|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 9:13:26   
špelin@
O, hudirja, se mi je kar ogrska salama zaletela, ko sem tole prebrala na eni temi pri porodnišnicah...

IZVIRNO SPOROČILO: tilia
No pa še mnenje "from other side of the fence"
Lani sem bila kot študentka takrat petega letnika medicine na vajah med drugim tudi v mariborski porodnišnici. Po mojem menenju je osebje tam na splošno zelo dobro in strokovno med najboljšimi v Sloveniji.

Jasno - vsak ima kdaj slab dan - če lahko trgovka v trgovini ali voznik avtobusa zarentači na vas zakaj mislite, da se mora prav zdravnik po prestanih 30 urah v bolnišnici osladno smehljati in vas trepljati po roki?

Iz mojih osebnih opažanj ima veliko pri samem odnosu osebja do porodnice opraviti odnos le-te do same nosečnosti in poroda. Človek nima prav veliko veselja z razvajenimi nosečnicami, ki med nosečnostjo popustijo prav vsem svojim željam, se minimalno gibljejo, zredijo 3x bolj kot bi se smele in so na porod telesno seveda nepripravljene- potem pa pričakujejo da jih bo osebje ravzvajalo prav tako kot partner. Seveda- porod boli, to je dejsto, a zakaj je treba ob popolnoma nekompliciranem porodu in lepem odpiranju vreščati kot na srednjeveškem bojnem polju?!

Fak, no, primerjati nakup kruha ali vožnjo z busom s porodom user posted image user posted image  In vrednost prijaznosti prodajalke oz. šoferja avtobusa z vrednostjo, ki jo ima ena sama spodbudna beseda in topel nasmeh s strani osebja med porodom, ko si najbolj ranljiv, izpostavljen in je vsa tvoja intima razkrita... user posted image
Pa seveda: nekompliciran porod ob lepem odpiranju ne boli, a ne??? user posted image

In vse to s strani študentke medicine... Džizs! user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.4.2008 9:14:22   
aurora28
TamaraJ superca za kad user posted image user posted image user posted image in dobra ideja, če se vama časovno res ne mudi, bosta lahko na lagan način opremljala kopalnico in si iz nje naredila Sanjsko kopalnico. user posted image user posted image user posted image

Sem se nasmejala ko si napisala, da si vse etikete odrezala iz cotk user posted image user posted image , to jaz vedno naredim in potem se sprašujem Kakšna za user posted image je pa tale velikost? user posted image user posted image user posted image
In ti povem, da me moj mož vedno ku.ca ko odrežem vse stran, ker on je navajem, da če da perilo prat, da si pogleda etiketo na koliko mora prat. Ah me ženske. user posted image user posted image user posted image

Špelin@
pravilno si se odločila za odpustnico za Naravo, ker meni je res sumljiva in če pravi, da se posteljica stara, se zna zgoditi, da ji bodo v kratnem sprožili porod. Narava za srečo user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.4.2008 9:16:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: maska
Oj punce!

vidim, da ste že odprle sezono majčic! Čestitam za vse nove člane in članice RRuser posted image user posted image !
super! Držim pesti, da vam porod čimprej mine in da čimprej (takrat ko je treba) spoznate svoje sončke!
lep dan, maska

O, krasno, da si se javila user posted image  Kako kaj počutje?

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
22.4.2008 9:26:10   
aurora28

Lani sem bila kot študentka takrat petega letnika medicine na vajah med drugim tudi v mariborski porodnišnici. Po mojem menenju je osebje tam na splošno zelo dobro in strokovno med najboljšimi v Sloveniji.

Jasno - vsak ima kdaj slab dan - če lahko trgovka v trgovini ali voznik avtobusa zarentači na vas zakaj mislite, da se mora prav zdravnik po prestanih 30 urah v bolnišnici osladno smehljati in vas trepljati po roki?

Iz mojih osebnih opažanj ima veliko pri samem odnosu osebja do porodnice opraviti odnos le-te do same nosečnosti in poroda. Človek nima prav veliko veselja z razvajenimi nosečnicami, ki med nosečnostjo popustijo prav vsem svojim željam, se minimalno gibljejo, zredijo 3x bolj kot bi se smele in so na porod telesno seveda nepripravljene- potem pa pričakujejo da jih bo osebje ravzvajalo prav tako kot partner. Seveda- porod boli, to je dejsto, a zakaj je treba ob popolnoma nekompliciranem porodu in lepem odpiranju vreščati kot na srednjeveškem bojnem polju?!

Ta pa je tolk pametna user posted image user posted image , bi se morali malo zamisliti kakšni ljudje gredo študirati medicino. Fak!!! Da je ni sram, me zanima kako se bo ona smejala v porodni. Kura!!!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
22.4.2008 9:26:22   
Anonimen
Dobro jutro:

Drugače ne verjamem v polne lune in podobno toda sedaj me boste pa že prepričale s temi porodi.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Rodila je, JANA JE OB 21.02  RODILA NEJČEKA TEŽKEGA 3250 G IN VELIKEGA 49 CM.

ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.4.2008 9:28:31   
Taula
Jana čestitam za lepotca. user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.4.2008 9:30:04   
Anonimen
Tamara: si dobila moj SMS??

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.4.2008 9:31:26   
buccka
Jana čestitam za malega princauser posted image

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.4.2008 9:33:32   
maska
špelin@ moje oz. najini počutje je super. sedaj sem spet dobila energijo nazaj tako, da sem non stop v pogonu. sva v 15. tednu in rastemo. trudim se napisat diplomo preden spoznam svojega sončka, ker potem najbrž ne bo časa.

M.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.4.2008 9:35:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: maska
špelin@ moje oz. najini počutje je super. sedaj sem spet dobila energijo nazaj tako, da sem non stop v pogonu. sva v 15. tednu in rastemo. trudim se napisat diplomo preden spoznam svojega sončka, ker potem najbrž ne bo časa.

M.

Odlično user posted image user posted image user posted image  Uživaj!!! user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.4.2008 9:37:25   
mya26
Dobro jutro še od mene.
Spet je tak smotan, zaspan dan. Jaz imam pregled šele ob pol dveh, UZ pa šele ob 19h, tako da bom poročala šele zvečer ali pa celo jutri.
Glede na študentko medicine: Ja kaj čmo, povsod naletiš na fajn in smotane ljudi, ravno tako v medicini. Men je enkrat en dohtar reku, da se mu jebuser posted image za vse njegove pacientke z osteoporozo, ker je enkrat plačal kazen ker je eni pisal zdravila pa jih ne bi smel. En se je drl name in mi rekel da osteop. sploh ni bolezen, pa je bil enkrat zdravnik leta. Eni so prav cvetke! Se mi je pa ful dobr zdel ko sem enkrat brala članek enega gin ki je rekel da bi moral bit porodničarji še mla psihologi oz. da bi moral met mal občutka, ker je porod tako čustveno doživetje in da smo nosečnice v nekem posebnem čustvenem stanju. Tudi Eva ves čas govori, da moraš med porodom poslušat sebe in delat to kar ti paše, če le ni v škodo otroku. Če te sprošča kričanja pa kriči. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.4.2008 9:46:43   
Estrella*
EDINA: Kaj je zate sitno??? 30 dni? Mislim, da bo potrebno še malo počakat, še 2 dni, pol pa začnemo s finalnim odštevanjem. A veš, da še nisem uradno na porodniški user posted image Odločbe pa tude še nimamuser posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.4.2008 9:52:50   
MARTINA25
DOBRO JUTRO!!!!

JANA iskrene čestitke za malega NEJCA!!!!user posted image user posted image user posted image

Ampak tale dež pa mi gre že rahlo na jetra!!!!user posted image

EDINA; AURORA tud moj user posted image  neki štrajka glede user posted image   Skrbi ga da ne bi bilo kaj narobe.....mene pa trga zraven....user posted image

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 22.4.2008 9:53:48 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.4.2008 9:53:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
En se je drl name in mi rekel da osteop. sploh ni bolezen, pa je bil enkrat zdravnik leta. Eni so prav cvetke!

Uf, tole mi pa zveni strašno znano - na enega dr. na "N"... user posted image

Jaz imam pregled šele ob pol dveh, UZ pa šele ob 19h, tako da bom poročala šele zvečer ali pa celo jutri.

Saj bo hitro minil tale čas user posted image  Zvečer pa se le naglej malega bitjeca user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.4.2008 9:59:42   
barbaw
Tole študentko bi jaz poslala rodit. Mogoče res ne bi bilo treba vreščat, samo prag bolečine je tako različen, da se ene tako sprostijo in jim je lažje. Je treba gledat z vseh zornih kotov ne samo svojega. Škoda besed za take cvetke.

mya26 moj prejšnji dr. je rekel, da je stres samo smrt v družini. In sem ga jaz gledala kot tele v nova vrata. Ni se mi zdel ravno pri pravi. Jaz vidim po sebi, koliko je služba name negativno vplivala. Zdaj pa sem kar super. Ko sem utrujena sem tečna, kar pa je tudi normalno.

Estrella še malo pa boš na porodniški.

maska user posted image user posted image user posted image . Čuvaj se in svojega sončka.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.4.2008 10:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

EDINA: Kaj je zate sitno??? 30 dni? Mislim, da bo potrebno še malo počakat, še 2 dni, pol pa začnemo s finalnim odštevanjem. A veš, da še nisem uradno na porodniški user posted image Odločbe pa tude še nimamuser posted image

NE ne draga mislim, da si ti že čisto na drobižu, mislim glede selitve, notranjkauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.4.2008 10:04:55   
mya26
špelin@: po mojem misliva na istega zdravnika ker je z vašga konca user posted image user posted image Moja kolegica je bila prvi teden na terenu in je šla k njemu, pa še šefa je imela zraven. Tip se je nanjo drl dobesedno 30min. Je že hotla vsat pa it, pa ji kar ni pustil. In ko je stopla vsa prestrašena ven iz ordinacije ji je sestra rekla, da je ne bo več spustila naprej. Ker tolk dolg se pa res ne spodob da si notr. Kolegica še nekaj časa ni prišla k sebi. Kaj čmo, eni so čudni

