|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
18.4.2008 12:59:46   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

ne še. pa ti?

sem 4 mesec po prenehanju KT in mislim da se mi je vse zmešalo! pa še poleg tega v glavi malouser posted image

Jst tudi še nisem nič klicala G. Drugače pa je to 5. mesec po KT, sam se mi pa zdi, da kolkor tolko bi se mi pa že lahko ciklusi nazaj pospravliuser posted image ,glede na to d je blo 3 mesece po prenehanju s KT vse ok, ciklusi tak ko morjo bit (to je pr men okoli 30 dni). Pa ne smem niti rečit, da se neki full obremenjujem z vsem skupaj glede zanositve. Sva rekla z mojim, da ko bo pač bo, zdaj pa tole...

Ne vem... če drug tedn še ne bo nič kazalo na to d bi user posted image  prišla, bom poklicala pa se naročila na pregled.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.4.2008 13:02:37   
tinč407
saj mene je bolj strah, da bi blo kaj narobe, kakšna cista al kaj. če sem user posted image  tak ne bo nikam odišlo in če bodo še testi negativni se pa bo ja enkrat poznalouser posted image user posted image user posted image
samo po moje to ni nirmalno, da je ne bi dobila po 50 dni???user posted image  še nisem čula da bi katera mela tak dolge cikluse

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.4.2008 13:04:40   
liam
jst se nekako tolažim s tem, da nekterim test pokaže šele 1 mesec in pol kasneje, tak da...user posted image

Pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.4.2008 13:08:02   
tinč407
bo presenečenje res toliko večje user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem ful napihnjena v trebuh, drugih znakov pa nimam nič...
ta napihnjenost pa je verjetno pričakovana M po dolgen času...
KAJ TE VEM...
dol nič mi več ni jasno user posted image user posted image user posted image

zato se bol malo oglašam na forumu, ker nimam nič novega za povedat... sam čakam še user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
18.4.2008 13:12:17   
liam
To mi je pa znano: jst sm mela prejšnji tedn tak napetega bušija, ko da sm že najmanj 3 mesece noseča. Mislim ej, v službi so me vsi po vrsti spraševali, če sm noseča. Zredila se nisem.

Hja... drugače pa tudi jst nekih znakecov glih nimam, razen tega da mam mal bl polna prsa, pa vetrove skoz (že 14 dni), pa vsake tolko časa me mal štihne v jajčnikih pa v hrbtu, ampak to je pa tud to.

Ne vem več...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
18.4.2008 13:14:51   
tinč407
joj, vem kako je.
meni tudi tehtnica ne pokaže več kg...user posted image

me je ena včeraj vprašala, če sem noseča, pa sem rekla: ne, sam zgledam tak user posted image
ji je postalo kar nerodno, drugi pa v smeh..
je pa bilo zanimivo... user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
18.4.2008 13:19:51   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

joj, vem kako je.
meni tudi tehtnica ne pokaže več kg...user posted image

me je ena včeraj vprašala, če sem noseča, pa sem rekla: ne, sam zgledam tak user posted image
ji je postalo kar nerodno, drugi pa v smeh..
je pa bilo zanimivo... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
18.4.2008 13:39:10   
Barbk
Živ bejbike,
da še jaz mal not padem, da ne bosta vidve imele dvogovorov. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
18.4.2008 13:39:28   
Barbk
Živ bejbike,

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
18.4.2008 13:41:17   
Barbk
sta mi ušle-boma imela pa kar monolog. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.4.2008 13:41:36   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Živ bejbike,

se lahko pridružiš debati, da ne bova samevaliuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.4.2008 13:42:20   
liam

