|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.4.2008 14:18:48   
dolenjka
Buči, jaz imam tut cucelj št. 1 še na flaši, pa tamala povleče mleko ki ga načrpam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.4.2008 14:20:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Buči, jaz imam tut cucelj št. 1 še na flaši, pa tamala povleče mleko ki ga načrpam user posted image

mi tudi user posted image
a ni sam ta fora, da pri višjih številkah samo mleko hitreje vn teče user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.4.2008 14:23:05   
ella79
a katera čisti ritko samo z čistilnimi robčki user posted image jaz ji samo z vodo, pa bi bla rada mal bolj komot user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.4.2008 14:26:30   
dolenjka
Jaz ji doma samo z vodo in krpicami od Tosame, robčki so v uporabi kadar je panika (pozabim vodo prinest) al pa smo od doma. Bi se rada še mal alkohola in ostalih piz*** izognila, vsaj še nekaj časa user posted image  Pa tut mal cenejše je tako, ker malo boljši robčki stanejo veliko več kot te krpice user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.4.2008 14:37:13   
misar
dober dan

naša punčara je pa zadnje dni nor zaspanček. bi me še skrbelo, če ne bi ful jedla pa tud super dobrovoljček je. ampak res spi kar ene 3 ure več kot prejuser posted image user posted image

imam pa eno vprašanje: kdaj se lahko otročka v vozičku dvigne v polsedeč položaj, ker princess na sprehodu ne spi več cel čas, pa bi verjetno tud mal okoli sebe gledala ne pa sam v strop vozička?? user posted image user posted image

sicer smo pa ful pridkani in pravi mali sonček je. me ene parkrat na dan pride, da bi jo kar pomalcalauser posted image user posted image user posted image

danes je spet nikakvo vreme, sem sicer bila na španciru sam sem sam bolj kot ne okoli bloka krožila user posted image user posted image user posted image so po moje sosedje mislili, da sem upaljenauser posted image user posted image user posted image . smo pa bli na svežem luftu, kaj pol user posted image user posted image user posted image

jaz ne uporabljam robčkov za rito doma, samo vodo pa krpice, če kam gremo pa seveda robčke...

sploh si ne znam predstavljat, da tamala ne bi jedla iz flaške al pa od drugega človeka. jaz jo sicer dojim, ko pa sem ji dala čaj je pa tud flaško zagrabila. in v petek, ko sva šla z dragim mal v life je tud flaško z mlekom pri svaku popila. tako, da bravo naša punčka user posted image user posted image user posted image . mary-lou, zate in za taija pa držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 22.4.2008 14:44:23 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.4.2008 14:54:34   
bamby
nuka, user posted image user posted image , ubogice vidve z Nino. Te čisto zastopim kako je to, če ti otrok noče jesti. Jaz se s tem ubadam že vsaj en mesec. Samo tako hudo pa spet ni pri nas se mi zdi user posted image . Jaz se zdaj zelo veliko posvečam podiranju kupčkov, ker prej mi jih ni in ni hotela podirat. Mi je moževa sestra svetovala, kako naj to delam, ker so ji v porodnišnici povedali in zdaj je res bolje user posted image . Vsekakor vama želim,da se vam stanje čimprej izboljša in da začne Nina spet normalno papat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

dolenjka,user posted image  da bi le imela dost mleka za carico in brez mastitisov. Jih je bilo do zdaj že več kot preveč!
Si boste pa konkreten dopust privoščili letos user posted image !

ella, ti si zadnjič preveč tipkala, ker si hotela na vsak način dobit zvezdico in zato se ti je net pregrel user posted image user posted image user posted image
Jaz sem ji začela samo z robčki rito brisat in je čisto OK.

pina, morda ima Mia zdaj eno tako obdobje, morda celo obdobje ljubosumja, pa želi pozornost nase prevzet user posted image . Naj čimprej mine! user posted image  za Ano, ki je tako pridna.

