|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
21.4.2008 12:15:28   
titi3
Pa še to. Na kateri strani si dobila slike za fotostimulacijo, ker bi s tudi jaz ogledovala.

Sem prebrala v knjigi, da je to ful dobro delat.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.4.2008 12:28:32   
ROZICA29
Gloria, vse najboljše za tvoj rojstni dan.

Ledenka, držim pesti, da bo jutrišnji test pokazal drugače kot današnji.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.4.2008 12:34:39   
Grethy
Bravo titi3, za tako voljo in samozavest ... me bomo pa navijale ob vsakem koraku zate  user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.4.2008 12:38:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: titi3

Pa še to. Na kateri strani si dobila slike za fotostimulacijo, ker bi s tudi jaz ogledovala.

Sem prebrala v knjigi, da je to ful dobro delat.

Titi3, žal te moram razočarati, te diete in seznam niso moji, temveč jih je že nakaj časa nazaj objavila naša članica MIšek13, ki je sedaj že  srečka user posted image .

Jaz sem samo kopirala te stvari za katere me je prosila Ledenka. Drugače sem pa že bila v 1. IVF postopku in je bil žal neuspešen, v drugega pa grem v mesecu juniju. Vendar pa tudi jaz tebi želim veliko sreče in da bi ti uspelo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.4.2008 12:53:49   
titi3
Tudi jaz držim pesti za vas.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.4.2008 12:54:22   
ledenka
user posted image  diete in napotke sem skopirala v en naslov in prosila Jernejo RR, da jo pomakne gor med pomembne teme. se mi zdi fajn, da je to zbrano skupaj, ker se sigurno vsak teden isce.

mojemu sem povedala... ampak ni bil za debato, kaj naredit za naprej. bo par dni premleval pri sebi in bo. sem si pa sla v trgovino po moj "antidepresiv" - kinderlado in rizeve vaflje user posted image  danes se lahko tolazim s tem, jutri pa spet hujsam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.4.2008 12:56:24   
krtekxx
Ojla punce, jaz sem danes šla v službo (ET prejšnjo sredo), ker sem mislila, da sem končno prišla k sebi, včeraj sem se namreč prav dobro počutila. V službi pa joj prejoj, napihnjenost spet taka, da ne morem niti poštenega grižljaja zaužiti ne da bi mi skoraj počil trebuh. Počutim se takoooo bedno, da bom jutri spet doma ostala. Pa kaj se z mano sploh dogaja? Kdaj bo bolje??? user posted image

Ledenka, drži se.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.4.2008 13:09:24   
ledenka
krtek, pri meni je bilo ene 5-6 dni po ET bolje, tako da sem bolj normalno zivela. prej pa bi sam spala, pa teka tudi nisem imela. kak dan pocivanja se rabis, pa bo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.4.2008 13:10:33   
pikovit
Krtek a smo user posted image ?user posted image user posted image user posted image

Znaki so že tapraviuser posted image Malce bodi pozorna na hiperstimulacijo!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.4.2008 13:15:11   
pikovit
Ajsica ti se kar lepo nabaši z riževimi vaflji.Jaz se tudi zdaj.Oblitimi z jogurtom.Jutri pa spet test naredi.Saj veš,dokler ni prave rdeče krvi ni nič.
Moški pa saj veš kakšni so.Rabijo čas za premislit.Pusti ga,da premelje vse skupaj.Tudi oni trpijo z nami,samo da oni tega ne pokažejo,me pa.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.4.2008 13:20:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ajsica ti se kar lepo nabaši z riževimi vaflji.Jaz se tudi zdaj.Oblitimi z jogurtom.Jutri pa spet test naredi.Saj veš,dokler ni prave rdeče krvi ni nič.
Moški pa saj veš kakšni so.Rabijo čas za premislit.Pusti ga,da premelje vse skupaj.Tudi oni trpijo z nami,samo da oni tega ne pokažejo,me pa.

