![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 7:44:29
|
|
|
|
mavo
|
Darja33, Pa saj ne znam prejemnika najti, tako da ne bo šlo. Prosim te, če mi ti pustiš cifro na ZS, ali pa mi kar napiš, če maš cajt, pa se dobiva kje. Se vrnem čez pol ure, pa pogledam.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 7:53:02
|
|
|
|
noe
|
Dobro jutro, Kak sonček je pa danes, me kar na vleče. Mi imamo danes prvo posvetovalnico, da vidimo kolk je naša pupa zrastla. Sem pa tako vesela, ker ima tako lepo kožo ter da nimava takšnih problemom kot sva jih mela z Vidom. LP vsem
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 8:00:34
|
|
|
|
darja33
|
Mavo, sem ti poslala ZS. Ti kr na mene klikn, pod tem kar zdaj pišem, ti piše album, kontakt, z.s. in še neki... Klikn na z.s. in boš direkt meni pisala z.s.. Sem ti poslala cifro, lahk pridem dans po tebe na Dečkovo. Kdaj? Js še moram mal pospravt. Se v glavnem kr slišma ne? Pa se zapelema nekam. Dijo.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 8:25:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Darja, tele bolezni so se mi nagnetle zadnje čase, začelo se je pa takoj po drugem porodu, ko so se mi začeli pacati sinusi. Potem sem šla na preiskave in se je izkazalo, da imam polipe v maksilarnih sinusih in alergijo na cvetni prah (ki me letos začuda ne matra, lani sem bila pa cel sezono na Zyrtecu; sicer pa ni čudno, ko je skoz tak poscano vreme ). Jeseni se je potem izkazalo, da bo najboljša rešitev operacija in tako sem potem čakala na to in vmes vsak mesec in pol imela eno vnetje. Dva meseca nazaj končno operacija, zdaj pa že tretje vnetje od takrat. Nimam več ideje, kaj naj. Dala sem se pa operirati, da ne bi s tem imela problemov med naslednjo nosečnostjo, pa ne vem, če je kaj zaleglo . Mavo, vreme je lepše kot napovedano, tako da bomo lahko kar na igrišču ostali, kaj praviš. Darja, če se ti da, pridi še ti, malo pred tretjo bomo na igrišču; če parkiraš pri cvetličarni Novak, greš gor po Nušičevi par metrov. Cifro sem ti poslala. Če se vreme skisa, gremo pa v naš brlog (grem zdaj na hitro pospravit, čeprav ne vem, če se splača, ker potem dobim nečaka v varstvo in bo spet raztur ). Smrček, upam, da se že jutri vidimo, če ne, pa v petek.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 8:28:49
|
|
|
|
darja33
|
Jančika, hvala cifro sm dobla. Ob 10h greva z Mavo na kofe v Tuša, pol bom šla mal domov, bi pa lahk prišla okol 3 tja. Sporočim (prek Mavo). Al pa če si ti tud za kofe? Lahk pridem po tebe....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 8:41:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALFI2 Pol sem pa še vidla, da nekoga OZ "kliče" - a je še morda kaka sotrpinka, ki ma kmalu pravosodnega, pa še dva malčka palčka doma (pupa 10.12.2004, lumpi - 8.8.2006). Ja, js sm ta "nesrečnica" z OZ-om, pa nimam pravosodnega, ampak "samo" majskega trojčka (obligacije-splošni in posebni del + cpp) v 3. letniku Pf-ja. Ja, js sm šele tle, ampak nisem predolgo bluzila s faksom, samo zgodaj z začela... Drugače pa, dobrodošla! Ste pa toliko naklofale, da sem se komaj prebila skozi... HuAnita... Zanimiva zgodbica, ja... Bomo videli, če bo imela kakšne posledice... Shooo... Lušna tamala, pa tud lep trebušček! Naty-Taja... Tud tvoja dva muzikanta sta prav fajn! Jančika... Ti pa res nimaš sreče! Pa ti ješ tisto homeopatsko stvar? Pa ti ne pomaga? Mogoče bi pa še ti s tistim začela, če še nisi?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 10:51:32
|
|
|
|
žanek
|
Jančika in ostale, a na igrišču boste? Mi peljemo Niko na UZ kolkov v Celje ob 14 in ko končamo, bomo prišli mal tja (če bo vreme zdržalo). Napišite, če se boste dobile, ok.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 11:22:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Žanek, to bomo pri našem vrtcu, dokler nas ven ne vržejo (zadnjič so nas ob pol štirih ). Potem gremo pa k nam domov. Pokliči me, ko boste gotovi (vrtec je par metrov stran od bloka).
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 11:50:22
|
|
|
|
žanek
|
Ok, se slišimo. Če boste zunaj se vidimo, drugače vas pa ne bom motla in gužvo delala .