meti, jaz sem pa zamudila vaše podiranje kupčkov. Ali lahko malo napišeš, kako vi to delate?

mesečnica, kako je s prehladom pri vas? Se je stanje izboljšalo?

mary lou, to je pa že od sile, kaj se pri vas dogaja. Samo 90 v celem dnevu user posted image . Jaz imam zdaj trenutno pri Anaji eno posebno tehniko, ki se zaenkrat še najbolj obnese. Mala itak največkrat noče zagrabit cuclja, zato jo morem najprej umirit in ji dudo dat in ko ona na pol že zakomira ji počasi dudo iz ust potegnem in potem isto počasi flaško noter dam. Tako začne jesti. Če se pa začne jokat, ji prigovarjam z ššššššššššššš in se tako umiri in spet vleče, če je pa jok prehud, jo je treba pa spet z dudo pomirit. Probaj, če vama bo morda tako uspelo user posted image .
Flašk imam pa jaz več. Začeli smo z Aventom, vendar sem jo zamenjala z Nukovo, ker ima bolje oblikovan cucelj in ji ga je lažje v usta dat (imam dve mali). Zdaj imamo pa še eno večjo, ker jo je buči predlagala in smo jo ravno danes sprobali in jo je tudi sprejela.
Sem videla, da sta šla k zdravniku. Upam, da odkrijete vzrok temu user posted image user posted image user posted image user posted image !

februarka, avent z dvema luknjicama je lahko že od začetka naprej, pri treh mesecih pa greš lahko že na tri luknjice, ali pa pretočni cucelj kupiš, ki je še bolj praktičen (ima 2,3 in 4 luknjice (pretok)).

misar, Anaja sicer še ne zahteva "višjega položaja" v vozičku, je pa zato Tim bil toliko bolj zgodenj. Pri dveh mesecih smo košaro kar pospravili in sva se vozila v športnem delu. Saj ji bo verjetno dovolj, da je čisto malo privzdignjeno vzglavje, kar mislim, da ne more škodovati. Ti kar probaj, saj zdaj bojo že kmalu 3 mesece stari naši user posted image .

Buči, pri nas je stanje res malce boljše. Saj so še razni izpadi neješčnosti, samo kdaj se mi zdi, da ima morda tudi svoje kaprice user posted image . Podirava kupčke in mislim, da je to naš največji hakeljc. Danes je ob pol šestih pojedla 80, ob pol desetih 120 in ob 13h 130 user posted image . Mislim, da ni tako slabo. Kot si verjetno že prebrala, sem menjala tudi flaško oziroma se dopolnjujemo user posted image .

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.4.2008 15:12:09   
itata
dan,
midva sva bila danes na obisku pri stari mami od mojga. je blo kar ok. tko kot doma približno, sam drugo okoljeuser posted image  nič posebnega se ni dogajalo... sam jaz nisem uspela nič počivat. počutim se pa za en klinc danes. grlo me boli non stop, glava pa tudi... po mojem imam spet / še vedno vročino. kr neki. bom šla pop mal spat, če bo mali šel kej spat... bomo videli kake sreče bom. al ga bom pa dol nesla pa vsa vrata zaprla, da ne bom slišala, če bo kej jokaluser posted image  sem mal švoh.
ella: jutr jaz pridem če se bom ok počutila in bom brez vročine...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.4.2008 15:17:45   
itata
suzi: a tebe zanima kako lahko spijo 12 ur skupi? mene pa kako 7 ur skupiuser posted image  jaz odkar sem rodila še nisem spala več kot 4,5 ure... pa še to ker sem zraven jakoba zaspala takoj ko sva se nehala dojit (al pa še vems clo)...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.4.2008 15:21:31   
mesecnica
Bamby - mi smo kar ok. Ne kašljamo več, samo še malo smrkamo. Ampak je res dosti boljše user posted image . Upam, da bo do 08.05.2008 čisto zdrava, da bo lahko cepljena na 3 pregledu... Pa Anaja - a je še prehlajena?

