Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 12:59:46
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ne še. pa ti? sem 4 mesec po prenehanju KT in mislim da se mi je vse zmešalo! pa še poleg tega v glavi malo Jst tudi še nisem nič klicala G. Drugače pa je to 5. mesec po KT, sam se mi pa zdi, da kolkor tolko bi se mi pa že lahko ciklusi nazaj pospravli ,glede na to d je blo 3 mesece po prenehanju s KT vse ok, ciklusi tak ko morjo bit (to je pr men okoli 30 dni). Pa ne smem niti rečit, da se neki full obremenjujem z vsem skupaj glede zanositve. Sva rekla z mojim, da ko bo pač bo, zdaj pa tole... Ne vem... če drug tedn še ne bo nič kazalo na to d bi prišla, bom poklicala pa se naročila na pregled.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:02:37
|
|
|
|
tinč407
|
saj mene je bolj strah, da bi blo kaj narobe, kakšna cista al kaj. če sem tak ne bo nikam odišlo in če bodo še testi negativni se pa bo ja enkrat poznalo samo po moje to ni nirmalno, da je ne bi dobila po 50 dni??? še nisem čula da bi katera mela tak dolge cikluse
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:04:40
|
|
|
|
liam
|
jst se nekako tolažim s tem, da nekterim test pokaže šele 1 mesec in pol kasneje, tak da... Pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:08:02
|
|
|
|
tinč407
|
bo presenečenje res toliko večje jaz sem ful napihnjena v trebuh, drugih znakov pa nimam nič... ta napihnjenost pa je verjetno pričakovana M po dolgen času... KAJ TE VEM... dol nič mi več ni jasno zato se bol malo oglašam na forumu, ker nimam nič novega za povedat... sam čakam še
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:12:17
|
|
|
|
liam
|
To mi je pa znano: jst sm mela prejšnji tedn tak napetega bušija, ko da sm že najmanj 3 mesece noseča. Mislim ej, v službi so me vsi po vrsti spraševali, če sm noseča. Zredila se nisem. Hja... drugače pa tudi jst nekih znakecov glih nimam, razen tega da mam mal bl polna prsa, pa vetrove skoz (že 14 dni), pa vsake tolko časa me mal štihne v jajčnikih pa v hrbtu, ampak to je pa tud to. Ne vem več...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:14:51
|
|
|
|
tinč407
|
joj, vem kako je. meni tudi tehtnica ne pokaže več kg... me je ena včeraj vprašala, če sem noseča, pa sem rekla: ne, sam zgledam tak ji je postalo kar nerodno, drugi pa v smeh.. je pa bilo zanimivo...
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:19:51
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 joj, vem kako je. meni tudi tehtnica ne pokaže več kg... me je ena včeraj vprašala, če sem noseča, pa sem rekla: ne, sam zgledam tak ji je postalo kar nerodno, drugi pa v smeh.. je pa bilo zanimivo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:39:10
|
|
|
|
Barbk
|
Živ bejbike, da še jaz mal not padem, da ne bosta vidve imele dvogovorov.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:39:28
|
|
|
|
Barbk
|
Živ bejbike, da še jaz mal not padem, da ne bosta vidve imele dvogovorov.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:41:17
|
|
|
|
Barbk
|
sta mi ušle-boma imela pa kar monolog.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:41:36
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Živ bejbike, da še jaz mal not padem, da ne bosta vidve imele dvogovorov. se lahko pridružiš debati, da ne bova samevali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:42:20
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk sta mi ušle-boma imela pa kar monolog. nisma ušle... jst sm še kar tule
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:57:09
|
|
|
|
Barbk
|
No v glavnem- Manca spi in lahko kako brihtno povem. Jaz še kar stiskam pesti za vse in čakam na rozike in magični plusek. Becky, Liam in Tinč sem z vami in mislim pozitivno. Ostalim mojim soborkam, ki jim vam tokrat ni uspelo in vam sporočam, da boste v maju rozike. Jaz sem še zmer čudna... Danes je 17 dan ciklusa (imam ga na 25 dni) in sem opazila mali rjave sluzi. Včeraj zvečer me je začelo na vsake toliko ful ostro štihat dol čist pri fifiki...v bistvu sploh ne vem al so bli to jajčniki al kaj, k me je ostro štihal tud tam k je sramna kost...Ma kva sem pa zdele povedala V glavnem bolečina je drugačna kot včasih pri O. No danes pa ta čudna rjava sluz. Mrbit je O , al se pa že M napoveduje. Madonca, upam, da ta tazadnja ne valja. Ne vem več...Moram