|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
17.4.2008 16:06:11   
Anonimen
Lep pozdrav majčice.Uradno sem sicer zapisana pri junijkah,ampak po včerajšnjem pregledu imam prestavljen datum poroda in to je 28.5!user posted image Skoraj že od vsega začetka vas berem,ker imam tak občutek,da bom rodila maja in ne junija.Pa tudi želim si roditi maja,ker takrat praznujem rojstni dan.To bo moj drugi otrok,doma imamo že 8 letnika.Najprej smo mislili,da bomo dobili fantka(tako je bilo do sedaj rečeno,včeraj mi pa moja g pove,da je punčka.Seveda smo tudi veseli,še dobro,da imamo vse v nevtralnih barvah,tak da ne bo panike.Bodite še naprej tako fajn,ker od vas vedno zvem kaj lepega.Upam,da vam nisem zatežila.Upam pa tudi,da se še lahko kaj oglasim,mogoče kaj vprašam....

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.4.2008 16:10:06   
Anonimen
Špelin@: Jaz se pridružujem mnenju ostalih, da so odpustnice res full lepe in  tud ne bom vsake posebaj hvalila, razen še svojo. In res smo pravo punco izbrali za ta posel, ker jaz nimam pojma kako to narediš. Ampak je res full lepo.

Me pa zanima a sedaj se bo un zgornji seznam kdo ima še za rodit krajšal, spodnji pa večal ali kako?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.4.2008 16:13:48   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso ali St.Barbara (upam, da nisem zgrešla user posted image ) oz. za tiste, ki so že rodile v Postojni mam vprašanje, ker ste me spregledale user posted image  .... a velja za obiske očijev isti čas (14.00 do 15.30) ali lahko pride v drugem terminu??? Ker vem, da v celjski bolnici ne komplicirajo, pa lahko kdorkoli pride kadar če. Kako je v Postojni? Moj verjetno glih ob tisti uri ne bom mogel prituser posted image ...

Ja obisk velja tudi za očije; takrat, ko sem bila jaz tam niso "smeli" bit dlje. Ampak čisto po pravici meni je bila una ura in pol čisto dovolj user posted image ...sem imela take fajn cimre, da je bil žur, ko so očki šli user posted image

Mogoče, da je lahko dlej, če sta na hodniku....v sobi pomojem ne user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.4.2008 16:19:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Me pa zanima a sedaj se bo un zgornji seznam kdo ima še za rodit krajšal, spodnji pa večal ali kako?

Ne upam delat drastičnih posegov v seznam brez Estrelline odobritve user posted image  Drugače pa, ja, nosečkam, ki so rodile, bo treba "vzeti" status nosečk, saj že držijo štručke v naročjih user posted image  No, zaenkrat samo ena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.4.2008 16:20:51   
Naty*
StBarbara hvala za odgovor... ma sej ni, da bi bil dlje, ampak verjetno bo prišel kasneje, ker ne bo mogu vsak dan prej iz službe hodit user posted image . Ma ne vem... se bomo mende že zmenli kej. Madona so pa strogi!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.4.2008 16:21:20   
Anonimen
žanka: Dobrodošla med nami.user posted image user posted image

Si me pa čist šokirala s tem da je iz fantka ratal punček.user posted image user posted image  Pa kako se lahko tako zmotijo?? Jaz če bi bila G. bi bila raje tiho če ne bi bila 100% kaj je...
Ker eni imajo pa vse v roza prištimano in pol pride fant..ali obratno..Tudi jaz sem med njimi user posted image user posted image  Ampak vse roza še šparam v škatli za vsak slučaj.Čeprav smo videli lulčka in če prav so nama že v 12 tednu prvič povedali da je fant...nikoli ne veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.4.2008 16:30:48   
Anitka
Ojla!

Madonca ste pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pri Majčicah gre sedaj zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo pa kar dolgo zdržale. Peli še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Urbana in vse dobro vam želim.

