Tejchy
|
Jutro punce! Peeeeeeeteeeeeeeeeek me to you - ne se sekiraj, upam, da si do zdj že poštimala vse. Kot prvo tvoja osebna zdravnica ni G, da bi lahko korektno ocenila ali gre za normalno ali nenormalno , tak da ne vem kak si drzne te kr neki sekirat.. Mal bi pa lahk bla uvidevna in ti na lep način, brez zastraševanja povedala, da je najboljš, da greš k G, da te pregleda. Itak se za vsako malenkost sekiramo, pol te pa še ona tak straši... Js verjamem, da bo vse ok. Sj prej, ko si bila doma, ti pa noge niso tolk otekale a ne?? Mogoče ja pa služba kriva in je res najboljš, da si do konca doma. lana luna - držim pesti za diplomo.. boš vidla, da ti bo uspelo. Men je tudi - sem dobila eno delo, pa sem nujno rabla status, sem diplomo v 1 mescu zrihtala in se pol vpisala naprej. Tako, da kr pogumno.. zoe - sem si glih dans zjutraj hotla zmerit trebuh, pa sem bla mal pozna in sem pozabla. Sam mislim pa, da se ni kaj ekstra povečal... rečeno tako na videz. Me pa občasno kr srbi v spodnjem delu - v delu okoli popka, tako da verjetno počasi raste Glede brcik pa.. zdi se mi, da jih najbolj čutim zvečer, ko se vležem v posteljo. Sam še vedno ne morem 100% rečt, da to me pa moj brca.. Čeprav enih 2x do zdj sem imela srečo, da sem videla, da se mi je trebušček mal premaknil, tak da očitno je to to.. Da bi pa konkretno vedela kdaj se mu kolca al pa kdaj se je obrnil pa ne.. Kako ti to veš?? Kako to občutiš ? Pa še eno vprašanje - a te brcike vedno čutiš na istem mestu al ne? Ker men je moja G rekla, da jih bom čutila pod popkom (logično, ker maternica še ne sega do popka) in na desno stran, bolj proti mojemu mehurju (res sicer zadnje čase ful pogosto hodim na wc, tak da očitno že tam nekje leži). Me pa včasih tud na drugi strani kaj tko špikne, pa ne vem a se je obrnil al kako??
|