Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Je pa imel moj 58 in ne 56 dolžino . Ups, sem si slabo zapomnila , pol pa res kapo dol za takega korenjaka!! Mi smo imeli danes pregled in je Julija težka dobre 4kg, dolga pa malo manj kot 54, tako da je še vedno manjša od tvojega Tita . se ja pa ful jokala, tako da jo niso čisto vse pregledali, Zgleda, da se je odločila, da ne mara zdravnikov . Paola, na pregledu pa slečeš do nazga, da ga zvagajo in zmerijo, pol ga daš v pleničko, zaviješ v tetra plenico in odneseš not k zdravnici, da ga pregleda. Vsaj tako je bilo v Lj v Šiški. Naša je bila pokakana, tako da dobro, da sem imela s sabo rezervno plenico in čistilne robčke. Sej si mislila na 1. pregled, a ne? katy13, jaz oblačim Julijo bistveno manj. Doma je v bodiju in majčki, hlačah in nogavicah ali pa žabicah in nogavicah. Patronažna mi je rekla, a če ima bodi na preklop, da je en dovolj, samo jaz jo imam raje še v majčki, ker jo ne pokrivam. Je pa v našem stanovanju ful vroče - jaz sem v kratkih, tako da ziher ni premalo oblečena.Zunaj pa ima čez žabe kake debelejše hlače, volnene copatke, na glavi bombažno kapico in plišasto jakno čez. Je pa v plišasti spalni vreči in pokrita še z dekico. Ma jo skozi tipam in ji ni hladno, prej vroče. Naša julija ima tudi malo vneto očko, pa sem ji jo z fiziološko čistila (ampak s sveže odprto, ker je sterilna), danes pa mi je pediatrinja dala še ene kaplice, čeprav mislim, da ni potrebe. Še jaz da nekaj vprašam. A ve kaj mažete te mozoljčke, ki so nastali zaradi čisčenja kože? In če mažete, a mažete večkrat na dan? Meni je rekla zdravnica, da lahko z bepanthenom, pa sem jo po kopanju namazala. Me prav zanima, če bo jutri kak rezultat... Zdaj pa grem počasi v horizontalo. lahko noč!
|