|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
19.4.2008 22:30:00   
suzy85
čmrlika user posted image user posted image user posted image za hiter porod! čestitke mladi družinici!

ma danes vas pa vse nekaj matra! da ne bomo res začele kot po tekočem traku v P hodit! mene user posted image danes malo heca, ker sploh ni tolk aktivna kot po navadi. sj 10 gibov sem že naštela, ampak nekaj jih je bilo prav prisiljenih - sem mogla tu pa tam trebuh konkretno stresit, da je blo kaj odziva. upam, da je samo tak dan in da bo jutri boljše. me kr mal živčno dela. user posted image
pol pa user posted image lepo povem, da mi že zdej dela sive lase, pa se mal oglasi. je že zdej navihana, kaj šele bo! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.4.2008 22:38:14   
jana81
no ve vse lepo v miževo deželo, jst pa na urop gledat na kolk minut je tole otrdevanje...čeprav se mi zdi da boli me malo manj, ko sem vzela boscopan...sam še vseen otrdeva.

pa nočko vsem...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.4.2008 23:06:40   
kasso
jana, meni si zelo sumljiva s temi bolečimi otrdevanji... če otrdi in boli je to popadek in ne le otrdevanje...glej na uro in če so redni se pejdi pokazat...vsaka pa drugače čuti popadke tako da točno kako bi to moralo izgledati pri tebi, ti ne zna noben povedat. Tudi če so popadki neredni, se lahko le odpiraš.

Meni tudi otrdeva, ampak ne boli, tako da zaenkrat ne rabim še odpustnice user posted image špelina, imej jo še malo spravljeno, ker bi rada rodila v maju. Aprila je še preveč dela user posted image

Jutri ne bo majstra, ker gre raje na eno zabavo in bomo zidali čez teden user posted image
čaka nas beljenje, naslednji vikend pa še bejenje dnevne, kuhije, veže...no potem pa lahko dobim odpustnico ... šele ko končamo. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.4.2008 23:17:33   
.muki.
ČESTITKE ČMRLIKI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ji že dopoldne pisala, naj se drži in ona to tako ekspres zrihta!

Jana 81,  ne se hecat, ne še pobegniti.
Jaz vem za prvi porod da me je začelo na soboto popoldne tako šraufat kot da bom dobila menzo, zvečer sem še stuširala s toplo vodo in ko sem šla spat sem si položila na trebuh električno blazino, mi je ful pomagala.
Ob 4 h zjutraj sem se zbudila in morala na WC, ker me je nekaj zašraufala in glej krvavi čepek.
Potem panika mojga ven s postelje, ko sem se še jaz stuširala, pa nisem bila več prepričana a je to to. Bilo je otrdevanje trebuha ki se je pojavljalo v intervalih. Potem pa sem rekla da ne grem in sem od 5 do 6 zjutraj pisala popadke v zvezek, bilo je na 5 min. SDamo bolelo pa ni pretirano, nakar je enden že prav hudo zabolel in potem sem pa rekla da to pa ni več hec in šla na teren proti P.

Pri meni od začetka ni bilo tako hude bolečine, postopoma je rasla v intervalih, pa me tudi ni bolelo v spodnjem delu pač pa je bolečina prišla z vrha trebuha in se potem prelila čez cel trebuh.

Tako da Jana 81, ne vem če je že to, to. Ali imaš kaj zatečene roke in noge?
V eni knjigi sem prebrala da so odtekanje rok in nog, ter tope bolečine v trebuhu, lahko znaki preeklampsije (če sem prav napisalauser posted image ).
Če bo prehudo pokliči v bolnico in vprašaj. Boš vsaj bolj pomirjena!

< Sporočilo je popravil .muki. -- 19.4.2008 23:19:28 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.4.2008 0:00:28   
mixi
pa vidim da so tej krči v akciji kot da bi si jih naročile. Vse smo po malem danes uuser posted image . pa vidim da ste se že vse spokale dol z računalnika, pa nič bomo pa jutri klepetale. sicer pa upam da vam bo ratalo kaj spančkat ker kaže zelo slabouser posted image user posted image user posted image .

nočko pa se jutri beremo pa ne preveč napisat ker se mi ne da prezgodaj s postelje vstat rada poležavam do poznega

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.4.2008 0:01:27   
mixi
pol dokler vse preberem me spet prehitite in napišete novo stran

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.4.2008 0:09:37   
mixi
jaz se matram za naštimat slikco pa mislim da ne gre kako se jo naštima pod nik?

