|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
17.4.2008 14:41:23   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ledenka, Mismis, Mjavcek....user posted image  Hahahahaha, tele barjanske, ja...user posted image user posted image user posted image
No, pa dejmo...Jaz sem pa s tistega konca, kjer so policaji danes merli hitrost....No, možno, da tut policajke, ne vem, sem prehitr mem padla user posted image user posted image

pa ne, da si ti tud Barjanka? user posted image  sam se zahod nam manjka, vzhod, jug in sever mamo pokrit user posted image

Men se pa zdi, da mamo zahod že pokrit, pa da vzhod še manjka user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.4.2008 14:42:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ja seveda prava pristna priseljena Barjanka....user posted image
Glih gledam karto barja, in če tkole gledam, sem nekje SV pa bolj proti sredini....
Hmm...Vzhod- Škofljica, Lavrica
         Sever - Brezovica
         zahod- -Vrhnika
         Zahod-proti sredini Notranje, Vnanje Gorice
         Jug - Ig ,Brest, Jezero
A ni tkole nekak??? user posted image

če je to tako, potem sem pa jest Zahod

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.4.2008 14:44:12   
Mijavček
Jaz bi dala LJ na sever, pa brezovico in Vrhniko v isto smer.... no ampoak zdaj mamo pa res že precej pokrito user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.4.2008 14:53:45   
hedviga
Evo, da ne bo dileme:
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.kam.si/images/stories/parki/ljubljansko_barje/ljubljansko_barje_borovnisk.jpg&imgrefurl=http://www.kam.si/ljubljansko_barje/borovniski_viadukt.html&h=280&w=350&sz=23&hl=sl&start=13&um=1&tbnid=CQvUw_MyeaxWVM:&tbnh=96&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dljubljansko%2Bbarje%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:sl%26sa%3DN

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.4.2008 14:55:10   
ledenka
mamo ze skor barjanski cvek lahko user posted image  ok, jaz si Barje bolj juzno od LJ predstavljam, sem pa res vzhod in zahod pomesala - je to kak znak? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.4.2008 15:08:43   
ledenka
user posted image  a vidite kako spremembo pri meni? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.4.2008 15:11:12   
mismis

a misliš to, da ne boš več z nami pila pira?user posted image

zelenjavni sok user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.4.2008 15:15:04   
sonček33
ja ledenka  - vidimo pet zvezdic
važička

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.4.2008 15:16:58   
Mijavček
neeee, zvezdice ma !!! Bravouser posted image

No sej po zemljevidu je pa res bolj tako, kot je hedvika rekla... ne vem zakaj jest Barje štejem samo do Vnanjih pa Notranjih goric... pol naprej do Vrhnike je tud ja, seveda.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.4.2008 15:39:17   
hedviga
Hmm, Mijavček, pomoje zato, ker je tist že en tak čudn barje...Za brez škornjev bit...Kjer hiše niso več postrani in kjer imajo tu in tam že kleti...user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.4.2008 15:50:28   
Grethy
Grethy kaj pol se jutr ne vidmo ? zdej bom pa sama............... no, edin če se bo sonček33 opogumila in spregovorila.. no, sej mislm, da jo bom jst prva spoznala, glede na opis, ki sm ga dobila, je verjetn ne moreš zgrešit... lepotička sonček33 ...

Punce želim vam lep dan... grem jest (moj mi dela tatarca , potem pa v službo....)

p.s. Grethy... dans sm jedla jajčka na oko BLJEK

ČAVČI PA SE TIPKAMO...

womanpolice ni panike, dej ... se bomo pa v savinjski srečal  ... sej bosta s sonček33 kakšno do tri rekle pa bo, sam user posted image , dej jo kr ti za rokav pocukej, res ... jo pa magari vpraš če je bil včer tud pr njih tolk lep sonček, da polcaji niso mogli merit brzine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tole bo boljš ko vrtnca u zobeh user posted image user posted image user posted image ...

