|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
19.4.2008 15:04:19   
valči
Eni,Filipuser posted image user posted image user posted image ,za 6 mecev,pa bravo Lii za prvi zobekuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.4.2008 15:05:39   
Klaudia
Joj joj joj kje mam glavo. Oprostite mi prosim
user posted image

Vse najboljše vsem slavljencem. Včeraj LANA 6.m in JAKA 7.m, ter danes ENI in FILIP polovičko

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3827
19.4.2008 15:09:54   
valči
Eni,čestitke za 6 mesecev,pa Filip tudiuser posted image user posted image
Pa  LII za 1. zobekuser posted image

Jaz te praznike ne gledasm,ker pozabim,tako da vsem se oproščam,samo ponav

ljam,ko vidimuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera???user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
19.4.2008 15:10:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera???user posted image

Moje tut še ni. Če jo najdeš mi povej...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
19.4.2008 15:11:46   
oktoberka

Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera???

Moje tut še ni. Če jo najdeš mi povej...

Joj, ne kličta hudiča...,user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
19.4.2008 15:16:48   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Po mojem sem edina, ki ni dala poleg svojega mleka (in na začetku nekajkrat AM) otroku nič razen čaja janež + kumina oz. bebe.
Uh, mislim, da nas je kar nekaj: Pandica, Skuštrana, jaz, Mama06, 2ursae,...trenutno se več ne spomnim, ampak so še druge. Eni niti čaja ali vode ni hotla pit, tako da sva se samo dojili. Zdaj pa uvajava GH, ampak zaenkrat gre tako slabo, kot pri Arsenu od skuštrane. Ma bo že.

Jaz mu še vedno nisem dala nič in mu ne bom, dokler ne bo star vsaj 6 mesecev. Niti mlečne kašice, niti sokca, medtem ko ste druge (se mi zdi) že začele uvajat pred dopolnjenim 6. mesecem. Kar je seveda v redu, da ne boš mislila, da koga kritiziram. S tem sem samo hotela povedat, da je uvajanje GH pač stvar, pri kateri jaz iber kompliciram.

Rižev narastek pa jaz delam tako kot Klaudia, moj večji ga obožuje user posted image .

Eni in Filip, pa še včerajšnji slavljenci, vse najboljše user posted image !

Menstruacija: jaz sem jo imela za novo leto, pa sredi februarja, zdaj pa je spet ni-ni. Je nič ne pogrešam, ampak vsake kvatre za vsak slučaj naredim test, da bi lahko zvračala krivdo za trebušek na novo bebico user posted image , pa na srečo (ker bi bilo to res prekmalu po dveh CR) ni nič iz tega.

Ej, kako imam jaz pridno deco user posted image . Zdajle oba spančkata user posted image , jaz grem pa uživatuser posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 19.4.2008 15:17:25 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3831
19.4.2008 15:19:54   
Klaudia

Ej, kako imam jaz pridno deco user posted image . Zdajle oba spančkata user posted image , jaz grem pa uživatuser posted image .

Blagor tebi.... Lia že kake pol ure malo spi malo joka in spet vse od začetka. Seveda vse na mojih rokah user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
19.4.2008 15:27:09   
oktoberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
19.4.2008 15:28:39   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne no, saj bo bolje.
Danes je tak čuden dan.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
19.4.2008 15:29:36   
oktoberka
Te tašče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
19.4.2008 15:30:50   
metkica1

Te tašče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj te je tako razkurila?

Neposredna povezava do sporočila: 3836
19.4.2008 15:32:18   
valči
A mi lahko katera
pomaga?
Prej sem se nekaj špilala in brskala na naših shranjenih slikah,pa imava shranjene na CANON.Pol pa sem nekaj pritisnila in CANON je izginil in ne pride nazaj,najinih slik ni nikjeruser posted image user posted image A se da kako nazaj jih dobit,nimam pojma,kaj sem pritisnila in naredila??Kličem moža in zateži,kaj delam in da naj ne brskam,da bo pol pogfledal,če se da zrihtat nazajuser posted image Pa moje slike od otrok,ki mi toliko pomenijouser posted image

Mar bi šla pucat,ne pa zdraho tu gor delat.
A se je kateri kaj podobnega zgodilo?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
19.4.2008 15:34:54   
metkica1
A to imata shranjene na računalniku? Glej pomoje ni nič narobe, počakaj da pride mož.
Lahko, da si jih v koš vrgla.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
19.4.2008 15:36:25   
Klaudia