< Sporočilo je popravil žanek -- 16.4.2008 11:52:05 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 12:00:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Nič ne boš motila, zelo bomo veseli obiska! Itak sem te dni mal da ne samohranilka .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 13:00:08
|
|
|
|
Ropotuljica
|
ka pa če se dobimo na igrišču na Hudinji (med bloki) ali pa v Adrenalinčku? Js bi se tud družla ...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 13:11:49
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, bi šlo. Sam če se ulije . Rajši v Adrenalinčku, ker lahko bližje parkiramo. Ker preden jaz sama moja dva kam spravim - jao meni .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 13:13:06
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Adrenalinček je fajn, No, zmenite se, pa če boste prišle, pridemo tudi mi. Če začne deževat, se pa lahko v Lumpija umaknemo.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 13:19:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, evo, z Mavo sva dogovorjeni, pridemo okoli treh. Žanekova bo pa tak poklicala prej.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 14:08:20
|
|
|
|
nemrak
|
, kjj pa je Adrenalinček?? A to je za Dvorano Zlatorog?? Da se še tu pohvalim. Diplomsko imam podpisano. Sedaj bom pa tudi jaz imela malo več časa za RR in čvek.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 14:21:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Punce, a ve to za danes - Adrenalinček? Kje točno je to? Kaže, da bi tudi jaz z deco lahko uletela. Če me sprejmete, seveda. Pa da vas malo vidim. Pa še plačo sem danes dobila, bo za kako kavo.... menda.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 14:23:00
|
|
|
|
HuAnita
|
Nemrak - čestitke! No, naj mi ena SMS-a, če (in kje!!!) se boste danes dobile, ok?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 14:33:46
|
|
|
|
Ropotuljica
|
HuAnita, to je za športno dvorano Zlatorog, tam pri Mercatorju. Pridi. držte pesti, da vreme zdrži!!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 14:48:56
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Če je še katera mislila priti -. zadeva je propadla, ker že prši Pa drugič, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 21:11:23
|
|
|
|
WINX
|
čer , kje pa ste vse....a gledate film Bela masajka..je ful dober..sem glih zadnjič knjigo prebrala..knjiga je še boljša!! upam, da ste bile zunaj z malčki ..je hvala bogu pol sonček posijal , da sem lahka svoji punci ven peljala, ker je drgač za znoret v hiši .. letos bo pa zelo veliko ..čestitke vsem nosečkam..kaj pa je s tabo HuAnita?(kaj sem radovedna ) ja nč..grem še naprej film gledat, pa pridem kasneje spet pokukat, če se tu gor kej dogaja..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 21:41:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Neko zatišje je danes...jaz sem precej utrujena, uho me še boli in Kajetan je imel danes ekstra tečen dan, tako da se mi nič ne da, niti pisat.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 21:43:08
|
|
|
|
pikecpokec
|
Čer! Gal se je pa dans prvič peljal z vlakom . Čist nor je na vlake, vsak dan jih gleda, pa maha, pa vriska (živimo blizu železniške postaje pa ima pregled nad vsem ). No, dans si je pa to čudo od vlaka ogledal še od znotraj. Najprej mu je bilo malo čudno, je kr malo nabiral, pol je pa začel uživat . Po moje se bo še kdaj peljal . Še par slikic:
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 22:24:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Piki, fino . Kam ste se pa peljali? Naša prva pot je bila Celje - Laško in nazaj . To je bilo lani, zdaj bo pa spet treba na pot, ker lani je bil Vasja tisti, ki se je kuril na vlake, zdaj se je pa Kajčiju snelo. Cele dneve gledamo posnetke parnih vlakov in poslušamo "ljaka-ti". To ni po albansko , ampak se po Kajčijevo tako reče lokomotivi .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 22:28:16
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jančika, šli smo v Rimske Toplice, na zaključek enega natečaja Poem Expres. Zaključek je bil na železniški postaji - ful fino so se spomnili. Pa moj možek je bil v komisiji za izbor najboljše pravljice, tko da smo šli po njegovi ''službeni dolžnosti''. Aja, punce, ki montinjakate (jao, kaka beseda ): a lahko jeste jagode, namočene v temno čokolado? Ker pri tej dieti meni ni nič jasno . Katerega sadja ne smete jesti? V petek sem namreč jaz ''sadjenosec'', pa bi blo fino če prinesem kaj takega kar lahko jeste.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.4.2008 22:29:27
|
|
|
|
pikecpokec
|
Cele dneve gledamo posnetke parnih vlakov in poslušamo "ljaka-ti". Ej, mali je pa pravi poliglot. Ne, še več kot to - on kr malo po svoje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.