Dobro mi opravita jutri vidve obe  !!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   .... na stopko ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.4.2008 15:54:00   
Grethy
se opravičujem, tudi mismis ne more istočasno delat za službo, urejat seznam, chatat po googlu in mislit samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel...

tale je pa krepka ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej si čist pridna, se pa vsakdo kdaj zmoč in zaipla, tko da ti noben ne sme zamerit če se matraš za nas  user posted image
user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.4.2008 15:54:40   
Mijavček
jooj, jest sem spet z WC-ja, bruh bruh user posted image

Prej je ena napisala, da bo ena teta na Šlajmerjevi spočela naše otroke.... Jaz sem zdej že počas začela oznanjat, da sem noseča in tud povem, da mam dva in sem mela že 2x vprašanje: A dvooojčka maaaaš? A po naravni poti? user posted image
Hm, kaj odgovorit? Jaz sem rekla; Ja, iz ljubezni.
Kaj bi pa ve rekle?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.4.2008 15:55:20   
Grethy
ledenka čestitam za zvezdico ... pridna punc

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.4.2008 16:00:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

jooj, jest sem spet z WC-ja, bruh bruh user posted image

Prej je ena napisala, da bo ena teta na Šlajmerjevi spočela naše otroke.... Jaz sem zdej že počas začela oznanjat, da sem noseča in tud povem, da mam dva in sem mela že 2x vprašanje: A dvooojčka maaaaš? A po naravni poti? user posted image
Hm, kaj odgovorit? Jaz sem rekla; Ja, iz ljubezni.
Kaj bi pa ve rekle?

SVAŠTA user posted image user posted image ... dobr si odgovorila user posted image user posted image user posted image mega  ... za take "prijazne in skrbne spraševalce"  je pa tako, po presoji ; na glupo vprašanje, glup odgovor ...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.4.2008 16:01:09   
Grethy
mijavček, da ne bo pomote, tvoj odgovor mi je res super 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.4.2008 16:04:32   
mateja_goljev
Grethy kako? jest še mal krvavim, ma sploh nimam občutka it lulat, ker mam tak čudn filing odspodaj, verjetn še od inekcije-lokalne.

Drgač pa ni tak bau bau, tale punkcija.
Delal mi jo je Drobnič, ful zabaven tip, smejal smo se tko da sm kar pozabla kaj mi delajo. najprej mi je reku da bo mal pogledal kam bo dal lokalno, pol pa me je enkrat vmes vprašal, akako ste gospa; jest pa ja vredu, kdaj bomo začel. Se je pa smejat začel pa reče inekcije smo že zdavni dal, zdej pa na ekran glejte pa boste vidl kako jih bomo "vlekl" vn, in jest gledam in sm čist pozabla na živčnost in... Aja pa ena študentka mi je na trebuh prtiskala, tko nežno. Mal čutiš, tko kot da bi te en narahlo nahitro za lase potegnu, al pa mal špiknu.

Tko zdej pa čakamo torek.

Ja moj je bil pa itak tko živčn, no bl zgovorn, sta mela z enmu tako debato, da sm mislna da ju bojo sestre vn vrgle, ampak so se sam smejale. Grethy že ve o čem govorim.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.4.2008 16:12:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Grethy kako? jest še mal krvavim, ma sploh nimam občutka it lulat, ker mam tak čudn filing odspodaj, verjetn še od inekcije-lokalne.

Drgač pa ni tak bau bau, tale punkcija.
Delal mi jo je Drobnič, ful zabaven tip, smejal smo se tko da sm kar pozabla kaj mi delajo. najprej mi je reku da bo mal pogledal kam bo dal lokalno, pol pa me je enkrat vmes vprašal, akako ste gospa; jest pa ja vredu, kdaj bomo začel. Se je pa smejat začel pa reče inekcije smo že zdavni dal, zdej pa na ekran glejte pa boste vidl kako jih bomo "vlekl" vn, in jest gledam in sm čist pozabla na živčnost in... Aja pa ena študentka mi je na trebuh prtiskala, tko nežno. Mal čutiš, tko kot da bi te en narahlo nahitro za lase potegnu, al pa mal špiknu.

