|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
17.4.2008 16:31:54   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

prev lepi je, na koncu nas bo pa vse prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunči, samo dohitela...vas nočem prehitet user posted image

Zdej pa šibava v šolo za starše. user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 17.4.2008 16:32:15 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.4.2008 16:47:35   
Inigo
lex - če prideš jutri... greš čez velenje? in pol nazaj seveda tudi? če greš, bi lahko šla s tabo, pa me odložiš doma? lahk se tut na haubi pelem... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.4.2008 16:56:47   
glugluglu
Tinky, luštkan trebuh, ampak, ni panike, mene vseeno ne boš mogla dohitetuser posted image .

Lex , a lanolin multi mam je po tvojih izkušnjah bolje za bradavice kot Bepanthen?

Aja, danes sem v lekarni zvedela, da na trgu primanjkuje Magnesolauser posted image Je pa baje FidiMag tudi v redu. No, jaz sem še dobila Magnesol.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.4.2008 17:00:17   
Inigo
jst pa ne pijem več magnesola, kr se lahk sam spufam na njem... in kupujem kar navadne magnezijeve šumeče tablete v šparu... user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.4.2008 17:08:06   
glugluglu
Ja, draga je ta zadeva. Koliko stanejo  te magnezijeve tablete iz Špara in koliko na dan jih moraš vzeti, da zadostiš dnevni potrebi 300mg magnezija?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.4.2008 17:33:02   
Inigo
ne vem točno... ma so dosti bolj poceni kot Magnesol. mislim pa da so okoli 1€.

magnesole bi mogla 3 spit, kar je 450mg, jst pa spijem 2 včasih pa tudi 3 te navadne šumeče (ta je ena po 200mg, magnesol pa ma 150mg na tableto). čisto odvisno koliko mi otrdeva trebuh.

v torek, ko sem mislila, da gre že skoraj zares, take krče sem imela, sem jih spila 6... pa ni kaj pomagalo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.4.2008 17:38:17   
neboglasnica
Da malce poročam, kakšen dan sem imela. Tik preden sem se hotela odpeljati, sem še nameravala poklicati moža, da ga spomnim, da naj v vrtcu pobere mlajšo hči. Se stegnem po telefon, se mi zvrti in se samo sesedem na sedežno. Utrip srca je bil 32 udarcev v 10 sekundah. Majica se mi je dvigala, komaj sem dihala, dušilo me je... Vse skupaj je trajalo kakšnih 15 minut. Dragi me je tolažil po telefonu, naj ne zganjam panike. Ha, lahko njemu. Končno se je pripeljal in sva šla po injekcijo (Rh -), nato pa na pregled h G. Čakala sva uro in pol user posted image . Najprej me je sestra špiknila v rit, nato pa G pregledala vaginalno. Pri prejšnjih dveh user posted image me ni nikoli vaginalno pregledoval pri teh mesecih. Vse ok, nato je delala še UZ. Pogledala je glavico, želodček... Skratka: 1360 g, 28 cm. Spet je rekla, da je večji za dva tedna, ampak PDP mi pa ni popravila. Tako da lex: naslednji pregled imam 16.05.; PDP pa baje 09.07. (po menstruaciji). Lahko spremeniš ali pa ne, saj je fino, ker sem prva napisana, se vsaj najdem, user posted image .

Punce, grem počivat! Se vidimo jutri!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3507
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 19:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.4.2008 19:42:41   
glugluglu
Inigo to se je tudi že meni zgodilo, da sem zvečer mislila, da bo treba že iti kam, potem sem začela bolj počivati in je bilo bolje.
Ugotovila pa sem, da mi bolj kot kakšno sprehajanje ali domača gosp. dela na to otrdevanje vpliva stres - psihično, na primer tisti dan, ko me kličejo iz službe, če gre kaj narobe mi bolj otrdevauser posted image , potem ko me kaj ujezi ali živcira in pa na dan pregledov, ko me je malo strah kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.4.2008 20:58:55   
lex
Tinky čestitke za fullllllll lep trebuščekuser posted image

neboglasnica - malo še pa bomo odrešeneuser posted image user posted image

Inigo ja do AC pridemo mi čez Velenje. Ma nekako se mi ne da obeh vlačit za sabo tako da me ne bo. Žaluser posted image . Bomo pa junija še eno veliko srečanje organizirale pa bom takrat prišla. OK? No evo sem dobila idejo, kaj če bi junija organizirale piknik nekje tako, da bi lahko prišle vse?

Tako grem na kavč, ker sem danes ful crknjena. Ful me zmatra, če imam oba naenkrat doma. Vsak neki zahteva od mene, jaz pa okorna. Pa neki filing za pospravljanje sem imela , pa sem kar slabe volje postala, ker se še priklonit ne morem več normalno. In pol morem mojega prosit za vsako igračo, da jo pobere. saj čez dan gre, zvečer me pa že vse boli.

No danes sem zvedela, da bo še 1 kolegica zibalauser posted image . Ima sicer že punčko staro leto in 4 mesece in sedaj dobijo decembra še enega. Imamo tu okoli trenutno ful babyboomuser posted image user posted image user posted image user posted image .

_rebeca_, maja 24, ilatic,.... pogrešamo vas!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil lex -- 17.4.2008 21:01:54 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.4.2008 21:48:33   
Blacky30
Evo mene. Vidim, da pridno čvekate, sem ful v zaostanku z branjem. Počasi vas bom že dohitela, če ne prej, čez vikend, ko imam več časa.

Jaz se počutim kar OK, še vedno me vse boli, medenične kosti, sramna kost, vezi med nogami. Malo so mi začele noge zatekat. Komaj čakam na dopust, da se bom lahko popolnoma posvetila prihodu dojenčka in začela vlačiti na plano vse male cotike, jih sortirat, prat, likat in potem v šoping, ko bom vedela, kaj mi manjka.

