|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
19.4.2008 21:18:06   
*Mojca*
zakaj je meni dalo zvezdice, tebi pa ne? Grrrr

Ja pej se malo uležt pa spočit!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.4.2008 21:22:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  RR cenzurira grde besede. user posted image
Napišeš presledek vmes, pa je. No, moraš 2,ker so pogruntali, da smo pisali včasih s presledkom.

V tistih gatah pa res ne grem na ctg.user posted image

user posted image  oblečeš v bodi, žabice in kompletek. Pa dekico za vsak slučaj, če bo pihalo.Ali če bo zunaj bolj tako tako.user posted image

Ja, imam lažne popadke in se moram sprehodit, tako kot sredi noči to počnem. user posted image  Dragi pa ves prestrašen kaj je narobe. Se zbudi in gleda kot mesečnik.user posted image

Ej, hlače naj ti prinese kar kakšne lanene, poletne na vrvico, pa je. Sam, da te ne tiščijo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.4.2008 21:24:30   
Anonimen
Za dokaz, kako me je raztegnilo v bokih, ko so me tolk bolele vezi, sem se včeraj probala oblečt ene kavbojke in trenerko, ki mi sicer niso bile obtisnjene že pred user posted image . Sem jih spravla samo do stegen.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme, garderoba je šla v maloro, ker boki bodo ostali.user posted image  Dragi se kar za glavo drži.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.4.2008 21:27:57   
*Mojca*
Sej sem napisala, ampak očitno je res treba po 2: f   u   k   i   š    user posted image user posted image

A pol za tamalga ni dovolj samo pajacek in kapca recimo? Morajo bit spodi še hlačke in bodi?

Jaz te mam na sumu da ti koga tam osvajaš s temi gatami user posted image user posted image
Tudi hlače zase mu bom v naprej naštimala user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.4.2008 21:30:22 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.4.2008 21:29:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Seveda ne smeš pozabiti na kapico za user posted image .

Jaz sem tolk lačna, pa čakam, da dragi prinese frišen kruh iz pekarne. Matr ga ni že 5 ur.user posted image  No, sej minilo mi je hitro, ko sem bla zakopana v cunjah,.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.4.2008 21:32:43   
*Mojca*
Kaj pol samo pajacek plus plenice in kapca al še kaj za pod pajacka?

Jaz bi tudiiii svež kruh user posted image  Mogoče ga je pa že sam pojedu user posted image

Moram it tudi jaz malo čekirat svojo garderobo...pred kakim mescom sem še spravla ene stare hlače na rit, zdaj pa nisem več nič probala...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.4.2008 21:37:47   
Anonimen
Pod pajacek tudi bodi in žabice. user posted image

Joj, mene pa tako želodec tišči.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.4.2008 21:40:26   
*Mojca*
Ojoj revež mali, sej se bo skuhal v vseh teh cunjah sredi poletja user posted image
Bodi je lahko s kratkimi rokavčki a? Če je pajacek pol z dolgimi?

A ti tudi kaj otrdeva?  Trebuh mislim...da ne bo kake pomote user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.4.2008 21:41:14 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.4.2008 21:45:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem našla vzrok bolečin. Sedim narobe in jih dobivam v želodec.user posted image

*Mojca*. sam ne komplicirat s kompletki, se bo tvojemu še zmešalo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.4.2008 21:48:39   
*Mojca*
ma jaz jih dobivam kamor hočeš user posted image

Ne ne, sej bi mu rada vse naštimala, da se mu res ne zmeša samemu doma. user posted image

Sem podedovala ene take luškane bodije brez rokavčkov pa razmišljam da bo kar tistega dala zraven, pa pol pajacka na dolge rokavčke čez...kaj misliš?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.4.2008 21:55:47   
Anonimen
Hm user posted image , po mojem bo premalo tole. Jaz imam bodi z dolgimi, žabice, kompletek, kapico. Pa se še sekiram.user posted image

Resno, kar z dolgimi rokavi daj, dojenček temperature ne more uravnavat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.4.2008 21:58:18   
*Mojca*
ow rajt, bom. Hvala ti za to user posted image . V bistvu je namesto bodija lahko tudi majčka za zavezat a ne?

