|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
15.4.2008 17:13:57   
_sanja_*
Pikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

becky, dobrodošlauser posted image

Mateja, zato pa držimo pestiuser posted image user posted image Glej, da boš ti tud zame drug tednuser posted image user posted image Zdaj pa res morem obvezno diplomirat pred porodom.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 501
15.4.2008 17:27:28   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
32 srečk user posted image )
            user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     1.UZ  ?            ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )     34      1.UZ 25.4.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ    ?          ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 12.12. pišašela      (?. user posted image , ?. user posted image )         ?     1.UZ    ?          ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      1.UZ ?              ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 16.12. bibabuba     
(2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ        ?       ?

Z nami je pot začela: potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 502
15.4.2008 17:38:43   
ani76
Pozdrav vsem,
še ena decemberska tukaj user posted image . Po mojih izračunih imam bo srečni dan okrog 15.12.2008.
Zadnjo menstruacijo sem imela 7.3, kar pomeni da sem sedaj v 5 oz. 6 tednu. Danes sem klicala k ginekologu in se naročila na pregled, ki ga imama šele 14.5.... A ni to malo dolgo za čakat? Kdaj imate vi preglede? A bi moral kaj bolj "posintarit"? Saj je bila sestra kar prijazna in je rekla da če karkoli rabim, lahko vedno pridem k mojem G v bolnišnico al pa kar na pregled.
Je pa to moja prva nosečnost, nekako sploh ne morem verjeti da se mi res to dogaja user posted image  Zaenkrat kakih velikih slabosti še ni (upam da jih tudi ne bo), čutim samo špikanje v jajčnikih pa zvečer sem malo bolj utrujena oz. sem utrujena že zdaj pa je ura 17,30.

Naj bo to zaenkrat vse. Lp

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.4.2008 17:44:54   
*špela
Pozdravljene!
Pridružuje se vam še ena decemberka user posted image user posted image user posted image To je moja prva user posted image , predvideni datum poroda je okoli 7.12.2008, prvi pregled pri G pa imam 15.5.
Čestitke tudi ostalim user posted image
LP

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.4.2008 17:47:39   
_sanja_*
Dobrodošli obe in čestitkeuser posted image Lepo nosečnost vama želim.

Ani ...Glede pregleda je pa tako, da imamo različna datume (poglej na seznam) - od 6. pa tja do 10. tedna, tako da nisi edina, ki še ima daleč do pregledauser posted image Najbrž imajo G gužvo, pa verjetno tudi raje počakajo kak teden več, da se zagotovo vidi user posted image

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.4.2008 17:47:45   
*Mateja

sulfinija in _sanja_ hvala ker držita pesti, zdaj se bom še bolj potrudila, da dobro opravim kolokvij user posted image user posted image user posted image
Drugače se nas je pa že veliko nabralo na seznamu decemberk, to bo res VESELI DECEMBER, dobrodošlica *špeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič grem se se učit, držte se punce

(odgovor članu *špela)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.4.2008 17:49:07   
*Mateja
ani76 oprosti tebe sem pa pozabila, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz imam pregled šele 15.5 tko da ne skrbi, bo hitro minilo, pa sj bo pa takrat tok lepše in čarobno user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.4.2008 17:50:16   
tejci01
Živjo punce,
ste bile pa pridne danes ste kar veliko napisale. Tudi jaz nimam nobenih slabosti (do sedaj), me pa bolijo še vedno prsi in včasih me malo špikne v trebuhu ter trebuh je še malo napihnjen. Če bo tako naprej bo super. Čimveč takih nosečnic.
Inja tista tvoja G je pa od vragauser posted image . Jaz bi takoj prosila za karton in šla drugam. Nima pravice tako govoriti. Hvala bogu da imam dobrega G. Jutri ga moram poklicati da se dogovoriva za prvi pregled. Vam sporočim datum.

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.4.2008 19:26:10   
Sulfinija
Decemberke ste se mogoče pred zanositvijo kaj tehtale?Jaz sem preden sem zanosila imela 55,5kg danes pa imam 56,60kg.

LP Mojcauser posted image 6t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.4.2008 19:55:34   
tejci01
Čestitke ani76 in *Špeli
glede pregleda pa raje da te naročijo kakšen dan kasneje, kot da si v dvomih. Ker ponavadi tistim ki naredijo prehitro UZ se lahko ne sliši srčka nato pa nastane panika.
Jaz imam PDP 15.12. in bom imela pregled verjetno konec aprila ali v začetku maja.
Jaz  sem  se  tehtala občasno pred nosečnostjo ,tako da nevem točnih kil. Imela pa sem tam okrog 60 kg. Kaj te mogoče že na prvem pregledu tehtajo ali je to pozneje?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.4.2008 19:58:32   
Sulfinija
Ne mene sedaj niso.V petek mam UZ in če bo vse ok bom že na pregledu kot nosečka mi je rekla,me bojo tehtali,materinsko dobim kri in vodo bom dala smao prvo bom UZ imela.

LP Mojcauser posted image 6t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.4.2008 20:12:31   
*Mateja
jaz sem 14 dni preden sem zvedela za nosečnost shujšala 4 kile, tko da sem mela 54 kg, zdj pa mislem da sem v tem času ko vem za nosečnost vse nadoknadla, pa še kaj pridobila, ker skoz neki jem user posted image user posted image user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 512
15.4.2008 20:28:59   
tejci01
Zdaj sem bila na internetni strani mama.si in sem si pogledala PDP in mi je izračunalo 13.12. tako da nevem kateri bi bil pravi. Bomo vidli na pregledu kaj mi bo G reku.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.4.2008 20:34:51   
Sulfinija
Tejci daj pošlji mi link te strani tudi jaz bi si tole rada izračunala.