Drugače sem pa nekje brala, da je priporočljivo za tiste, ki dojijo uporabljat cuclje na flaškah z čimmanj luknjami, zato da se user posted image  trudi vlečt. Ker drugače (če mu kar samo teče v usta, brez veliko matranja) se kmalu lahko ulenijo za dojenje, kjer se je pa treba pomatrat, da kaj priteče...

Suzi - a si bila kaj zunaj?

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.4.2008 15:24:17   
buči
Dolenjka, ella, od kolegice pupa je stara že 5 mesecev, tako, da mislim, da še ni panika pri vama. Amak počasi bo pa najbrž treba na št. 2 . Jaz vedno kakec obrišem z robčkom, potem pa še z vodo, če smo zunaj, pa le z robčkom. So mi pa najboljši (pa sploh ne dragi) od DM-ja - Waschlappen - nimajo premočnega vonja, mehki, malo strukturirani, dovolj močni. Mi jih imamo že od Aljaža, smo zelo zadovoljni.

Bamby, fajn, da ste bolje. Če si kupila tako flaško od Nuka, kot jih imam jaz, je še proti kolikom ventil na cuclju, tako, da ti mogoče še celo to malo pomaga, da jo manj črviči. Vsaj pri nas nam je. Ej, ful sem vesela, da ste boljš! user posted image  Samo, da se vreme izboljša, pa da se moj začne vozit v službo s kolesom, se dobila v Logatcu, a ne?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.4.2008 15:26:40   
bamby
Tudi Anaja je bolje. Naša sicer še sem pa tja malo zakašlja, smrka pa ne več. Se ji pa smrkci posušijo v nosku, pa jih potem s palčko ven potegnem. Tudi mi imamo po praznikih posvetovalnico in cepjenje tisto redno in za rotavirus. Upam, da bo do takrat vse OK, ker naša pediatrinja, ki dela posvetovalnico večkrat vidi rdeče grlo user posted image . Tima sem ji ne vem kolikokrat voziila tja, pa vedno je imel rdeče grlo, ko pa je bilo že mus cepit, ga je pa cepila takrat, ko ga pa jaz ne bi, ker je bil ves smrkav user posted image  user posted image .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.4.2008 15:35:58   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image za Anajo, k je danes prava jedka. Bo kmal ostale februarčke prekašala user posted image

itata danes nikamor več user posted image user posted image user posted image doma in počivat, da boš jutri ok user posted image user posted image user posted image

jaz pa uporabljam suhe robčke od mullerja in jih 30 stane 1 EUR, kar je dražje kot pa če bi vlažne user posted image bom jaz tudi še naprej kar z vodo čistila, k user posted image itak previjam v kopalnici in je voda takoj zraven user posted image

jaz sem pa mislila poleti naši dat piti čajček kar iz lončka, k sem dva dobila in sta od 6 m dalje user posted image kakšne imate ve, k že imate starejše otročke, s tem izkušnje user posted image

pri nas je sedaj nehalo deževati, sam se je pa kar ohladilo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.4.2008 15:45:22   
buči
ella, jaz sem pri Aljažu ukinila cucelj pri 7 mesecu. Na začetku je bilo čudno, ker ni znal potegni, sva začela s Tupperware lončkom (tam v bistvu le dlesni stisne, pa teče), potem je imel od Aventa tistega, ki kao ne poliva (problem je s čiščenjem, ker se ful težko ščisti tisti sistem v nastavku, če pa daš v pomivalca, vse pušča), potem smo bilipa na račjem klunču od Nuka (stare stekleničke), pri enem letu sem pa vso kramo stran vrgla, pa smo s slamcami prakticirali, ali pa sem kupila vodo s "športnim" zamaškom (tisti, ki ga ven potegneš), pa seveda kozarec.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.4.2008 15:47:44   
Februarka08
No, mi smo po kosilu, mala nekaj nerga in jo očka zdele zabava.user posted image
Sem poslala sms jencili in bo pomoje tud prišla jutri.user posted image

