|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
19.4.2008 20:42:40   
Estrella*
Jaz sem popadke čutila v predelu jajčnikov in ne v križu, zato sem se spomnila na dogodke izpred 5 let. Pri meni zgleda nekako tako; začutim, kot da prihaja val iz daljave in se krepi(tiščanje) vsako sekundo, potem me ogrng zagrabi krč v predeu jajčnikov in ne popusti nekaj časa, potem pa ponovno odhaja v valovih in ga čutiš čedalje manj intenzivno.

Jana, tako nekako zgleda pri meni. Bolečina je ostra in me kar trga.

Špelin@: hvala za tako lepo odpustnico. user posted image Lepo jo je imeti, pa kljub temu upam, da je še 14 dni ne unovčim.
V ponedeljek imam pregled in ga kljub CTG, poprošim, da me pogleda vaginalno, če se slučajno kaj odpiram (8vaginalni Puser posted image )

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.4.2008 20:47:29   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.4.2008 20:48:21   
Estrella*
Špelin@: sem ti pozabla prej omenit: full corti malo piko imaš. Sem jo imela še cel dan pred očmi, kako se je z nami lepo smejčkala, kot bi bila že čisto odrasla in spremljala naš klepet. Res je prava mala faca.user posted image

****: hvala. Bi bilo fajn še kdaj  tvojo princesko spoznat.user posted image  Se moram pripravit malo na prihod naše user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.4.2008 20:51:07   
jana81
špelin hvala lepa...sem zdej bolj mirna, čeprav boli pa še kar naprej. Ne vem več kok se še naj uležem.... a mislite da bi mi boscopan pomagal?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.4.2008 20:51:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
No ista zahvala tudi estrlli saj mislim da je to skupno delo...user posted image

Estrella* je naš seznam sploh spravila v pogon, zato so največje zasluge njene user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se samo potem "priklopila" - brez njenega budnega spremljanja vseh novih majčic, ki smo se pojavljale na forumu oz. na tej temi, bi bile "mrzle" user posted image

Zato naj na tem mestu izrečem en velik HVALA naši super punci user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.4.2008 20:53:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: sem ti pozabla prej omenit: full corti malo piko imaš. Sem jo imela še cel dan pred očmi, kako se je z nami lepo smejčkala, kot bi bila že čisto odrasla in spremljala naš klepet. Res je prava mala faca.user posted image  

Ona bi še kar ostala, veš user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
a mislite da bi mi boscopan pomagal?

Poskusit ni greh. Če bi slučajno šlo za prave popadke, Buscopan ne bo "prijel", škode pa tudi ne bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.4.2008 20:54:53   
Anonimen

****: hvala. Bi bilo fajn še kdaj  tvojo princesko spoznat.user posted image  Se moram pripravit malo na prihod naše user posted image .

Ti kar zvrcni kadar greš mimo pa jo sabo vzamem na sok...user posted image user posted image

Punce kaj pa pravite na tisto da bi pisali modratorju ali moderatorki da razkrijemo tisto anonimno?? Men se zdi da se en norca z nas dela... No saj verjetno jo nebodo razkrili ampak vseeno , kaj pravite??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.4.2008 20:57:38   
darmar
Čestitke pogumni mamici Čmrliki, ponosnemu očku in vsem veliko zdravja, sreče, ...user posted image user posted image user posted image .

Estrella tebi se pa tudi jaz pridružujem, danes imam nore bolečine v spodnjem delu trebuha in na cajte me tok v nožnico štoka, kot npr. z nožem, se moram čist ustavit in noge prekrižat, da lažje preguram. Pa trebuh, da ne omenjam, skoz trd. Ampak mislim, da to še ne pomeni, da bi šla, vsaj jaz, roditi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.4.2008 21:06:07   
aurora28
Mene občasno prime, ampak ni take sile, da bi razmišljala o pravih popadkih. user posted image

Jana zakaj se ne greš pokazati v P, poskusiti ni greh, mogoče pa se odpiraš in imaš popadke user posted image

Špelin@ zelo lepe odpustnice delaš user posted image user posted image user posted image .