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.4.2008 0:12:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no ve vse lepo v miževo deželo, jst pa na urop gledat na kolk minut je tole otrdevanje...čeprav se mi zdi da boli me malo manj, ko sem vzela boscopan...sam še vseen otrdeva.

pa nočko vsem...

jana kako je s tabo?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.4.2008 0:21:49   
Anonimen
nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.4.2008 4:07:29   
aurora28
Vidim, da vse spite, jaz pa ne morem. user posted image Sem budna in sem že zalaufala en pralni stroj belega perila user posted image . Še sreča, da so tile novi pralni stroji tako tihi, ker drugače si ga ne bi upala vključiti. user posted image

Jana upam, da ti je kaj bolje? Sem pa brala, da se pravi popadki začnejo od zgoraj z vrha trebuha in se stopnjujejo navzdol skozi cel trebuh. user posted image Po moje, da se ti odpiraš in če ne bo bolje se le pojdi pokazat v P. Itak si čez kritično mejo in odpustnico že imaš, tako, da ni razloga da ne bi šla rodit. user posted image

Mene otrdevanje matra občasno, na trenutke dobim filing kot pred user posted image , ampak nič se ne stopnjuje, tako, da še nisem parajt za v P. Sem pa zelo vesela za Čmrliko in kar ne morem verjeti, da se je v bistvu sezona majčic začela. Ne, res ne morem verjeti. user posted image user posted image user posted image

A bi katera kavico??? user posted image Jaz sem spila eno Mg šumečko in bom s kavico tudi počakala. user posted image

Zdaj pa grem gledat vaše slike. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.4.2008 4:21:22   
Katina
Dobro jutro Aurora28, tudi jaz ne morem spati in sem se odločila prečekirat poste za nazaj.
za kavico je še prezgodaj, jo bom tudi jaz kasneje. Jaz sem spila kozarec toplega donata skupaj z mojimi tabletkami za ščitnico - moja vsakodnevna procedura.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.4.2008 4:34:33   
aurora28
Dobro jutro Katina user posted image .

Sva dve sovici. Sem šla pogledat, da ni slučajno Jana šla v P in mislim, da po moje spi. user posted image

Malo bom še poskušala zadremati, potem pa se bom šla stuširati, pa piling obraza naredila, malo se bom razvajala. user posted image

Nisem verjela dokler nisem doživela, da ko se trebuh nižje spusti lahko lažje diham in več jem. user posted image In moram potrkati, da hvala bogu nimam težave z zaprtostjo, ker zdajle fasat hemeroide si pa res ne bi želela. user posted image

Taula čestitke za dopolnjenih 38. tednov user posted image user posted image user posted image . Sam a veš kaj mi ni jasno, ti imaš PDP 3.5. in imaš danes polnih 38. tednov, jaz imam pa PDP 4.5. in imam danes 38. tednov in 2/7 user posted image Tile tickerji ne računajo pravilno user posted image

In čestitke še za vse ostale, ki ste danes dopolnile polne tedne user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 20.4.2008 4:38:40 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.4.2008 6:15:59   
Anonimen
Dobro jutro, še ena nočna sova se javlja na dolžnostiuser posted image

katastrofalna noč je za mano, se mi zdi da ni bilo spanja niti ene ure, o jooj pa še te nočni pohodi do wc-ja (danes jih je bila kar 6), zdaj pa ne vem kaj delat dragec zraven mirno dremunja, jaz se pa tako zmatrana počutim, da se mi ne da nič.

Stroja si pa ne upam prižgati, sicer je tih samo da imava v kuhinji, ki je zraven spalnice in bi ziher drageca zbudila, kar pa ne želim, bogi revček naj se vsaj za vikende naspi, no vsaj dokler naša miška komando drugače ne postaviuser posted image .

Aurora, Katina: kaj bo za zajtrk?

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.4.2008 6:16:35   
Katina
zalazoya, sem šla mal brat za nazaj in ugotovila, da sem te malo spregledala. Dobrodošla nazaj! Upam, da ti bo čas do naslednjega GP hitro minil in da boš na CTGju uživala ob poslušanju srčka in prekopicevanju user posted image .