Jaz sem imela danes pregled in je vse super. Za seznamček: +1kg in +2 cm.Še malo pa bo obseg 100 cm.user posted image Naslednji GP+CTG pa imam 8.5.
Sem bila tudi pri enem full fajnem anesteziologu, ki mi je vse skupaj še enkrat lepo razložil in dal zeleno luč za EA, pa še zmenila sva se, da ko pridem v porodno takoj zaprosim, da ga pokličejo, če se odločim za EA. Za Ultivo pa nisem navdušena in odpade.

Potem pa je seveda sledila obvezna nabava za user posted image Sem v Pikapolonici kupila komplet posteljnino (Disney - Winnie Pooh), pa potiskane tetra plenice Winnie Pooh.Takih lepih še nisem videlauser posted image user posted image

Pa hotela sem si kupiti ta malinov čaj pa ga pri nas nikjer nisem našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Špelin@ kako lepa odpustnica za GoYo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kapo dol.

Kdaj pa je v maju polna luna?

Tudi jaz se pridružujem čestitkam ob vseh dopolnjenih tednih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca ne se preveč sekirat zaradi CR-ja in čakanja nanj. Bodo že naredili tako, da bo zate in za user posted image najbolj optimalno. Ti pa verjamem, da boš kar nervozna čakala v P.

Dobrodošla Žanka še med nas. Naj ti čas do poroda mine čim lepše.

Naty pri nas v P pa lahko novopečeni atiji pridejo na obisk tudi izven časa obiskov.user posted image user posted image In če imaš srečo in si sama v sobi je lahko pri tebi tudi ponoči.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.4.2008 16:38:40   
barbaw
mya26 saj mojega nič ne moti, če so umazana okna. Samo je bilo oblačno pa je res tako zgledalo kot da dežuje. user posted image

hijenca se jaz javljam za čaj. Pa še daleč nisem. user posted image  Mi pa je žal, da boš mogla na CR. Je pa boljše da si najvaljena kot da delajo urgentnega. Pa pripravi se na lakoto. Saj veš, da boš mogla biti tešča in po CR dobiš albert kekse in jabolko. Samo, da bo z obema ok. Bomo držali pesti. user posted image user posted image

Aurora user posted image  za pregled.

Več pa ne morem brat, ker me spet glava boli. e potem spet kaj javim. Uživajte v sončku, če ga pa kje ni pa javite, da ga pošljem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.4.2008 16:45:33   
TamaraJ
Divjakinje ste... mal grem na vrt in mam spet pol ure sam za bratuser posted image user posted image

žanka... no, tudi jaz sem na 28.5.2008. user posted image

Naty...glede obiskov v PO...ja, kar strogi so (bili takrat) in je moj načeloma vsakič zamudil user posted image in  sva potem visela še nekaj minutk na hodniku. Pa ne dolgo... Me je preveč vleklo nazaj v sobo občudovat najlepšega fantka na svetuuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.4.2008 16:49:19   
Anonimen
hijenca se jaz javljam za čaj. Pa še daleč nisem. Mi pa je žal, da boš mogla na CR. Je pa boljše da si najvaljena kot da delajo urgentnega. Pa pripravi se na lakoto. Saj veš, da boš mogla biti tešča in po CR dobiš albert kekse in jabolko. Samo, da bo z obema ok. Bomo držali pesti.

Kje pa to dobiš???  V Ljubljani  je 3 dni samo tekoča hrana.. Potem pa 2 dni pasirana in pol zadnji dan in če še kaj več ostaneš šele nekaj hrani podobnega...Saj v Ljubljani je bilo tako še 2 leti nazaj ...

In res je lakotaaaaaaaaaa, hudaaaaa. Jaz si bom res sabo nesla kak paket albert keksov...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.4.2008 17:02:48   
špelin@
Uf, komaj sem uspela do konca posesati stanovanje user posted image  Vmes sem x-krat morala počivat, ker me je križ začel obupno boleti.
žanka, welcome user posted image

Anitka, user posted image  za pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.4.2008 17:06:13   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 36X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  user posted image

17.4. ob 9:44, Peli, user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.4.2008 17:12:30 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.4.2008 17:07:52   
špelin@
Estrella*, Peli sem dala dol s seznama nosečk, ker je že rodila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.4.2008 17:19:25   
barbaw
Sesil tako hitre dostave pa verjetno še nisi imela. user posted image  Še moj voziček je prišel iz Nemčije prej.

