|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
19.4.2008 17:25:17   
metkica1
Lane31 sem šele sedajle opazila kako imaš lep podpis v postuuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
19.4.2008 17:35:09   
majoli
Vanili, saj jaz tudi mislim, da je treba dati dojenčku tudi ponoči, če je res lačen. Ampak naš očitno res ni lačen, ampak se je zbujal iz ene navade. Ker, ko je Maks lačen, ga nobena živa sila ne ustavi in močno in presunljivo joka, dokler ne dobi. Zdaj pa ponoči nič ne joka, je zadovoljen z malo čaja in dudo. Pravzaprav sem hotela samo napisati, da če katera želi prenehati hraniti ponoči, da je tole varianto za sprobat. Naša P je celo rekla, da bi bilo fino, da nočno začasno prevzame partner, da dojenček ne zavoha mamice in nima potrebe po sesanju/crkljanju. Ma ne vem, no. Naj vsaka naredi po svoje. Saj vsaka mama najbolje ve za svojega otroka.

Lane, kapesante so pa ene velike školjke, v veliki beli lupini. In če naribaš po školjki sir in lepo zapečeš, je res dobro:)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
19.4.2008 17:42:22   
VANILI
ma niste normalne: kako naj naredim kaj po bajti, če pa moram tle vas brat??!user posted image

kuhalni kotiček
oktoberka, hvala za recept, ob prvi priliki sprobam in poročam.

"cedilo" za na pari kuhano zelenjavo: zadnjičsem skuhala sjupaj cvetačo in brokoli. če bi mela 100 prstov, bi si vse oblizala! jaz mam sploh rada zelenjavo. pol sem malo posolila in začinila samo s sezamovim oljem.mljac.

valči! ko bo Živa v sr. šoli, torej ko bo mela 15 let, bom jaz...45user posted image user posted image user posted image user posted image  da o Teotu niti ne pomislim...

izživljanje vmladosti -tud jaz semsi dala duška. Zato pa zdajlahko uživam v materinstvu in nimam občutka, da sem kaj zamudila.

klaudija, valči -ja kje kje je M - kwa pa delata zmožki! zdaj pa masta!!user posted image user posted image
jaz se jo dobila že 3,mesec, pa non stop dojim kot utrgana

živa -tud mi nismo dal Teotu v usta še ničesar razen mojga leka, ad3 pa zadnjič ponesreč košček poli salame. niti pil ni nič. pač pije mlek, ko je žejen.

taščakotičekoktoberka, moja živi v isti hiši. groza ače nje ne bi bilo, bi bilo moje življenje idila. pravijo, da ora živet tašča tok stran, da ne more v copatih na obisk. ampak mi2 sva zmenjena, z možem, da on ureja te reči. tako je tud prav. smo mel pa žetake scene, da je blo kotv filmu. pa bi blo fajn met fajn taščo. no jaz je žal nimam. pokojni tast pa je bil fulkul.

pospravljanje: živa, kinnie, jazuser posted image . metkica, svaka čast. Jaz ne sfolgam. pa mam rada čisto. Ampakti si pa res metkica-monksicauser posted image

življenje kot starš - ja, drugačno, bolj polno nama2.  se spomnm,ko je mela Živa glih 1 leto in smo se sprehajali po  puli -tok nama je blo lepo, ko sva jo opzovala, kako dela korakce po tistih kockah, kako jo vse zanima... neprecenljivouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
19.4.2008 17:44:17   
lane31
Majoli .......prosim odnehaj....že vem kere so.....naravnost obožujem školjkice...so mi že dagnji čisto ok....in lani jih nisem smela jest,letos pa ....požrtija bo user posted image
Daj....a se ti ljubi prosim napisati recept za pripravo -oziroma tvoj dragi
Ker dagnje nočem pripravit doma ,ko je baje tako težko jih sčistit
Sem pa celo enkrat jedla- ampak prosim pst - prstace - to so tiste ,ki jih je prepovedano lovit...........ej ma ni ga boljšega user posted image

