|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 23:15:36   
mama06
http://www.33smiley.com/

http://www.moj-album.com/album/1102325/?stran=2&os=1102654

tave tu imaš nekaj smiley-ev

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.4.2008 23:17:02   
mama06
Grem jest, pol pa spat. Ste ful neresne. Vse visite na RR, nobena se pa noče menit z manouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.4.2008 23:17:39   
Pandica
Ne, ne  user posted image   nea  user posted image   čoham, z pizzo sem se tak basala, pa še en navadni tekoči jogurt sem spila zraven, ker se mi je full zaluštal user posted image
Zdaj pa sem se najedla, ko user posted image

Pa meni pa se ne pokažejo smeškoti, če kopiram in prilepim iz one strani, ko sem prej spraševala Suzanomai. Jao, kak sem smotana  user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.4.2008 23:18:45   
mama06
Grem raje kalorije kurit, tako kot lane31

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.4.2008 23:19:05   
živa
Joj, tyna79, saj jaz nisem stručko za razvoj otroka; upam, da te nisem prestrašila user posted image . Oktoberka je poklicala v RA in so jo najprej vzeli brez napotnice (naj ti ona podrobneje razloži), lahko greš pa samoplačniško na fizioterapijo in ti tam povedo, kaj je narobe.

Lp,

živa

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.4.2008 23:19:56   
Pandica
Mama06   Dober tek. Kaj boš jedla dobrega?

Ja, evo s te strani ne znam :

http://www.33smiley.com/

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.4.2008 23:20:52   
Ulaa
Klepetulje!!! Potem se pa nekaj cez vreme pritozujete - mislim HALO?? Saj vreme je naravnost fenomenalno user posted image user posted image user posted image
No komaj sem vas na hitro prebrala.
Mi smo bilo danes na kontroli in imamo nove mere:
7900g, 69,5cm, nic zob
tako zdaj pa sibam dokoncat torto za mojega tavelkega skrata, ima jutri rojstni dan.

Cestitke vsem slavljencem!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.4.2008 23:21:06   
sanwebdra
Pandica - Pa kak ne - glej desni klik na smileyja, copy in nato paste v post- Sicer ni Alano, pa vendar ... user posted image

PA še eden user posted image , če ti slučajno ne rata.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 17.4.2008 23:25:11 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.4.2008 23:22:44   
mama06
user posted image

papa in ne naklofajte praveč, ker jutri me spet ni doma, ker imam s tamalim NFTH in se grem še malo potepat. Zvečer pa hočem malo čvekat, ne samo brat in ugotavljat, koliko strani ste vmesdodale, da dosežem ciljuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.4.2008 23:24:39   
tave
Dobila sva kr v šiški, vse na enem mestu. Pa ne bit jezna in ni bilo nobenih vez.

Jasna prepozno sem vidla tvoje sporočilo, tako da tud nisem vprašala. Bom naslednjič.

mama06 Tej še ne sedi samostojno, uslučuje pa se samo takrat ko ga firbec matra kaj je zadaj za njem

To je za danes vse od mene in nočko.

Pa ne pretiravajte z tipkanjem.

samjliji plizzzzzzzz

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.4.2008 23:25:44   
mama06
Saj res iskerene čestitke današnjim slavljencem!!!

Pandica ne vem, ker sem dragega poslala v kuhinjo. Je že nazaj, sem dobila 250g vanilijev jogurt

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.4.2008 23:25:57   
tave
ja sej tko k je Jasna rekla, dokler kaj natipkaš je že nova stran. grozne steuser posted image . hvala za smajote

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.4.2008 23:26:30   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: tave

samjliji plizzzzzzzz

tave zgoraj sem ti dala linke

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.4.2008 23:27:55   
janja
pot - meni so DM plenice ful dobre. Uporabljamo pa ponoči 4ko, podnevi pa tudi še 3ko (jih je treba porabit). Bomo pa prešli na 4ko. 4ka mi zdrži ponoči 12 ur, pa se ponoči še 1x dojimo.

ogled slik - se strinjam s tabo pot. Ljudje smo ena taka firbčna bitja, da si prvo ogledamo kake so mame in očetje, pa skor cela žlahta, pol pa pridejo na vrsto otroci. Ne vem zakaj, a tko je. Mogoče se bojimo konkurence. Itak je pa za Slovence značilna foušija. No, ne za vse.