Majčke Pridem julija in Pssst počivam, sem danes dobila in sem zelo zadovoljna. user posted image user posted image  Moram jih še poslikat in dat v album.

Berem, koliko življenjskih zavarovanj imate ene sklenjene? Vam povem, še eno je preveč. A vam ni škoda, ko tako denar mečete skozi okno? Nikoli v življenju ga ne boste več videle. Čisto dobronameren nasvet, res. Midva sva nekoč delala kot agenta in vam lahko povem iz lastnih izkušenj, kakšna nategancija ljudi je to. Midva sva pred nekaj leti prekinila vse te police, ker ni vredno, res. Kaj je ta nagrada pri rojstvu proti goram denarja, ki jim ga znosite tja vsak mesec? Res pa je, da vsak dela po svoje. Samo moje mnenje, ne bit hude.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 21:50:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.4.2008 22:03:21   
lex
blacky ti verjamem, ampak je tašča agent, pa pol tak veš kak je touser posted image user posted image user posted image

lanolin je boljši, ker ti ni treba spirat bradavic, bepanthen je treba spirat in pol so bradavice še bolj na mokrem, kar pa povzroča pokanje.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.4.2008 22:24:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

pozdravček!

neki me zanima... SPET user posted image
En darilni bon sva z user posted image  dobila že neki cajt nazaj...
gre pa za neko kopel - predvidevam da v džakuziju...
to ni lih priporočljiv za user posted image  a ne?

Meni je g. povedal, da v toplice lahko komot grem, v jacuzzije pa v bazene z vročo vodo pa ne. Tak da bi jaz s tem počakala in šla enkrat po porodu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 23:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 7:17:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.4.2008 8:06:37   
neboglasnica
Dobro, deževno jutro iz Ljubljane! Ampak to nas ne odvrne od namena, kajne? Me se bomo pripeljale tri + user posted image v trebuščkih. Komaj čakam...

Če bo pa tam tudi deževalo, vas počakamo noter ali kje pod streho in ne zunaj pri klopcah, velja?

Neposredna povezava do sporočila: 3517
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 8:20:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.4.2008 8:33:26   
CAC
Jutro nosečke!

Vidim, da se že pakirate počasi... ampak kot pravite tam okrog LJ dežuje. Pri nas v Prekmurju pa kar lepo sonček sije, tak da bi morale tu meti sestanek, bi se vam potem še sama pridružila user posted image

Jaz pa sem že zjutraj opravila pregled, še na vodo sem morala, ampak je vse o.k. Zaprta sem, nič me ne boli (hvala bogu), tak da sva se zmenile, da še lahko delam naprej, in se, če bo vse o.k., vidiva 16.5..

Lepo se imejte danes, pa kakšen krof(čokoladni)  še zame pojejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.4.2008 8:35:08   
neboglasnica
CAC, dva če želiš pojem. Tvoja želja, moj ukaz.. Ampak samo pri hrani. Če te ne bo, pa uživaj v sončku, pa proti LJ ga pošlji...

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.4.2008 8:36:02   
CAC
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://opus-all.paris.iufm.fr/roma/img1/capuccino.jpg&imgrefurl=http://www.irts.si/forum/lofiversion/index.php/t47015.html&h=480&w=640&sz=47&hl=sl&start=6&um=1&tbnid=q8ghbpT9zo_R1M:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dkapu%25C4%258Dino%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

PA ZA DOBRO JUTRO

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.4.2008 8:38:12   
CAC
EH, SEM HOTELA ZA DOBRO JUTRO PRILEPIT KAPUČINO, PA KOT VIDITE MI NI USPELO.... user posted image

ČE TI BO PASAL NEBOGLASNILA, PA DAJ KAR DVA ... user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.4.2008 8:43:52   
neboglasnica
Velja!!

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.4.2008 8:48:12   
glugluglu
lepo se imejte danes, jaz sem do zadnjega upala, da bom lahko prišla, pa se nisem še upala prijavit, no potem pa včeraj popoldan kliče mizar, da bojo danes dop. prišli stopnice zmeriti, pa za centralno bo prišel,user posted image .

Sicer junija bo pa res bolje, ko bodo vse lepo doma in ni več služb, lex ta ideja mi je fajn.

Joj Blacky, midva potem tako denar stran mečeva, da je groza, edino življ. naložbeno za sklade pri Triglavu kar raste. To imam pa v bistvu vezano na otroka, da dobita, ko bosta polnoletna. Največja izguba se mi zdi, da je normalno življensko z nezgodnim, pa sem hotela prekinit, potem pa še več izgubiš. No, se tolažim, da bom čez par let vsaj nekaj ven dobila za doživetje in bo nekaj. Pa, če si kaj zlomim ali zvijem dobim malo ven.

Sedaj Triglav ponuja zavarovanje v tujini - sem dobila po pošti in mi ni jasno, kakšna je razlika, če si urediš preko ZZZS -zastonj. Res sama nategovina. user posted image

Soseda sta imela zavarovano stanovanje in je cev počila v kuhinji in spodnjemu zalila stene in kaj so ugotovili? Da jima zav. tega ni krilo. In onadva sta bila ziher, da to vse pokrije, če že dodatno zavaruješ stanovanje. Pa ne vem katera zavarovalnica je bila.
Vem, da ni AdriaticSlovenica, ker imava midva tu agenta za stanovanje in je zagotovil, da nama zavarovanje stanovanja ravno take stvari pokrije, ker se to največkrat tudi zgodi, poleg požara v kuhinji, ki je tudi baje pogosta zadeva.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 8:51:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?