|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
17.4.2008 18:31:29   
lana luna
Ja midve z lana luno sva Gorenjke - ostale se nama pe še javite, če je še kje v septembru kakšna. Ne morem verjet, da sva samo dve . A pol nama bo v porodnišnici dolgčas?

tut jest ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image kaj gorenjci nč ne user posted image za novo leto??? GORENJKE JAVITE SE!!!!

Kahlo user posted image user posted image user posted image za izpit. je bolš da se diplomske kr kuj lotiš, k si glih v zagonu, pol boš pa zares mela počitniceuser posted image user posted image

jest se s tole diplomsko matram že kr en cajt, pa mora bit v 2 mescih fertik... držte pesti!!!

glede datumov za user posted image tut jest zaenkrat nimam nobenih zadržkov. a to bi se POPOLDNE dobile???

lep dan vam želim še naprej... grem pisat diplomskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
17.4.2008 18:34:25   
jakoLUlana
ME TO YOU zakaj pa ne gres na urenco? ne razumem.. ce bi meni to moja zdravnica rekla, ne bi oklevala niti za sekundo. saj zato pa je urgenca!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
17.4.2008 18:36:29   
lana luna
Me to you probej se čim manj sekirat, ker to ne bo pomagalo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
17.4.2008 18:37:49   
lana luna
se strinjam z  jakoLUlano. rajš pejt na dežurno, da boš prej lahko spet pomirjena...

Neposredna povezava do sporočila: 3129
17.4.2008 18:38:09   
lana luna
pa držimo pesti da bo vse v redu!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3130
17.4.2008 19:48:33   
*bubi*
Tiste, ki imate že po 1 user posted image  to ne bo tak problem, ker imate že dost stvari

Tiste imamo šele problem.... ker bi rade šle zapravljat, pa nič ne rabimo. Vsaj pri meni je tako user posted image user posted image user posted image

Me to you user posted image  nič ne jokaj. Ne razumem, kaj ima tvoja osebna zdravnica za govorit. Če zatekaš, je problem pri tebi, ne pri user posted image . Lahko, da imaš ti recimo težave z ledvicami in boš morala res omejit sol. Kako pa je s pritiskom? Če si že bila pri osebni zdravnici, bi ti lahko urin pregledala in mogoče tudi kri, ne pa da kar nekaj govori.
Sem prepričana, da ti bo G jutri naredila UZ (seveda se mora tudi ona prepričat, da je z vama obema vse OK) in bo vse dobro. Držim pesti!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
17.4.2008 19:59:07   
bark
Onina tako kot je očitno tvoj user posted image tekač, je tudi moj in tudi jaz bom 10.5. obvezno v LJ in navijala, pa ne sam za nao trojko, ki gre na ta dolgo, ampak tudi za vse svoje prijatelje tekače, ki pa jih je zelo veliko. Mi bo spet kr hudo, ko ne bom mogla tečt z njimi. Lahko se pa kaj vidiva?( no, če me sučajno ne prime in se podam na pohod).
Drugače sem pa tudi jaz seveda zauser posted image . Glede datuma mi je načeloma vseeno, sam 10.5. mi ni najbolj cool. Kar se pa lokacije tiče pa bubi tudi jaz sem za Tivoli ali Mostec oz. ZOO. Če bo zelo vroče nam bo mogoče še celo všeč v Mostecu,kjer je prijetno hladno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
17.4.2008 20:31:56   
petra1978
Končno imam spet malo časa, da se oglasim.
Kahlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit. Sem vedela, da boš naredila. Zdaj pa samo še diploma. BRAVO!!!!
Me to you, upam, da je s tabo kaj boljše. Tudi jaz bi na tvojem mestu šla k dežurnemu G, saj za to pa so tam.
Glede "zmenka" za kavo pa je meni zaenkrat tudi vseeno kdaj, čeprav bi mi bolj pasal junij.
Bark in Onina, dajta še za mene navijat 10.5. Jaz sem drugače tudi tekačica, zdaj pač malo manj, zato se tudi tekem ne udeležujem. Ampak prav pogrešam tisti tek, ki je bil pred nosečnostjo. Zato pa sem rekla, da hočem voziček na tri kolesa, da boma midva z mojo piko skupaj tekla.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
17.4.2008 20:37:07   
coko
DATUMI, KI NAM NE USTREZAJO

10.5. - zoe, onina, nosecka08, taja1235, Lara Croft,

17.5. -

24.5. - coko

31.5. - onina, bubi, coko

7.6. - onina, bubi

14.6. - bubi,

21.6. - bubi,

28.6. - Tejchy, bubi,coko

5.7. - 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
17.4.2008 20:40:54   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tiste, ki imate že po 1 user posted image  to ne bo tak problem, ker imate že dost stvari

Tiste imamo šele problem.... ker bi rade šle zapravljat, pa nič ne rabimo. Vsaj pri meni je tako user posted image user posted image user posted image

jaz nimam nic user posted image .. vse smo razdelili prijateljem, ceprav smo vedeli, da bomo imeli se enega otroka. Raje nakupim vse novo, je bolj zanimivo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
17.4.2008 20:41:30   
coko
Jaz sem tudi za user posted image  v LJ!

