glugluglu
|
lepo se imejte danes, jaz sem do zadnjega upala, da bom lahko prišla, pa se nisem še upala prijavit, no potem pa včeraj popoldan kliče mizar, da bojo danes dop. prišli stopnice zmeriti, pa za centralno bo prišel, . Sicer junija bo pa res bolje, ko bodo vse lepo doma in ni več služb, lex ta ideja mi je fajn. Joj Blacky, midva potem tako denar stran mečeva, da je groza, edino življ. naložbeno za sklade pri Triglavu kar raste. To imam pa v bistvu vezano na otroka, da dobita, ko bosta polnoletna. Največja izguba se mi zdi, da je normalno življensko z nezgodnim, pa sem hotela prekinit, potem pa še več izgubiš. No, se tolažim, da bom čez par let vsaj nekaj ven dobila za doživetje in bo nekaj. Pa, če si kaj zlomim ali zvijem dobim malo ven. Sedaj Triglav ponuja zavarovanje v tujini - sem dobila po pošti in mi ni jasno, kakšna je razlika, če si urediš preko ZZZS -zastonj. Res sama nategovina. Soseda sta imela zavarovano stanovanje in je cev počila v kuhinji in spodnjemu zalila stene in kaj so ugotovili? Da jima zav. tega ni krilo. In onadva sta bila ziher, da to vse pokrije, če že dodatno zavaruješ stanovanje. Pa ne vem katera zavarovalnica je bila. Vem, da ni AdriaticSlovenica, ker imava midva tu agenta za stanovanje in je zagotovil, da nama zavarovanje stanovanja ravno take stvari pokrije, ker se to največkrat tudi zgodi, poleg požara v kuhinji, ki je tudi baje pogosta zadeva.
|