Spet eno vprašanje oz. rabim nasvet: pred dvemi dnevi sem opazila, da ima Larisa pod pazduhama luščečo kožo... ampak samo tam. Da bi se drgnila, je to nemogoče. Vsak dan jo namažem z oljčkom, pa nič ne pomaga.user posted image user posted image Dons sem pa vidla da ima še na eni strani mal uheljček isto tak - kot bi se koža luščila in je šlo to še mal nižje mal na vrat. Upam da ni kakšna alergija al kaj podobnega.user posted image user posted image Imate kakšne izkušnje? Upam da bom jutri še doma ko pride patronažna in vago prnese, če ne jo bom pa naslednji dan prašala in pokazala... al je treba k pediatru slučajno???

Hvala user posted image , morm k mali nagajivki.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.4.2008 15:56:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Naša tamala je pa danes kokr da je liter kofeta spila. Ona kr ne bi nič spala. user posted image  Mal zadrema vsake tolk. Mislim da je od sedmih zjutrej spala 2x po pol ure. user posted image  je pa sitna za znoret.
nč, grem jo dat spet na zizo, pa gremo ven, drgač se mi bo zmešalo tle noter.

suzi jakec skoz tak spi ko smo doma...ene pol urce na vsake 3 ure...nič ne morem nardit doma..lulat grem, pa se nekaj lotim..pa že gleda...sej ga dam v ležanik da komaj kaj nardim..pa sej mi ni, če se mi pa tak reži, pa se raje cartama poluser posted image user posted image user posted image

buči pomoje pa ti nič nebo hudo...boš malo mela za sebe čas..glede na to kak je tilen priden boš prav uživala. daj aljažeku se lupcka od mene pa naj se ma fajnuser posted image user posted image

cuclje mam jaz tut enko.

ella
jaz čistim če nismo doma(kar je kar pogosto) s čistilnimi robčki že od 2 tedna dalje...pa tut doma včasih. Če je pokakan ga dobro umijem z vodo. Pa nikoli ni nič mel rdeče ritke al pa kaj...že od rojstva ma lepo.

misar
jaz je nebi dvigvala prej kot pri dobrih 3 mesecih ko že čisto samostojno drži glavico in sedi če jo polcaš. pa še takrat bi jo dobro založila.

itata
čimprej se pozdravi

bamby super da je anaja bolše...ni hujšega kot da so tile malčki bubani

ella moja koelgica je že hitro dala svoji lonček za pit. Sej ti meseci ki pišejo na flaškaš so tak tak...odvisno kak je otrok...sej sprejme al pa ne

Ati je končno doma...pikec se je pa tut lih zdaj zbudil...bomo šli še en džiro po ulici potem pa dobimo obisk. Lena sem danes ko drek. Pa samo nekaj bi mela v ustih. Sovražim take dneve. Grem se cartat k mojima sončkoma.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.4.2008 16:03:17   
ella79
buči jaz jo imam tudi čim prej odvadit cucljev in na lončke prešaltat. Pa ravno aventova mam doma user posted image naša bo itak sam vodo pila in ne bo problem spucat user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka no super če še jencili pride user posted image jaz napi kar z bepanthenom vse to mažem, se pravi za ušesi, vrat in pod pazduho. Ji pa prej fajn popivnam, da je res suho, potem pa šele namažem. Je pa res, da ima tudi včasih mal rdeče, pa ne vem od česa je to odvisno user posted image kako pa to da ti patronažna vago pridese? katero pa imaš?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.4.2008 16:04:09   
itata
ok vročine nimam, tko da zgleda, da se že "pucam"... smrkam mal pa tko. ni krize - se me ne boste tko hitr znebileuser posted image  me moj kliče zdejle, da štarta iz službe pa če greva zvečer v savnouser posted image  kako pa mislite, da svna deluje kej na naše mlekarne? jaz bi šla probat pa če mi ne bi bilo ok, bi pač šla ven a ne... men načeloma reeees paše se savnat. pa za nos spucat bi blo super!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.4.2008 16:26:50   
ella79
itata jaz sem letošnjo zimo tok savno pogrešala, pa sem tudi že zadnjič hotla it, sam pomoje to kar teče vn iz ziz user posted image men po tuširanju vedno, k se očitno preveč z vročo vodouser posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.4.2008 16:36:37   
bamby
buči, ni problema. Komot se dobiva v Logatcu user posted image . Morda se bo še katera pridružila. Anaja je pred eno uro popapcala še 120 user posted image  in podrla kupčka user posted image . Pridna punca! Bi jo kar polubčkala. Saj jo, sam zdaj je nisem hotela, ker je takoj zaspala user posted image . Jo bom pa kasneje.