se bojim, da je tud taprava rdecka prisla, ceprav je vecinoma se kar rjavo user posted image  jao, kake debate user posted image  sej zato sem hvalezna, da se tukaj lahko izpovem, ker drugje pac ne gre user posted image  moja mat bo jokala in tega ne rabim, z mojim se ne da, s prijateljicami, ki tega niso dale skos, pa itak ne morem o tem v potankostih govorit, ker ne razumejo user posted image  

kaj je s srecanjem ta teden? user posted image  da popijem kak Heineken z vami user posted image  kaj pa sreda, ob kake 17.30? ali je cetrtek boljsi?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.4.2008 13:24:31   
pikovit
Policajka lepo,da te tvoj dragi tako razvajauser posted image  in da je tako pozorenuser posted image user posted image user posted image .Kar se pa tvojih zizik tiče je pa moj čist nor,čer so v času postopka čist napete.Pravi,da bi mogla biti skoz v postopku.user posted image Ah ti naši moški.

Moj se je včeraj raznežnil in mi povedal,da me ima ful raduser posted image in da me ljubi.In me vprašal zakaj nama manjka nekaj,kar naju bi dopolnilo in bi se imela še rajši.In ali je to pravično?Mene je pa kap zadela in ostala sem brez besed.Vse kar sem lahko izustila je,da očitno to tako mora bitiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.4.2008 13:26:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se bojim, da je tud taprava rdecka prisla, ceprav je vecinoma se kar rjavo user posted image  jao, kake debate user posted image  sej zato sem hvalezna, da se tukaj lahko izpovem, ker drugje pac ne gre user posted image  moja mat bo jokala in tega ne rabim, z mojim se ne da, s prijateljicami, ki tega niso dale skos, pa itak ne morem o tem v potankostih govorit, ker ne razumejo user posted image  

kaj je s srecanjem ta teden? user posted image  da popijem kak Heineken z vami user posted image  kaj pa sreda, ob kake 17.30? ali je cetrtek boljsi?

Saj pri nas je bilo isto.Mami jokala,jaz tudi,moj je bil kar nekaj,Ga ja nekaj časa kar metalo.Zdej smo se pa vsi skupaj navadili na to in je mir pri bajti.Le želje so še vedno ostale.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.4.2008 13:37:45   
ledenka
Saj pri nas je bilo isto.Mami jokala,jaz tudi,moj je bil kar nekaj,Ga ja nekaj časa kar metalo.Zdej smo se pa vsi skupaj navadili na to in je mir pri bajti.Le želje so še vedno ostale.user posted image

eh, tile nasi moski... pri nama je se dodatni problem, ker je pac razlog pri njem user posted image  mislim, edini od moznih razlogov, ki so nama ga nasli. ampak dobr, se vedno lahko z dosti ljubezni rata naravno user posted image  in sedaj, ko veva, kako to gre umetno, se zdi naravno toliko boljse user posted image  no, sicer je pa na ssreco Resko ze na zacetku rekel, da so procenti, kakrsni so, in da je prvic precej redek uspeh user posted image  to se mi zdi dobro, da je povedal, ker potem gres sicer optimisticno v postopek, te pa ne sesuje totalno. no, morda bo se prislo za mano, ampak mislim, da ne.

kaj pa SRECANJE? no, kake interesentke???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.4.2008 13:57:57   
womanpolice
Ledenka... tud pr mojmu je pr njem problem... ampak se je že sprijaznil s tem... On ni tko optimističn (z bivšo ženo sta dala en poskus čez, pa je šlo naprej - s tem, da so tud pr njej bile neke težave). Jst sm pa sedaj bolj optimistična....

Pikovit ja, no... se ne morm pritoževat... ful je pozorn... in seveda si oba ZELO želiva, da bi uspelo v prvo (oz. da bi sploh uspelo)...

Punce... a ste gledale film BUTEC IN BUTEC? NO, tisti prizor kjer tist tablond ful serje......... pa potem v wc voda ne dela... no... zdajle je bilo pr men sranje isto user posted image ... kako boleče in mučno... kriza.... no, voda je pa delala user posted image user posted image user posted image , pa tud dišav sm pošpricala pol embalaže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Upam, da je to to za danes... čeprav se ne počutm dobr... tko kot bi mi hotl bit mal slabo... in po želodcu me tišči zaradi odvajal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.4.2008 13:59:04   
womanpolice
Ledenka... ja, jst sm prva interesentka za srečanje, ampak na žalost ne morm... sm na bolniški... so ful strogi kar se tega tiče pr nam....

