|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
18.4.2008 11:15:11   
Ajvy
Čestitke Lei za 3. žagicouser posted image user posted image

Pri nas dežuje.....spet bom gledala prah po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.4.2008 12:05:07   
baja*
ojej ajvy ta presneti dežuser posted image , pri nas pa sonček sijeuser posted image  mi je prav vroče ratalo na sprehodu... zdaj me je pa dragi menjaluser posted image jaz pa malo noge v luftuser posted image  pol me pa čaka cela gora cot za opratuser posted image

Kaj boste dans kuhale? Jaz bom testenine z mleto govedno in zelenjavouser posted image . Kaj vaši že jejo solato?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.4.2008 12:07:48   
madejka
Baja našemu še nisem dala solate... se zravn spravljam ker ne vem kolk mu lahko zabelimuser posted image
Je pa včeraj malo ananasa pojedeluser posted image  kak je mljackal zraven!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.4.2008 12:10:41   
kapica
Pri nas je pa sooncekuser posted image user posted image user posted image .

Baja, jaz menda ne bom danes kaj na veliko kuhala, slivove knedle bom naredila, ker bi rada da gremo ven nekaj jest. Dino se solate ne je.
Freycha, hvala za zs, super zgleda kako Dita siba. A ima ta potiskac kaksne bremze al kaj, da ne gre hitreje, ker dinotu kr zleze vstran, tako da skoraj leti zraven.

Zdaj sem gledala spet neko reportazo o Natasi Kampus, sem se glih te dni na njo spomnila, kako le zivi. In me je spet pretreslo.

Madona, kaj vse se ne dogaja na svetu. Vceraj al kdaj sem vidla da so 8letnico prisilili v zakon z 30letnim moskim. Da ti slabo postane.

Se opravicujem da sem to omenjala na nasem forumu, ampak me kr stisne ob taksnih novicah. Najboljse sploh ne dnevnika gledat, porocil poslusat...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.4.2008 12:20:02   
baja*
kapica groza ja, kaj se vse dogaja po svetuuser posted image , mene je ful pretresel oni posnetek, ko je freycha včeraj dala link gor, mater mu, še zaj sem jezna ko pes na onega šmrkavcauser posted image

madejka naš se je pa kremžil poleg ananasa, ko sem mu ga vmešala v sadno kašo je pa vse zmazal...
Solato sem mu zadnjič probala čisto malo dat in jo je začuda pojedel, rdečo peso sem dobla pa v sekundi nazaj serviranouser posted image  pa kake frise je zraven pokaluser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.4.2008 12:36:11   
madejka
Baja pri Maju se še pa ni našla stvar, ki je ne bi jedel. Kar mu dam zmažeuser posted image
Kak si mu pa zabelila solato?

Kapica kak zdaj grete ven jest al boš slivove cmoke delala?user posted image  A naši user posted image  že lahko cmoke jejo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.4.2008 14:30:30   
baja*
madejka, eh kr od najine solate sem vzela malo bek, drugače pa po moje lahko isto zabeliš kot zase, le da vsega daš manjuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.4.2008 14:35:10   
corfu
Moja ni ravno jedla cmokov, je pa jedla domače štruklje...glede solate, jaz ji dam domačo vloženo peso, kar med pražen krompir, pa je zadovoljnauser posted image

Jaz sem pa ravnokar končala z sajenjem rožic, malo lubja sem potrosila po skalnjaku...jaz tako rato to delam, prav uživam v tem...

Manca je začela na veliko spat, no upam, da tako tudi ostaneuser posted image , ponoči zdaj spi celo noč ob 7 se je zbudila pa je spala od 9-11 pa od 13-14.30user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.4.2008 17:37:59   
bojana2
hellooo

Vidim, da smo že na 6. delu...user posted image
Mi smo danes tkoooo uživali... sva bila na bledu - res je blo fino. Malega kar ne morem prehvalit. Pridkan v avtu, pridkan na obiskih...skratka super, bo treba kmalu ponovit. user posted image
Edino spali smo bolj malo, tko da bo sigurno kmalu sitka ritka...mah ni panike.

Freycha hvala za odg...se spomnim, da ste šli iz maribora do obale...res masta pridno pupo, da tkole celo pot spi...user posted image ...pa uživaj v lj.

Corfu a kr tkole spi tvoja Manca...user posted image ...jaz sem trenutno zadovoljna, da se ponoči le 2x zbudi in spi celo do 6 zjutraj...user posted image

Baja lepo da si se vrnila med julijke...Rene je že pravi velikan, lušne slikice!!

