|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
18.4.2008 14:27:58   
sanna
Test bom delala po enem tednu, če se tečka ne prikaže. Drugače pa navijam za vse nas, pa tudi velikokrat se zjokam, ko berem kaj pišete, mi je tako hudo, ker točno vem kako vam je in kako se počutite. Zadnje čase sem pa res cmera!user posted image user posted image
Navijala bom pa še vedno z vso paro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.4.2008 14:30:17   
sanna
Tinč 407!
Sploh ne vem za kakšne preiskave bi mi mogli vzet kri. Vzeli so mi hemogram pa CRP, ali misliš, da se tukaj nič ne pokaže?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.4.2008 14:33:12   
tinč407
nimam pojma user posted image   sem mislila da ti veš.. user posted image
ker drugače bi jaz šla malo k zdravniku pokašlat, pa na odvzem krvi, pa bi blo rešeno...user posted image
sem 41 dni od zadnje M, pa še testi vedno nič ne pokažejo   user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.4.2008 14:36:20   
sanna
Žal ne vem. Drugače pa pot pod noge in obiskat G! Bom še malo po netu prebrskala, mogoče pa kje kaj piše o tem. Če boš pa ti prej izvedela, pa le javi!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.4.2008 14:37:07   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

nimam pojma user posted image   sem mislila da ti veš.. user posted image
ker drugače bi jaz šla malo k zdravniku pokašlat, pa na odvzem krvi, pa bi blo rešeno...user posted image
sem 41 dni od zadnje M, pa še testi vedno nič ne pokažejo   user posted image

Punce...
vse me bomo enkrat zagledale tako željeni plusek. Tako da mormo zdaj samo še pozitivno razmišljat, pa z veliko optimizma gledat v prihodnost...

Bravo za nas, ki smo še v nepričakovanju user posted image , pa čeprav jo že malo dolgo časa ne čakamo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.4.2008 14:38:11   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Go, Barbk, gouser posted image , a sta mela kompas?, mogoče je pa nucaluser posted image user posted image user posted image

Oh ti moj bonbonček. user posted image  Kako kaj Lovro? Te bom kar tuki vprašala, da se na naši temi ne bo kak "plaz usu" user posted image . Kdaj pa vidva planirata kaj drugega bebija? Jaz bi tud zate tako navijala. user posted image
Mi še nič ne načrtujemouser posted image . Jaz tihe želje mam, da bi mel eno pomladansko-poletno bejbiko (mogoče letnik 09 ali 10)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.4.2008 15:11:38   
glen
Punce mene lahko pobarvate v modrouser posted image ,user posted image nisem pričakovala 21. 4. pa me je obiskala že danes.gremo v nov krog

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.4.2008 15:52:20   
spps
današnji dan je kr žalosten kar se seznama tiče.vsem ,ki ste jo dobile eeeeeeeeeeeeen veeeeeeeliiik objem in veliko optimizma za v naprej želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.4.2008 15:55:00   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

mam eno bolj ćudno vprašanje...

menstuacijski cikli so v vsakem koledarju označeni na največ 45 dni...
Ali katera ve, če imaš sloh ovulacijo, če imaš cikluse dolge po 50 dni??
ima katera kakšno izkušnjo? ker se bojim, da to kar sem mislila da je bla ovulacija to sploh ni bila, ker bi že nekdaj mogla potem dobiti M ali pa bi že moglo pokazati user posted image  , pa nič od tega...
vem, da niste ginekologinje ampak vseeno me zanima  user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.4.2008 16:09:58   
spps
punce,ki ste nehale jemat kt,naj vam povem sam to,da jih jaz ne jemljem dobro leto,cikle mam še pa kr neredne .imam jih od 27-41 dni (zaenkrat).

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.4.2008 16:17:01   
Anonimen
Dejmo še mal iztisnit še kako črtico do konca mesca! Močno močno držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Sama pa mam tako vse zmešano, da sploh ne vem čisto dobro kdaj naj pričakujem. Enkrat v prihodnjih dneh bi blo smiselno. Jasno da bom takoj povedala kako stvari stojijo.

