VANILI
|
evo ma ne morem, da ne bi bli v trgovini, še enkrat se je mt izkazal, Teo je not ko bubika, pridkan, opazuje, samo vsake tok časa bi rad videl, kaj se dogaja zanjegovim hrbtom in začne delat rogljička nazaj . Pol pa sem ga tko lepo nosila,da sva vzeli s tavelko voziček iz avta a Teota kar v MT-ju. In šli na sprehod okoli avta (no, ne dobesedno), če nas ujame dež. Pa nas je in Teotka pa mene pod dežniček - uau spet nekaj novega, Živa si je pa glih 10 min zapenala pelerino, tako da smo ja ujeli tavelik dež aja,kako to meni rata zapravit 40 evrov v trgovini pa samonujne reči kupim. Mogoče je kaj z mojo kartico narobe da samo na 40 potegne praskanje: Teo spi kar v uni zložnjivi pojstli in točno vem, kjda je zbujen, kr začne kot nor praskat, da ima čist vse nohte zavihane . Pa mene praska, pa ščipa, se zapikava vame, da je postal kar nevaren, sebe sicer ne praska,se pa tolče. In tolče tud druge, vsake tok čassa kdo od nas dobi šljivo, da vse zvezde vidi,papo mizi tolče,pa z igračami. Pa ko ga dojim, je včasih tok naspidiran, da najprej mene zbunka v jošk, pol sebepo nogici, pol se mal po glavi poklofa, no pol se pa umiri. Ja, take mamo, od našga zobatega razgrajača. mazanje: men je bapca rekla, da če je koža lepa, gladka, mehka, nič mazat, da se koža lepo ne navadi. Jaz ga niti z milom ne kopam saič, pač pa je olivno olje dam not. Naoljim ga samo,ko ga masirčkam, 2x na teden recimo, ker se mi zdi, da olje tud zapira kožo? Naj to pove kdo, ki bolj ve,men se tko zdi no. kinnie, jaz pa bi eno kavico, tako s peno pa vzorčkom kakava na vrh, pa kavica je lohk kapučino tisti od vanilije,z veliiik mleka. Če uahka Ma tud čist navadna turška bo ok, sam da bi jo s kom spila