Tko zdej pa čakamo torek.

Ja moj je bil pa itak tko živčn, no bl zgovorn, sta mela z enmu tako debato, da sm mislna da ju bojo sestre vn vrgle, ampak so se sam smejale. Grethy že ve o čem govorim.

Hojla punčka,
a si prhrumela mal za PC, da vidš če kaj čvekamo ane ... lepo ...
zdej sem mal brala tole kar si napisal o punkciji, se mi  kr dopade, se bom probal užvet u tole, al pa če mi zjutrej dajo še kašn apaurin al pa dva, pol se mi bo pa itk fučkalo al boli al ne  ... hec ...
ti kr počivej kolkr lahko ... pa da te nau vaš z gajžlo na šiht podiu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Sej tvoj je biu čist uredu ... vsaj niste mele čas arazmišljat kaj vas čaka ...

Kako sta opravli tvoji dve sotrpinki ?? Ste kaj govorile še potem ??

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.4.2008 16:37:49   
mateja_goljev
ja, ful smo se pogovarjale, pol je pršla še ena, k je ful jokala notr, baje jo je ful bolel, je mela kr velike foliklčke, pa 16.
Ostale dve pa sta ble istega mnenja kot jaz, s to razliko da so eno šival k so ji eno žilco mal ranil, pa je rekla da ni panike, da je nč ne boli.

Uglavnem je blo za preživet.
Pa vse je drgač filing če maš tm s kom debatirat,da mal pozabiš kako bo in... Sej veš napetost izgine.
U torek mamo et, tako da se bomo spet dobile in deci se bojo spet režal.... hahaha

Mam pa v torek ob 10, tko da ne bom tko zgodna kot dones.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.4.2008 16:41:02   
mateja_goljev
aja, glede apauria pa ni panike, je men sestra rekla da dajo, če hočem, pa sem rekla da ne. ti se sam sprost, pa men je ful pomagal k sm v ekran gledala, in nisem mislna na to kaj mi delajo. pa hitr mine. Pa dajo ti ketonal inekcijo prej, zjutraj ko prideš, tista je mene bol bolela, ko pa punkcija. Tko k je dala, sej je dala sestra ful lepo, sam pol.... me je pekl ko sto.... tm ene 5 minut, pol je blo pa ok. Se skor usest na stol nisem moglauser posted image .

Tko povem iz prve roke, da ni tak baubau

držim pesti...

Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.4.2008 16:41:20   
Grethy
... no vidš ... user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej tud jaz ne bom sam v soboto, sigurno bo tud kera ... mogoče kaka skrivnostna bralka teh strani, kaj pa vemo ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsekakor bi blo fino, čene bo pa moj dragi mel trenutke za zabavo ... pa če delajo ET peti dan ga bom verjetno imela v četrtek ... jaaaaaa dva dni za tabo ... sicer smo pa zmenjen ane user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.4.2008 16:48:49   
mateja_goljev
ja itak...
user posted image

zdej grem pa mal tv pogledat, pol pa ne vem, neki bo treba jest, neki na hitr.

se slišmo pa seveda vidmo

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.4.2008 16:49:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a misliš to, da ne boš več z nami pila pira?user posted image

zelenjavni sok user posted image

no, sam se brezalko pir user posted image  user posted image  ne ne ne, zvezdice user posted image  

hja, a ve kera za kak dober brezalko pir? ker se sezona piknikov bliza, pa da ne bom cevapov s sokom al pa vodo zalivala user posted image  pol mi bo pa res user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.4.2008 16:49:46   
ledenka
mateja, cestitam za folikelcke user posted image  zdaj pa naj se pridno oplodijo in delijo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.4.2008 17:33:54   
mateja_goljev
hvala ledenka! Upam da že veselo delajo in rastejo...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?