Držte se, punce!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.4.2008 16:52:02   
Madre
Oj, punce še vedno berem vaše poste in spremljam situacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vam vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti pri čem zvesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......bodite pridne in čimveč pluskov nalimajte v to rubriko..

pozdrav od mene

Keep it optimistic!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.4.2008 18:10:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Madre

Oj, punce še vedno berem vaše poste in spremljam situacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vam vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti pri čem zvesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......bodite pridne in čimveč pluskov nalimajte v to rubriko..

pozdrav od mene

hvala madre za navijanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image povej mi,kako se pa ti kaj počutiš?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.4.2008 18:12:07   
pearl_shell
spps...kdaj boš obarvala svoje ime v roza? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.4.2008 18:23:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

spps...kdaj boš obarvala svoje ime v roza? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf,če bom roza je kr pod vprašajemuser posted image user posted image user posted image user posted image kak se bom barvala bo pa znano čez slabih 14 dniuser posted image user posted image user posted image   čist odvisno od cikla.če bo se spet zavleklo na 41dni(kar srčno upam,da ne),bo situacija znana šele v začetku majauser posted image sem na 23. dnevu cikla,ponavad je zdaj do 33. dneva vse jasno.bomo vidliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.4.2008 18:44:27   
pearl_shell
kako je to zoprno, če niso cikli redni...
no četud bi blo v začetku maja, bi bil občutek fenomenalen, a ne user posted image
iz vsega srca ti privoščim user posted image  mislim, da si pošteno zaslužiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.4.2008 18:46:08   
spps

kako je to zoprno, če niso cikli redni...
no četud bi blo v začetku maja, bi bil občutek fenomenalen, a ne user posted image
iz vsega srca ti privoščim user posted image  mislim, da si pošteno zaslužiš user posted image user posted image user posted image

men ni važno kdaj je,sam da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
si marsikatera zasluži bolj kot jaz,nekatere se reees ful dolg že trudijo-privoščim takim ,ki še nimajo nobenega otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.4.2008 18:46:59   
pearl_shell
no to itak...ampak sebi pa tud, no user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.4.2008 19:12:07   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pozdrav od mene

hvala madre za navijanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image povej mi,kako se pa ti kaj počutiš?user posted image user posted image user posted image

Jah zaenkrat še gre, klasični znaki so tu user posted image user posted image user posted image prsi me full bolijo pa še po trebuhu me skos neki šaraufa in krči so zoprni, vendar gre. Saj sem tako vesela, da je vse sprejemljivo in za preživeti user posted image user posted image . Počasi se bo treba odpraviti k zdarvniku na pvi pregled user posted image user posted image user posted image . Danes sem klicarila cel dan pa ne dvignejouser posted image , bom v ponedeljek še enega maratonca udarila user posted image , da se naročim user posted image user posted image user posted image .

...sicer pa čakam na vas borke user posted image user posted image user posted image , ne vem sem se kar navezala na tole rubriko....evo še dva za user posted image user posted image user posted image user posted image

Keep it optimistic!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.4.2008 19:49:25   
spps

no to itak...ampak sebi pa tud, no user posted image
sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.4.2008 19:50:44   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pozdrav od mene

Jah zaenkrat še gre, klasični znaki so tu user posted image user posted image user posted image prsi me full bolijo pa še po trebuhu me skos neki šaraufa in krči so zoprni, vendar gre. Saj sem tako vesela, da je vse sprejemljivo in za preživeti user posted image user posted image . Počasi se bo treba odpraviti k zdarvniku na pvi pregled user posted image user posted image user posted image . Danes sem klicarila cel dan pa ne dvignejouser posted image , bom v ponedeljek še enega maratonca udarila user posted image , da se naročim user posted image user posted image user posted image .