Aurora28, ti si tudi že na tem da šteješ sitno user posted image , še manj kot 14 dni user posted image . Tud tvoj buši sem šla pokukat in je prav manekenski user posted image . Meni so punce včeraj rekle, da je moj še večji kot zadnjič, ni čudno, da mi je Estrella rekla, da me bo vsak čas razneslo. user posted image
Bravo za uspešne lekarniške nakupe. V naši lekarni pa nimajo tistega spraya, ki ga je priporočala Aureauser posted image .
mya26, upam, da se Hrvati do našega odhoda na morčka mal skulirajo in nehajo komplicirat. Upam, da bodo državljani članic EU mal pritisnili na njih s temi papirji. sej tud kakšna Nemška babi in dedi peljeta svoje vnuke na dopust, ne samo mi Slovenclni.

Špelin@, slikce si zgleda dobila. A se mora vsaka posebej shranit na shrani.si, ali jih da več naenkrat?
A veš, da je mene strah, da ni kompletek za iz P premajhen user posted image . Zdi se mi tko nekam mičken. Bom zadovoljna tudi, če mu bo prav samo 1 teden, samo da ga bom lahko navlekla na user posted image , ker je res cute. Bom pa pripravila še en kupček v št. 62 - sicer nimam tako lepega kompletka, ampak bo pač moral bit OK, če bo user posted image preveč zrasel.
Tudi jaz sem se na čveku imal super. Tako bi lahko čvekala cel dan - kdaj se zmenimo?user posted image Sicer moram za tak podvig zvedeti kakšen dan prej, da si naštimam lunch paketke in gasa.... Tvoja mala pika je pravi cuker.
Še eno mal hecno vprašanje. kakšno slikco boš pa prilimala, če se bodo en dan rodile user posted image in user posted image . A si tisti dan zaslužimo 2 slikici? Eno zraven druge.

kasso, joj maš ti zadnje čase probleme s compom. Najprej linux, nato elektrika ...user posted image Veš, če ni prave izbire kompletkov , je boljše da ne kupiš nič, čeprav bo imel user posted image stare cotke za iz P.
Glej da danes ne boš preveč pridna. ne pozabi počivat, da ne boš naslednja za odhod v P.
Anitka, super za uspešen podvig v Grazu. A bomo deležni kakšnih fotk, ko bo pohištvo na mestu? Hvala, da si se javila za prvo rezervo.
edinaos, no vidiš, da miškica lepo raste user posted image . Tudi tebi je buše zelooo zrastel od zadnjič, ko sem te vidla, ni čudno, da te kateri že pošiljajo rodit.
Kaj so pa pri Naty delali, da je brez računalnika? Lepo, da nas boš obveščala.