Metkica1.......podpis pa je sposojen iz ene pesmice ,ki je meni bila tako lepa da sem si jo shranila -tako gre ,če se keri ljubi brat :

Samo to jutro bom stopila čez kup perila
in te odpeljala v park,
da se boš tam igral.
Samo to jutro bom pustila posodo
v pomivalnem koritu
in ti dovolila, da me naučiš
sestaviti tvoje puzzle.
Samo to popoldne
bom izključila telefon
in pustila računalnik ugasnjen,
s teboj bom sedela na dvorišču
in spuščala milne mehurčke.
Samo v tem popoldnevu niti enkrat
ne bom zavpila nad teboj,
še takrat ne bom zagodrnjala,
ko boš kričal in jokal
za sladoledarjevim tovornjakom,
pač pa ti bom kupila eno lučko,
če se bo pripeljal mimo.
To popoldne me ne skrbelo,
kaj boš, ko odrasteš,
ne bom ponovno premlevala
vsake odločitve,
ki sem jo sprejela v zvezi s teboj
Samo to popoldne ti bom dovolila,
da mi pomagaš peči piškote in
ti ne bom visela čez ramo,
da bi jih popravljala.
Samo to popoldne naju bom peljala
v McDonalds na Happy meal,
da boš lahko dobil obe igrački.
Samo ta večer te bom držala v objemu
in ti povedala zgodbico o tvojem rojstvu
in kako zelo te ljubim.

Samo nocoj ti bom pustila čofotati v banji
in se ne bom razjezila, ko boš škropil.
Samo nocoj ti bom pustila ostati dolgo pokonci,
sedela bova v preddverju in preštela vse zvezde.
Samo nocoj bom ob tebi dolge ure,
zamudila bom svojo najljubšo oddajo na TV.

Samo nocoj,
ko ti bom šla s prsti skozi lase medtem,
ko boš molil,
bom enostavno hvaležna Bogu, da mi je
podaril največji dar,
ki je kdajkoli bil podarjen.
Mislila bom na matere in očete,
ki iščejo svoje izginule otroke,
na matere in očete, ki obiskujejo
grobove svojih otrok namesto njihovih sobic,
na matere in očete,
ki po bolnišničnih sobah gledajo
nesmiselno trpljenje svojih otrok
in v sebi kričijo, da ne zmorejo več.
Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

te bom še tesneje

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.4.2008 17:44:17   
VANILI
majoli, tebi tud mož ribice pečeuser posted image
nam bo pa jutri.

zadnjič sem naredila pito iz blitve. ful okusno.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.4.2008 17:45:44   
VANILI
lane31... ko sem prebrala tole pesmico sem pa dobila kurjo kožo...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.4.2008 17:47:43   
VANILI
tole mi je pa sestrična poslala, sem jokala ko dež. upam da je razumljivo:
ovo je priča koja vrijedi za tate, ali i za mame, i za prijatelje, za sve
one koje volite i koji vole vas...

Bojažljivim glasom i očima ispunjenim ljubavlju dječačić pozdravi oca koji
se vratio s posla.
- Tata, koliko zaradiš za jedan sat?
Prilično iznenađen, pogledavši svog dječaka blistavim pogledom, otac
odgovori:

- Nemoj me sada gnjaviti. Umoran sam.
- Ali, tata, samo mi reci, molim te!? Koliko zaradiš za jedan sat? -
navaljivao je dječak.
Otac je na koncu popustio odgovorivši:

- Sto kuna na sat.
- OK, tata. Možeš li mi posuditi pedeset kuna? - upitao je dječak.
Pokazujući svoj umor i izrazitu uznemirenost, otac je viknuo:
- Znači, zato si me pitao koliko zaradim, zar ne? Idi spavaj i ne dosađuj
mi više!
Već se smračilo i otac je razmišljao o onome što je rekao, osjećao se
krivim. Možda je njegov sin želio nešto kupiti.