Tudi Tašonka, Zvesta in AR se lahko kaj oglasite na kratko, če nas še berete...user posted image

Tinispela uživajte s starimi starši...moji pa lih ta vikend pakirajo na izletek, tko da ne bosta nič razvajala Jaška, jaz si pa tud popoldne ne bom mogla kako urico zase vzet...včasih res prav pride vsaka pomoč.

Madejka tvoj mali je pa res en velik smejček na slikah...luškan 100 na uro...user posted image

Češnca komi čakam, da jutri dobim pedipedke...drgač bo poštarju trda predla...user posted image

Ajvy tud pri meni se občasno pojavljajo podobni znaki kot jih ti opisuješ...sam jaz poznam vzrok -> pomanjkanje železa. Je blo pa med nosečnostjo še huje in sem imela še dodatne težave s ščitnico - se mi je tko vrtelo, da v nobeni trgovini nisem mogla v vrsti čakat, sem se kr sesedla... se pa baje te težave pogosto pojavljajo tudi po porodu... vztrajaj in upam, da ni nič hujšega.

< Sporočilo je popravil bojana2 -- 18.4.2008 17:41:22 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.4.2008 17:44:06   
rumba
Dan!
Madonca, sem par dni brez neta, pa moram že na 6. del.user posted image
No, grem nazaj prebrati..................

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.4.2008 18:05:54   
rumba
baja*, joj, nikoli nisem pomislila, da bi se štulila.user posted image  Jaz te prav rada berem in upam, da se boš kaj pogosteje javila, ker te pogrešam! Iii, kak lepotec je Rene!user posted image
pupi, Jaz sem dala Hano in Aneja cepiti proti klopnemu meningitisu, naslednje leto pa seveda tudi Julijo.
Freycha, cepivo stane 29€in neki centov, če se ne motim. Dobijo pa dva odmerka in to je cena za enega.
madejka, kako Maj lepo pozira na tej slikci!user posted image  Lepotec mali! Btw, a je že rezerviren?user posted image  Če se ne motim je od Naje, a?user posted image user posted image
Freycha, a nisi Diti malo prevelika očala kupila?user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobra je, carica!
poldy, user posted image  za žagico. Julija ima pa še vedno brezzobi nasmeh.user posted image
kapica, ti je ostalo kaj cmokov?user posted image user posted image user posted image  Jaz jih imam ful rada, a ti lahko napišem naslov?user posted image
corfu, bravo za Manco, da pridno spi! Paše, a? Ti lahko pošljem Julijo na šolanje?user posted image
bojana2, lepo, da ste uživali na Bledu.user posted image

Aja, pa še pohvaliti moram današnji čvek! Spoznala sem Češnco, Anžeja in njegovega očija ter Snekovo in Živo.user posted image user posted image Pa pedipetke sem dobila. Jao, kako so luštni. Pa da ne govorim, kako fantastični so za Hano. Punce, pri nas takih ne najdem. Super mehki!user posted image  Hana je tako navdušena, da se ne da opisati.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.4.2008 19:44:14   
Ronči
 Š  e dannes zjutraj sem govorila o mobilnosti....danes je kLARA PADLA IZ POSTELJE..NO ZAGOZDILA SE JE MED NJENO IN NAŠO user posted image  (ups črke)
kako ji je to uspelo nihče ne ve user posted image  (bila je sama za minutko, možek je skočil samo po vatko za rit brisat). Pred nami se ne premika, kaj dela ko je sama pa ne vemo user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.4.2008 20:04:18   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

poldy, user posted image  za žagico. Julija ima pa še vedno brezzobi nasmeh.user posted image

rumba, ccc yudit je napisala da je Lea dobila prvo žagicouser posted image user posted image user posted image .
Naša jih ima že 6 user posted image (kmal bo verjetno še kakšna.....)

Grem probat naredit čudež in otroka dat 2 ure prej spatuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.4.2008 20:54:59   
corfu
user posted image ku-kucuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.4.2008 20:55:33   
corfu
kje se skrivate?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.4.2008 20:56:53   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

rumba, ccc yudit je napisala da je Lea dobila prvo žagicouser posted image user posted image user posted image .

c c c Poldy, tud to ne bo držalouser posted image  Rene je ponosni lastnik prve žagice, Lea pa je dobila že tretjo. Tak da vam bo jasnouser posted image

corfu jaz tud ful rada vrtnarim, se ukvarjam z rožicami (zunanjimi), pa en kos vrta mam, ampak letos gre bolj počasi - le zakaj?user posted image  Drugače me pa ful sprošča, da rijem po zemljiuser posted image
bojana super za tak lep danuser posted image
rumba a ste se načvekale dans?user posted image kaj sploh sprašujem...user posted image
ronči skrita kamera bi marsikaj razkrilauser posted image  jaz tak rada špejam Reneja, ko se prebudi in bluzi po kinderpetuuser posted image . No pa glavno, da Klari ni nič hudega.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.4.2008 21:03:18   
Češnca
Ćer! user posted image