priznati, da sem bila kar optimist in sem verjela, da je zdaj to toooo. Saj veste ko ženska kar nekako čuti, da se v njej nekaj lepega dogaja. Zdaj pa ne vem več...Boli me križ, vsake toliko boli trebuh kot pred M, pa en čuden pristisk je tam doli...Men se bo zrolal...Sem danes že prijatljici, ki je v drugi noseča, potarnala in ona pravi, da se je prijelo. Oh iz njenih ust v božje ušesa in v moj buši. Saj pravjo, da morš nosečki vse verjeti in ji ustreči... Oh kako se tolažim.... Šele zdaj sem dojela kaj se mi dogaja s temi smeški iz RR. Vse mi prime sam znakca za M (tega rdečka devilčka) neče. Mrbit pa je to znak, da se je moja M odločila, da gre na dopust za kako leto.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 13:59:24
|
|
|
|
Barbk
|
Ni Liam kje si...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:01:38
|
|
|
|
frufru
|
Go, Barbk, go , a sta mela kompas?, mogoče je pa nucal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:07:17
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Ni Liam kje si... tule sem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:10:19
|
|
|
|
sanna
|
Malo sem čitala za nazaj, pa sem videla, da se v urinu prej pozkaže kot v krvi. Sem 15 dan po O, v krvi mi ni nič pokazalo, razen, da nekaj prebolevam, virozica. Ali mislite, da 15 dni za krvne preiskave malo premalo? Ker sem bila že čisto na tleh, ampak ste mi dale upanje, ko sem tole prebrala. Saj verjetno je 15 dan še za urin prezgodaj, a ne? (to se jaz tudi malo sama tolažim, ve mi kar povejte, kako je s tem v resnici).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:13:19
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: frufru Go, Barbk, go , a sta mela kompas?, mogoče je pa nucal Oh ti moj bonbonček. Kako kaj Lovro? Te bom kar tuki vprašala, da se na naši temi ne bo kak "plaz usu" . Kdaj pa vidva planirata kaj drugega bebija? Jaz bi tud zate tako navijala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:13:54
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Ni Liam kje si... tule sem Ja kje....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:15:59
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Malo sem čitala za nazaj, pa sem videla, da se v urinu prej pozkaže kot v krvi. Sem 15 dan po O, v krvi mi ni nič pokazalo, razen, da nekaj prebolevam, virozica. Ali mislite, da 15 dni za krvne preiskave malo premalo? Ker sem bila že čisto na tleh, ampak ste mi dale upanje, ko sem tole prebrala. Saj verjetno je 15 dan še za urin prezgodaj, a ne? (to se jaz tudi malo sama tolažim, ve mi kar povejte, kako je s tem v resnici). Oh Sanna jaz bi tolk rada rekla, da si . Pa si test že delala? Na koliko pa imaš cikluse in kdaj moraš dobit?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:16:42
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Malo sem čitala za nazaj, pa sem videla, da se v urinu prej pozkaže kot v krvi. Sem 15 dan po O, v krvi mi ni nič pokazalo, razen, da nekaj prebolevam, virozica. Ali mislite, da 15 dni za krvne preiskave malo premalo? Ker sem bila že čisto na tleh, ampak ste mi dale upanje, ko sem tole prebrala. Saj verjetno je 15 dan še za urin prezgodaj, a ne? (to se jaz tudi malo sama tolažim, ve mi kar povejte, kako je s tem v resnici). Držim pesti zate in za vse nas, ki smo v enakem položaju. Kdaj pa nameravaš naslednjič delat testek. Jst bom v ponedelk zjutraj poskusla...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:19:00
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Ni Liam kje si... tule sem Ja kje.... hja... v celju, v službi... nestrpno čakam da bo ura 16:00 da grem domov...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:22:16
|
|
|
|
tinč407
|
no, jaz sem že nazaj sem šla vmes malo paradajza naflancala pa rožic
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:24:53
|
|
|
|
sanna
|
Hvala punce! Tečka bi mogla prit okol 21.4., cikluse imam na 33 dni.Testa še nisem delala, sem samo dala pregledat kri, ker se nikakor ne pozdravim, pa mi ni nič pokazalo, skoraj vse v mejah normale. Kaj pa bi sploh mogla imeti povišano pri ???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 18.4.2008 14:26:48
|
|
|
|
tinč407
|
pa misliš da pregledajo ta nosečniški hormon pri pregledu za viruse oz če daš kri pri bolezni???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......