|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
18.4.2008 11:49:52   
jakoLUlana
zivjo

Danes je pa cudna noc za mano. Nisem mogla spat od bolecin - raztezanja maternice - obcutek poznam iz prve nosecnosti zato nisem delala panike, vseeno pa ni prijetno. Zdaj je ze bolje, ponoci pa niti na wc nisem mogla- sem se plazila po vseh stirih do kopalnice.user posted image  - dobesedno

Premije cutim vsak dan bolj, ceprav najvec zvecer ko dam hcerko spat in se zleknem pred TV - in prav mocno ze brcauser posted image

Glede kave - tezko da bom imela katerikoli datum cas, ker gremo maja za 2 tedna v Turcijo, potem pa junija v Grcijo. Ce pa mi bo datum ustrezal pa z veseljem pridem.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.4.2008 11:58:27   
lana luna
Me to you upam da si že pomirjena, da je s tabo in s user posted image vse OK.user posted image user posted image

Tejchy hvala za vzpodbudne besede... upam da se zdaj še sonček pokaže, da bom polna delovnega elanauser posted image user posted image

*zoe* očitno sva res edini... ja nč, se bova pa pol med porodniško tolk lažje uskladili za user posted image user posted image user posted image

mene tut jezi ker ne vem al čutim drekec k se prmika, al se to moja mala pikica premikauser posted image user posted image sam jest mislm da je pikicauser posted image user posted image

fajn bodte čvekice...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.4.2008 12:46:52   
onina
Tek ob žici - seveda se lahko nekje dobimo, tiste, ki boste tudi prišle navijat. Sicer bo ful gužva, ampak imamo kar nekaj časa, predno naši pridejo na cilj. Jaz bom šla z Gašperjem verjetno v igralnico v Namo (čisto zgornje nadstropje), kjer imajo tudi pijačko in tortice. Tako, da ne bom zunaj čakala dragega...no, razen, če bo ful sonček in toplo.

No, mislim, da mi je končno ratalo slikice v album dati. Tam, kjer imam zeleno majico, sem noseča 15 tednov, z oranžno majico za 18 tednov.

Danes sem na bolniški, ker Gašper ful kašlja, tako da bo vikend bolj tako tako...user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.4.2008 13:01:18   
*zoe*
Onina ful imaš lep trebušček - je že kar velik user posted image  user posted image  user posted image . Moj je v primerjavi s tvojim majceno manjši pa se mi že zdi ogromen user posted image , PDP imava pa skupaj (jaz 15. ti 17.9.).

Lana luna, res je, se bova lažje uskladili za user posted image , ko sva samo dve user posted image  user posted image . Zgleda da ostale gorenjske user posted image  šparajo štrom in besede user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kje pa ste danes vse? Se vidi, da je petek.

Kako si kaj Me to you? Upam, da si dobro zrihtala pri g. danes, pa da je bolje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.4.2008 13:19:14   
pf
Zoe imaš z.s.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.4.2008 13:24:24   
*zoe*
Pf hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.4.2008 13:35:15   
lana luna
Zgleda da ostale gorenjske šparajo štrom in besede

ja se vidi da smo gorenjci šparoven naroduser posted image user posted image user posted image user posted image

Onina lepe slikce, jest mam zdj ene tak trebušček kot ti 3 tedne nazaj. sm tko ponosna nangauser posted image user posted image user posted image
drgač mi je pa še posebej všeč tazadna slikca, k sta oči in sinček na slikci. sm se čist raznežla pa pomislila na to, kako bo moj dragi ponosen očka... jest ne vem zakaj mi je tko lepo ko se očki ukvarjajo s svojimi otročki... komej čakam konc septembrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.4.2008 13:44:37   
Tejchy
onina - luškan trebušček... user posted image  user posted image  ma, js tud moram začet mal s temi slikcami.. Neki časa nazaj sem svojo mami kregala kak lahko, da nima nobene slike iz njene nosečnosti z mano, a zdj bom pa js ista user posted image  user posted image  user posted image  Bom mela ta vikend mal fotoshootinga, pa naslednji teden tud js kako slikco not pripopam v svoj albumček user posted image  user posted image  user posted image

zoe - kljub temu, da je petek, bo zame še dolg.. ker me ob 18h čaka še sestanek user posted image  , ki se bo ziher zavlekel do enih 21h.. user posted image  Pa v petek a ne?? user posted image  Ja, tko pač je.. Bomo že preživeli..

Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.4.2008 13:50:38   
ključek
živjo punce!!!!
najprej hvala in za vse vas en velik user posted image !! prou luštne ste septemberke in sem vesela, da pašem v vašo skupino.user posted image
ja zjutraj sem šla k G. ko me je videl (na hodniku) me je presenečeno vprašu-kaj pa vi tukaj?? pa mu razložim, pa sva naredila pregled, UZ. pregled je bil BP, UZ je pokazal user posted image , njegov srček, pa premikal se je tudi (sicer bolj umirjeno, a G pravi, da tudi user posted image  kdaj počivajo oz. so utrujeni user posted image ). nato me je poslal v labaratorij-kri, voda, v torek morm poklicat za izvide. pa dal me je spet v bolniško, za enkrat za 14 dni. jaz tudi upam in verjamem, da je to prišlo zaradi 10 urnega sedenja in sem zgleda zdej mal bolj občutljiva na vse skupaj. tako da sem sedaj potolažena. je pa res, da je mene tud presenetilo, kako mi je osebna zdr. rekla. ne vem, mogoče je imela slab dan. user posted image  sam če user posted image  nekaj rečeš, lahko veš, da se bo 100x bolj zasekirala kot ostali, ne? ker nas skrbi za user posted image  in želimo, da je vse tipi topi.  sedaj pa kuham kosilo, noga je tudi boljše, skoraj bo splahnelo (oteklina) tako da greva popoldne z user posted image  na en dolg sprehod, ker je tak lep sonček zunaj, da je škoda biti doma. pa zdej bom šla brez skrbi kam ven, ker nisem doma preko zavoda.
še enkrat vsem skupaj hvala za spodbudne in prijazne besede. rada vas imam, punce!!! user posted image
in komaj čakam na srečanje obuser posted image !!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.4.2008 14:00:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa skuhaj si čaj iz svežega peteršilja in to pij....

Joj, v nosečnosti raje nič takega brez posveta z G. Saj ta svež peteršilj verjetno ni kritičen, ampak vseeno.
V eteričnem olju peteršilja so snovi, ki povzročajo krčenje maternice in lahko povzročijo splav oz. prezgodnji porod.
Pa ne se zdaj bat..... peteršilj v količinah, ki jih uporabljamo kot začimbo, ni niti slučajno nevaren, največ tega olja je v semenih, ki pa jih itak v kuhi ne uporabljamo.

Tukaj se popolnoma strinjam z bubi, ker je od mojega bratranca žena imela te probleme in ji je g rekla, da tud pod razno nobenih peteršiljevih čajev, tako da se ne hecat s tem

..... kaj pol sem čisto mimo pihnila s to izjavouser posted image ...samo so rekli, da je dobro....za odvajanje vode...... nič pa da ni za user posted image ....     Sorry, bom jaz tudi zdaj brez.....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.4.2008 14:01:13   
*bubi*
user posted image  me to you. Drži se!

Onina, lušn trebušček user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.4.2008 14:03:42   
*bubi*
..... kaj pol sem čisto mimo pihnila s to izjavo ...samo so rekli, da je dobro....za odvajanje vode......

Ja, saj drugače vse to drži user posted image  

Pa lubenice omenjate. ste mi prav lušte naredile. Teh pa se malo boljim, ker imajo visok glikemični indeks. Saj če bi jaz nosila XS oblačila, se ne bi sekirala, tako pa moram kar pazit. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.4.2008 14:05:30   
*bubi*
Na splošno so ti zdravilni čaji (ki so prav kot zdravila), lahko nevarni v user posted image . ŠE posebej, ker se dobijo kar tako v lekarni, pa kakšen zaloge so mogoče doma,....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.4.2008 14:06:47   
gold fish
...me to you - fajn, da je vse OK..... zdaj pa res noge v zrakuser posted image

...Jaz sem pa danes končno dobila odločbo...in spet za 14 dni.... glih toliko, da imam pokrit naslednji pregled pri gin. v začetku maja...še isti dan pa bom morala nesti papirje do zd., da jih pošlje dalje.....