Veš kaj me še zanima, maš mogoče recept za une kockice ki pridejo oblite s čokolado in pol povaljane v kokosu? Neki me daje kuharska mrzlica za jutri user posted image user posted image user posted image

Joooj kak fuzbal turnir ima mali...je pa res da brcike niso več tko fajn sunkovite kot so bile...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.4.2008 22:02:34   
Anonimen
Nimam recepta. No, imam nekje založeno v stanovanju.user posted image

Jaz tudi grem, me kar meče na posteljo.

Majčka za zavezat je pa tudi ok, včasih so bile samo te.user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.4.2008 22:03:56   
*Mojca*
Lahko noč in sladke sanje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.4.2008 22:08:58   
Anonimen
Za porodnišnico potrebuješ materinsko,zd.kartico, pa mobitel ne pozabi in polnilec, zobno ščetko in ostalo kozmetiko zate, lanolin kremo, kakšne natikače to pa je vse kar se trenutno spomnim.

Novorojenčka pa moraš malo več oblečt, ker ta prvi mesec še ne uravnava sam temperature zato vzemi kar bodi z dolgimi rokavi.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.4.2008 22:09:45   
Anonimen
Recept za kocke:jaz spečem kar en biskvit, recepta pa nimam  ker ponavadi pečem prvega ki mi pride pod rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.4.2008 23:40:13   
l.daisy
no, pa sem zamudila celo debato... user posted image
v glavnem....

ninny, moja G pravi, da bi bilo fino, da smo čim dlje 3 v 1, vsaj še dobre 3 tedne...

didlinaa, a tebi pri otrdevanju pomaga, če hodiš? bom jaz tudi to sprobala... čeprav zadnje čase imam ful slab občutek.... imam trd trebuh samo po sredini in še to opažam, da skoraj vedno takrat, ko B rine z ritko ven... user posted image a ni tako, da otrdi cela maternica, ali čutimo samo tam, kjer gre najbolj na tesno?

mojca, kaj če bi ti malo pobarala aleo... a ji je treba kakšnega izganjalca depresije poslat a kaj?

kot sem že rekla, pomojem bom pokasirala svoje, koža pod popkom me peče za znoret... in sem vsaj zaenkrat (trkam na les) odkrila rešitev, olivno olje v belobazi... ampak pomojem mi ne uide, da mi ne bi razpokala koža... strije...

saj res, jaz bom kar v lupinici zložila pamperski, tetra pleničke, bodija, pajacka in kapici, pa copatke in odejici... če ne jaz, bo pa mami, čeprav upam, da bo moj takrat že dovolj priseben, da bo vedel, kaj prinest, če mu bom naročila... user posted image

bejbe, lepe sanje vam želim...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.4.2008 6:41:49   
babysolza
Dobro jutro!

Evo mene spet tu! Sem včeraj podrla vse rekorde in bila pokonci do 23.30, pa ni nič pomagalo - ob 6-ih je user posted image  rekla auf in je blo treba pokonci - na wc... user posted image  user posted image  user posted image

Joj, nehajte s tem Arielom, ker bom res jutri tekla tja pa spet zapravla en kup denarja za stvari, ki jih že imam. user posted image  Sam po kak lep kompletek bi pa res lohka šla... user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Didlinaa in ninny za napotke. Bo počasi res treba prštimat pa user posted image  navadit, kaj naj kdaj prinese. Tam pri majčicah so resno zastavle stvar, potli bomo pa še  me.

Pa še eno butasto vprašanje? Tiste, ki zveste kilažo user posted image : a G to vidi na navadnem UZ al je to treba kej posebnega? Ker jaz sem zadnjič hotela to zvedet in valda sem vprašala, ko sva ŽE KONČALA s pregledom. user posted image user posted image  Kaj pa maternični vrat? Sestra mi je potem rekla, da če mi nič ne reče, da je vse ok, ker ga vidi z UZ in meri posebej samo, če oceni da je prekratek.

