Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 21:26:19
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Punce, a bi šla katera v sredo z mano na koncert Zaklonišče prepeva (v MB)?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 21:28:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Janči, ne zameri, starša gresta na izlet za 3 sdni, nas je prosila, če bi gor spali, v Soocki, pa naslednji večer povezujem večjo prireditev v Noi Cerkvi, moram biti pirsebna in anspana, kolikor se pač to lahko da.... Vem, da ne boiste zamerile., če me ne bo.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 21:30:31
|
|
|
|
skuštrana
|
- žanek - skuštrana - Jančika - snorlax (obvezno!) - Janeja - Naty-Taja - ropotuljica - jerebica - darja33 - HuAnita (če tokrat zabluziš, bomo pa že malo zamerile ) -pikecpokec -adrijanasara se mi zdi
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.4.2008 21:31:29 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 21:30:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Meggi, bi rada prišla na srećanje, pa ne upa.... Jo boste povabili?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 21:51:31
|
|
|
|
Janeja
|
Jerebica, samo da gre na bolje. Se pa možgani otročkom res še obnavljajo in intenzivno rastejo tako da bo upajmo na koncu vse ostalo brez posledic. Še naprej držim pesti za malega junaka. Shoo, komot z Mozzilo prilepiš slikce. Tudi jaz imam Mozzilo, pa gre brez problema s Slikomoatom. Poskusi! Uf Pikecpokec, vam gre pa dobro, da s tako veliko žlico jeste. Mal heca, drugač pa res luštna slikca. Bravo za nagrado. Jančika, a kej pomaga, če se na glavo postavljaš? HuAnita, kaj je zdaj ta zgodba, da ni za v javnost? Daj mal namigni no. Meggi, pa daj že enkrat pridi no! Zdaj te pa ni blo na našem čveku že - kolg dolgo? Dve leti al pa še več?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:02:28
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, a bi šla katera v sredo z mano na koncert Zaklonišče prepeva (v MB)? Jaz bi šla, ampak žal...predaleč in pa doma imam enega, ki ne more spat brez mene - do polnoči...od polnoči naprej je pa čist ok...bom verjetno na stečanje tud šele ob polnoči prilomastila
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:10:55
|
|
|
|
WINX
|
Ojla, še ena nova celjsko-okoliška čveka..že nekaj časa vas berem in zdej sem z vami.... Imam dve navihani "babiki", stari 6 let(skoraj 29.4.) in 16 mesecev (5.12.)... zjutraj sta v vrtcu, popoldan pa okupirata svojo mamo (ata je cel dan v službi), tak, da se prav sprostim ob prebiranju foruma..sploh zvečer, ko imam mir.... ...za vse čveke tu gor
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:14:45
|
|
|
|
teta beta
|
Recimo, da tudi jaz pridem na srečanje, čeprav čist ziher še ni. Ampak tiste žemljice me zelo mikajo... Matr, meni pa žemljice ne ratajo. Kruh, kifeljci, ni problema, žemljice pa ne vem, če so mi kdaj ratale dobre. A moramo kaj prinest?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:21:02
|
|
|
|
skuštrana
|
winx - s kje pa si? teta beta - super da prideš, da še kako novo spoznam...naše stare babe so mi že dosadile (saj se zezam, mi kar manjkajo zdej, ko sem daleč )
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:21:38
|
|
|
|
Jančika_
|
WINX, pozdravljena! Sem te že en čas videla, da nas bereš . Lepo, da si se končno tudi oglasila. S katerega konca pa si? Teta beta, tokrat nič ne nosimo, ker Žanek časti za RD.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:25:02
|
|
|
|
žanek
|
Punce NIČ nosit!!! Obvezna je samo prisotnost . Jaz sem pa prebrala HuAnitino zgodbo . Kaj ti naj rečem, da te ne izdam, "če ti rata čestitke" . Jančika, tvoja frizerka me je rešla . Vse pohvale Klavdiji , jo priporočam. HuAnita, sva bili na istem , kar se barve las tiče . Dobrodošla nova čvekica!