**** za MB je pisala ena na drugi temi za te kekse in jabolko. Glede na to, da je Hijenca v Mb, bo verjetno šla tja.

Špelin@ jaz ponavadi kar 3-krat počivam med sesanjem, ker me drugače preveč vse boli. Včeraj me je križ zaradi sesalca tako obupno bolel, da je bilo joj. Sem se vlegla že kar hitro, ker nisem mogla.

Sem včeraj rekla, da bom počivala pa sem zato danes spala opoldne debeli dve uri. user posted image  Zdaj bom začela malo noter prinašat, pa še darilo moram za taščo naredit, pa govora še nimam. Samo zametke. user posted image  V soboto pa moja dva prideta in mi je kar slabo ko pomislim, da bom mogla spet cel dan mami prenašat. user posted image  A ni to hudo? Zdaj pa moram it spet malo abrvat, ker sem s spanjem malo v zaostanku, pa se sploh ne sekiram. Če ne pa ne bo imela pikica pobarvane posteljice. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.4.2008 17:31:14   
Anonimen
kasso še eno vprašanje za P Postojna:

dojenčka ti odpeljejo 23h in pripeljejo ob 5h.
Zanima me a ponoči v porodnišnici ne dojimo???

Pa če lahko prosim še ena za LJ napišeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.4.2008 17:32:17   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sesil tako hitre dostave pa verjetno še nisi imela. user posted image  Še moj voziček je prišel iz Nemčije prej.

ja, pa še to bom poslala nazaj. sem naročila komplet spodnje hlače in moderc. sp. hlače niso dobavljive, hallo????!!!!, pa še vedno jih reklamirajo v katalogu, moderc pa so poslali.  mi je sicer prav , je s kostjo, vendar takih sedaj ne nosim, po porodu pa predvidevam da se bodo mlekarne zmanjšale (vsaj upam) in mi spet ne bo prav.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.4.2008 17:36:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

V LJ imaš user posted image  ves čas pri sebi in ti ga ponoči ne odpeljejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.4.2008 17:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

V LJ imaš user posted image  ves čas pri sebi in ti ga ponoči ne odpeljejo.

aja saj res hvala špelin@, sve se glih kar z mami pogovarjale in sem ji rekla da v P Postojni ti ga od 23-5h odpeljejo in ne more verjeti, da otrok toliko časa nič ne jeuser posted image , ali ga po flaški hranijo??? Nimam pojma, pa me firbec matraaaauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.4.2008 17:46:58   
sesil
edinaos, mislim da ga ponoči hranijo s flaško kar sestre. lačen pa sigurno ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.4.2008 17:51:12   
barbaw
edinaos to tudi mene zanima kaj dajo otročkom ponoči v P. Drugače se prebujajo in skos nekaj vlečejo. Sem pa nekje brala, da novorojenčki sploh niso lačni in da se me mamice motimo ko mislimo, da jokajo zaradi lakote. Potem pa ne razumem zakaj niso razložili zakaj sploh jokajo. Lakota naj bi po mnenju strokovnjakov za dojenje nastopila komaj 3. ali 4. dan. vsaj tako je pisalo v prispevku. To je pisal en zagovornik dojenja, ker kao ene prehitro obupajo nad tem. Je pa res ful težko, napsihirano in ... če hočeš dojit, otrok pa ti non-stop joka in ne vleče. Sem dala to čez in vem kako je hudo. Sva karobadva jokala, ker sem bila prepričana da je ne lačen, ampak sestradan. Sem se nalivala z vsemi možnimi čaji in čajem iz sezama, ki je user posted image  da je potem vse steklo kakor je treba. ratalo pa mi je kljub hudemu stresu. Sem bila čisto obupana. Najbolj me pa razjezi, ko mi kdo reče saj jaz pa tudi nisem imela mleka več kot 3 dni. V bistvu ga sploh ni imela, ker se mleko komaj pojavi tretji dan ali še kasneje. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.4.2008 18:01:12   
Anonimen
Jaz res ne vem kako je normalno. Ampak po CR so tudi otroci čisto omotični in komaj da kaj potegnejo pa sam spijo...Je pa res kar pravi barbaw mleko itak pride šele čez par dni... lahko pa tud še kasneje.