Pandica - jaz bi geslo za tisto gasilsko sliko. Si bla pa hitra, zaklenila preden sem uspela prebrati tvoj post.

oktoberka - take it easy! Men je tud vseen a kdo vidi kaj in kdaj berem. Nisem nikol nič zastojn dobila, pa se nimam česa sramovati. Točno tako - zato pa so javni forumi. Iskrenost je lepa čednost. Tist k se skriva, že nima čistih namer. Pa ne mislim s tem žalt skritih firbcev.

mišk
- moja sestra se je lani poročila na Otočcu. Ful lepo.

metkica1 - moj Andraž je bil star skoraj 1 leto, ko je šel v vrtec, pa pol skupine še ni hodilo. No, pol je šlo pa res hitro. V enem mesecu so vsi shodili, jedli sami... Kljub vsem skrbem, mislim, da je bilo za otroke lepo poskrbljeno. Vsak dan ko sem ga prišla iskat se je cartal pri drugi vzgojiteljici. Je bil pa res tak cort, da so ga hotle vse mečkat. Urban bo pa glih 11 mesecev, ko ga bom začela uvajat. Pa upam, da ne bo problemov.

Ma, spet sem vas brala več kot eno uro. Sploh se ne morem aktivno vključit v čvek, ker ko preberem že zginete spat. Vanili ti si pa res popestritev foruma.

Aja Klaudia, še naše nove mere za 6 mesecev: 7740 g, 69 cm. Smo bili cepljeni, pa ni niti muksnil. Pol k sva prišla domov je pa zmazal cel lonček špageti bologneze. Ja mi tud dajemo meska, pa je njami. Ga moram res pohvalt. Po mesecu neuspelih poskusov z zelenjavo, zdaj že ves teden lepo papamo.

hranjenje ponoči
- naš se tudi še 1 zbudi ponoči, pa ne zato da bi se cartal, ampak on je - očitno je lačen. Pa naj rečejo P drugače.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.4.2008 23:28:26   
mama06
Evo, sedaj pa res grem, ker od tega jogurta nisem ravno sita in da ne postanem spet preveč lačna, je bolje da grem spatuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.4.2008 23:28:28   
janja
tave - kaj pa ti dons strašiš tu gor?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.4.2008 23:29:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Pandica - Pa kak ne - glej desni klik na smileyja, copy in nato paste v post- Sicer ni Alano, pa vendar ... user posted image

Ko dam desni klik na smeškota imam samo pokaži sliko, kopiraj sliko in kopiraj mesto slike na izbiro.
Ja, tega drugega bi rabla ja, ki si ga dala gor.
Pa daj, kak sem zdaj jezna...toti prekleti rač.   user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.4.2008 23:30:53   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Ko dam desni klik na smeškota imam samo pokaži sliko, kopiraj sliko in kopiraj mesto slike na izbiro.
Ja, tega drugega bi rabla ja, ki si ga dala gor.
Pa daj, kak sem zdaj jezna...toti prekleti rač.   user posted image

a zdaj je PC kriv, ker ti ne znašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.4.2008 23:30:57   
*kinnie*
Jasna: Ma ne vem kaj je s temi dedci...jaz mu vedno rečem : " veš kaj bi ti Rugelj rekel"user posted image user posted image .
Saj načeloma je pristal,...ma si ne belim več glave s tem....ti kar pogumno...saj moj tudi ni navdušen....hahah za razlog mi je navedel spanje ahahahah v pol leta ni niti enkrat vstaluser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.4.2008 23:32:09   
sanwebdra
Nič, grem spat, lepo noč!

Evo še eden user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.4.2008 23:32:22   
VANILI
evo Teo je imel prvo nočno večerjo -ko se nažrčka in ga dam v pojstlco mi je tako ljubek, prav vid se mu da je kot hrček, rdeč u faco, z lički, jeziček mal zuni...o kaj lepšga...
lane31 in mama06, kaj vi2 to telovadita a?? jaz pa glih iščem protiargumente za pojest nekaj kinder čokoladic. In ker jih ne najdem, jih pač bom pojedla.

user posted image

in juhu,  uspelo mi je nalepit par fotkic!!
in nalepit smeškota

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.4.2008 23:34:15   
mama06
Pandica, klikni na smeškota, da ga obarvaš in potem se ti v oknu prikaže Copy oz Kopiraj ali pa samo Ctrl+C in Ctrl + V v pogovorno okno.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.4.2008 23:35:18   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

in juhu,  uspelo mi je nalepit par fotkic!!
in nalepit smeškota

VANILI geslouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.4.2008 23:35:32   
*kinnie*
Jaz grem tudi spat, lahko noč!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.4.2008 23:35:48   
VANILI
Teodor

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?