Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:01:43
|
|
|
|
babysolza
|
ojla, da še jaz mal pojamram. Danes sem 1. mogla sredi noči vstat in it na wc. Sem se celo pot spraševala, kako bom pa zdej jaz nazaj zaspala, ker običajno ko se zbudim je potli konc, sam ni blo blema - še v postli nisem bla, sm že drnjohala. Meni je tudi vroče. Včeraj sem sedela zvečer pri odprtem oknu in jamrala kolk je vroče, je pa zraven deke nase vleku. Kaj boste pa kej dobrega skuhale danes? Jaz bom najbrž kr rižoto. Jo mam ful rada! Alea . Pa hitr slikce gor!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:02:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy kaja... nočem te strašit... samo, če ti bojo rekli, da moraš it na ZO, a boš šla? Kaj pa vem - bom najprej svojo G vprašala, kaj misli o tem. Če je ona za, potem bom šla. Raje grem probat, če ga lahko obrne, kot pa da bi rodila z ritjo naprej. Baje ti CR delajo šele takrat, ko res ne gre...pa mi ni lih do tega, da bi se ne vem koliko ur matrala in matrala, na koncu bi mi pa fršlus nardil.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:02:20
|
|
|
|
babysolza
|
ha, pa sem obrnila stran!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:02:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
da bom zdaj najhitrej pa najvec kg pridobila .Kam jih naj pa dam? Ti, to pa tudi mene zanima. Pa si vprašala kaj G o nesorazmernem zatekanju nog?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:03:13
|
|
|
|
Kaja08
|
ma ja no, prehitela si me
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:04:06
|
|
|
|
babysolza
|
ma ja no, prehitela si me boš drugič ti...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:05:46
|
|
|
|
l.daisy
|
kaja, pri meni je A medenično, B glavično... samo ker sta dva, pri meni odpade ZO... me je pa tudi strah tega, kar si napisala glede fršlusa... da bi glavični šel, medenični pa ne...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede zatekanja sem bila pri njem pred kaksnim mesecem in pol,pa je rekel da je to normalno,pa bla bla bla...me sploh pogledal ni,pol so mi pa nehale,nesorazmerno so mi pa sele zdaj zacele,sem prvic opazila v soboto,me je skoraj kap,sem hotla koj tect v dezurno.Mam pa pregled v petek,ce bom do takrat zdrzala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:07:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kosilo? brokolijevo kremno juho, krompir pečen v foliji, dušena zelenjava, solata Zame pa gora jagod, pa anananas , poleg kosila, pa zajtrka,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Fršlus naredili se moram nasmejat. Bejbe, lepo se imejte še naprej, pridem komaj zvečer na RR, ZDAJ IMAM POLNO OPRAVKOV.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:11:45
|
|
|
|
polly80
|
hvala punce za odgovore..sem mislila,da je že kaj narobe,ko sem se tako mokra zbudila,očitno je to normalno.. pleksus očitno samomene boli,ne vem,kaj bi lahko bilo to včeraj je bila moja sestra tu na obisku,pa mi je rekla,zakaj me nič ni strah poroda (me je malo,pač o tem ne debatiram,itak ga moram dat skos) in če mislim,da grem v porodnišnico na dopust,potem pa začela tu strašit z bolečinami..saj ne vem a je ona usekana al sem jaz
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:11:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Fršlus naredili Pa saj tudi fršlus ni tako grozen. Zaspiš, ko si še in se zbudiš, pa si mamica---recimo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:13:13
|
|
|
|
Kaja08
|
Didlinaa, dobr opravi vse opravke Sej jst grem pa počas v Spara po futr, preden se dež ulije. Prou bedno vreme mamo....aprilsko, ne? Se slišmo kasnej!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:14:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Polly-menda ne boli samo tebe, samo noben izmed trenutnih čvek. Da te sestra straši z bolečinami . O.k: Normalno, da ni tako, kot če greš na kakšno masžo ali kaj podobnega , ampak staršit nekoga in se sekirati mesec dni ali še več prej---daj, no. Brezveze. Potem ne bi nobena ženska imela več kot 1-ega otročka....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:16:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No, dobro opravite, kar imate v načrtu, jaz pa tudi moram it. Moram malo otroške risbice in podobno uredit. Mejte se bejbe.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:17:47