Kako je pa po EA? A to tud na otročka vpliva? Mislim a je zaspan  pa omotičen??

Baje da se po normalnem porodu otroci radi kar takoj prisesajo?  Saj pravim ne vem , jaz vem sam za CR...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.4.2008 18:19:05   
aurora28
Edinaos jaz vem, da v Trboveljski bolnišnici če rodiš imaš otroka 24 ur pri sebi, če pa imaš CR pa ti ga dva dni vozijo stran, da si mamica odpočije. Sem pa izvedela, da v Trboveljski bolnišnici dobiš Aventovo črpalko user posted image user posted image user posted image . Mi je zadnjič ena povedala, ko sem jo vprašala, če si jo je kupila za v P in je rekla, da jih dobiš kar v bolnici. Krasno. user posted image

Jaz sem pa tolk vesela, ker je moj user posted image končno zrihtal prtljažnik in sicer je kupil najprej mrežo za psa in zadnji del ločil z mrežo, nato je kupil tako škatlo iz trde plastike in jo pritrdil na dno prtljažnika in notri stojijo svečke, trikotnik, dekica..., nato je kupil 10 cm peno, jo izrezal 65*75, jo oblekel in zdaj ima v prtljažniku naša user posted image samo svoj prostor. Sem vesela, ker je zdaj ločena od zadnjega sedeža in se lahko zadaj na sedežu še kdo vozi in ne bo problema montirati jajčke in avtosedeža. user posted image Poleg tega sem zelo ponosna na svojega lubija, ker ogromno dela z najino user posted image in zdaj zelo dobro obvlada poleg, sem, zna lepo teči poleg naju...full sem vesela, da mi kar ritka ploska. user posted image user posted image user posted image

A se je že kaj javila Jana iz pregleda.

Špelin@ si pa pridno kako skrbno skrbiš za odpustnice in seznam. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.4.2008 18:19:31   
Anonimen
Ma spet nobene nikjer....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.4.2008 18:22:15   
aurora28
Ku ku tukaj sem user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.4.2008 18:25:50   
.muki.
Se opravičujem punce, ker sem videla pa ste me malo pošimfale, da nič kaj ne napišem berem pa vas velikokrat. Nisem kaj pogosto sodelovala v debatah ker nisem imela časa, občasno sem vas prebirala samo potem nikoli nisem prišla do konca. Zdaj pa se že nekaj dni trudim in sem le prispela do zadnje strani 4 dela. Se vidi da sem že na porodniški!

Še podatek za seznam, naslednji CTG imam  24., danes pa sem imela  prvega in sem že nazaj. Nič posebnega n i pokazalo.

Sem videla da ste mene hotle že poslat v Rimuser posted image  ampak vam povem da pri men ne gre tak hitro. Naš prvi je bil napovedan za 12.9 rodil pa se je 21. 9, tako da smo imeli dolgo čakalno dobo. Tisti čas se nisem več vedela kam dat, zato sem romala po celi sloveniji in preganjala dolgčas.
Aha rodila pa sem v postojni z EA in mi je bilo zelo všeč, še posebej babica Katja ki je bila pravi zaklad in pa seveda tudi dr. Grmek ki je poskrbel za EA.
Naš mali pa po Ea ni bil nič zaspan in je dobil zelo lepe ocene. In je komaj čakal da se priklopi na mamino zizo.user posted image

Naty* sem videla da sprašuješ za Postojno , če lajhko očka pride kasneje na obisk. Lahko pride, samo takrat greš ven iz sobe se ogrneš v 'šlafrok' pokriješ bebico čez posteljico s pleničko in ga odpelješ ven iz sobe, v en tak prostor kjer se lahko usedeš.

edinaos ponoči ko ti odpeljejo otročka ti ga tudi nahranijo, previjejo in zjutraj pride ves dišeč v tvoj objem.

Toliko z moje strani upam da mi ne boste spet pobegnile z vašim pisanjem in da vam bom ostala na slediuser posted image  ( ste zelo pridne pri pisanju).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?