Konačno, želeći sebi olakšati misli, otac je otišao u sinovu sobu.
- Spavaš li, sine? - upita otac.
- Ne, tata. Zašto? - upita dječak drijemajući.
- Evo novac koji si tražio - reče otac.
- Hvala, tata! - obradova se sin. Stavi svoju ruku pod jastuk i izvadi
nešto novca.
- Sad imam dovoljno! Imam sto kuna! - reče.
Otac se zagleda u sina pokušavajući odgonetnuti što se događa.
- Tata, hoćeš li mi prodati jedan sat svoga vremena?m

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
19.4.2008 17:47:45   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

majoli, tebi tud mož ribice pečeuser posted image
nam bo pa jutri.

zadnjič sem naredila pito iz blitve. ful okusno.

Ta recept bi pa jazuser posted image  -daš please ........bi celo šel zraven kepasant user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
19.4.2008 17:51:09   
drobižek
Pozdrav še od mene...

prekuhavanje vode - sem jo, ko sem še uporabljala vodo iz pipe. Odkar smo imeli težave s prebavo in ko smo menjali mleko, kupujem hipp ali humana vodo za user posted image . To uporabljam še zdaj - pa še prekuhavat mi ni trebauser posted image sterilizirala pa nisem nikoli. Tut flaške se ne spomnim kdaj sem nazadnje prekuhala. Se mi zdi, da ni več potrebno. Umijem s cetom in z vročo vodo splahnem...

hranjenje ponoči - že zelo dolgo ne več. Od kakšnega trtjega meseca neprej ne je več ponoči - kot Aneta

Pandica - ti si mi že 100 krat pobegnila....jaz sem imela 5 strani za prebrat, pa še vmes sem kuhala. Zdaj sem pa tu...ja, kako je s štantom? Prineseva v pon v Celje zraven? Pa še kaj zasluživa?user posted image user posted image user posted image

vanili - čimprej se pozdravite. Živa je imela takoj naslednji dan, ko smo prišli domov iz porodnišnice vnete učke. Tobrex, ja ...

alkohol - kakšen deci paše pri kosilu. Če pa je pravi dan, pa še deci zravenuser posted image ..še raje mam pa domači višnjevec - njami, njami . Ja jaz tudi postanem zgovorna in vse mi je smešno....

oktoberka - jutri pri nas rižev narastek, če bomo doma. Če pa ne, pa se bomo sproti odločli...ga pa jaz delam tako kot Klaudia.

kinnie - si pekla rogljičke?

Filip in Enika - bravo za pol letauser posted image user posted image

Lia - bravo za zobekuser posted image

pospravljanje in čiščenje - jaz sem nekje na sredini. Če vem, da kdo pride, se tudi hitro podvizam...drugače pa, saj vse počaka, a ne?user posted image Včasih pa smetke nisem mogla videt. Prav živčna sem bila, če je blo kje kaj...madona, se spremeniš..se pa zdaj počutim bolj sproščeno, ko sem se znebila tega občutka, da mora biti vse tipi- topiuser posted image

Še pridem nazaj, raje pošljem, da ne bo spet...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
19.4.2008 17:57:41   
lane31
Vanili.......user posted image  pa sem jo že brala ........jaz res ne vem če je z mano vse ok.....se kar user posted image  če keremu otročku  kaj manjka....eh ....včeraj recimo sem pač bila zraven z Aneto ,ko se je Tina (nj.hči ) pogovarjala z eno ,ki sva jo srečali na sprehodu....pa mi pove da ona pa ima doma 5 tednov staro hči -Laro, da pa ona ne rabi tak kot (in zamahne z roko proti meni in vozičku ),da ima mamo ,da jo pazi  popoldneve ,ker jaz si je že ne mislim na sebe navadit.....Na to sem ji rekla - ja no ,na koga pa se naj navadi če ne na mamico in atija user posted image  ,pa ona meni nazaj ,da ona bi rada še kam dalje prišla kot do wc-ja ,ker je ipak 19 stara .....
Tak me je bolelo ,da vam ne znam povedat user posted image  .......mi je le miceno falilo da ji nisem rekla ,če ni vedela prej koliko je stara user posted image
Pol se je še glede joka pritoževala........tu sem ji pa le povedala ,da jo njen user posted image  zelo rabi ,da revčika niti ne ve ,da ni več v trebuščku.......ehhhhhhhh
Njen pa je samo zraven stal ,pa mi je deloval čisto zgubljeno ,pa kakor da bi veliko raje bil doma ob deklici ,ker je kar kimal ko sem se pogovarjala

