aleksandra silvija
|
Ojla srečke - TTeeaa , vse dobro, naj še majčkeno počaka. Kozmetika: - še nisem kupovala, nameravam konec aprila, začetek maja - torba za P- v osnovi imam pripravljeno že od januarja, zaradi nepredvidene hospitalizacije(Imm kozmetko brez lanolina, pa nimam modrčkov za dojenje, blazinic, ....) -plenice(Očitno bomo tudi pri 3. na pamperskah ali čim podobnem. Sem razmišljala o pralnih, ampak ker imam pralni stroj v kleti, mi pa smo v mansardi in vse umazane plenice nosit dol, pa še dodatna sprehajanja po stopnicah zaradi pranja plenic,....) - majčice so odprle sezono -to je pa že nevarno blizu - vsem za preglede, nabavljen stvari za - peta bolezen-strah ima velike oči!!!! - zaradi otekanja in nabiranja kg POSKUŠAM paziti pri hrani(pojem ogromno zelenjave-sploh razne solate, precej sadja, ostalega pa...poskušam malo....bom videla, če mi bo uspelo. Se mi zdi, da se zaradi prehrane in negibanja tudi nasploh počutim .) - jutri grem v Nm po recept in še malo v BC(ležalnik za , še kakšen pajacek , pa otrokoma nekaj kratkih rokavov za poletje,...) v ponedeljek pa na CSD, ker se mi bo začel(KONČNO!!!!!) 7. mesec, da uredim papirje,... - bolniško imam podaljšano do PDP,, torej 23. maja sem še na bolniški, potem pa......PD--oh, kje je še to? Mi je pa malo čudno, ker mi na odločbi za bolniško nič ne piše o mirovanju ali o tem, da bi morala biti doma. Napisali so mi samo kdaj je bil 1. dan bolniške in da se mi po izteku B začne PD. No, potepanj zagotovo nimam odobrenih--pa tudi potrebujem jih ne. Skrbi me pač zaradi komisije le to, ker hodim po otroka v vrtec in šolo. V BC grem pa ob dnevih, ko imam zdravnika. - aha. 1 post se mi je zatipkal...
|