Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev Grethy kako? jest še mal krvavim, ma sploh nimam občutka it lulat, ker mam tak čudn filing odspodaj, verjetn še od inekcije-lokalne. Drgač pa ni tak bau bau, tale punkcija. Delal mi jo je Drobnič, ful zabaven tip, smejal smo se tko da sm kar pozabla kaj mi delajo. najprej mi je reku da bo mal pogledal kam bo dal lokalno, pol pa me je enkrat vmes vprašal, akako ste gospa; jest pa ja vredu, kdaj bomo začel. Se je pa smejat začel pa reče inekcije smo že zdavni dal, zdej pa na ekran glejte pa boste vidl kako jih bomo "vlekl" vn, in jest gledam in sm čist pozabla na živčnost in... Aja pa ena študentka mi je na trebuh prtiskala, tko nežno. Mal čutiš, tko kot da bi te en narahlo nahitro za lase potegnu, al pa mal špiknu. Tko zdej pa čakamo torek. Ja moj je bil pa itak tko živčn, no bl zgovorn, sta mela z enmu tako debato, da sm mislna da ju bojo sestre vn vrgle, ampak so se sam smejale. Grethy že ve o čem govorim. Hojla punčka, a si prhrumela mal za PC, da vidš če kaj čvekamo ane ... lepo ... zdej sem mal brala tole kar si napisal o punkciji, se mi kr dopade, se bom probal užvet u tole, al pa če mi zjutrej dajo še kašn apaurin al pa dva, pol se mi bo pa itk fučkalo al boli al ne ... hec ... ti kr počivej kolkr lahko ... pa da te nau vaš z gajžlo na šiht podiu , Sej tvoj je biu čist uredu ... vsaj niste mele čas arazmišljat kaj vas čaka ... Kako sta opravli tvoji dve sotrpinki ?? Ste kaj govorile še potem ??