Zdaj pa šibam po pikeca v šolo, da še vlovima malo sončka.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.4.2008 14:07:15 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.4.2008 14:24:36   
Tejchy
me to you - superca user posted image  user posted image  vidiš, da bo vse ok... user posted image  user posted image  user posted image  ti sam lepo noge v luft, ko bo prilika user posted image  user posted image  user posted image  da nas ne boš več takole strašila..

js tud v pisarni dam kr noge na mizo, ko je prilika.. sm tak ko en kavbojc user posted image  user posted image  .. ampak vse za našo bebo user posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.4.2008 14:45:59   
ključek
da nas ne boš več takole strašila..

obljubim, da ne bom več!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.4.2008 14:46:43   
ključek
js tud v pisarni dam kr noge na mizo, ko je prilika.. sm tak ko en kavbojc .. ampak vse za našo bebo

če bom šla v službo, se bom tudi jaz tega potem držala, sigurno!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.4.2008 15:07:46   
*zoe*
Tejchy pa kako morajo na petek sestanek naštimat user posted image  čist nehumano user posted image  pa še tako pozno. Good luck!

Me to you, samo da je ok user posted image  user posted image  user posted image , tista tvoja zdravnica naj gre pa malo na dopust se relaksirat. Mogoče jo pa za plačo skrbi user posted image  user posted image  user posted image  sej bo sedaj dobila večjo user posted image

Gold fish - ni panike, saj ne moremo vsi vedet kaj je dobro, a ne? Tudi jaz sem ji takrat rekla, naj se s peteršiljevem čajem naliva, pa mi je potem razložila in sedaj vem. Pa verjetno kakšnih drugih stvari ne vem.... tko je, zato pa imamo forum, da kakšno pametno info ujamemo poleg čveka user posted image

Bubi, a zato mi je v enem tednu tako zrastu trebuh, ker se bašem z lubenico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , zdej pa vem.

Uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.4.2008 15:24:22   
amor real
Drage moje user posted image !

Evo mene, ponovno z vami. Hvala vsem, ki ste me pogrešale. user posted image  za vse uspešno opravljene preglede od mojega zadnjega javljanja na "raport" user posted image .

No, z menoj pa je bilo tako.:

11/3-08 sem imela NS, rezultat je bil glede na mojo "mladost" - 36 let odličen. Dala sem tudi kri za vse tiste preiskave, ki so potrebne. Vsi izvidi so bili super, razen user posted image TOXEuser posted image . Rezultat ni bil ne pozitiven in ne negativen - bil je na mejni vrednosti in to IGM (kar predstavlja sum na zelo svežo okužbo). Sledil je šok, user posted image  in sekiranje. Res se bila v zelo hudi stiski.  8/4-08 so mi vzeli ponovno kri za toxo. Spet so sledili dnevi user posted image . Danes sem ponovno dobila rezultat in spet je rezultat IGG - negativen in IGM na mejni vrednosti. Kar pomeni, da je 99,9 % IGM lažno pozitiven in sploh še nisem bila v stiku s toxo. To mi je potrdil tudi dr. Pušenjak na medovernet-u.
Končno spet živim!!!! user posted image  Končno sem spet z vami, drage moje user posted image . Čestitke za vse opravljene izpite na faxu, jaz čakam e-mail od profesorja, da dam vezat diplomsko nalogo in potem grem na zagovor.

Edina dobra stvar tega neljubega dogodka?! - 6,5 kg na tehtnici! Itak imam tooliko kg preveč, da je joooj ! user posted image

Morfologijo imam 13/5 in menda naj bi imeli user posted image , če mu do naslednjič kaj med nogicami ne odpade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.4.2008 15:59:56   
lana luna
Me to you sem ful vesela da je vse OK!

o kakšnem sonču vse neki sanjate?? pr ns je dons bolj skisano vse skupuser posted image user posted image

amor real, dobrodošla nazaj.

jest grem pa zdj mal ajat... so me palačinke utrudileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.4.2008 17:37:36   
meta21
 Me to you user posted image user posted image user posted image

Amor real dobrodošla nazaj! Tvojega pikeca moram pa takoj zdaj pofočkat na seznam.

Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.4.2008 17:43:16   
pf
Meta 21 a dodaš na seznam še mojo morfologijo za 8.5. Prosim.
Amor real in Me to you sem vesela, da je vse dobro, tako z eno, kot z drugo in seveda z user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.4.2008 17:43:18   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 5P 29.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , M 12.4.,  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted imageM 8.5., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image  , M 13.5., PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 1169P 19.5., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 18.4.2008 17:49:38 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.4.2008 17:46:32   
talytha
Pozdravljene vse skupaj. Sem čisto sveža na tem forumu. Me pa zanima ena stvar, ker vidim da ste mele lih mal debate o čajih...Kaj pa pravi čaj? Zeleni naprimer. Meni zelo paše pa ne vem če ga sploh smem pituser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.4.2008 17:48:37   
meta21
pf trudim se, pa me nekaj zaj.... Upam, da mi bo uspelo!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?