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
19.4.2008 18:00:18   
majoli
Lane, ni M na pohodu. Sem jo že imela 2x, pa je kar sesal. Izgleda, da ima pač dovolj.

Jaz grem ta petek ven s puncami in se že ful veselim. Napila se ga ne bom, ker hočem biti sto procentno ok za pikca, mi je pa kul ideja iti v petek zvečer v mesto, ko da sem spet ena najstnica. Po eni strani bi že tudi ful šla za en vikend na dopust in Maksa pustila v varstvu, po drugi strani ga pa noro pogrešam že ko grem za kakšno uro po trgovinah ali kaj urejati. In mi je itak nepredstavljivo, da bi ga kje pustila v varstvu za dalj časa. Ja, sva se pa tudi že z mojim enkrat spraševala, če se nama je lajf kaj spremenil odkar imava sinkota. Itak, da se je spremenil, ampak zdaj, ko smo na porodniški se še ne zavedamo prav. Zdaj so meni dnevi čisti užitek. Edina obveznost, ki jo imam je Maks in to je taka ful fajn obveznostuser posted image . Me pa je strah kako bom sfolgala službo in real life, ko bo porodniške konec.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
19.4.2008 18:06:37   
drobižek
Ja, takšne in drugačne zgodbe piše življenje...

Vanili in lane31 - nehajta pisat take, ker bom glihkar začela user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nas je ponoči zbudil potres...ne morš verjet, spiš in se s postlo vred tako treseš, da se zbudiš...nič mi ni blo jasno, kaj je zdaj to...sem mislila, da sanjam....sem se kar hitro premislila, da ne bi bilo rada doma v najvišjem štuku v stolpnici - recimo v 12.user posted image

Vanili - je pri vas tudi kaj treslo?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
19.4.2008 18:06:43   
lane31
Majoli..............bo ta recept ok.....to se bere veliko bolj enostavno kot z dagnjami user posted image
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 19.4.2008 19:55:25 >

te bom še tesneje

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
19.4.2008 18:08:06   
lane31
Drobižek.....jaz nisem nič čutla.....pa itak ne vem ,če mene potres lahko zbudi user posted image  Ej malo pa slišim ko glavico premakne user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
19.4.2008 18:12:11   
drobižek
Lane - mislim, da ni nič prišlo do Mb. Se je potres lotil bolj Zasavja, žarišče pa je bilo v Zagorju ob Savi. Ziher bi čutla....s postlo vred me je treslo....

Zdaj pa gremo jest, bi morala že pred kakšno uro, pa je zavlekla s spanjem moja Živica...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
19.4.2008 18:12:19   
majoli
Lane, recept je easy: sveže kapesante opereš, osušiš, naribaš gor sir in možek jih je spekel kar v tistem toasterju, ki ima tudi žar. Drugače pa v pečici daš na žar in je. Mi je kar žal, da ti jih ne morem v CE prinesti user posted image .
Meni se tudi, odkar sem mami pa še bolj, srce para, ko vidim ali slišim kakšne žalostne zgodbe o otrocih. Eni pikci so res ful revčki in ni fer!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
19.4.2008 18:15:55   
Margareta