...sicer pa čakam na vas borke user posted image user posted image user posted image , ne vem sem se kar navezala na tole rubriko....evo še dva za user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo,lepo,da nas še prideš pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image ko boš pa imela prvi pregled,pa ne pozabi poročat,kako je šlouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.4.2008 20:11:00   
spps

user posted image

user posted image    user posted image   APRILSKE BORKE ZA user posted image    user posted image   user posted image    

xx.04. - Pikica5 (7.krog) user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - Pike
- srečka nosečka user posted image user posted image
xx.04. - murkica
xx.04. - Saša78 user posted image  user posted image  v nove boje 
xx.04 - tasa.m. user posted image user posted image  -  srečka nosečka
xx.04 - witto user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - jabi babi - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - ivanjščica
xx.04. - vrtnica21 -
 srečka nosečka user posted image user posted image
xx.04. - ...Martina...
xx.04. - Arual (7.krog)  v nove bojeuser posted image user posted image
xx.04. - ninčy user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - tejci01 - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - _sanja_* - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - uršika***  v nove bojeuser posted image user posted image
xx.04. - tweety83 v
xx.04. - YULIAH
xx.04. - Lunica 85 (20. krog)  user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - Majch (4.krog)
xx.04. - TORTICA
xx.04. - little angel user posted image user posted image  v nove boje

xx.04. - trinity22 user posted image user posted image  v nove boje
xx.04. - anonimna srecka (1.krog)

xx.04. - anonimna A2
xx.04. - micamuca

xx.04. - catisima - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.04. - anonimnauser posted image
02.04. - monikq
02.04. - Anonimen user posted image - srečka nosečka user posted image  user posted image
03.04. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.04. - Hator user posted image user posted image v nove boje
04.04. - _ancica_ - srečka nosečka user posted image user posted image

04.04. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
04.04. - medika 13 - srečka nosečkauser posted image user posted image

04.04. - S@nta - srečka nosečkauser posted image user posted image
04.04 - Cari user posted image user posted image v nove boje
04.04. - tincy23 
05.04. - janin user posted image user posted image v nove boje
05.04. - tin
č407
05.04. - Vesnica206 (1.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.04. - kalaxy user posted image  user posted image  v nove boje
06.04. - pearl_shell (1.krog)
  user posted image user posted image v nove boje
07.04. - D.Mateja (5.krog) user posted image   user posted image  v nove boje
07.04. - anonimna user posted image (4.krog) - srečka nosečkauser posted image user posted image
07.04. - BEBIII  user posted image user posted image  v nove boje
08.04. - EnaNobena (6.krog) user posted image  user posted image v nove boje
08.04. - maca8 (10.krog) user posted image user posted image v nove boje
08.04. - neela user posted image user posted image  v nove boje
08.04. - dusica04 - srečka nosečka user posted image  user posted image  
09.04. - katalina user posted image user posted image v nove boje
09.04. - Bivy user posted image user posted image v nove boje
09.04. - lily32
user posted image  user posted image  v nove boje
10.04. - anonimna user posted image  user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - *Pikyca*
10.04. - Rosi* user posted image  user posted image  v nove boje
10.04. - matejka78user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - tičika - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.04. - oktavija user posted image user posted image v nove boje
10.04. - Pa_pi_ca
11.04. - miskajus - srečka nosečkauser posted image user posted image
11.04. - Toffsy user posted image  user posted image  v nove boje
11.04. - liam
12.04. - Lorenciauser posted image user posted image  v nove boje
12.04. - Anya22
12.04. - becky - srečka nosečkauser posted image user posted image
12.04. - barbyka
12.04. - imam user posted image user posted image  v nove boje
13.04. - nanaa
  - srečka nosečkauser posted image user posted image
14.04. - anonimna user posted image (2.krog) user posted image user posted image v nove boje
14.04. - cina user posted image user posted image  v nove boje
15.04. - vita80
15.04. - andre3a
user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - madre - srečka nosečkauser posted image user posted image
16.04. - pikicaa25
user posted image user posted image v nove boje
16.04. - natka28 (2. krog)user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - Tiki55 (7. krog) user posted image user posted image v nove boje
16.04. - YULIAH
17.04. - tinkatinka