čmrlika, šele zdaj sem šla gledat tvoje slikce 10 dni pred PDP-jem. Kolk maš lušten buši in še kar visoko. Vse pohvale tudi za krasno spodnje perilo. Mi je tko lepo videt, če so ženske tudi pod zgornjimi oblačili zrihtane, da je kaj user posted image . Itak sem nora na spodnje perilo.
Aurea, ko bi ti vedla kako srbi user posted image . Sem kot en garjav pes, ki se kar naprej čoha. Telo je polno drobnih krastic in zgledam kot pika nogavička - samo, da je ona imela pike po ličkih, jaz jih imam pa po celem telesu user posted image . Tudi ponoči se zbujem, ker me tako srbi. Sicer pa, samo da so testi OK. Tud to bomo preživeli.
jana81, user posted image za smotane G. Tudi naš user posted image je podoben, en dan ful aktiven, naslednji dan pa prav "prisluškujem" gibom. k sreči je imel včeraj telovadni dan. Tako se je prmetaval kot še nikoli. Upam, da se ni kam obrnil, ker je bil sedaj lepo na glavi.
modrooka, končno zopet pozdravljena user posted image . Upam, da aminoskopija ne bo preveč neprijetna, ker nekatere pravijo da je. user posted image user posted image user posted image , malo pikapokic da bo vse v redu. Samo 4 kg si se zredila? Jaz sem se zredila 7 kg naveliko podlage, ampak 4 si pa ne predstavljam. No, vsaj po porodu ne boš imela dela z izgubljanjem kg, ker boš šola ziher v minus. user posted image za uspežen ZO.
barbaw, tud jaz imam "pokvarjen termostat" in mi je nenormalno hitro vroče, čeprav sem v normalnem stanju bolj kot ne zmrznjene sorte. Moj me včasih prav čudno gleda, ko španciram v kartkih rokavih in se pritožujem, da mi je vroče.
Veš, rade volje bi pomagala špelin@, ampak dvomim, da sem prava za to nalogo. kaj več bom povedala v torek po pogovoru z G.
Tud tvojo slikico sem šla pokukat. Pa kaj ste na tem forumu same manekenke?
****, še dobro, da si imela tako natančno poročilo o nuhalni in MF, da si ju je G lahko ogledala. Če bi imela samo to, kar dobimo pri nas verjetno ne bi bilo tako. Zdaj si lahko pomirjena in tvojega user posted image ne bodo predčasno deložirali.  Super, da si dobila odločbo za sterilizacijo, sicer nisem dvomila v to, da jo boš.
Sem šla na AC, potem sem šla pa še na panoramski ogled Vrhnikeuser posted image . No, važno, da sem prispela na cilj, pa čeprav zadnja, kljub temu, da sem čivkala če bo katera prej.
sesil, odlično opravljen GP in user posted image za G, ki te obvešča sama od sebe. Ostale smo navadno spraševalke.
martina25, hvala za lepe misli o mojih izvidih. Samo izvidi so bili k sreči negativni user posted image user posted image . Bravo za dream team, ki pridno beli user posted image .
suzy85, pozdravljena. Fino, da si s faksom zaključila in se zdaj lahko posvetiš user posted image . Jaz imam za steriliziraje Aventov sterilizator za v mikrovalovno (star dobrih 10 let), ki mi je krasno služil. Zdaj bo še 1x opravljal to nalogo. Ker je bilo tako enostavno za sterilizirat sem mislim zadeve sterilizirala tja do 1 leta, če me spomin ne vara.

Estrella, navijam za sonček, da boste lahko skopali za kabel.
mixi, bravo za 37t user posted image .
narava, a v novem domu nimaš neta? Škoda. Estrella, hvala, da jo obveščaš. Pridna.

še 1x živjo Aurora28, a vidiš kolko časa sem porabla, da sem prebrala vse za nazaj. NORO! Vmes sem se šla edin fiksat, zdaj pa moram na zajtrk.

No, dekleta, zdaj je pa že toliko ura, da lahko začnem kuhat kavico, čajče, kakavček .... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.4.2008 6:18:25   
Katina
edinaos, moj zajtrk je zadnje čase enoličen:
60 g polnozrnatega doma spečenega kruha, 6 g masla, 200 g mleka, 130 g nashija ali 15o g jabolka.
Dvomim, da bo katero zamikalo, da me posnema. Čeprav je meni tale zajtrk čist ok.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.4.2008 6:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

edinaos, moj zajtrk je zadnje čase enoličen:
60 g polnozrnatega doma spečenega kruha, 6 g masla, 200 g mleka, 130 g nashija ali 15o g jabolka.
Dvomim, da bo katero zamikalo, da me posnema. Čeprav je meni tale zajtrk čist ok.

verjetno se bom res za kaj drugega odločila,
čeprav še ne vem kaj, želodec pa že kruli kot pri norcihuser posted image , super obnovauser posted image in že zdaj držim pesti za vaju v torekuser posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.4.2008 8:02:12   
aurora28
Edina veš sem po ponočnem vstajanju šla nazaj spat in sem še vedno spala ko se je moj user posted image že vstal, čaj skuhal, user posted image ven peljal in mi zajtrk pripravil. Skuhal je hrenovke, zraven pa narezal na rezine sir, češnjev paradižnik, senf, mešan kruh in čaj. Mnjama in sem se ful najedla, tako da zdaj pa skočim pod tuš, pa si naredim piling obraza in dam gor še masko user posted image .

Katina hvala za kavico. user posted image Tudi tvoj zajtrk ni slab in se ga sama ne bi branila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.4.2008 8:12:26   
Estrella*
Pridne punce!!!! Tako zgodaj že pokonci.
Naj še jaz malo pojamram; moje spanje ni bilo kaj prida in sem strašila tudi 6x na WC. Moram pa se pohvalit, da je bila ta noč veliko boljša, ker so bolečine popustile. Sem pa tja me še malo pošlata, ampak ni več tistega groznega  trganja. Samo, da se ni stopnjevalo.