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
17.4.2008 21:43:45   
gold fish
me to you - držim pesti, da bo vse ok... si pa res (z)meri pritisk, če je povišan.....je res najboljše, da greš na urgenco.....  povišan..mislim več kot 150....  Pa probaj, si na gležnju s prstom rahlo pritisniti noter..., če ostane jamica se voda nabira..., če gre nazaj na svoje mesto si #samo# otečena -  lahko od napora. 
Pa skuhaj si čaj iz svežega peteršilja in to pij.... ni sicer preveč okusno, pomaga pa....., pa noge si malo namakaj...pa ne v preveč vroči vodi.....

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
17.4.2008 22:58:08   
arabela*
Me to you,probaj prespat noč,pa se ne sekiraj.Zjutraj pa hitro k zdravniku.
Držim pesti da je vse okuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
17.4.2008 23:02:16   
*bubi*
Pa skuhaj si čaj iz svežega peteršilja in to pij....

Joj, v nosečnosti raje nič takega brez posveta z G. Saj ta svež peteršilj verjetno ni kritičen, ampak vseeno.
V eteričnem olju peteršilja so snovi, ki povzročajo krčenje maternice in lahko povzročijo splav oz. prezgodnji porod.
Pa ne se zdaj bat..... peteršilj v količinah, ki jih uporabljamo kot začimbo, ni niti slučajno nevaren, največ tega olja je v semenih, ki pa jih itak v kuhi ne uporabljamo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
18.4.2008 7:41:24   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa skuhaj si čaj iz svežega peteršilja in to pij....

Joj, v nosečnosti raje nič takega brez posveta z G. Saj ta svež peteršilj verjetno ni kritičen, ampak vseeno.
V eteričnem olju peteršilja so snovi, ki povzročajo krčenje maternice in lahko povzročijo splav oz. prezgodnji porod.
Pa ne se zdaj bat..... peteršilj v količinah, ki jih uporabljamo kot začimbo, ni niti slučajno nevaren, največ tega olja je v semenih, ki pa jih itak v kuhi ne uporabljamo.

Tukaj se popolnoma strinjam z bubi, ker je od mojega bratranca žena imela te probleme in ji je g rekla, da tud pod razno nobenih peteršiljevih čajev, tako da se ne hecat s tem

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
18.4.2008 7:48:33   
*zoe*
Jutro user posted image ,

ni še dežja bo pa verjetno kmalu user posted image

Samo da je petek user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Me to you - ne obremenjuj se preveč, vse bo še ok. Vem, da je to najlažje pametovat. Če nisi šla včeraj k dežurni, pol danes obvezno moraš biti prva pri g. pa da te malo pregleda in poštudira kaj ti povzroča probleme.

Jaz se sedaj že cel teden bašem z lubenicami in vam povem, da mi prav pašejo, pa še mal mi ledvice spuca, pol tudi ne zatekam tako fejst. zatekam samo takrat, če cel dan samo sedim - to je pri meni največji problem.

Bark a imaš sedaj še kaj problemov z lulanjem?

Lana luna očitno bova edine gorenjske septemberke na tem forumu user posted image  

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.4.2008 7:52:43   
*zoe*
Aja, še to sem pozabila povedat, da me je danes ponoči user posted image  spet zbudil, ker se mu je revčku tako kolcalo, da mi je kar v trebuhu utripal user posted image  user posted image  user posted image  se je točno čutil njegov ritem user posted image . Pol se je pa še mal obračal, pa zapanal nazaj.