Jest sm se mela pa dons ful luštno! user posted image  Sm ugotovila, da so naši user posted image  v resnici še bol luštni, kot na fotkah! user posted image  Anžej je spoznal tudio svojo princeso Živo. user posted image user posted image user posted image  Pri vsem skupi je blo pa narobe dvoje - 1. prehitro je minilo, 2. pozabla fotkiča doma... user posted image  Bo treba ponoviti! user posted image

bojana upam, da pedipedke res jutri dobiš!!!

baja pogrešale smo te! Sm fuuuuuul vesela, da si spet med nami! user posted image user posted image

Lepo se mejte, šibam. Danes res nimam časa... Še na Anžejevo 9-mesečnico sm pozabla. user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 18.4.2008 21:04:03 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.4.2008 21:11:04   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

Dobro jutro babike lepo da ste že na 6 straniuser posted image user posted image user posted image . Nam je spet računalnik  bil v ****u tak je zddaj zrihtan, pa da se mal oglasim. Baja kak lepo da si se oglsailauser posted image pri nas nič novega sem da je Lea dobila tretjo žagicouser posted image zgornjo enkico, drugače nič sem že sanjala da ste na 7 straniciuser posted image .... Mal sem vas prebrala pa nimam kaj dost napisat tak da tolk da sem se oglasila...

rumba, ccc yudit je napisala da je Lea dobila prvo žagico .

Sem narobe napisala.....se opravičujem, ne za prvo... pač za žagico.....

PA seveda čestitke, tako za prvo tebi Rene, kot za tretjo tebi Lea!user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.4.2008 21:12:05   
poldy
Aja, tisto s spanjem pa je takole: še vedno smo pokonciuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.4.2008 21:13:57   
baja*
čestitke Anžeju in mamici za 9 mesecevuser posted image user posted image

poldy naj ti bo, tokrat ti je oproščenouser posted image user posted image

Punce hvala za tak lep sprejem nazajuser posted image , zlate ste!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.4.2008 21:17:26   
baja*
ojej poldy, a ni ratalo?user posted image Mogoče bi blo pa boljše, da bolj postopoma premikate uro spanja....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.4.2008 21:25:16   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Naša jih ima že 6 user posted image (kmal bo verjetno še kakšna.....)

Grem probat naredit čudež in otroka dat 2 ure prej spatuser posted image

ups, se opravičujem. user posted image user posted image user posted image  Tako je to, ko pišem po spominu.......... še vedno je močno prisoten sindrm zlate ribice.user posted image
yudit, user posted image  za Lejino žagico.user posted image user posted image

baja*, Reneju pa user posted image user posted image  za prvo.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 18.4.2008 21:27:51 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.4.2008 21:36:31   
tinispela
Ćeruser posted image
Sem bol mal na RR saj imam starše na obisku, Špela se jih je tako razveselilauser posted image user posted image user posted image
Lea bravo za 3. žagic, Rene čestitke za 1. žagico!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
baja* jaz sem ji dala zadnjič en listek solate v roko, pa se je bolj igrala z njimuser posted image . Danes sem ji za večerjo naredla rižev narastek, no precej prilagoje. Je pa prvič rumenjak jedla, bomo vidli če bo kaj reakcije.
Ronči, super da se je vse lepo izteklo, s padcem seveda
Poldy, je Urša že zaspala?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
18.4.2008 22:11:22   
poldy
stanje: še vedno smo pokonci.....user posted image

Sem probala, ker je sedaj ža dva dni zaporedoma zaspala okrog 7h in je spala tud po uro in pol, pol je pojedla in spala do 7h, 8h zjutraj. Sem mislila, da bo šlo dons tud tko......

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 74
18.4.2008 23:14:04   
pupi
Se še jaz malo javim, sem sama je moj šel na nogomet ob 18ih, pa še ga kar ni user posted image  Očitno majo fuzbalski maratonuser posted image user posted image user posted image .
Ja Rumba, Maj je od Najeuser posted image user posted image , ampak jaz sem še vedno mnenja če si ne bojo fauš bo za vse dovoljuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!
Mala mi spi že od 19.30, me zanima kak dolgo bo zjutraj spala, ponavadi gre ob osmih spat pa spi do devetih, danes pa sma nekaj zmrdale in upam, da ne bo prezgodnja jutri. Pa še mojemu je tak kot zgleda ne bom mogla uturituser posted image user posted image .
Vsem današnjim soobletničarjem od Naje, vse naj, naj. Mislim, da je to Anžejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo bodite in se tipkamo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.