A mi lahko katera
pomaga?
Prej sem se nekaj špilala in brskala na naših shranjenih slikah,pa imava shranjene na CANON.Pol pa sem nekaj pritisnila in CANON je izginil in ne pride nazaj,najinih slik ni nikjeruser posted image user posted image A se da kako nazaj jih dobit,nimam pojma,kaj sem pritisnila in naredila??Kličem moža in zateži,kaj delam in da naj ne brskam,da bo pol pogfledal,če se da zrihtat nazajuser posted image Pa moje slike od otrok,ki mi toliko pomenijouser posted image

Mar bi šla pucat,ne pa zdraho tu gor delat.
A se je kateri kaj podobnega zgodilo?

Na namizju imaš koš ali pa recycle bin. Pojdi noter in bi mogla bit tam. Klikni z desno tipko in restore ali... pojma nimam kako so prevedl: obnovi user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
19.4.2008 15:37:28   
Klaudia

joj joj kaj je nardila, da si tako jezna?

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3840
19.4.2008 15:40:21   
valči
No,če je v košu,bo tam ostalo do večera,bo?Jaz sama ne upam brskat,bom hudega moža počakala.Hvala za tolažbo in upanjeuser posted image
Oktoberka,kaj se je zgodilo,radovenice zanima,da te malo potolažimo,kot ste ve mene.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
19.4.2008 15:42:45   
mehurčica

Jaz mu še vedno nisem dala nič in mu ne bom, dokler ne bo star vsaj 6 mesecev. Niti mlečne kašice, niti sokca, medtem ko ste druge (se mi zdi) že začele uvajat pred dopolnjenim 6. mesecem. Kar je seveda v redu, da ne boš mislila, da koga kritiziram. S tem sem samo hotela povedat, da je uvajanje GH pač stvar, pri kateri jaz iber kompliciram.

Ne, sej vem da ne kritiziraš.user posted image Sem pa jaz rez hotla začet z uvajanjem dober teden pred dopolnjenim 6m, ampak kaj, ko noče nič pojest ali popit. No, enkrat je pojedla cca.80ml riževe sluzi, enkrat ene 5 mini žličk, parkrat po cca.5-10ml sokeca, danes ko pa je točno 6m, pa je celo sadne kašice pojedla cca.30-40ml.user posted image Pa kljub temu, da vem, da imava še dosti časa, komaj čakam da bo lepo papcala. Se bo tudi mogoče ponoči manj dojila in jaz naspala, Danes mi je bila totalna kriza. Pa še ob 6h je bila budna, ker zaradi polnega noska ni mogla zaspati. Upam, da bo jutri ok, ker drugače ne vem če bova prišli na srečanje v CE.user posted image

Je pa od Pandice Zala že dopolnila 6m in tudi še nista začeli. Alo mama, daj no, sigurno se ji že lušta.user posted image

Joj, sem pozabila na Jako: čestitke za 7m!user posted image
Lia, čestitke za 1. zobek!user posted image

Punce, ne iščiteuser posted image ! Ni tak fajn met takoj po porodu, sploh pa odkar imam Mireno ta izcedek. No ja, saj ni tako hudo, ampak vseeno.user posted image

Morem it. Malecka se je naveličala sama igrat. Je tak pridna danes. user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
19.4.2008 15:42:46   
živa
oktoberka user posted image .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
19.4.2008 15:44:54   
Klaudia

No,če je v košu,bo tam ostalo do večera,bo?Jaz sama ne upam brskat,bom hudega moža počakala.Hvala za tolažbo in upanjeuser posted image

Bo ostalo, samo ne ga spraznit. Upam da jih najdete

Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
19.4.2008 15:49:24   
oktoberka
Ne pusti Zarji da bi bla na tleh, ker je preveč umazano, polno bakterij, premrzlo, preveč piha.....user posted image
Komplikatorka da je večje ni!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
19.4.2008 15:55:52   
metkica1

Ne pusti Zarji da bi bla na tleh, ker je preveč umazano, polno bakterij, premrzlo, preveč piha.....user posted image
Komplikatorka da je večje ni!user posted image