Pa trebuh se mi vidno več v tem tednu, moj user posted image  je več kot navdušen in komaj čaka, da bom "žoga" user posted image  user posted image  user posted image . Tejchy kako pa ti napreduješ z obsegom trebuha?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.4.2008 8:02:19   
pf
Dobro jutro punce.
Me to you dobro opravi danes pri ginekologu. Kar se pa tiče izjave tvoje osebne zdravnice, bi se pa strinjala z Bubi. Ne bi smela kar tako na blef nekaj komentirat, vsaj vodo in kri bi ti lahko dala na analizo, da bi danes še te izvide zraven nesla k ginekologu. Boš videla, da bo vse vredu.
Zoe si mi naredila lušte z lubenico. Jaz sem jo prejšnji teden tudi kupila in mi je ful pasala. Moram jo danes nabavit, ampak je še nimajo povsod. Zadnjič sem jo kupila v Tušu. Grem gledat danes. Glede trebuščka pa seje  res tudi meni ful začel širit. Že kaka dva tedna.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.4.2008 8:12:46   
arabela*
dobro jutro,punce
Kako smo kaj,spet zgleda bo tubobno vreme.Joj kako že pogrešam sonček.
Glede stvari od prveuser posted image ,je res,jaz imam ogromno.Edino,kar je treba sedaj nabavit k hiši je voziček in pa posteljica oz košarica.stvari za oblečt pa imam za izvoz.Pa kako je to smešno,da jih nihče noče imet.Komorkoli ponudim,so vsi zagreti,pol pa nič.Tako da bom verjetno popokala vse skupaj ,pa v keson.Ja res,toliko se vsega nabere,da ne moreš verjet. Isto je z igračami.Ene par smo imeli na začetku,sedaj jih imamo za eno celo sobo,pa še te smo razvozili med babice in znanceuser posted image
Me to you,javi nam,kako si poštimala,upam da je kaj boljeuser posted image
Lepo bodite,se beremo kasnejeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.4.2008 8:22:30   
bark
Bark in Onina, dajta še za mene navijat 10.5. Jaz sem drugače tudi tekačica, zdaj pač malo manj, zato se tudi tekem ne udeležujem. Ampak prav pogrešam tisti tek, ki je bil pred nosečnostjo. Zato pa sem rekla, da hočem voziček na tri kolesa, da boma midva z mojo piko skupaj tekla.

Seveda bom navijala.A pa boš tekla na trojkah? Če ne se lahko kje dobimo, če bomo že vse v LJ.
tudi midva sva se iz istega razlogauser posted image odločila za trikolesnik.Jst tud tolk pogrešam tek, zato se pa trudim, da grem skoraj vsak dan na sprehod, zdaj ko so slabosti mimo.
Zoe hvala za skrb. Lulam zdej čist ok.
Je pa tudi mojem čedalje bolj všeč moj buši.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.4.2008 8:26:33   
Tejchy

DATUMI, KI NAM NE USTREZAJO

10.5. - zoe, onina, nosecka08, taja1235, Lara Croft, bark,

17.5. -

24.5. - coko

31.5. - onina, bubi, coko

7.6. - onina, bubi

14.6. - bubi,

21.6. - bubi,

28.6. - Tejchy, bubi,coko

5.7. - 

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
18.4.2008 8:35:33   
*bubi*
Adijo, ravno danes sem pospravljala bubijevo sobico. Pa to je že prava katastrofa, koliko igrač ima ta otrok user posted image  In sploh še nismo v fazi, da bi recimo ati (zase) kupoval igrače user posted image user posted image user posted image

Glede cotik pa je res tako, jaz se težko uprem nakupom. Za novorojenčka bodo bubijeve stvari super, za kasneje pa bomo videli.... če bo pupa, bo "treba" kar nekaj novega nabavit. In se ne bi branila rabljenih oblačil, če so lepo ohranjena.
Če bo pa fantek, pa bom spet imela problem, ker bo vsega dovolj, mene bo pa mikalo user posted image

Saraya, na RK tudi ne vzamejo? Po mojih izkušnjah so veseli čisto vsega, pa ne rabiš nobenih potrdil, da je kemično očiščeno. Jaz sem tudi včasih v Radvanju na zbirališču odpadkov kaj pustila, lepo zloženo po vrečkah (ločeno moško in žensko), pa so z veseljem vzeli. Tisti, ki tam delajo, poznajo ljudi, ki jim oblačila prav pridejo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.4.2008 8:38:07   
Tejchy
Jutro punce!