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.4.2008 10:09:10   
suzy85
lepo pozdravljene!

uau, to pa je bilo presenečenje!

iskrene čestitke jani in mozart za novega družinskega člana! čestitke tudi partnerjema! čimveč lepih trenutkov ob cartljanju malih štručk!
user posted image user posted image user posted image

mi2 sva po starem. mala user posted image je včeraj delala prave akrobacije po trebuhu. takih aktivnosti že dolgo ni blo! sem mogla posnemat, da bom mela spomin!

user posted image user posted image user posted image za filipinko! upam, da bo lahko svoji pikici čimprej držala v naročju!

lep pozdravček!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.4.2008 10:11:19   
Anonimen
Estrella: danes notranjke kofetkamo v Navigatorju, pride še ti, če si na našem koncuuser posted image , pa še kakšna druga sevedauser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.4.2008 10:13:07   
špelin@
špelin@: po mojem misliva na istega zdravnika ker je z vašga konca user posted image user posted image Moja kolegica je bila prvi teden na terenu in je šla k njemu, pa še šefa je imela zraven. Tip se je nanjo drl dobesedno 30min. Je že hotla vsat pa it, pa ji kar ni pustil. In ko je stopla vsa prestrašena ven iz ordinacije ji je sestra rekla, da je ne bo več spustila naprej. Ker tolk dolg se pa res ne spodob da si notr. Kolegica še nekaj časa ni prišla k sebi. Kaj čmo, eni so čudni

Vse jasno... user posted image user posted image user posted image  Imam eno grozno izkušnjo z njim user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.4.2008 10:15:25   
hijenca
Dobro jutro!

Danes pa sem tudi jaz mela slabo noč. Zdaj mi pa očke skupaj grejo, jaz pa moram v službo bolniške liste pelat. Pa komaj se še v avto spravim, pa komaj najdem pravilni položaj, da lahko vozim. Pa še 20 km se moram pelat. Ima katera iste probleme?

Moj user posted image  je pa danes tako miren, da sem ga samo enkrat čutila, da še je tam.

Barbaw tudi jaz bi oni študentki privoščla en orng porod, ampak žalostno je, da imajo ti takšne veze v bolnicah, da jih tako nafilajo z vsemi možnimi protibolečinskimi zadevami, da sploh ne vedo, da so rodile. Potem pa se imajo še za najbolj boge user posted image user posted image user posted image , res sem jezna na take ljudi.

a narava pa misli kr prehitevat, za cel mesec?? Ne bi še malo počakala!

TamaraJ nam je lahko pravi vzor, ona pa gre lepo v vrsto in nič ne prehitevauser posted image user posted image

filipinka držim pesti, da bo vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image

Če bi jaz mojemu rekla, če grema user posted image , on bi še iz Nemčije priletel, kak hitro bi se dalo user posted image . Saj po eni strani so si bogi, ko bi, pa ne upajo, pa je želja že prevelika. Potem smo pa me malo hudobne, ko nam ne paše, pa zdaj so se že navadli user posted image  user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.4.2008 10:22:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

TamaraJ nam je lahko pravi vzor, ona pa gre lepo v vrsto in nič ne prehitevauser posted image user posted image

user posted image user posted image No, sicer bom pa lepo tiho...tja do 20. maja vsaj...user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.4.2008 10:28:52   
tally
pozdravljene ženskice!

Moram še tukaj čestitati jani za Nejca, čimveč cartanja in prespanih noči vsem trem.
Zdej smo majčice štartale na polno se mi zdi, vsakič ko grem na RR se sprašujem a je še katera postala mamica svoji štručki.

Tole upam da ne bo nobena imela v porodni. Mogoče je pa punca zgrešila poklic. Vsekakor bi se mogla mal zamislit, sej ona je tut ženskain verjetno bo enkrat noseča, pa mogoče se bo zredila 3x preveč kot je rekla, pa bo potem vidla na lastni koži da ni vse tako črno belo kot si ona predstavlja.

Danes pa user posted image user posted image user posted image za filipinko, da bo čimprej imela svoji princeski ob sebi.
Narava zate tudi user posted image user posted image user posted image .
pa tudi za:
Mya26 (GP+UZ), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.), bobika (GP)user posted image user posted image user posted image dobr opravite.

Jaz sem pa zjutraj klicala in se naročila na ZO, ga imam jutri zjutraj ob 7.30, pri dr. Kavšek, me je hotla kr danes naročiti sam Puško ni imel časa danes, jutr ga pa ni.
Aja pa danes sva 37. tednov tko da je to zadnji vlak za obrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.4.2008 10:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jaz sem pa zjutraj klicala in se naročila na ZO, ga imam jutri zjutraj ob 7.30, pri dr. Kavšek, me je hotla kr danes naročiti sam Puško ni imel časa danes, jutr ga pa ni.

tally: veliko sreče jutri pri obračanju vaše damice,
upam da te ne bo preveč bolelouser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.4.2008 10:34:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aha, torej bomo jutri močno, MOČNO stiskale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.