bomo pa imeli polno hišo scartančkov Alea živjo! Lepo da si nazaj! Jaz sem prepričana da bo sobica super - samo malo jo moraš popestrit pa nekaj svojega not dat in se ti koj zdi fino - men je bla najina spalniva bljak, pa sva jo čisto malo preuredila in zdaj bova še eno steno pobarvala in se mi une stare omare zdijo prav fajn kar naenkrat ... Moj je bil tudi na tečaju včeraj! Sta se s tvojim pol vidla No upam da bo šoping pomagal tako za dobro voljo kot za zobek, če ti bo pa zob še nagajal pa kar k zobarju.... Če bosta Mojca in Alea šli v rustiko pojejta še kako kepco sladodleda zame. Sem mislila it v Lj pa sem tko zmatrana in noge me bolijo da ne bom šla. Se bom učila in cunjice štimala. Mam kolokvij ta teden in izpit v četrtek! Pa pa!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 12:10:40
|
|
|
|
tweetek
|
aja kaja, če boš tole vidla: kile so +10.5, obseg ne vemo (ker ne najdem metra ), PDP je 4. junij, mi ga je pred par mesci popravla pa sem pozabila povedat , pa pregled imam v petek 25.4. ..... Thanks ;)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 12:25:26
|
|
|
|
lonapo
|
punce jest sem že pri prvem sred poroda, ko so bli najhujši popadki, rekla dohtarci, da če mi ne bo nardila Cr da bom kar šla in da mam dost in se ne grem več. Pa se mi je samo smejat začela in rekla: ja gospa, to pa ne gre kar tko, in mi v žilo spustila neki anti bolečinskega.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 12:31:02
|
|
|
|
katja_k
|
tweetek midve imava pa na isti dan rok. Sej ati bi ga tudi imel kar v spalnici, samo sem jaz kar stroga glede spanja. Do 6mesecev je bil pri nama v spalnici, potem sva ga pa preselila v njegovo sobico (vedno je pa spal v svoji posteljici). Kadar je jokal sem ga pocartala, potem pa sem ga vedno dala nazaj v njegovo posteljico, pa čeprav sem po 10krat ali pa še večkrat vstala, ampak se je splačalo. Ko sva se pa še dojila ponoči sem ga pa jaz dojila, ati ga je pa previjal (ker se je frajer vedno, ko je jedel pokakal). LP so !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 13:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla pa dans v arielu v brežicah in se kupila previjalno podlogo, ene žametke št.68 (če nam ne bodo prišle prav, jih še vedno lahko komu šenkam), pa moj je igrače na kup dajal - tiste za v vodo, za špricat, pa kupila sm še ščipalc za nohte, glavnik, krtačko in tole Vse skupaj je blo švoh 50€
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 16:01:31
|
|
|
|
nat78
|
Javljam se po dolgem času in za kratek čas.Čeprav mi je že bolje kazalo,mi nikakor ne uspe priti do računalnika,pa še takrat rabim celo večnost,da vas preberem. Za seznam:+11 kg,še vedno medenična vstava,vse drugo o.k. Lep dan vsem,sedaj pa vas grem brat!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 18:10:57
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hej how! Moram vam povedat svojo zgodbo iz pošte...mislim...neverjetno... V vrsti stoji ene 15 ljudi. Na sosednjem okenčku en tip nekaj dela in po enih 10 minutah se odloči da bo odprl še en okenček. No, jaz na hitro stopim tja in me ena starejša gospa (pa ne pretirano stara) dobesedno butne stran in se urine pred mano. Že zaradi trebuha bi lahko bila malo bolj previdna, da ne govorim da bi nosečnico lahko spustila?!? No, potem pridem na vrsto in hočem poslat eno priporočeno pismo in mi ta tip za šalterjem reče: izpolnite ta list pa potem kar nazaj na konec vrste. Mislim halo?!?!?! V vrsti 10 ljudi in naj grem na konec vrste? Pa kaj folk nima več nobenega spoštovanja do nosečnic al kaj? Seved sem tisto izpolnila in se urinila tja kjer sem bila. Ne vem...kar malo sem bila šokirana...evo, zdaj mi je pa lažje...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 18:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim.. brez besed. Pa ponavadi nosečnice naprej spuščajo ne pa tako
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 18:34:21
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ja sej....tudi jaz sem tako mislila, ampak...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:18:30
|
|
|
|
lonapo
|
Jah Mojca nimaš kej- eni imajo kulturo res na višku. Brez besed. A je katera tud tolk podrta kokr sem jest- tud živet se mi ne ljubi več. Nya-ugoden nakup
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:30:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