Peeeeeeeteeeeeeeeeek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

me to you - ne se sekiraj, upam, da si do zdj že poštimala vse. Kot prvo tvoja osebna zdravnica ni G, da bi lahko korektno ocenila ali gre za normalno ali nenormalno user posted image , tak da ne vem kak si drzne te kr neki sekirat.. Mal bi pa lahk bla uvidevna in ti na lep način, brez zastraševanja povedala, da je najboljš, da greš k G, da te pregleda. Itak se user posted image  za vsako malenkost sekiramo, pol te pa še ona tak straši... user posted image  Js verjamem, da bo vse ok. Sj prej, ko si bila doma, ti pa noge niso tolk otekale a ne?? Mogoče ja pa služba kriva in je res najboljš, da si do konca doma.

lana luna - držim pesti za diplomo.. boš vidla, da ti bo uspelo. Men je tudi - sem dobila eno delo, pa sem nujno rabla status, sem diplomo v 1 mescu zrihtala in se pol vpisala naprej. Tako, da kr pogumno..

zoe - sem si glih dans zjutraj hotla zmerit trebuh, pa sem bla mal pozna in sem pozabla. Sam mislim pa, da se ni kaj ekstra povečal... rečeno tako na videz. Me pa občasno kr srbi v spodnjem delu - v delu okoli popka, tako da verjetno počasi raste user posted image  user posted image  user posted image  Glede brcik pa.. user posted image  user posted image  zdi se mi, da jih najbolj čutim zvečer, ko se vležem v posteljo. Sam še vedno ne morem 100% rečt, da to me pa moj user posted image  brca.. Čeprav enih 2x do zdj sem imela srečo, da sem videla, da se mi je trebušček mal premaknil, tak da očitno je to to.. Da bi pa konkretno vedela kdaj se mu kolca al pa kdaj se je obrnil pa ne.. Kako ti to veš?? user posted image  Kako to občutiš user posted image  ? Pa še eno vprašanje - a te brcike vedno čutiš na istem mestu al ne? Ker men je moja G rekla, da jih bom čutila pod popkom (logično, ker maternica še ne sega do popka) in na desno stran, bolj proti mojemu mehurju (res sicer zadnje čase ful pogosto hodim na wc, tak da očitno že tam nekje leži). Me pa včasih tud na drugi strani kaj tko špikne, pa ne vem a se je obrnil al kako??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.4.2008 10:24:50   
*zoe*
Saraya lahko pa probaš cunjice oddati tudi preko potrala  http://www.podarimo.si/, če pa ne gre pol pa...

Bark, samo da je ok, jaz imam na čase tak feeling, da ne morem tko lulat kot bi mogla, ko da mi en pipca pripira user posted image . No, lubenica mi je pri tem v pomoč. Mogoče mi pa zato tako trebuh raste, ker sem sama ena lubenica user posted image  user posted image , saj zjutraj še ni tako ogromen, zvečer je pa groza.

Tejchy ja ne vem kako naj ti opišem premike. Je pod popkom, pol pa ko ležim vsa stegnjena (zgleda da je to moj stil spanja user posted image  user posted image  user posted image ) je nekje na sredini pod popkom, včasih malo bolj levo, včasih pa malo bolj desno. Pol me pa ponavadi sredi noči zbudijo ti njegovi gibi in je tko kot da bi te en zgačkal oz. metuljčki/mehurčki kot to eni pravijo, ampak danes je blo pa res smešno ker je približno enakomerno (po ritmu) nekaj časa utripal user posted image , pol sem pa sklepala, da se mu verjetno kolca. Ne vem, a druge tudi podobno čutite. Saj pravim, je težko opisat, pa mogoče me kdo sploh ne bo razumel, kaj bluzim.

Je pa tko, da ga najbolj čutim zvečer, ko sem recimo pred TV in pa ponoči, podnevi pa malokrat.

Pol je zdej z datumi zaenkrat tko, da bi bil 17.5 ali pa 5.7. Fajn.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.4.2008 10:49:11   
Tejchy
zoe - ja te zastopim user posted image  user posted image  user posted image  čist ok si opisala.. Sj vem, da je težko.. js tud težko opišem kaj se dogaja v mojem trebuščku.. težko najdeš besede - metuljčki, brcike,... men se tud včasih tko premika neki tam dol, isto, če ležim na hrbtu.. pol pa včasih kr ne vem a je to od prebave al od user posted image . Ma sj ta glavno še pride... ko bo malo zrastel vprašanje a si bom tolk želela teh njegovih brcik al ne user posted image  user posted image  user posted image  

Kar se pa srečanja tiče - ja zaenkrat sta še dva prosta termina.. mislim pa, da se še niso vse user posted image  vpisale.. tak da punce.. tiste, ki ste zasedene se čimprej pofočkat na seznamček, če ne bomo smatrali, da imate čas in če vas ne bo pol na srečanju... vas bo treba mal našeškat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Malo heca.. gre se sam zato, da lahko čimprej uskladimo datum srečanja...

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 18.4.2008 10:52:47 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?