Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:05:21
|
|
|
|
scubadiver
|
Oranža točno nekaj takega kot ti je odgovorila že Gruška sem ti hotla jaz napisat. Tudi mene so tile posti takrat kar presenetili.. Glede na to, da nikjer ne piše da moramo samo suhoparno o otrocih čvekat, ampak zdej pa res nekako dvakrat premislim kaj pišem in sem nehala blebetat neumnosti... Je pa res, da tudi jaz zelo zelo zelo pogrešam tiste čase čvekanja, ko sem se do solz nasmejala. Zdej pa nimam več takega veselja pridet na RR
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:13:34
|
|
|
|
Laubica
|
Punce -res je tukaj taka žalost postala pa sem vas vedno z takim veseljem brala-pa saj je tukaj forum-STARŠI ČVEKAMO-torej ne piše da moramo samo o plenicah in mleku čvekat sem zelo razočarana
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:20:34
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Pa to ni res...moj tamal ima spet vročino. Kr naenkrat, brez drugih znakov (razen tečnobice) je popoldan zakuhal na 38.9. Sem mu dala Calpol. Čudno je, da je tudi men termometer pokazal 38.4 (vse to je v ušesu), pa se nič slabo ne počutim...Ampak je pa tudi vroč. Mogoče zobje? Ker tudi kaka pogosteje. Joj Tintin ful držim pestke za tvojega srčka da bo hitro nehal kuhat. Pa tudi zate da ne zboliš. A na termometer se pa zaneseš? Ker jaz sem digitalnega ušesnega sprobavala in mi je skos narobe kazal. Mi je enkrat pokazal da ima lana 32.4 vročine. To bi bla itak že zdavnaj mrtva...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:39:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Pa to ni res...moj tamal ima spet vročino. Kr naenkrat, brez drugih znakov (razen tečnobice) je popoldan zakuhal na 38.9. Sem mu dala Calpol. Čudno je, da je tudi men termometer pokazal 38.4 (vse to je v ušesu), pa se nič slabo ne počutim...Ampak je pa tudi vroč. Mogoče zobje? Ker tudi kaka pogosteje. Tintin, upam, da ne zbolita... drugače pa pri otročku najlažje probaš, če ima vročino, če se s svojim ličkom dotakneš njegovega čela ali pa s svojimi ustnicami njegovega čela ali pa z dlanjo potipaš njegov prsni koš ... če se ti zdi kaj od tega vroče, bi znala bit vročina ... Če imaš navaden toplomer, mu ga daj pod pazudho, primi Vasjo v naročje in hodita po sobi, da bo bolj miren (če slučajno ne pusti imeti toplomerja) ... bo še najbolj točno pokazalo... Držim pesti ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:40:22
|
|
|
|
gruška
|
Aja, še to ... men so pediatri vedno rekli, da otrok nima nikoli vročine zaradi zobkov
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:40:26
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ravno zaradi zadnjega stavka, ki je podčrtan je smisel citiranja ... da veš kaj kdo komu odgovarja ... drugače se kar izgubiš med odgovori, ker ne veš kaj je sploh vprašanje ... pa nima veze a je to pri resnih vprašanjih ali pri zafrkanciji ... punce, pejte si pogledat avgustovske čveke (imajo že 8. del!!!) ... one tud skoz citirajo, ker drugače, tko kot sem rekla, itak ne veš kaj kdo odgovarja ... saj citate itak prebereš samo zadnjo vrstico, če se pa katera vmes priključi, bo pa vsaj celo debato loh prebrala... ne vem no, me se zdi, da je forum itak javen in da vsaka loh napiše, kakor ji paše, prebere pa tud vsaka tisto, kar jo zanima, ostalo pa preskoči ... popravite me, če se motim ... Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo z veseljem čvekale in so nas take izjave mal "presenetile"... sploh pa izjava, da bi mogle odpret novo temo ... kot da smo nadležne ... Zdej pa dost tega...sem prav žalostna, ko je pa tako ratalo . Dejmo se spet nazaj v stare cajte spravit. Kaj pa če bi npr. za kakšna vprašanja glede otročkov raje spremenili barvo pisave in bi pač bolj padlo v oči in tako vprašanja nebi bila spregledana? Jaz osebno sem vedno začela brat tam, kjer sem prejšnjič končala. Če pa že katero moti tudi čvekanje o drugih stvareh naj pa pač ne bere vsega
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:41:20
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Aja, še to ... men so pediatri vedno rekli, da otrok nima nikoli vročine zaradi zobkov Meni tudi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:42:18
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Aja, še to ... men so pediatri vedno rekli, da otrok nima nikoli vročine zaradi zobkov Tudi jaz sem to slišala. Drugače je bila pa Maja v nedeljo tudi zelo vroča...sem ji merila vročino in je pokazalo nekaj čez 37 stopinj. Pa sem ugotovila potem, da je krivo to, da je spala na kavču na deki in se je očitno preveč pregrela.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:45:41
|
|
|
|
sliva10
|
Ninočka maš ZS Sm blond pa taa dobr zmeraj zamudim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:46:43
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Zdej pa dost tega...sem prav žalostna, ko je pa tako ratalo . Dejmo se spet nazaj v stare cajte spravit. Kaj pa če bi npr. za kakšna vprašanja glede otročkov raje spremenili barvo pisave in bi pač bolj padlo v oči in tako vprašanja nebi bila spregledana? Jaz osebno sem vedno začela brat tam, kjer sem prejšnjič končala. Če pa že katero moti tudi čvekanje o drugih stvareh naj pa pač ne bere vsega jst to prosim že cel teden
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:47:58