< Sporočilo je popravil žanek -- 14.4.2008 22:26:31 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:28:33
|
|
|
|
WINX
|
Spodnja Savinjska dolina...pošta Petrovče..... Sem hotla uporabit slikico mojih punc za avatar pa mi ni ratal(prevelika datoteka) ...kaj vse se še moram naučit
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:32:41
|
|
|
|
shooo
|
razsvetlite me prosim!!!!!!!!!!! kakšnim slikomatom???????? huanita, me bo razneslo pd radovednosti. skuštrana lepa stran . veliko uspeha ti želim. winx- helou! kje so pa kaj ostale slatnčanke?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:42:38
|
|
|
|
skuštrana
|
razsvetlite me prosim!!!!!!!!!!! kakšnim slikomatom???????? http://www.slikomat.com/ tu jo naloži pa potem kopiraj kodo za forume z vzorčkom
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:43:41
|
|
|
|
Janeja
|
Shoo, tule imaš link do slikomata. Samo med svojimi slikami poišči pravo in klikni naloži. Ni treba nič imena in ostalega pisat. Simpl. Zdaj pa da vidimo tvoje slikce! http://www.slikomat.com/ Winx, dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 22:44:27
|
|
|
|
skuštrana
|
winx,prideš v petek, nas lahko tudi v živo spoznaš
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 14.4.2008 23:32:19
|
|
|
|
WINX
|
Skuštrana:v petek grem pa na koncer Oliverja tak da vas še žal ne bom spoznala ...pa kdaj drugič!!! Berem, da se dobivate..to je pa ful dober, pohvalno Lepo se imejte..zdej grem pa spat
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 5:34:15
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Winx, dobrodošla. HuAnita, še meni ZS. Če ne, pa obvezna udeležba v petek, da vsem poveš. Janči, kako sinusi? Vrtec si našla? Kje pa sta Ropotuljica, Marjana? Danes pa menda Skabi pride domov. Jerebička, držim pesti, da se bo vse vredu izteklo. Pikecpokec, čestitke! To je bil telegrafski stil, zdaj pa šibam v službo.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 8:12:38
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Dobro jutro! WINX, dobrodošla! petek... Nisem še čist 100%, da bom prišla, se bom pa potrudila. Jančika... Je stoja kaj pomagala? HuAnita... Še ena radovedna! pokecpokec... Fajn, da ste zdej končno le zdravi. Upam, da bo trajalo... Pa čestitke za nagrado! No, zdej me pa obligacije čakajo... Mi tule zraven OZ že tako v oči sili (je take tečne rdeče barve, da ga ne moreš zgrešit ), da morem res nehat in se it učit... Lep dan!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.4.2008 8:13:57 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 10:05:36
|
|
|
|
shooo
|
]http://www4.slikomat.com/08/0415/ivq-P10102.jpg[/img][/url] proba
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 10:06:28
|
|
|
|
shooo
|
debil
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 12:08:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Shooo, tole si hotela naredit?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 12:09:55
|
|
|
|
ALFI2
|
Zdravo! Tud jaz že nekaj časa (od prve nosečnosti daljnega 2004:) gledam tele forume, pa kr ne vem, al bi se kam pridružla, al ne. Zdaj pa je padla odločitev - Konjice so okolica Ce - a ne? Pol sem pa še vidla, da nekoga OZ "kliče" - a je še morda kaka sotrpinka, ki ma kmalu pravosodnega, pa še dva malčka palčka doma (pupa 10.12.2004, lumpi - 8.8.2006). zaenkrat toliko - upam, da me sprejmete v družbo :))) LP
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 12:12:25
|
|
|
|
Jančika_
|
No, pri meni ful novega - ponoči sem se zbudila s svinjsko bolečim ušesom, šibala k dežurnemu, hudo vnetje . Super, ne.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.4.2008 12:14:37
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALFI2 Zdaj pa je padla odločitev - Konjice so okolica Ce - a ne? Seveda! Dobrodošla !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?