barbaw
|
Katina za napisano magistrsko. Si pa res pridna. Te kar občudujem. Jaz razmišljam, da bi šla nazaj študirat, ampak samo razmišljam zaenkrat. Estrella za pregled. Anitka ti bi res morala malo počivati. Saj vem, da jaz nisem ravno zgled, samo jaz ne hodim v službo in ne delam doma. Povrhu pa sem danes spala 1,5h popoldan s škratkom. Delo počaka, tvoje telo pa ne more. Otroci so si ful različni in eni res ne pijejo naš pa je ful, pa se je ravno tako lepo dojil. Zato pa smo mame, da vidimo kaj našim paše. Glede počivalnika pa bodi pozorna v kakšnem položaju imaš roke, če imaš dojenčka na rokah. Da te ne bodo kasneje bolele. Mi smo v prejšnjem stanovanju imeli gugalnik, kar se je meni fino zdelo, ampak otroka pa nisem mogla imeti na rokah, ker so bili ročaji previsoko. za 35t. Pepita za pregled. Zatekanje pa bo tudi ponehalo ko boš držala svojo štručko v naročju. Še malo. tally za pregled. Naj te malo potolažim, da je moja znanka bila naročena na CR, ker je bila mala na ritki in so ji na dan, ko naj bi delali CR še enkrat delali UZ in se pikica obrnila. Še ima čas, da se obrne. Ne obupaj pa vztrajno delaj vaje. Navijam zate. hijenca pravno nisem ravno podkovana, je pa tako, da če boš pisala vsepovsod partnerjeve prihodke verjento ni problema, ker niso v vseh družinah prijavljeni na istem naslovu. Tako bi bilo prav. Očetovstvo pa itak urejaš na občini, če ga že nista. Drugače pa morata dati vlogo na sodišče za preživnino in iti k sodniku in .... da uredita preživnino, ki jo pa rabiš za otroški dodatek, če ne pišeš njegovih prihodkov. Še malo o BB. Mene pa vseeno čudi, da je Dejan pop...., če je rekel, da upa da je njegova mama crknila ali nekaj takega. Nisem videla kaj se je zgodilo. Je pa tale BB tako primitiven da je joj. Se popravljam, prebivalci so taki primitivci da je joj. mixi mene ful mipice bolijo desno od želodca. In to tako pekoče kot da bi imela pretegnjene mišice. hijenca nisve tako daleč narazen in tukaj smo da se podpiramo in si pomagamo. Vsaj jaz rada pomagam, če le lahko. Pa glede na to, da si malo za mano po PDP in se CR dela malo prej se res lahko kje srečave v P. Da ti ne bo potem piskal telefon zraven mene, ko ti pošljem sporočilo. za drugo zvezdico. Aurora sem brala nekje, da mora ženska rodit v 12-ih urah po odteku vode. Pa CR tudi kao naredijo po 6-ih urah, ampak še nisem nikjer slišala, da bi kaj naredili tako hitro kakršenkoli poseg, če ni bilo kaj urgentnega. Žal pač tako je, po drugi strani pa je vseeno malo boljše dlje čakat, samo ne 28h, ker je okrevanje dosti boljše. Problem nastane, ko ženske iz strahu nočejo več otrok imet. Tukaj pa ti ne more noben pomagat. Mogoče psihiater. Prav žalostno. mene skrbi samo toliko, da ne bi bila čez rok. Tudi jaz imam malo psledic. Estrella ti pa še v šoping. Tele cene so čisto Ti imaš tudi sršene v riti. Zdaj pa le počivat. Upam, da nas ne bo babji firbec tako matral. Jana. Čimveč prespanih noči in cartanja!!!!