Skozi eno uho not, skozi drugo ven, pa naredi posvoje in jo daj na tla oziroma kot tebi paše.
Moja pa je  user posted image  po drugi strani. Je zadnjič izjavla a že glavico drži, a že sedi v stolčku? Pa smo  3 km narazen pa jo ne pride pogledatuser posted image . Tavečji še ni prinesla čokolade, pa ima 4 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 3846
19.4.2008 16:09:19   
živa

preveč umazano, polno bakterij

user posted image  Pri meni bi umrla od groze! user posted image  Jaz sem približno tako narejena kot *kinnie*, temeljiteje pospravimo, ko se najavijo obiski user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Alo mama, daj no, sigurno se ji že lušta.user posted image

Tole tudi zame velja user posted image . Revež nas tako milo gleda, ko jemo, in se steguje za vsem, kar imam v rokah, grda mama pa nič ne da user posted image . Saj bom, ampak mi je po drugi strani tudi tako luštno dojit, je vedno pri roki in okusno, ni mi treba bit doma za kuhanje ipd. Evo, najpozneje maja začnem, ko pridemo z morja user posted image .

Sicer pa user posted image  za Eni, da vedno bolje papca.  

No, sem nadoknadila čvekanje za dva dni nazaj, ko se nisem javila na RR-raport user posted image .

Včeraj sem šla na en žur, so mi noge kar same cepetale, ker so hotele plesat user posted image , pa žal ni bilo prave muzike. Tako sem pa s kolegicami čvekala večinoma o deci user posted image . Sem dobila kartico, na kateri je pisalo : (ime) potrjujem, da sem zasvojena z (društvom, ki je pripravilo žur) od leta ... Trenutno sem mami. user posted image  Moja prijateljica je dobila isto kartico, na kateri je pisalo, da je trenutno v reproduktivnem obdobju user posted image . Kako se nam je življenje obrnilo: včasih smo do jutra preplesali in ga pili, danes pa čvekamo o otrocih in gremo opolnoči domov user posted image .

A se vam je življenje zelo spremenilo, odkar imate otroke? Meni se je popolnoma. Prej sem imela vsak večer kako stvar, zdaj pa le občasno sodelujem pri dveh društvih. 

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3847
19.4.2008 16:44:58   
metkica1
user posted image Živa ti kar zavidam, da nisi tok mahnjena na pucanje. Jaz vsak drugi dan sesam, vsak večer brišem po tleh, vsako jutro pospravim spalnico in pobrišem prah. Vsak drugi dan pucam kopalnico in vsak petek preoblačim postelje.user posted image
Noben večer, ko mali zaspita se ne vsedem na sedežno in gledam TV ampak pucam, pa zraven RR čekiram user posted image Če trenutno ni kaj za čistit imam pa cote za zlagat ali kuhat.
Ma cel dan delam ko mutava, sprostim se in uživam na sprehodih in dopoldneve, ko se z malo stepama okoli.
Vmes med pospravljanjem poslušama z tavečjo muziko in mi tudi kaj pomaga, včasih celo pleševa zravenuser posted image user posted image , vmes hodim lubčkat tamalo čebelo.
No user posted image  mi govori naj neham kar nekaj pucat, da bi pa kaj čuval pa nič, cote pusti kjer padejo iz njega, za sabo ne pospravi mize, samo po tavečjem. Edino kuha rad in to zelo.user posted image

Sem že izjavila, da si bom čestilko dobla, ko grem v službo.

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 19.4.2008 16:47:14 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
19.4.2008 16:53:23   
živa
Moj mali spi v svoji posteljici že dve uri!!!

To se ni zgodilo, odkar je bil novorojenček.

Zunaj pa sonček in večji na dvorišču razgraja, jaz bi šla pa tako na daljši sprehod.

Saj, nikoli nam ni prav user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
19.4.2008 16:54:41   
lane31
Eh Oktoberka.........pusti user posted image

Metkica1.........te sma obe kot Monk user posted image  ,samo meni še hb znese ker je mala kvadratura ....se pa zamislim kaj bom kasneje user posted image  jaz celo vsak dan sesam

Ne biti jezne na mene....samo bi rada opozorila da predolgo odlašanje z GH ni dobro ,ker user posted image  baje potem ne zna sprejeti žlice +
http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/uvajanje/
Zdaj je še vseekakor ok ......bi pa pomoje morale štartat vsaj z žličko dve dnevno

Hmmmmm.....pri nas na srečanjih smo pa kar zraven ,ko so user posted image   na blazinah....pa itak skoraj nikoli niso vsi ,ker ali keri spi ,se carta , papca .....

< Sporočilo je popravil lane31 -- 19.4.2008 17:02:18 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?