Katina
|
zalazoya, sem šla mal brat za nazaj in ugotovila, da sem te malo spregledala. Dobrodošla nazaj! Upam, da ti bo čas do naslednjega GP hitro minil in da boš na CTGju uživala ob poslušanju srčka in prekopicevanju . Aurora28, ti si tudi že na tem da šteješ sitno , še manj kot 14 dni . Tud tvoj buši sem šla pokukat in je prav manekenski . Meni so punce včeraj rekle, da je moj še večji kot zadnjič, ni čudno, da mi je Estrella rekla, da me bo vsak čas razneslo. Bravo za uspešne lekarniške nakupe. V naši lekarni pa nimajo tistega spraya, ki ga je priporočala Aurea . mya26, upam, da se Hrvati do našega odhoda na morčka mal skulirajo in nehajo komplicirat. Upam, da bodo državljani članic EU mal pritisnili na njih s temi papirji. sej tud kakšna Nemška babi in dedi peljeta svoje vnuke na dopust, ne samo mi Slovenclni. Špelin@, slikce si zgleda dobila. A se mora vsaka posebej shranit na shrani.si, ali jih da več naenkrat? A veš, da je mene strah, da ni kompletek za iz P premajhen . Zdi se mi tko nekam mičken. Bom zadovoljna tudi, če mu bo prav samo 1 teden, samo da ga bom lahko navlekla na , ker je res cute. Bom pa pripravila še en kupček v št. 62 - sicer nimam tako lepega kompletka, ampak bo pač moral bit OK, če bo preveč zrasel. Tudi jaz sem se na čveku imal super. Tako bi lahko čvekala cel dan - kdaj se zmenimo? Sicer moram za tak podvig zvedeti kakšen dan prej, da si naštimam lunch paketke in gasa.... Tvoja mala pika je pravi cuker. Še eno mal hecno vprašanje. kakšno slikco boš pa prilimala, če se bodo en dan rodile in . A si tisti dan zaslužimo 2 slikici? Eno zraven druge. kasso, joj maš ti zadnje čase probleme s compom. Najprej linux, nato elektrika ... Veš, če ni prave izbire kompletkov , je boljše da ne kupiš nič, čeprav bo imel stare cotke za iz P. Glej da danes ne boš preveč pridna. ne pozabi počivat, da ne boš naslednja za odhod v P. Anitka, super za uspešen podvig v Grazu. A bomo deležni kakšnih fotk, ko bo pohištvo na mestu? Hvala, da si se javila za prvo rezervo. edinaos, no vidiš, da miškica lepo raste . Tudi tebi je buše zelooo zrastel od zadnjič, ko sem te vidla, ni čudno, da te kateri že pošiljajo rodit. Kaj so pa pri Naty delali, da je brez računalnika? Lepo, da nas boš obveščala. čmrlika, šele zdaj sem šla gledat tvoje slikce 10 dni pred PDP-jem. Kolk maš lušten buši in še kar visoko. Vse pohvale tudi za krasno spodnje perilo. Mi je tko lepo videt, če so ženske tudi pod zgornjimi oblačili zrihtane, da je kaj . Itak sem nora na spodnje perilo. Aurea, ko bi ti vedla kako srbi . Sem kot en garjav pes, ki se kar naprej čoha. Telo je polno drobnih krastic in zgledam kot pika nogavička - samo, da je ona imela pike po ličkih, jaz jih imam pa po celem telesu . Tudi ponoči se zbujem, ker me tako srbi. Sicer pa, samo da so testi OK. Tud to bomo preživeli. jana81, za smotane G. Tudi naš je podoben, en dan ful aktiven, naslednji dan pa prav "prisluškujem" gibom. k sreči je imel včeraj telovadni dan. Tako se je prmetaval kot še nikoli. Upam, da se ni kam obrnil, ker je bil sedaj lepo na glavi. modrooka, končno zopet pozdravljena . Upam, da aminoskopija ne bo preveč neprijetna, ker nekatere pravijo da je. , malo pikapokic da bo vse v redu. Samo 4 kg si se zredila? Jaz sem se zredila 7 kg naveliko podlage, ampak 4 si pa ne predstavljam. No, vsaj po porodu ne boš imela dela z izgubljanjem kg, ker boš šola ziher v minus. za uspežen ZO. barbaw, tud jaz imam "pokvarjen termostat" in mi je nenormalno hitro vroče, čeprav sem v normalnem stanju bolj kot ne zmrznjene sorte. Moj me včasih prav čudno gleda, ko španciram v kartkih rokavih in se pritožujem, da mi je vroče. Veš, rade volje bi pomagala špelin@, ampak dvomim, da sem prava za to nalogo. kaj več bom povedala v torek po pogovoru z G. Tud tvojo slikico sem šla pokukat. Pa kaj ste na tem forumu same manekenke? ****, še dobro, da si imela tako natančno poročilo o nuhalni in MF, da si ju je G lahko ogledala. Če bi imela samo to, kar dobimo pri nas verjetno ne bi bilo tako. Zdaj si lahko pomirjena in tvojega ne bodo predčasno deložirali. Super, da si dobila odločbo za sterilizacijo, sicer nisem dvomila v to, da jo boš. Sem šla na AC, potem sem šla pa še na panoramski ogled Vrhnike . No, važno, da sem prispela na cilj, pa čeprav zadnja, kljub temu, da sem čivkala če bo katera prej. sesil, odlično opravljen GP in za G, ki te obvešča sama od sebe. Ostale smo navadno spraševalke. martina25, hvala za lepe misli o mojih izvidih. Samo izvidi so bili k sreči negativni . Bravo za dream team, ki pridno beli . suzy85, pozdravljena. Fino, da si s faksom zaključila in se zdaj lahko posvetiš . Jaz imam za steriliziraje Aventov sterilizator za v mikrovalovno (star dobrih 10 let), ki mi je krasno služil. Zdaj bo še 1x opravljal to nalogo. Ker je bilo tako enostavno za sterilizirat sem mislim zadeve sterilizirala tja do 1 leta, če me spomin ne vara. Estrella, navijam za sonček, da boste lahko skopali za kabel. mixi, bravo za 37t . narava, a v novem domu nimaš neta? Škoda. Estrella, hvala, da jo obveščaš. Pridna. še 1x živjo Aurora28, a vidiš kolko časa sem porabla, da sem prebrala vse za nazaj. NORO! Vmes sem se šla edin fiksat, zdaj pa moram na zajtrk. No, dekleta, zdaj je pa že toliko ura, da lahko začnem kuhat kavico, čajče, kakavček .... .
|