Glede stekleničk in pitja za kasneje: Jaz sem Timu za pitje hitro ukinila cuclje in smo prešaltali najprej na Avonovo stekleničko s trdim nastavkom za pitje. Aventove ni hotel vlečt, ali pa ni vedel kaj naj z njo počne user posted image . Pol smo začeli pa kar hitro slamico prakticirat in nato kar kozarec. Edino mleko je pa še pil po cuculju, samo se ne morem spomnit koliko časa user posted image . Morda do leta in pol user posted image .

Moram pa povedat, da je moževa nečakinja od vsega začetka pila kar iz kozarca. Se pravi da od 4. meseca, ko se začnejo že drugi okusi uvajat, so ji ponudili kar po kozarcu, ker ona pa stekleničke ni hotela, ker je bila dojena.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.4.2008 16:45:28   
MetiLu
Midva sva s pregleda, kolki so še zmeraj super oz. so pravilno razviti user posted image  se mi je pa drl noter v ordinaciji ko jeshar, edini user posted image  user posted image  user posted image  ostali user posted image  pa tihi ko miške user posted image

Bamby, midva kupček podirava tako, da ga z zize samo prevalim na trebušček (ga ne dvigujem pokonci, če se le da) in ga s trebuškom položim na svoje noge (stegno bolj natančno user posted image ), glavico mu pa podprem z roko, tako da mi leži v zapestju ali pa malo višje. Pa z roko potem reguliram koliko ga dvignem, nogice mu pa med mojimi nogami dol bingljajo user posted image A ti je kej jasn, ne znam drugač opisat user posted image

Misar, tudi jaz imam že pripravljen športni del vozička, samo mojga rabim da ga namontira, ker men ni nič jasn, ker je tok enih trakov za privezat user posted image  Moj mulček se v košari tok dere preden zaspi na sprehodu, da je to že malo tečno poslušat, pa še mimoidoči me tko čudn gledajo, da mi je mal user posted image  Tko, da bomo nucali lupinco, pa za sprehode okol doma športni del. Ga bom pač malo založila oz. podložila, da bo bolj na ravnem, čeprav sej v ležalniku in lupinci je pa glih tko skrivljen user posted image  Žal se Quinny ne položi čisto, samo pomojem bo čist ok user posted image

Pri nas se pa malo sonček kaže, mali jepa glih v posteljici zaspal. Zdej pa že malo na uspavanjko pali user posted image

Ella, a je pri Qlandiji porit parking? Sej ni panike, sam da ne bo glih kakšen hud naliv ko bo treba iz avta user posted image  Aja, a je mogoče trgovina Takko tudi tam kje blizu?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.4.2008 16:52:33   
ella79
bamby sem prav vesela, k sem tole prebrala. Še od naju z zojo enga lupčka user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za janezkove kolke. en se more mal dret, da se ve da so otročki tam user posted image v Kr pa imamo pokrit parkirni prostor user posted image user posted image takko imaš pa mal stran (no, tok stran, da morš z avtom), ti bom pa jutri povedala kako do tja prideš

