bamby
|
nuka, , ubogice vidve z Nino. Te čisto zastopim kako je to, če ti otrok noče jesti. Jaz se s tem ubadam že vsaj en mesec. Samo tako hudo pa spet ni pri nas se mi zdi . Jaz se zdaj zelo veliko posvečam podiranju kupčkov, ker prej mi jih ni in ni hotela podirat. Mi je moževa sestra svetovala, kako naj to delam, ker so ji v porodnišnici povedali in zdaj je res bolje . Vsekakor vama želim,da se vam stanje čimprej izboljša in da začne Nina spet normalno papat . dolenjka, da bi le imela dost mleka za carico in brez mastitisov. Jih je bilo do zdaj že več kot preveč! Si boste pa konkreten dopust privoščili letos ! ella, ti si zadnjič preveč tipkala, ker si hotela na vsak način dobit zvezdico in zato se ti je net pregrel Jaz sem ji začela samo z robčki rito brisat in je čisto OK. pina, morda ima Mia zdaj eno tako obdobje, morda celo obdobje ljubosumja, pa želi pozornost nase prevzet . Naj čimprej mine! za Ano, ki je tako pridna. meti, jaz sem pa zamudila vaše podiranje kupčkov. Ali lahko malo napišeš, kako vi to delate? mesečnica, kako je s prehladom pri vas? Se je stanje izboljšalo? mary lou, to je pa že od sile, kaj se pri vas dogaja. Samo 90 v celem dnevu . Jaz imam zdaj trenutno pri Anaji eno posebno tehniko, ki se zaenkrat še najbolj obnese. Mala itak največkrat noče zagrabit cuclja, zato jo morem najprej umirit in ji dudo dat in ko ona na pol že zakomira ji počasi dudo iz ust potegnem in potem isto počasi flaško noter dam. Tako začne jesti. Če se pa začne jokat, ji prigovarjam z ššššššššššššš in se tako umiri in spet vleče, če je pa jok prehud, jo je treba pa spet z dudo pomirit. Probaj, če vama bo morda tako uspelo . Flašk imam pa jaz več. Začeli smo z Aventom, vendar sem jo zamenjala z Nukovo, ker ima bolje oblikovan cucelj in ji ga je lažje v usta dat (imam dve mali). Zdaj imamo pa še eno večjo, ker jo je buči predlagala in smo jo ravno danes sprobali in jo je tudi sprejela. Sem videla, da sta šla k zdravniku. Upam, da odkrijete vzrok temu ! februarka, avent z dvema luknjicama je lahko že od začetka naprej, pri treh mesecih pa greš lahko že na tri luknjice, ali pa pretočni cucelj kupiš, ki je še bolj praktičen (ima 2,3 in 4 luknjice (pretok)). misar, Anaja sicer še ne zahteva "višjega položaja" v vozičku, je pa zato Tim bil toliko bolj zgodenj. Pri dveh mesecih smo košaro kar pospravili in sva se vozila v športnem delu. Saj ji bo verjetno dovolj, da je čisto malo privzdignjeno vzglavje, kar mislim, da ne more škodovati. Ti kar probaj, saj zdaj bojo že kmalu 3 mesece stari naši . Buči, pri nas je stanje res malce boljše. Saj so še razni izpadi neješčnosti, samo kdaj se mi zdi, da ima morda tudi svoje kaprice . Podirava kupčke in mislim, da je to naš največji hakeljc. Danes je ob pol šestih pojedla 80, ob pol desetih 120 in ob 13h 130 . Mislim, da ni tako slabo. Kot si verjetno že prebrala, sem menjala tudi flaško oziroma se dopolnjujemo .
|