|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 10:36:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 11:08:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Zasavske nosečke :)))
16.4.2008 12:01:29   
netki
to kar dela triglav se mi zdi čist brezveze, pa to da je pogoj, da sta zavarovana oba starša.....sam sebi delajo korist, podarijo pa itak nič....kvečjemu pridobijo še enega zavarovanca.

Neposredna povezava do sporočila: 828
16.4.2008 12:02:28   
netki
auroraa....sej tvojo telfonsko imam zdej shranjeno, ti bom pa v zs napisala še svojo, pa javi kdaj greste.....če greste.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 12:13:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
16.4.2008 13:30:50   
netki
špeline in orhideje pa ni na vidiku, da bi se pridružile danes....

Neposredna povezava do sporočila: 831
16.4.2008 13:59:08   
špelin@
netki, jaz sem danes tako sklofana od vožnje in hoje po Celju, da bom popoldne raje počivala z nogami v luftu user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.4.2008 18:12:30   
netki
hja...midva sva pa bla v parku, sicer je bilo res oblačno, ampak sva naredila lep velik krog peški.

hudiča....zdej je pa sonce.....za znort

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.4.2008 18:13:26   
netki
a je že katera bla v lunaparku v Trbovljah......sicer jim malo oz. veliko nagaja vreme ampak me vseeno zanima kako je kaj tam

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 19:51:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
16.4.2008 22:03:57   
netki
zraven občine, na tistem igrišču....oz. zraven parka

Neposredna povezava do sporočila: 836
17.4.2008 10:33:47   
netki
punce, mormo držat pesti za antejo....imela je 16.4. PDP in čakam na novice...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.4.2008 12:30:37   
anteja
Anteja.....še vedno čaka doma, da se bo začelo kaj dogajat, ampak ne kaže še nč konkretnega. Tolažim se s tem, da je ta prva hčerka tud "sam" šest dni zamujala!!!!!Tole čakanje je resnično psiho varijanta, sploh ker so bli vsi (vključno z G) 100%prepričani, da bo kake 3 tedne prej!!!No, pa ko bo bo!!!Sporočim tebi, netki!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.4.2008 12:52:35   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Pozdravček in dobro jutro punce!

Jaz sem šele dans prebrala, da mamo v petek sečanje...ko ponovimo vajo se bom, upam, lahko pridružla. Jaz sem namreč ta petek veselo tekala za ploščicami po Trbovljah in v Top domu našla ene, srečala tam tud eno nosečko, le katera je bila to???? Upam da se norija s kopalnico kmalu konča, ker mi že pošteno nažira živce. Zdej smo naleteli še na eno dodatno težavo, sem se sam nasmejala in raje šla stran...eksplozija je bila preblizu.

Drugače pa se jaz v petkih šele privozim v naš konec...ker še vedno ostajam v Zrečah, zarad službe, pa ker še tle nimava vse urejeno, no konc julija, pa začnem koristit dopust, pa se preselim v Hrastnik. Sem pa opazla, da ste vse čez hrib skor doma, a tle v Hrastniku res ni nobene, da bi z mano vozičkala. no sej zdej k je lepo vreme, pa sonček, so tud vozički na plan pokukaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite v sončku

Jaz sem sicer iz Dola pri Hrastniku - sam odkrito povedano grem redko v Hrastnik - tut samo mesto mi ni prijetno, odkar je pa tist semafor pri Riklovem mostu se pa sploh izogibam Hrastnika...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.4.2008 13:02:05   
netki
joj anteja jst sem pa upala da si že šla user posted image user posted image

pa sej bo!

držim pesti in seveda javi

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.4.2008 15:06:38   
nell
Maruškaš - hja te tud mal razumem no, zakaj ne greš rada v Hratsnik. Jaz bom tudi priseljena v Boben, tko da smo mal vn iz Hrastnika in je prav prijetno.Tud drugače kdaj pa kdaj rada grem v Hrastnik, čeprav tam nikogar ne poznam...res pa je, da me mal moti, da ni tam kakih sprehajalnih poti ipd. Ker tukile v Zrečah mam tega polno, prak, jezero ipd...bom kr mal pogrešala moj rodni kraj. Ampak z dobro voljo se vse da, a ne. Mi je pa Dol tudi všeč, tak majhen šikan kraj...se večkrat peš potikamo tam.

Pozdravček tudi vsem ostalim babikam...in predvsem ateja tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image za čim lažji porod.

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.4.2008 7:28:12   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Maruškaš - hja te tud mal razumem no, zakaj ne greš rada v Hratsnik. Jaz bom tudi priseljena v Boben, tko da smo mal vn iz Hrastnika in je prav prijetno.Tud drugače kdaj pa kdaj rada grem v Hrastnik, čeprav tam nikogar ne poznam...res pa je, da me mal moti, da ni tam kakih sprehajalnih poti ipd. Ker tukile v Zrečah mam tega polno, prak, jezero ipd...bom kr mal pogrešala moj rodni kraj. Ampak z dobro voljo se vse da, a ne. Mi je pa Dol tudi všeč, tak majhen šikan kraj...se večkrat peš potikamo tam.