meni se tudi danes ne da več dihat...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda, da je nekaj v zraku
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:45:09
|
|
|
|
lonapo
|
se mi ful čveka, esino en problem je............. pisat se mi ne ljubi A bo katera kupla Angel care oz. kaj si mislte o tem?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:46:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
lonapo, jaz imam podoben problem. Samo brala bi, pa da bi samo pisalo a misliš un košek za plenice? Midva ga bova dala v seznam daril...samo ne vem še al naj dam brezkasetnega al kasetnega?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:53:12
|
|
|
|
RMRM
|
"Jah Mojca nimaš kej- eni imajo kulturo res na višku. Brez besed. " Mene je zadnjič ena starejša gospa v trgovini na blagajni kar z vozičkom naprej porivala, ene dvakrat sem voz s hrbtom mal nazaj potisnila, ona pa še kar, pol ji je pa moj ful naglas rekel če lahko neha potiskati voziček vame in počaka da bo na vrsti, ji je blo pa ful nerodno, sploh ko je videla moj velik trebuh, pa še ostale stranke so se ful obračale. Pol se je pa začela opravičevat. Sem bila pa zelo pozitivno presenečena, ko sem prišla k zdravniku in je bila čakalnica nabito polna, brez prostega sedeža, pa mi je ena punca odstopila stol
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:57:40
|
|
|
|
lonapo
|
Ne Mojca, košek za plenice že imam od prvega in je super, dokler ne začne fino kakat (po ta orenk prehrani). Mislm uno napravo za nadzarovanje dihanja.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 19:59:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
RMRM ja sej se najdejo tudi kulturni ljudje, ampak danes sem imela 2 čudna na kupu lonapo ahaaa, ker un košek se tudi kliče angelcare jaz sem dobila 2 woki-tokija in ne vem...itak bo z nama v sobi...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 20:04:46
|
|
|
|
polly80
|
lp mojca,to me pa res zanima,a seznam daril boš naredila?kako je s tem? a potem ko kdo pride pa pokažeš kaj bi imela al kako??? ne predstavljam si tega... glede obnašanja ljudi pa nimam besed..zaenkrat niti slabih izkušenj,res pa je,da sem skos v bajti.. bo tik ob moji postelji,tako da ne bom kakšnih naprav kupovala..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 20:07:14
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 lp mojca,to me pa res zanima,a seznam daril boš naredila?kako je s tem? a potem ko kdo pride pa pokažeš kaj bi imela al kako??? ne predstavljam si tega... Ne ne, samo prijatelji sprašujejo kaj naj kupijo pa potem takim res dobrim povem. Ne delam seznama Bratecu sem recimo naročila dojenčkov nahrbtnik ko me je vprašal
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 20:10:38
|
|
|
|
RMRM
|
Mojca, v takem primeru nič ne šparaj besed. Pri nas ze nekaj mesecev gradijo blok in mimo tega bloka pelje cesta do najinega doma. Do sedaj sem bila ves čas uvidevna in sem vedno brez problema počakala, da so umaknili vozila s ceste, pa nič nisem komplicirala ko so cesto zril in nisi mogel z avtom do hiše, zadnjič mi je pa tud film počil in sem jih enemu majstru kar pošteno napela. Ful se mi je mudilo k zdravniku, k sem bila pozna, in spet na cesti kamion, pa mi frajer reče, da bom mogla skozi vas ( tam pa sploh ni cesta, ampak je kolovozna pot, pa ful je ozko...), na kar mu kar naravnost povem da tud pod razno ne grem skozi vas, da se mi zelo mudi, in da nemudoma odstrani vozilo s ceste ker bom drugače pokliciala policijo. Pol so pa res vozilo umaknili. Sem bla tolk jezna, da sem potem klicala na občino in se še tam "zajala" za vse nazaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 20:10:51
|
|
|
|
polly80
|
aha,aha.. zdaj pa že razumem,saj pametno to..sem že mislila da boš naredila tako kot za poročna darila,ko lahko kam v trgovino neseš seznam želja-daril,potem ti pa kupujejo... mene tudi sprašujejo,ampak kar nič ne upam rečt,mi je tako tečno to..domačim že,drugim pa ne..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 20:14:05
|
|
|
|
*Mojca*
|
RMRM tako se dela Sej tudi jaz bom začela počasi tako delat... polly80 ja sej sem tko čundo napisala Samo glupo mi je da mi vsi nosijo neke cunjice, ki jih imam milijon, če mi lahko nekdo recimo kupi termometer za banjico
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.