LP mojcauser posted image 6t5dni

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.4.2008 20:39:38   
tejci01
Za izračun PDP si pogleja na (na levi strani boš vidla pod rubriko nosečnost)
www.mama.si

sporoči če ti bo izračunal pravilno

Neposredna povezava do sporočila: 515
15.4.2008 20:48:17   
Sulfinija
na rr koledaru O porod 3.12,tukaj pa datum poroda 5.12 torej tudi jaz točno ne vem bomo videli v petek kaj bo rekla moja G.

LP mojcauser posted image 6t5dni

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.4.2008 8:32:17   
Sulfinija
Pozdrav decemberke!

Nekaj slabo pišemo v tole našo temo.Kako ste mi kaj?Jaz sem danes spet odlično.Sedaj grema malo z mojim dragim v metso in po račko za naš novi skalnik kateri se bo dans delala.

Se kaj beremo in tipkamo.Čao.

LP Mojcauser posted image 6t6dni

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.4.2008 8:56:50   
katja_p
Lep pozdrav vsem starim in vsem novim!

Se po dolgem času spet javljam. Imam tolk stvari za počet, da sama sebe komaj dohajam in naslednji teden bo zeeeelllloooo pester, tako da bom najbrž bolj malo gor.

Pr men še vedno vse enako. Bolijo je prsi in nobene hrane se mi ne lušta. Se mi zdi, da mi prav smrdi in ko se samo spomnik na kaj, mi nekje v malih možganih postane slabo. Včeraj sem si nabavila sadje, ker se mi zdi, da je to edino, česar se mi sploh lušta.

Še vedno čakam na prvi GP, ki je šele maja. Ve ste kr srečke, ki ste ga že imele, js bi tud že videla mojo pikico ...

Lepo bodite in se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 518
16.4.2008 9:01:30   
jabi babi
ojla punce,jst sm pa dons ful slabe volje,sm ponoč ob treh šla na wc in ko se obrišem sem zagledala malo rozastega izcedkauser posted image user posted image user posted image .sej potem ga ni blo več in ga tudi sedaj ni,ampak me ful panika da se ne bo spet ponovil ss.k ginegologu ne grem prej kot 28.4.,ker itak nč ne vejo glede tega,bomo vidl kaj mi je tokrat namenjeno.....samo upam da se mi ne ponovi nikoli več.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.4.2008 9:38:19   
katja_p
Jabi babi, kaj pa, če vsaj pokličeš svojo G in vprašaš?

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.4.2008 9:51:52   
Sulfinija
Jabi, babi misli pozitvno,počivaj ter pomkliči G mogoče ti da kak recept za dabraston drugače pa počivaj in božaj svojo user posted image .

LP Mojcauser posted image 6t6dni

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.4.2008 10:08:11   
mam32
Pozdravljene srečke user posted image ,

javlam se iz postelje. Namreč še vedno prebolevam virozo. Tako osebna zdravnica kot G sta me potolažile, da viroza ni nevarna za plod. In zaradi tega se mi zdi, da sem že kar bolj zdrava.
Drugače pa pri meni nič novega, joške še kar na veliko rasteje user posted image , apetit je dober, kaj dober prav požrešna sem. Težk se brzdam, samo se morem. Sem namreč pred dobrima dvema mesecema nehala kadit in sem zaradi tega pridobila nekaj kg, sedaj pa jih pridno dalje nabiram. Si kar ne znam predstavljat kaka bom decembra. Vrjetno prava žoga user posted image .
Ok punce, lepo bodite in se tipkamo. Sedaj ko sem v staležu in imam čas, vse preberem user posted image .
Lep dan in enga sončka

Neposredna povezava do sporočila: 522
16.4.2008 10:11:04   
_sanja_*
Dobro jutro punce!

Danes pa res niste bile preveč pridne, nimam veliko za prebratuser posted image

Sem si izračunala PDP po tistem linku z mame, pa pride enako, kot na RR - 15.12.2008.

Jabi babi, ti pa kar pridno počivaj in pokliči G, ja!

A jemljete ve folno? Mojemu je včeraj sodelavec rekel, da svetuje, da naj jemljem dvojno, ker z njegovo sta imela neke probleme in je njun fantek moral na neko operacijo. Ne vem točno kaj, ker mi moj ni znal razložit.
A se vam zdi smiselno jemat dvojno dozo, glede na to, da sem v 6. tednu, hrbtenični kanal pa se zapira v 4. oz. 5. tednu??

Neposredna povezava do sporočila: 523
16.4.2008 10:16:42   
jabi babi
hvala za nasvete,ampak zdejle res težko počivam,ker sm v službi.veste,g.mi bo samo rekel naj čakam in čakam,ker mam izkušnje s tem.itak nima kej rečt.dabrostona pa nočem,ker če je suser posted image kej narobe,rajš vidm da ....grdo rečeno,ampak je boljš da narava svoje naredi kar mora.a je drugač kera mela podobne težave????lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.4.2008 10:26:12   
_sanja_*
Ja, sj to je pa res. Pravijo, da pride do ss, če je kaj narobe, tako, da je tako boljše. Čeprav si nobena tega ne želi. Res upam, da bo vse vredu.
Drugače pa s tem nimam nobenih izkušenj, ker sem prvič noseča in je zaenkrat vse ok. Upam, da bo tako še naprej.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......