mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Jaz mu še vedno nisem dala nič in mu ne bom, dokler ne bo star vsaj 6 mesecev. Niti mlečne kašice, niti sokca, medtem ko ste druge (se mi zdi) že začele uvajat pred dopolnjenim 6. mesecem. Kar je seveda v redu, da ne boš mislila, da koga kritiziram. S tem sem samo hotela povedat, da je uvajanje GH pač stvar, pri kateri jaz iber kompliciram. Ne, sej vem da ne kritiziraš. Sem pa jaz rez hotla začet z uvajanjem dober teden pred dopolnjenim 6m, ampak kaj, ko noče nič pojest ali popit. No, enkrat je pojedla cca.80ml riževe sluzi, enkrat ene 5 mini žličk, parkrat po cca.5-10ml sokeca, danes ko pa je točno 6m, pa je celo sadne kašice pojedla cca.30-40ml. Pa kljub temu, da vem, da imava še dosti časa, komaj čakam da bo lepo papcala. Se bo tudi mogoče ponoči manj dojila in jaz naspala, Danes mi je bila totalna kriza. Pa še ob 6h je bila budna, ker zaradi polnega noska ni mogla zaspati. Upam, da bo jutri ok, ker drugače ne vem če bova prišli na srečanje v CE. Je pa od Pandice Zala že dopolnila 6m in tudi še nista začeli. Alo mama, daj no, sigurno se ji že lušta. Joj, sem pozabila na Jako: čestitke za 7m! Lia, čestitke za 1. zobek! Punce, ne iščite ! Ni tak fajn met takoj po porodu, sploh pa odkar imam Mireno ta izcedek. No ja, saj ni tako hudo, ampak vseeno. Morem it. Malecka se je naveličala sama igrat. Je tak pridna danes.