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: manca Zdej pa dost tega...sem prav žalostna, ko je pa tako ratalo . Dejmo se spet nazaj v stare cajte spravit. Kaj pa če bi npr. za kakšna vprašanja glede otročkov raje spremenili barvo pisave in bi pač bolj padlo v oči in tako vprašanja nebi bila spregledana? Jaz osebno sem vedno začela brat tam, kjer sem prejšnjič končala. Če pa že katero moti tudi čvekanje o drugih stvareh naj pa pač ne bere vsega jst to prosim že cel teden Veste kaj ne bomo zdaj jokal saj že vreme dost joka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:49:52
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Zdej pa dost tega...sem prav žalostna, ko je pa tako ratalo . Dejmo se spet nazaj v stare cajte spravit. Kaj pa če bi npr. za kakšna vprašanja glede otročkov raje spremenili barvo pisave in bi pač bolj padlo v oči in tako vprašanja nebi bila spregledana? Jaz osebno sem vedno začela brat tam, kjer sem prejšnjič končala. Če pa že katero moti tudi čvekanje o drugih stvareh naj pa pač ne bere vsega Saj to smo se že zmenile enkrat, da se vprašanja odebeljijo, obarvajo rdeče, pa še vprašaj lahko zraven napišemo Jaz to že prakticiram... Tannaya tud to obvlada, je enkrat spraševala, zakaj na njenih ikoncah ni narisano, ampak piše odebelji, podčrtaj,...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:50:05
|
|
|
|
manca
|
Dej Oranža, pa midve začniva ...bodo druge potegnile takoj za nama
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:51:30
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj to smo se že zmenile enkrat, da se vprašanja odebeljijo, obarvajo rdeče, pa še vprašaj lahko zraven napišemo Jaz to že prakticiram... Tannaya tud to obvlada, je enkrat spraševala, zakaj na njenih ikoncah ni narisano, ampak piše odebelji, podčrtaj,... Torej je potem jasno: vprašanja se odebelijo ter pobarvajo rdeče pa pika
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:53:13
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Gorenjke in ostale OSREDNJESLOVENKE in valda tud ostale(sorry za velke črke, mam malega v rokah): bi se kej dobile v Kr na čveku v Qlandii? Mi smo spet zdravi, jaz pa željna čveka. Tudi midve z Majo sva za srečanje, samo naj ne bo med 1.5. in 4.5.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:53:14
|
|
|
|
tintin
|
Se strinjam z Manco...kaj če bi "vprašanja in resne teme obarvale z npr. modrimi črkami... Berem po netu, da je lahko simptom zob tudi mal vročince... Bomo vidl Na termometre se ne zanesem več. Bom šla kar živosrebrnega kupit. Klinc pa tehnika. Ker jaz zdele zihr nimam čez 38 st.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:54:14
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža jst to prosim že cel teden Težko je do tega pridet na silo, bo treba spontano, do tega bomo pa upam hitro spet prišli
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:54:23
|
|
|
|
manca
|
Jaz imam zase digitalni termometer, za Majo pa ušesni. Pa v primeru, da se mi zdi, da ima vročino kar oba sprobam.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:54:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Se strinjam z Manco...kaj če bi "vprašanja in resne teme obarvale z npr. modrimi črkami... Berem po netu, da je lahko simptom zob tudi mal vročince... Bomo vidl Na termometre se ne zanesem več. Bom šla kar živosrebrnega kupit. Klinc pa tehnika. Ker jaz zdele zihr nimam čez 38 st. A zdej se boš pa zmišljevala, mi smo že določil, da bojo rdeče črke in pika
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:55:12
|
|
|
|
manca
|
Scuba, a je tvoj dragi že kaj bolje? Do kdaj imaš pa sestrično na obisku? Spi pri vama?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:56:11
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: tintin Se strinjam z Manco...kaj če bi "vprašanja in resne teme obarvale z npr. modrimi črkami... Berem po netu, da je lahko simptom zob tudi mal vročince... Bomo vidl Na termometre se ne zanesem več. Bom šla kar živosrebrnega kupit. Klinc pa tehnika. Ker jaz zdele zihr nimam čez 38 st. A zdej se boš pa zmišljevala, mi smo že določil, da bojo rdeče črke in pika Jaz se kar na ustnice zanašam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:57:34
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža jst to prosim že cel teden Težko je do tega pridet na silo, bo treba spontano, do tega bomo pa upam hitro spet prišli Tud to se strinjam.... ( a vidte, da je lažje, da sem obe citirala, kot pa da bi pisala: ja, Scuba, res je težko pridit do tega, da bomo spet čvekale kot prej, bomo pa res upam hitro spet prišle do tega )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:57:53
|
|
|
|
tintin
|
Tud rdeče so ql, Gruška
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:59:07
|
|
|
|
tintin
|
jaz imam tudi digit. ter. in unega kombiniranega, ko lahko meriš v ušesu in na čelu. Vsak drugač kaže
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 20:59:58
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Scuba, a je tvoj dragi že kaj bolje? Do kdaj imaš pa sestrično na obisku? Spi pri vama? Moj dragi je bil danes pri zdravnici. Angina je še vedno, čeprav sploh ne opazi, rama ga pa od sobote naprej ko je dobil inekcijo boljš ga pa še boli. Je pa zdej zaradi angine na bolniški, tko da je prav fajn. Sestrična bo pa tle vse skupaj 14 dni. Spi v očetovem stanovanju, ker tle pri nas doma bi se vsem zmešalo. Ona je navajena drugačnega življenja in bi jo lana spravila v obup, ona pa naju ker je en tak velik otrok za katerega bi bilo treba skrbeti. Tintin a maš neki Lana?? ne vem kaj termometer? s katerim se lahko meri na čelu ali pa v ušesku? Jaz mam tega in je čist zanič. Sem kupila navadnega.
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 21.4.2008 21:02:05 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......