|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
19.4.2008 22:05:23   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Rumba a si ji nogico zmerla, kolk cm ma veliko?

Sem ji merila, takrat, ko smo naročali. Ji bom jutri še enkrat, pa ti napišem. Podplat od čevejlčka meri v dolžino cca. 12 cm.user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 101
19.4.2008 22:14:50   
corfu
Kako so lepi pedipedi user posted image  Afnica, a bi to zopet skupaj naročile preko ebaya, no vsaj jaz bi nakazala tebi na tvoj osebni račun, to pa potem dalje plačuj, da ne bi potrebovala še kreditno kartico dvigovat, a je kakšna varijanta?user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 102
19.4.2008 22:35:07   
Kristina_1
Rumba hvala.

Kolkšni pa so 12-18, tista k jih ma?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 103
19.4.2008 22:35:56   
rumba
corfu, a si ti vzela tudi kake za Aljaža? Če ja, kaki so?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 104
19.4.2008 22:39:07   
poldy
Vas zanima kako zgleda oralni sex?

user posted image

< Sporočilo je popravil poldy -- 19.4.2008 22:40:08 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.4.2008 22:39:51   
rumba
Kristina_1, 12-18 so dolgi 132mm (prepisano iz škatle).user posted image  

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.4.2008 22:40:08 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 106
19.4.2008 22:40:41   
rumba
poldy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 107
19.4.2008 23:20:22   
Kristina_1
Rumba zlata si, hvala. Bom kr 12-18 naročila, k še neki časa ne bo hodila naša bejba.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 108
20.4.2008 7:42:23   
Freycha
user posted image Dobro jutro!

joj, tale lunauser posted image user posted image user posted image user posted image

rumba vožnja nazaj je bila nekoliko boljša, ker je Živa takoj zaspala in je spala skoraj do MB, Dita je bila pa cel čas budna user posted image  kar spet ni ravno normalno za njo. Ampak se pa vsaj drli nistauser posted image  Ampak mam občutek, da Sanekova ne bo hotela nikoli več z mano nikamor it user posted image user posted image  z ali pa brez tamalihdvehuser posted image

Danes gremo pa vsi trije nekam na izlet, pa se mi ne sanja, kam bi šli. za v Mozirski gaj je pomoje še prezgodaj..... vprašanje, če že sploh kdaj cveti user posted image

joj, kje je Ulla, ko jo rabišuser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
20.4.2008 7:58:29   
rumba
Jutro!
Freycha, mi tudi nameravamo nekam na izlet, pa še ne vem kam. Sedaj skačem po netu in gledam vremenske podatki, da bi trofli sonce.user posted image  V LJ ga še ni.user posted image  Jaz ti priporočam, da se držite bolj vaših koncev ali pa celo še bolj vzhodno, boste ziher imeli najlepše vreme.

< Sporočilo je popravil rumba -- 20.4.2008 7:59:39 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.4.2008 7:58:29   
Freycha
jupiiiiii včeraj sem šla od masaže in savne in plavanja in sadnega dne (čeprav sem jedla solato z mesom in kruhki - mljask je bila dobra) 0,5 kg dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.4.2008 7:59:02   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jupiiiiii včeraj sem šla od masaže in savne in plavanja in sadnega dne (čeprav sem jedla solato z mesom in kruhki - mljask je bila dobra) 0,5 kg dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživancija vse po vrsti!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 112
20.4.2008 8:00:01   
Ajvy
Ronči...to pa je zanimiv dogodek....

Afnica...baje se reče shoditi ko otrok samostojno naredi par korakov...tak da tvoj Lan je že zdavnaj shodiluser posted image user posted image user posted image

Sanek...tvoj prihod je bil presenečenje....lepo presenečenje...user posted image user posted image user posted image maš pa dobr spomin
Lepo vas je bilo spoznat.....je bilo kar nekaj novih ....jjjjeeeeeuser posted image  (no, meni ne poznanih)

Kristina...jst sem Tarji naročila 6-12  in 12-18 mesecev...pa so eni glih za zdej ,drugi bojo pa poleti in....merla sem ji nogo takrat, ko smo naročevali..je imela 10,5 cm

Kapica..ko harmonika začne špilat jugovino..ti ne preostane druzga kot da tancašuser posted image user posted image user posted image

Bačko..kako lepo da si se javlauser posted image user posted image

Rumba...sem se mogla nasmejat, ko si napisala, da nakupuješ za muce...pa študiram od kdaj imaš ti mačkeuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 113
20.4.2008 8:02:01   
Ajvy
Danes sem lenuh...
če bo ktera kavo...user posted image  nisem je solila, ker ene ne marajo sladkane kave

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.4.2008 8:02:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Rumba...sem se mogla nasmejat, ko si napisala, da nakupuješ za muce...pa študiram od kdaj imaš ti mačkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Običajno tipkam z eno roko, pol pa pride do takih cvetk. Ja, muLce sem mislila, ja.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.4.2008 8:05:42   
rumba
Ajvy, če ti strežeš kavo, bom pa jaz zajtrk. Bo katera?
user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 20.4.2008 8:08:39 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 116
20.4.2008 8:07:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jutro!
Freycha, mi tudi nameravamo nekam na izlet, pa še ne vem kam. Sedaj skačem po netu in gledam vremenske podatki, da bi trofli sonce.user posted image  V LJ ga še ni.user posted image  Jaz ti priporočam, da se držite bolj vaših koncev ali pa celo še bolj vzhodno, boste ziher imeli najlepše vreme.

aja, za vaše konce ni napovedanega sonca? Ker smo mislili iti v arboretum Volčji potokuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 117
20.4.2008 8:09:40   
rumba
Freycha, sej menda bo, samo zdaj ga še ni.user posted image  Neeeeeeeeeeeeee, glih se neki kaže.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 118
20.4.2008 8:09:42   
Freycha

user posted image

može.... v velikosti x10..... bo boljše (čeprav nimam pojma, koliko velik potem prideuser posted image  nisem ravno matematičaruser posted image )

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 119
20.4.2008 8:10:37   
rumba
Eh, slika mi neki nagajauser posted image , samo zdaj jo jaz lepo vidim.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 120
20.4.2008 8:11:30   
Freycha

Freycha, sej menda bo, samo zdaj ga še ni.user posted image  Neeeeeeeeeeeeee, glih se neki kaže.user posted image user posted image user posted image

če ga ne bo, ga pa s sabo pripeljemouser posted image user posted image

sam res je noro, kako je na vzhodu fuuuullll več sonca, kot povsod drugod. Zadnjič parkrat je bilo tudi na primorskem kilavo vreme, pri nas pa sonce, sonce in še enkrat sonceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 121
20.4.2008 8:13:13   
Freycha
aaaffnniiccaaa kaj boš ti meni že sporočila naslov, da ti tistega možeka pošljem, da se ne bosta Lana in Lan kregala za ta drugega?!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.4.2008 8:15:11   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image

može.... v velikosti x10..... bo boljše (čeprav nimam pojma, koliko velik potem prideuser posted image  nisem ravno matematičaruser posted image )

C, c, c, .... a nisi na dieti?user posted image  Pa prav potrudila sem se, da bo za vse.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 123
20.4.2008 8:17:12   
Ajvy

user posted image

kaj je to glih za zobe umazat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 124
20.4.2008 8:22:41   
rumba
Jao, kako sta zbirčni, evo posebej za vaju:
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.