aleksandra silvija
|
Jutro nosečke. Mmmmm kako lep sonček je zunaj . Torba za porodnišnico?-najbolj nujen je mobi in seveda polnilec. Potem pa kličeš, če še kaj rabiš . Ne, res. Osebna kozmetika, lanolin, modrček za dojenje, copati, blazinice za dojenje. Vložki in mrežaste hlačke, brisače---teh stvari je vsaj v BREŽIŠKI P dovolj. Mrežaste hlačke sem vedno nosila -razen med vizito . kompletek za iz P: Vzela/pripravila bom: - ene 2 tetra plenici-če bo treba slučajno široko povijanje, pa če bo treba kaj prekriti,...,, - bodi 1-krat z dolgimi rokavi in 1-krat s kratkimi rokavi--potem se bomo pa na dan odhoda odločili kaj oblečt--kaj pa vem, koliko stopinj bo zunaj. Če bo 30+ , - pajacek z dolgimi rokavi-bombažen, - copatke, - kapica-bombažna, - poletna dekica, - za vsak slučaj kakšen kompletek-jopica, hlačke bombažne--da če bi bilo "hladnejše" oblečemo še v jopico, po potrebi hlačke,....(čist tako, da malo zakompliciram ) - 1 malo tetra krpico--če moraš kaj brisat na poti domov - pamperske 2-krat--se zna zgoditi, da ravno oblečeš, pa se pokaka . - lupinica. Meni se zdi, da ste nosečke iz začetka seznama takooooo blizu, me iz 2. polovice pa da imamo še kakšnega pol leta ,...res se mi zdi, da je še tako dolgo do mojega . Neskončno dolgo. Bolečine: noge so mi zaenkrat o.k., križ pa . Kg:Prišla sem že na 70 kg(iz začetnih 56). Pa sem močno omejila sol, večerjam samo kakšno lahko sadje in imam trenutno 68--brez kakšne diete v 3-eh dneh. Se mi zdi, da je sol tista. Otekajo mi celo veke, roke pa niti ne.
|