pijanski kotiček -
jaz sem se ga malo nacukala za silvestra in potem sem plesala na tisti mali klubski mizici, pa se je prevrnila, ker je en navaden šrot, ampak sem padla samo do kavča, HB

mehurčica - pri nas gre uvajanje GH podobno in to sploh ni slabo. Vse bo, samo, da gre, čeprav počasi. (O kakšna balkanščina, tale moj stavek)

metkica 1 - jaz sem glede pospravljanja ista. Ampak v soboto si pa vzamem en dan frej in prav pustim, da dec in tavečji razmetavata in za njima ne pospravljam. V eni uri je sekret.

tašča kotiček - mi pa živimo skupaj, oz imamo hišo dvojček, ki je povezano s kletjo. In smo tudi že imeli čudne scene.

O lane 31 kakšna lepa pesem. kar solze so mi stopile v oči. pa še ti Vanili.
Mah grem, tamalo futrat.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
19.4.2008 18:17:17   
majoli
Lane, super recept si našlauser posted image

Moj user posted image se pa sprehaja po stanovanju, nosi sling in v njem Maksa, ki blazno uživa.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
19.4.2008 18:30:47   
Klaudia
Pandica, poglej... nekaj zate user posted image

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
19.4.2008 19:02:34   
VANILI
sem šla s Teotom na rojstni dan pogledat, ko so glih zuni bli, pa Teota je možskos v naročju mel, tako da ni bilo nobenih stikov, tako za pol urce, zdaj so pa oni šli gor na torto, jaz pa domov... upam, da  mi bo mož prinesu kak košček...
učki so teotu že čist ok, zato sem pa jaz kot tahuj alkoholik, dve rdeče  lučke namest oči.

zadnjič sem dobila mejl, ko mi je žal, da sem ga odprla, ker je takoooo grozen in žalosten bil, ko misliš, da se tone dogaja v resničnem življenju... v glavnem šlo se je za to, da v dojenčkih tihotapijo mamila... misil, je bil prav posnetek, sem mislila,da bom bruhala. Take ljudi, ki to delajo, pa ne pred sodišče, ampak takoj šus v glavo!!!!!!!

ma dost teh grdih reči.

pita iz blitve. joj, Teo se buni, gremo papat,napišem pol.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
19.4.2008 19:06:43   
drobižek
Ej Klaudia - Pandica je na sladoledu zdaj, počakaj še malo - pride počasi....  user posted image

< Sporočilo je popravil drobižek -- 19.4.2008 19:07:52 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
19.4.2008 19:22:20   
VANILI
kuhalni kotiček:
pita iz bitve:
rabiš: vlečeno testo 300 g
300g polnomastne skute
3jajca
180g kile mtane
200g blitve (jaz dam mal več)
sol
pekač namastimo in ga obložimo z vlečenim testom.testo naj sega čez rob, da lahko na koncu z njim prekriješ pito. v posodi  zmešaš skuto z jajci in nekaj kisle smetane, daš zraven skuhano in grobo narezano blitvo, posoliš. V to zmes namakaš liste vlečenega testa (jaz pa to ne naredim ,ker se mi testo trga, ampak lepo namažem plast testa in gor položim naslednjo plast itd dokler ne zmanjka).  in jih polagamo v pekač. na koncu prekrijemo s testom, ki sega čez rob in premažemo s preostalo k.smetano. Pečemo na 175 stopinj kakih 45 minut. Zraven meni paše solata. Moja mami pa da namesto blitve ohrovt, pa je tudi ful dobro.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
19.4.2008 19:38:02   
VANILI
drobižek, nisem čutila, kre sem navajena, da se pojstla trese, ker moj mož tok smrčiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
19.4.2008 19:51:28   
*kinnie*
Eni, vse najboljše za polovičko!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
19.4.2008 19:54:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera???user posted image

Moje tut še ni. Če jo najdeš mi povej...

Moje tud ni pa ni pa niiii

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?