sta mi ušle-boma imela pa kar monolog. user posted image

nisma ušle... jst sm še kar tule

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.4.2008 13:57:09   
Barbk
No v glavnem- Manca spi in lahko kako brihtno povem. user posted image  Jaz še kar stiskam pesti za vse in čakam na rozike in magični plusek. user posted image  Becky, Liam in Tinč sem z vami in mislim pozitivno. user posted image Ostalim mojim soborkam, ki jim vam tokrat ni uspelo user posted image user posted image user posted image  in vam sporočam, da boste v maju rozike. Jaz sem še zmer čudna...user posted image  Danes je 17 dan ciklusa (imam ga na 25 dni) in sem opazila mali rjave sluzi. user posted image  Včeraj zvečer me je začelo na vsake toliko ful ostro štihat dol čist pri fifiki...v bistvu sploh ne vem al so bli to jajčniki al kaj, k me je ostro štihal tud tam k je sramna kost...Ma kva sem pa zdele povedalauser posted image  V glavnem bolečina je drugačna kot včasih pri O. No danes pa ta čudna rjava sluz. Mrbit je O user posted image , al se pa že M napoveduje. Madonca, upam, da ta tazadnja ne valja. Ne vem več...Moram priznati, da sem bila kar optimist in sem verjela, da je zdaj to toooo. user posted image  Saj veste ko ženska kar nekako čuti, da se v njej nekaj lepega dogaja. Zdaj pa ne vem več...Boli me križ, vsake toliko boli trebuh kot pred M, pa en čuden pristisk je tam doli...Men se bo zrolal...Sem danes že prijatljici, ki je v drugi noseča, potarnala in ona pravi, da se je prijelo. user posted image  Oh iz njenih ust v božje ušesa in v moj buši. user posted image  Saj pravjo, da morš nosečki vse verjeti in ji ustreči...user posted image  Oh kako se tolažim....user posted image  Šele zdaj sem dojela kaj se mi dogaja s temi smeški iz RR. Vse mi prime sam znakca za M (tega rdečka devilčka) neče. Mrbit pa je to znak, da se je moja M odločila, da gre na dopust za kako leto. user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
18.4.2008 13:59:24   
Barbk
Ni Liam kje si...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.4.2008 14:01:38   
frufru
Go, Barbk, gouser posted image , a sta mela kompas?, mogoče je pa nucaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.4.2008 14:07:17   
liam

Ni Liam kje si...

tule semuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.4.2008 14:10:19   
sanna
Malo sem čitala za nazaj, pa sem videla, da se v urinu user posted image prej pozkaže kot v krvi. Sem 15 dan po O, v krvi mi ni nič pokazalo, razen, da nekaj prebolevam, virozica. Ali mislite, da 15 dni za krvne preiskave malo premalo? Ker sem bila že čisto na tleh, ampak ste mi dale upanje, ko sem tole prebrala. Saj verjetno je 15 dan še za urin prezgodaj, a ne? (to se jaz tudi malo sama tolažim, ve mi kar povejte, kako je s tem v resnici). user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.4.2008 14:13:19   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Go, Barbk, gouser posted image , a sta mela kompas?, mogoče je pa nucaluser posted image user posted image user posted image

Oh ti moj bonbonček. user posted image  Kako kaj Lovro? Te bom kar tuki vprašala, da se na naši temi ne bo kak "plaz usu" user posted image . Kdaj pa vidva planirata kaj drugega bebija? Jaz bi tud zate tako navijala. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.4.2008 14:13:54   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ni Liam kje si...

Ja kje....user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.4.2008 14:15:59   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Malo sem čitala za nazaj, pa sem videla, da se v urinu user posted image prej pozkaže kot v krvi. Sem 15 dan po O, v krvi mi ni nič pokazalo, razen, da nekaj prebolevam, virozica. Ali mislite, da 15 dni za krvne preiskave malo premalo? Ker sem bila že čisto na tleh, ampak ste mi dale upanje, ko sem tole prebrala. Saj verjetno je 15 dan še za urin prezgodaj, a ne? (to se jaz tudi malo sama tolažim, ve mi kar povejte, kako je s tem v resnici). user posted image

Oh Sanna jaz bi tolk rada rekla, da si user posted image . Pa si test že delala? Na koliko pa imaš cikluse in kdaj moraš dobit?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.4.2008 14:16:42   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Držim pesti zate in za vse nas, ki smo v enakem položaju.user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa nameravaš naslednjič delat testek. Jst bom v ponedelk zjutraj poskusla...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
18.4.2008 14:19:00   
liam

IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ni Liam kje si...

Ja kje....user posted image

hja... v celju, v službi... nestrpno čakam da bo ura 16:00 da grem domov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.4.2008 14:22:16   
tinč407
no, jaz sem že nazaj user posted image user posted image

sem šla vmes malo paradajza naflancala user posted image user posted image
pa rožic user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
18.4.2008 14:24:53   
sanna
Hvala punce! Tečka bi mogla prit okol 21.4., cikluse imam na 33 dni.Testa še nisem delala, sem samo dala pregledat kri, ker se nikakor ne pozdravim, pa mi ni nič pokazalo, skoraj vse v mejah normale. Kaj pa bi sploh mogla imeti povišano pri user posted image ???

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.4.2008 14:26:48   
tinč407
pa misliš da pregledajo ta nosečniški hormon pri pregledu za viruse oz če daš kri pri bolezni???user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......