Katina: jaz tudi navijam za sonce, vendar je napoved žal spet bolj klaverna. Sva se z možom travno včeraj popoldne okli tega menila, da bo potrebno stopit v akcijo kljub dežju in nekaj improvizirat.
Srbenje....naj ti povem, da mene tudi srbi ko sam user posted image . Najbolj v grebenčku med prsmiuser posted image  in seveda okončine!!!! Ne vem kaj je sedaj tako drugače, ker imam občutek, da se stanje slabša.

edina: ma bejž no bejž. Estrella rada čveka in ji ni odveč odgovarjat. user posted image  Sploh pa nimaš neumnih vprašanj. Vidim, da sva imele številčne obiske WC to nočuser posted image .

Aurora: tudi ti si že v ponem zagonu. Jaz sem tudi že dala prati bele cunje, bila s psičko zunaj, pomila posodo in spekla marelične rogljičke. Jaz še vedno spravim dol le polovične porcije. Mogoče to tudi ni tako slabo, ker si sedaj v finišu ne bi rada navesila še par kg, ki jih bo potem težko skiniti.

jana: upam, da si še doma v enem kosu in so bolečine odšleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.4.2008 8:48:55   
barbaw
Dobro jutro!

Moja noč pa je bila kar mirna, ker smo prišli okrog polnoči domov, zaspala sem pa proti eni. Utrujena sem bila ko user posted image , meča pa sem imela kot hlode. Ful so mi zatekli. Tistemu stricu na zabavi se ni dalo dopovedati, da bi dal malo tišje muziko, ker so še mene ušesa bolela. Pika je tako delala, da se mi je prav smilila,kako ji je moglo donet in bobnet v trebuhu. Drugače pa je bila super zabava. Pa odlična torta.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.4.2008 8:55:13   
kasso
Dobro jutro!

Sem vas malo čekirala ponoči oz proti jutru in videla, da nisem edina ponočnjakinja.

Katina, moja prijateljica (ki so jo tudi ti spoznala) je rodila vse tri otroke težke okrog 4 kg in za tazadnjega mi je rekla, da je bil kompletek št. 56 za iz porodnišnice zelo prav in nič prevelik, tako da po mojem si lahko brez skrbi, da boš lahko oblekla tisto, kar ti je najbolj všeč.

Edinaos
, a ti tako malo spiš? user posted image

Estella, super, da je trebuh bolje user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.4.2008 8:59:36   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Moja noč pa je bila kar mirna, ker smo prišli okrog polnoči domov, zaspala sem pa proti eni. Utrujena sem bila ko user posted image , meča pa sem imela kot hlode. Ful so mi zatekli. Tistemu stricu na zabavi se ni dalo dopovedati, da bi dal malo tišje muziko, ker so še mene ušesa bolela. Pika je tako delala, da se mi je prav smilila,kako ji je moglo donet in bobnet v trebuhu. Drugače pa je bila super zabava. Pa odlična torta.

Ojla! Ja važno da ste preživeli. user posted image Ti pa verjamem, da je tamala v trebuhu dencala, ker moj je tudi ko smo bili na abrahamu in potem te frajtonerce in cigumigu , pa ko bi bilo vsaj v zmerni glasnosti, ne oni nabijejo kot da smo vsi naglušni user posted image user posted image . Glede zatekanja se mi pa smiliš, ni nič kaj prijetno. Meni počasi popušča otekanje, čeprav so gležnji še vedno malo natečeni, ampak ne več tolk.

Estrella* me veseli, da so krči ponehali in se ne stopnjujejo. user posted image Pri nas pa zaenkrat še sije sonce in se bomo čez kakšno uro odpravili na šprancir okrog jezera skupaj z user posted image , da se malo nalaufa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.4.2008 9:06:36   
tinaaja
Aurora, vidim, da ti samo se malo manjka user posted image user posted image user posted image Srecno na poti v Rim, naj bo brez zastojev, kolon, rdecih luci user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.4.2008 9:51:48   
špelin@
Hojla user posted image
Ravnokar sem zaključila z likanjem user posted image  Trebuh me tako dol vleče, da sem se morala vmes kar naprej usedati in počivati. Ampak sem dokončala user posted image

Zdaj sem tudi jaz opazila prvo majčico KLIK
A ste za, da jo damo na naš seznam?? Mogoče bo kasneje prišla čvekat z nami na dojenčkast čvek in bo vesela user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Moji krči se tudi ne umirjajouser posted image  Ne vem več kaj storiti, ker tudi počitek ne pomaga. Samo upam, da zdržim še 2 tedna.