17.04. - Nea_teja_ user posted image user posted image v nove boje
18.04. - loveforever (4. krog) user posted image user posted image v nove boje
18.04. -
š
meli
18.04. - piamaria(7.krog)
19.04. - Lyla 
20.04. - *nina*
20.04. - PikicaT
20.04. - anonimna user posted image (12.krog)  user posted image user posted image - v nove boje
21.04. - glenuser posted image user posted image v nove boje
21.04. - sanna
24.04. - METULJ1
25.04. - dreja81
25.04. - KulGirl (4.krog)
26.04. - ursa30
26.04. - Barbk (6.krog)
26.04. - tinči25 
28.04. - kepica (22.krog)
28.04. - dolinamiru
28.04. - diamantina
28.04. - nia*
28.04. - limonita (1.krog)
29.04. - naska
29.04. - miklarom 
30.04. - spps (7.krog)
30.04. - *Miška*
30.04. - anonimnauser posted image (2.krog)

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• _sanja_* user posted image
  • skrivnost
  • fragola
  • uršika***
  • mandek user posted image
  • astja
  • Polynesia user posted image
  • Rosi*
  • KAHLOuser posted image
  • tany83 user posted image
  • tane
  • brkn83
  • oktavija
  • urskaj

• Sončnica24 user posted image
  • anonimna
  • sarcy21user posted image
  • *Miška*
  • *kinnie*
  • pikipu  
  • anci banci
  • becky
  • hruška debeluška
  • anonimna user posted image
  •  Astorija
  • MR99user posted image

• zall user posted image
  • Hator user posted image
  • Oaza user posted image
  • tinkatonka
  • kleja
  • EnaNobena
  • frufru

• TODY78
  • zaljubljena23
  • katalina
  • jazzz27
  • litlle angel
  • Pikica5
  • Clavdy

user posted image    

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image

user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL.....................16,8% srečk nosečkuser posted image

--------------------------------------------------  

user posted image  

user posted image

user posted image  APRILSKA STAVNICA:user posted image    

20% - lunica 85
22% - anonimna, cina, anonimna user posted image  
24% - _ancica_

26% - oktavija
28% - EnaNobena
30% - murkica ,spps
35% - D.Mateja
40% -  Pikica5

45% - tody78
50% - katalina
90% - kepica
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.4.2008 20:14:02   
spps
user posted image user posted image user posted image danes sem pa mogla barvat samo modreuser posted image user posted image user posted image user posted image lunica,glen,natkauser posted image user posted image user posted image
liam in tinč vaju še ne bom barvala,upam še vseen za vajuuser posted image user posted image user posted image

pa še eno obvestilo-jutr ko pridem iz službe domov,da se mi javite ROZIKEuser posted image user posted image user posted image razumele?če ne dam kr odpoved pri urejanju seznamauser posted image pa čist resno.brez zaj....

< Sporočilo je popravil spps -- 18.4.2008 20:15:46 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.4.2008 23:09:09   
Lyla
Punce dajmo dajmo ta seznam mora bit bolj roza kakor je! Saj ni zmanjkalo roza barve!!!
Lunica, natka in glen za vas en res velik user posted image , prav zaprau kar tri user posted image  user posted image  user posted image

Za liam in tinč pa upam da je to to in da je roza barva že na vaši strani.

Za ostale, ki pa še ne pričakujemo do konc aprila pa močno stiskam pesti!! 

Jst je ta mesec user posted image  prou ne maram!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.4.2008 9:23:28   
kepica
dobro jutro, punce!
še vse spite? No, saj v takšnem vremenu res ni drugega za počet. Pri nas je tako temno in dež pada in grmiuser posted image Ah, bomo pa ležali cel dan. Bi mi kr pasalouser posted image
Drugače pa pravkar izmerila temperaturo 37.1user posted image user posted image Upam, da je to touser posted image
Ja, fajn je biti optimist, dokler ne pride M, zato bom vsaj do takrat dobre volje.user posted image
Lep vikend vsem, pa upam, da je katera pravkar zagledalauser posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......