|
|
|
|
l.daisy
|
polly, ne sekiraj se... jaz sem celo življenje govorila, da ne bom šla rodit... kaj pa zdaj? sploh ne premišljujem o tem... valda da bom šla, saj ne obstaja nobena druga možnost... pa ni me strah poroda kot poroda, strah me je komplikacij...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:22:31
|
|
|
|
babysolza
|
včeraj je bila moja sestra tu na obisku,pa mi je rekla,zakaj me nič ni strah poroda (me je malo,pač o tem ne debatiram,itak ga moram dat skos) in če mislim,da grem v porodnišnico na dopust,potem pa začela tu strašit z bolečinami..saj ne vem a je ona usekana al sem jaz meni je tudi začel en kolega v nedeljo razlagat svojo slabo izkušnjo z EA (so mu operirali koleno, pa dali EA), pa mu nisem nič rekla - samo to, da če bi tipi rojevali, bi najbrž vzeli CR, EA, pa še kaj. Potli je pa očitno kar sam ugotovil, da to ni ravno debata za nosečko, ker mi je že včeraj poslal mejl in se mi opravičil, da me ni hotel strašit. Pohvalno! Sicer pa - sej se najbrž tud jaz nisem kar tako (predvidoma) odločila za EA, sam ker je 'moderno al kej podobnega' ampak sem najprej preštudirala stvar in tudi vem, kaka tveganja obstajajo, a ne? Uglavnem, jaz take debate enostavno zignoriram in si mislim svoje.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:22:56
|
|
|
|
polly80
|
ja saj vem,saj jaz se tudi pretirano ne ubadam s tem,samo ne vem kaj je moji sestri,namesto da bi rekla,saj bo..al pa kaj takega,pa začne strašit.. l.daisy,ti pa tudi ne razmišljaj še o maju,ker si za mano na vrsti..četudi si opravičena,da kak teden prej rodiš,še vseeno si za mano.. komplikacij pa ne bo..bo šlo vse gladko,tako kot je šlo not nič o tem razmišljat! AS,lepo uredi risbice! aja,zatekam pa še zaenkrat ne!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:24:20
|
|
|
|
babysolza
|
pa ni me strah poroda kot poroda, strah me je komplikacij... ja, s tem se pa strinjam. Jaz si mislim - seveda bo bolelo, najbrž me še nikoli ni nič tako, sam še nobena ni umrla od tega in še vsi so pršli ven. Optimistično, pa bo! Drgač pa poznam recept - fajn šopingirat, pa bo bolj bolela glava zaradi prazne denarnice kot kej druzga.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:24:38
|
|
|
|
lonapo
|
jutro, tud moja noč je bila danes kratka, sem šla 3 x na wc, pa nazaj nisem mogla zspat, zdle sem čist sesuta pa sem šele samo zajtrk pojedla. Grem tamalga peljat v varstvo, pa v tuša po nabavi-pol se pa še kej javim. Porod- me je kar groza it; na vsake tolk časa se zalotim, kako premišljujem da sploh ne bi šla.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:25:22
|
|
|
|
babysolza
|
jaz grem tud zdej mal opravke postorit. Se slišmo potli, uživejte!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:28:10
|
|
|
|
babysolza
|
Porod- me je kar groza it; na vsake tolk časa se zalotim, kako premišljujem da sploh ne bi šla. če ti pa to rata, pa svaka ti čast!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:32:21
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Porod- me je kar groza it; na vsake tolk časa se zalotim, kako premišljujem da sploh ne bi šla.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 9:32:55
|
|
|
|
l.daisy
|
lonapo, v tem primeru nam povej recept...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 22.4.2008 11:14:21
|
|
|
|
tweetek
|
rečeš "jaz pa ne bom rodila, jaz pa ne bom rodila, jaz pa ne bom rodila" tok časa dokler ne verjameš. Pol greš pa rodit Sem hotla za nazaj brat, pa mi je nekaj slabo postajalo in moram it po zajtrk... Zadnji teen sem ful zaspanka, spet spim do 10 al pa 11h čeprav hodim okrog 11h spat.... 12 ur Sej se malo zbujam vmes, grem na WC, me kak krč tagrabi ampak sem v manj ko petih minutah spet v mižulandu.... Včeraj sem bla pa v Arielu in sem kupla bambino mio pleničke (sicer ne celga seta ker nisaem imela dost financ , pa še nisem bla čist zihr a bi al ne bi), ampak za sprobat jih bo dovolj, če bomo pa zadovoljni gremo pa v IT ponje. Sem kar ene par eurotov prišparala. Pa en lep 3delen kompletek pa en bodi na preklop sem kupla, vse skupaj za 10 EUR ... Aja pa še eno simpatično junijčico sem srečala.... Sta mela čist polhno košarco z ... Tko da zdaj sem malo "potešena" kar se šopinga tiče, to je bla namreč prva stvar ki sem jo kupla za razen vozička. Dajte me malo pomilovat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.