Očitno nas bodo s porodi presenečale tiste o katerih sploh nismo razmišljale user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.4.2008 21:17:38   
Estrella*
Sporočam, da ima narava tudi neke podobne simptome kot me(Aurora, Jana, darmar) in pravi, da se še ne dauser posted image  Bo pa kamlu spet konektana in se bo javila.

Narava tudi ČESTITA NOVO PEČENI MAMICI ČMRLIKI IN NJENEMU ZAKLADKU TAJI!!!

****: Če se do ponedeljka ne javi naša anonimka, bi mogoče res lahko poskusile naslovit prošnjo na moderatorja, da nam pove katera je bila. Saj ne , da bi bila tako firbčna, samo potegavščin ne prenesem!

Špelin@: ja mala se je vrgla po mamici, če je že po izgledu bolj očijeva. Take babnice rabimouser posted image

Kaj so te bolečine, krči in popadki povezani s polno luno??? user posted image Pol bi mogli počasi popuščati, ker je vpliv polne lune najbolj izrazid  par dni pred njo in na sam dan začne pojenjat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.4.2008 21:20:46   
Anonimen

****: Če se do ponedeljka ne javi naša anonimka, bi mogoče res lahko poskusile naslovit prošnjo na moderatorja, da nam pove katera je bila. Saj ne , da bi bila tako firbčna, samo potegavščin ne prenesem!

Točno to kar sem obarvala rdeče. Tudi jaz ne prenesem da se en norca dela...

Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.4.2008 21:25:41   
Anonimen
Evo sobota zvečer in spet ne bo nobene tukaj...Upam da se crkljate ne pa da ste vse v P pobegnile...Maj še ni tukaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.4.2008 21:28:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana zakaj se ne greš pokazati v P, poskusiti ni greh, mogoče pa se odpiraš in imaš popadke user posted image

ja ne vem , ker še nekak nisem pripravljena it rodit user posted image  user posted image ... sem vzela Boscopan (upam da ne bo kaj narobe), pa ciljam na to, da me malo popusti.
Če bo pa ponoči isto kot včeraj, pa definitivno greva.
Po moje me že psiha tolk daje, da zdej res noče popustit.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.4.2008 21:29:15   
tally
joj punce pa kaj vi to resno, zgleda da luna res deluje tiste, ki nimate še odpustnice počakajte vsaj še 2 tedna, drugače vas bo Špelin@s svojim valjarjem preganjala.user posted image user posted image user posted image

Pri men pa se nič ne dogaja, mogoče sake toliko me malo zaboli kot da bom  menstro dobila to je pa tudi vse, imam pa občutek da se je moja pika obrnila z glavico dol, ker brce čutim čisto spodaj in v predelu popka oz. mejčkan višje, pa prej mi je skos glavico tiščala desno pod rebra danes pa niti enkrat. Upam da se me usmili. Bomo vidli v ponedeljek.

Grem zdaj malo ležat  pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.4.2008 21:30:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

ja ne vem , ker še nekak nisem pripravljena it rodit user posted image  user posted image ... sem vzela Boscopan (upam da ne bo kaj narobe), pa ciljam na to, da me malo popusti.
Če bo pa ponoči isto kot včeraj, pa definitivno greva.
Po moje me že psiha tolk daje, da zdej res noče popustit.

Jana pa te boli skoz al vmes spusti pa pol spet boli?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.4.2008 21:34:30   
Taula
Ne me hecati, par ur me ni in imamo novo lepotičko..Čmrlika je rodila in tako hitro.user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tale luna ima velik vpliv. Mene vem da ne bo zagrabila, ampak jutri je skrajni čas da za vsaki slučaj spakiram torbo za v P. Glede na to da sem že 38 teden.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.4.2008 21:42:17   
tally
Taula jst sm jo kr danes user posted image user posted image user posted image , ker se mi je kr neki posvetilo, da zdej gre pa zares.
Mogoče zaradi čmrlike, zjutraj je bila še tle gor popldne pa je že cartala svojo princesko
.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.4.2008 21:46:08   
Taula
Mogoče zaradi čmrlike, zjutraj je bila še tle gor popldne pa je že cartala svojo princesko.