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.4.2008 17:03:53   
itata
ella: ja men je po tuširanju že nehal mlek tečt pa tud tko mi skor ne več... tko da si upam it probat pa tud rada bi, da greva z mojim spet nekam mal sama. sem rekla, da morva tkole hodit enkrat na teden al pa vsaj enkrat na 2 tedna na "zmenk", ker drugač se odtujiš pa tud ni to isto, če maš zmeri mulca s sabo... sej mu je čist ok se pomerkat za par ur. računam, da naju ne bo samo cca 2.5 ure (bova mal pospešla), tko da ga bom sam podojila pol ga bosta mela moja pa kopala ga bosta pa tak, tko da upam, da jima ne bo preveč težiluser posted image  ker mleka si na črpalko ne znam stisnit... pa tud nočem jih tolk obremenjevat, da bi jima ga pustila več kot 3 ure...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.4.2008 17:09:15   
buči
misar, načeloma naj bi se jih dvignilo šele pri 6 mesecih, ampak vsi delamo to že prej. No, nekje pri 4 msilim, da ne bo nič narobe, tako bolj malo, ne v popolnoma sedeč položaj.

ella, da te ne bo kap, tudi po vodi se nabere v tistih režah črna plesen! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene je skoraj dol vrglo, ko sem to zagledala. Se da sicer nekako razstavit zadevo, pa s palčkami za ušesa spucat, ampak potem ne dihta več 100 %. A čaja ji ne boš privoščila? Kaj pa mleko in kakav pri enem letu? Pa kakšen naraven sok iz doma stisnjenega jabolka ali pa hruške ali pa korenja? user posted image

bamby, kako fino! Ful sem vesela! Samo ne bit živčna, čas si vzeti, pa bo. Res je, da je otroku treba dat čas. Ej, ful sem vesela! user posted image user posted image user posted image

Janey, a veš, da se bom pa mogoče malo spočila, ko ne bo Aljaža. Vsaj 2 dni ne bo toliko cunj za prat in likat, ampak bo pa potem kriza ... Zdaj reveža skrbi, če ga bo konj dol vrgel, če bi ga polulal. Joj, da mi ne bo kakšne bedarije tam naredil ... user posted image

MetiLu, Takko je v Kranju v "lukni" - v bistvu blizu Qlandije, saj ti bo ella razložila. A imajo že kaj več robe za fante? Zadnjič so imeli noro izbiro: le dvoje kavbojke (to sem gledala za Aljaža), za punce pa ni da ni! user posted image

Mery_lou se je javila, kri je ok, so pa 2 uri čakali, da se Tai polula, pol je pa sestra vse zlila, pa spet čakajo. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.4.2008 17:23:24   
buči
februarka, tudi mi imamo suho kožo, tako etapno, po ličkih, za ušesi, po glavi v sencah, po brati. Male pikice, čez nekaj časa se lušči. Namažem z bepanthenom, prej očistim s fiziološko. Mine.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.4.2008 18:22:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

ella, da te ne bo kap, tudi po vodi se nabere v tistih režah črna plesen! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene je skoraj dol vrglo, ko sem to zagledala. Se da sicer nekako razstavit zadevo, pa s palčkami za ušesa spucat, ampak potem ne dihta več 100 %. A čaja ji ne boš privoščila? Kaj pa mleko in kakav pri enem letu? Pa kakšen naraven sok iz doma stisnjenega jabolka ali pa hruške ali pa korenja? user posted image

pa veš da sem se hecala, k sem napisala, da bo naša sam vodo pila user posted image user posted image

itata dobr sta se zmenila, da si je treba sedaj tudi čas zase vzet user posted image user posted image midva imama varstvo 10 km stran, pa bi zvečer mal težje to uredila user posted image sam bo pa treba user posted image jaz sem že čist zadovoljna, k gre user posted image ob devetih spančkat in vem da bo mir vsaj do petih, tako da imava takrat zagotovo dost časa samo zase user posted image user posted image

mary lou - pa kako so lahko polili kar je Tai polulal user posted image user posted image držimo pesti, da je voda tudi OK user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?