Vseeno pa se lahko kdaj zmeniva za kakšno kavo user posted image .  (al v Hrastniku al pa na Dolu)

Jaz sem pa sicer rojena zagorjanka, že od '98 leta pa živim v občini Hrastnik. Prej sem bla v Turju (ful lepa vas), zdaj sem pa kakšno leto na Dolu. Prej mi je bil samo en mali kraj, kjer sem se vsak dan vozila mimo - zdej mi je postal pa fuuuul prijeten kraj - najbolj mi je všeč to, da za prvo silo imamo vse - pošto, banko, trgovino, gostilno, bife, tehnično-gradbeno trgovino, mesarja, frizerja,... (celo eno ambulanto in lekarno) in do vsega prideš peš, ker je itak vse tako blizu. Pa včeš mi je to, da naši otroci lahko igrajo v parku pred blokom in nimamo nobenih skrbi, ker je kriminala skoraj nič (še tist kar ga je - vsi vemo katerih nekaj storilcev bi lahko bilo user posted image ).

Se boš pa počasi navadila tut na bivanje v naših zasavskih dolinah. Za sprehod pa boš sigurno slej ko prej našla rešitev. Drugač pa je prijetno okolje (vsaj meni) v Hrastniku tam, kjer je tenis igrišče (Štirc), dosti travnatih površin, prijetna okolica, sonček in senčka (kar pač potrebuješ) - kot, da ne bi bilo sredi mesta.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.4.2008 13:01:12   
Anonimen
sem vas prišla samo malo pozdravit.. user posted image

AURORA, kako si?

Maruška: a ti misliš na isti Dol kot jaz? Kjer vedno ko želim iti na pošto uletim ravno tisto uro, ko je zaprta.. Banka isto.. Da o lekarni sploh ne govorim. Sem ravno zadnjič šla ob pol 3 - itak da je bla zaprta.. Znoriš. user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
18.4.2008 13:17:01   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

sem vas prišla samo malo pozdravit.. user posted image

AURORA, kako si?

Maruška: a ti misliš na isti Dol kot jaz? Kjer vedno ko želim iti na pošto uletim ravno tisto uro, ko je zaprta.. Banka isto.. Da o lekarni sploh ne govorim. Sem ravno zadnjič šla ob pol 3 - itak da je bla zaprta.. Znoriš. user posted image

Hahaha o istem Dolu govorimo - definitivno user posted image user posted image . Sej nism hvalila odpiralnega časa - ampak, da to pač imamo user posted image user posted image . Lekarna je popoldan samo ob torkih. Že eno leto živim nad to lekarno pa sem si šele pred kratkim uspela zapomniti, da je popoldan samo ob torkih. Banka ima pa deljen odpiralni čas. Pošta je pa - hmmm obup... Ampak imamo pa. Je pa gostilna odprta cel dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.4.2008 13:20:11   
Anonimen
ja, gostilna je res odprta cel dan, sam kaj ko ni nobene pametne.. user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
18.4.2008 19:53:12   
nell
Pozdravček babike!

No njaz sem v vašem koncu in sem sem uletela z gnojno angino - juhuuu. Cela štala...že itak se zaradi nosečnosti zmanjša spekter antibiotiikov in potem so vsi tisti, ki jih lahko dobim na osnovi penicilina, jaz pa sem nanj alergična. Če dobim pa alergijo...je pa spet štalia, ker mi ne sme dati nič, ker vse lahko škoduje ottoku...en velik začaran krog. Zdaj sem sicer dobila en antibiotik...in moram previdno opazovati, da se nanj kje ne pojavi kaka reakcija. Sm bla kregana, ker sem tok dolg čakala, če bi prišla prej, bi lahko dobila Sumamed, zdaj mi pa ta nau več pomagal. Sam mene je sam grlo bolelo in to je to. Šele ta teden se je pojavla vročina, pa še to sam tko za vzorec, čeprav me je totalno zdelala. Skratka nič luštn no.

MaruškaŠ - za kavico se kamot zmenima, sam si bo treba kako telefonsko zmenjat.

punce naj vas sonček greje...če ga ni zunaj na nebu, pa tisti znotraj in zraven vas.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.4.2008 7:31:27   
špelin@
No, kako ste ga kaj čutile??
KLIK
KLIK

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.4.2008 8:12:01   
orhideja31
jutro......

jaz sem se tko ustrašila (in šla oba mucka gledati) da nisem zaspala do šestih nazaj.......

sem prav razmišljala kako je to zaj.......

in kako ste kaj vi špelin@???

lp

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 8:14:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
19.4.2008 10:09:05   
cambi
Sporočam veselo novico-Anteja je danes zjutraj rodila sinčka Ožbeja. Mami se počuti super, oči in sestrica pa tudi.
LP

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?