Super porod, glede na to da je prvič rojevala. Jaz bi tudi tako hitro.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.4.2008 21:53:24   
jana81

boli me skos, ampak trebuh pa ni tak fejst trd ko se uležem, boli me tak kot da bi me nekdo boksnu v trebuh, res uno ful grozna bolečina, in to cel spodnji del trebuha, pol me pa občasno še tko zareže. tud ko ležim je pa skos prisotna taka bolečina kot pri menzi.
Pa a me more tud čez križ štihat da je to popadek? Al to ne doživi vsaka?
Ampak user posted image  se pa skos prestavlja in preteguje.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 19.4.2008 21:56:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.4.2008 21:54:17   
špelin@
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.4.2008 21:57:29   
Anonimen

boli me skos, ampak trebuh pa ni tak fejst trd ko se uležem, boli me tak kot da bi me nekdo boksnu v trebuh, res uno ful grozna bolečina, in to cel spodnji del trebuha, pol me pa občasno še tko zareže.
Ampak user posted image  se pa skos prestavlja in preteguje.

hm? To kar opisuješ ni glih tisto kar se jaz spomnim kako izgledajo popadki...Ampak veš kaj morda pa le ne bi bilo neumno da vsaj pokličeš v P in vprašaš za nasvet...morda ti bodo rekli da se prideš pokazat...

Kaj pa pod tuš ali kopel za sproščanje si probala??

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.4.2008 21:59:59   
Anonimen

Pa a me more tud čez križ štihat da je to popadek? Al to ne doživi vsaka?

Ne vem Jana mene je na začetku bolelo kot menstrualni krči...v križu in potem tudi spredaj ... Ampak popadkek spusti...in vmes te nič ne boli in potem kar naenkrat spet...in tako se ponavlja.

Res vsaj pokliči v P...da ti dajo kak nasvet...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.4.2008 22:01:38   
Anonimen
Bogice vidim, da vas skoraj že vse pomalem matra.....

Jana: z Nejčkom sta mi že fejst sumljiva? Dej ti malo na uro poglejuser posted image

Narava: tudiuser posted image o jooj

Jaz se pa lahko pohvalim, da pri meni za enkrat takih simptomov ni, no se ne bom prehitro hvalilauser posted image , čutim sicer da mi vse dol (v nožnico) pritiska, ampak brez bolečin. No se tudi vidi, da sem šele proti koncu majauser posted image

Drugače, pa punce hvala za današnji čvek, jaz se tako fajn počutim po naših čvekih, čeprav upam Estrella da ti nisem morila z vprašanji....user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.4.2008 22:19:30   
Anonimen
No moj se obrača in brca in me suva..mislim da mu ne paše tale položaj ko sedim za račulanikom..Grem še malo pred tv potem pa spat.

Pazite nase in lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.4.2008 22:21:08   
špelin@
Tako, narejenih imam 39 odpustnic (pač za tiste najbolj čvekave majčice user posted image ). 9 jih je že oddanih user posted image  Od tega 2 tudi že "koriščeni" user posted image  
ok, Peli je prehitela svojo odpustnico user posted image , ampak vseeno šteje.

Nekatera ozadja se ponavljajo, ker mi je zmanjkalo predlog user posted image  Sem pa ob vsaki posamezni mislila posebej na tisto, kateri je odpustnica namenjena user posted image

Zdaj grem spat - da me ne bi slučajno kakšna zafrknila in ponoči šla rodit brez dovoljenja user posted image

Za vse, ki vas mučijo krči in bolečine: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.