Pa drugič... Ampak res se enkrat mormo dobit...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.4.2008 14:16:06   
ledenka
WP, sem se zdajle nasmejala user posted image user posted image user posted image  sploh, ker sem se spomnila tega prizora iz Butca user posted image user posted image user posted image  aua! boga punca, sej naslednjic bo slo lazje user posted image  sam jej danes bolj tekoce. meni je bilo po stopki se celo ful slabo in bruhala sem, pa ne vem, a zaradi razburjenja, odvajal ali kaj drugega user posted image  

ja, tile nasi moski so bistveno bolj obcutljivi, kot si upajo priznat user posted image  moj ima sicer problem, ampak je samo zmanjsano ploden, ne pa neploden, tako da pri nama dejansko ni ovir, vsaj ne hudih. sam kaj, ko se je on preprical, da to je tko in da ne gre naravno user posted image  sej vem, po riti bi ga morala, da mu to izbijem iz glave user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.4.2008 15:49:38   
Zvezdica
LEDENKA kako kaže? Sej boš jutri ponovila test a ne?
Pikovitek, lepo ti je tvoj povedal, sem se čist raznežla user posted image
WP. da bo jutri čimmanj bolelo....
Titi...dobrodošla in ja veliko sreče.

Jast sem danes začela z menopurjem in dipher..., 27.imam UZ, tko da komaj čakam, da vidim kako in kaj.
Sam tole pikanje ne vem kako bo šlo. Zjutraj sem komaj zmogla, bom svojga naučila, pa bo on to delaluser posted image

Zanima me koliko dni se načeloma pikaš, kdaj pade stopka in kdaj pol na punkcijo in ET?
Komaj čakam  da bo to mimo, da vidim kako sploh zgleda?

Ven moram pa se mi tako ne da, k je tak zaspan popoldne.

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.4.2008 15:58:41   
Zvezdica
user posted image user posted image user posted image

Grety, te so zate, VSE NAJBOLJŠE :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.4.2008 16:14:40   
spelka12
Grety vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeee.........user posted image user posted image user posted image
slikce iz UZ-ja so že v albumu, oba se zelo lepo razvijata. Moram it k Rešku pa mu enga cmoka prtisnit na lička, ko mi je dal taka lepa fižolčkauser posted image .
Vsem trepetalkam en veeeelik objem pa pikapoko seveda user posted image , vse ki ste v postopku - kmalu bo bolje verjemite.
Lep deževen dan še naprej!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.4.2008 16:19:49   
gloria
Špelka 12 res so lepa fižolčkota user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.4.2008 17:06:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image

Grety, te so zate, VSE NAJBOLJŠE :)

tole bo pa rahla pomotaaaaaaaaaa ... jaz še nisem na vrsti .... že tako bo prekmalu ... bo pa šele sredi maja ....

vseeno hvala 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.4.2008 17:06:58   
Grethy
ledenka imaš novo lepo oblekco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.4.2008 17:23:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Dobro jutro punce....
Danes vam pa jaz postrežem z eno user posted image user posted image user posted image ....pa še z user posted image user posted image user posted image ...
Upam da ste zadovoljne ker se mi lepša noče prilimat gor...je pa ta res iz srcauser posted image ....Zdej pa še sam da ta teden dobim dobre izvide in bo to najlepši rojstni dan kaj sem si ga lahko poželela....

Gloria -   še sreča, da sem malo pokukala spet semuser posted image ....

user posted image user posted image

naj se ti izpolnijo vse želje, predvsem pa ena ......  tista za katero navijamo vse tukaj na rr...

Lepo praznuj in se kaj javi.

Pozdrav,
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.4.2008 17:30:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

slikce iz UZ-ja so že v albumu, oba se zelo lepo razvijata. Moram it k Rešku pa mu enga cmoka prtisnit na lička, ko mi je dal taka lepa fižolčkauser posted image .

... lepa sta ta tvoja pikeca..., samo špelka, jaz nad levim vidim še enegauser posted image , misliš, da imam bujno domišljijo ali privideuser posted image .........

Drži se,

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?