Preveč si garala v preteklih tednih, veš. In zdaj je prišlo za tabo - res se več ne naprezaj in boš zmogla že tale dva tedna user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
katera bo naslednja za pot v Rim????
Mi smo danes pobelili spalnico in mali hodnik, pa laufali okoli...jutri bomo nekaj zidali in še eno roko pobelili.......... sem prej odležala malo, na RR izgubljala živce, zdaj grem pa pospravljat, pa še ene dve urci likanja me čaka....

kasso: le glej, da ob takem tempu ne boš ti the next oneuser posted image user posted image user posted image  

Ja, le pazi user posted image

V ponedeljek imam pregled in ga kljub CTG, poprošim, da me pogleda vaginalno, če se slučajno kaj odpiram (8vaginalni Puser posted image )

Bomo stiskale pesti user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
na cajte me tok v nožnico štoka, kot npr. z nožem, se moram čist ustavit in noge prekrižat, da lažje preguram.

Joj, točno take bolečine mene ponavadi napadejo v trgovini, potem pa stojim s prekrižanimi nogami in me zaskrbljene mamce sprašujejo, če me lulat user posted image
darmar, glej, da se boš pravočasno spomnila na tvojo odpustnico user posted image

Sporočam, da ima narava tudi neke podobne simptome kot me(Aurora, Jana, darmar) in pravi, da se še ne dauser posted image  Bo pa kamlu spet konektana in se bo javila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Mogoče zaradi čmrlike, zjutraj je bila še tle gor popldne pa je že cartala svojo princesko.

Super porod, glede na to da je prvič rojevala. Jaz bi tudi tako hitro.user posted image

Ja, Čmrlika je res ekspresno rodila, sploh za prvorodko je opravila fantastično delo user posted image

Ponoči ste bile pa zelo aktivne user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem spala kot klada, dokler ni prišla velika pika, ki je šla ponoči lulat in se je tako čudno usedla na wc, da si je polulala pižamo user posted image  Potem nisem mogla zaspati in me je user posted image  godrnjaje zmasiral user posted image

Špelin@, slikce si zgleda dobila. A se mora vsaka posebej shranit na shrani.si, ali jih da več naenkrat?

Lahko jih dodaš več (greš večkrat pobrskat/browse) in šele, ko imaš spodaj že cel kup datotek, klikneš shrani user posted image

Aja, Katina, št. 56 so tako različne, da včasih človek res ne ve user posted image  Jaz sem recimo bodyje št. 56 od Clar uporabljala kar krepke tri mesece, medtem, ko so bile stvari iz C&A za malo piko hudo tesne že za iz porodnišnice user posted image

Zadnje dni nimam več velikega apetita, zato bi se tokrat komot sprijaznila tudi s tvojim zajtrkom user posted image

barbaw, še dobro, da si v enem kosu prestala zabavo user posted image

Aha, stroj je opral, grem obešat perilo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.4.2008 10:09:20   
jana81
dobro jutro majčice...

spali smo tko tko, preirano vstajanje za wc mi je vzelo pol noči... vidim da smo kar enkao hodile na wcuser posted image
Drugače pa me danes ne zvija več, samo trd trebuh še imam, kot ponavadi ko sem vstala.
Ne vem kaj je to bilo.Estrella vidim da si tudi ti bolje.user posted image

Muki hvala za tvojo izkušnjo, roke mi zatekajo, noge pa ne pretirano, pritisk je pa ok.

jana kako je s tabo?

edinaos OK sem, še v enem kosu...danes greva na Primorsko...torbo za v P. bom pa kr v avto vrgla user posted image

aurora če bi šla v P., bi ti sigurno poslala sms, da grem, pa če tud ob 4h zjutri user posted image ...sej veš da mormo bit vse obveščene...

takoj zdaj pa grem pozajtrkovat, kavico se že spila, Mg tudi... potem pa VIA Izola...še preden bomo trije..

papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.4.2008 10:11:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
takoj zdaj pa grem pozajtrkovat, kavico se že spila, Mg tudi... potem pa VIA Izola...še preden bomo trije..

Uživaj na izletu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.