Madonca, grem k G vedno z en kup vprašanji, potli me pa da na UZ in gledam user posted image  in sem čist blažena in vse pozabim vprašat... user posted image user posted image  

Lep dan vsem! Danes bo baje sonček in z user posted image  greva mal na izlet. user posted image  Peljat user posted image  nabirat vitamin D. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.4.2008 7:37:02   
Anonimen
Pa še eno butasto vprašanje? Tiste, ki zveste kilažo : a G to vidi na navadnem UZ al je to treba kej posebnega? Ker jaz sem zadnjič hotela to zvedet in valda sem vprašala, ko sva ŽE KONČALA s pregledom. Kaj pa maternični vrat? Sestra mi je potem rekla, da če mi nič ne reče, da je vse ok, ker ga vidi z UZ in meri posebej samo, če oceni da je prekratek.

za kilažo vidi to na navadnem UZ. Je pa odstopanja približno 10%. Meni je isti dan ko sem rodila rekel, da ima user posted image 3100 g, zvečer sem pa rodila in je imela 3320g.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.4.2008 7:45:34   
aleksandra silvija
Jutro nosečke.

Mmmmm kako lep sonček je zunajuser posted image .

Torba za porodnišnico?-najbolj nujen je mobi in seveda polnilec. Potem pa kličeš, če še kaj rabišuser posted image .
Ne, res. Osebna kozmetika, lanolin, modrček za dojenje, copati, blazinice za dojenje.

Vložki in mrežaste hlačke, brisače---teh stvari je vsaj v BREŽIŠKI P dovolj. Mrežaste hlačke sem vedno nosila -razen med vizitouser posted image .

user posted image  kompletek za iz P:
Vzela/pripravila bom:
- ene 2 tetra plenici-če bo treba slučajno široko povijanje, pa če bo treba kaj prekriti,...,,
- bodi 1-krat z dolgimi rokavi in 1-krat s kratkimi rokavi--potem se bomo pa na dan odhoda odločili kaj oblečt--kaj pa vem, koliko stopinj bo zunaj. Če bo 30+user posted image ,
- pajacek z dolgimi rokavi-bombažen,
- copatke,
- kapica-bombažna,
- poletna dekica,
- za vsak slučaj kakšen kompletek-jopica, hlačke bombažne--da user posted image  če bi bilo "hladnejše" oblečemo še v jopico, po potrebi hlačke,....(čist tako, da malo zakompliciramuser posted image )
- 1 malo tetra krpico--če moraš user posted image  kaj brisat na poti domovuser posted image
- pamperske 2-krat--se zna zgoditi, da user posted image  ravno oblečeš, pa se pokakauser posted image .
- lupinica.

Meni se zdi, da ste nosečke  iz začetka seznama takooooo blizu, me iz 2. polovice pa da imamo še kakšnega pol letauser posted image ,...res se mi zdi, da je še tako dolgo do mojega user posted image .  Neskončno dolgo.user posted image

Bolečine: noge so mi zaenkrat o.k., križ pa user posted image user posted image user posted image .

Kg:Prišla sem že na 70 kg(iz začetnih 56). Pa sem močno omejila sol, večerjam samo kakšno lahko sadje in imam trenutno 68--brez kakšne diete v 3-eh dneh. Se mi zdi, da je sol tista. Otekajo mi celo veke, roke pa niti ne.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.4.2008 7:48:20   
Anonimen
Dobro jutro ASuser posted image

Mrežastih hlačk jaz tudi ne bom kupovala, ker jih dobiš v porodnišnici.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.4.2008 7:53:18   
aleksandra silvija
Ja, pa vložke bom imela kar always-za domov.
Doma pa na zalogi kak paket VIR in na metre vložkov s krilciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.4.2008 7:55:33   
Anonimen
user posted image saj VIR so fajne če si šivan, če pa nisi so pa always dobre. Jaz upam, da tokrat ne bomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.4.2008 7:58:15   
aleksandra silvija
Mene pa nekaj drugega "skrbi". Če rodim recimo 20. 21. , bom okoli 26.27. prišla domov.
7.7. ima pa moja hčerka rojstni dan.
Vsako leto smo imeli vrtno zabavo-povabljeni sorodniki, pa iz vrtca in vasi otroci,.....Hm, letos pa 2-3 tedne po CR za kaj takega ne bom sposobna.  Se mi zdi, no.

Običajno imava na taki zabavi z možem oba DOVOLJ dela....
Bo treba drugače organizirati,....deklica  pa ne sme čutiti, da je zaradi user posted image  kaj drugače.....

Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.4.2008 7:59:01   
aleksandra silvija
Jaz upam, da tokrat ne bom

1-krat bilo dovolj!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?