|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
14.4.2008 13:41:19   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Edina tolažba mi je ta, da bom verjetno še kdaj na porodniški.
Čimprej Majchi, pa bo!

Evo, moj prvi dan je minil res hitro. Sicer me je sodelavec že ob 7h zjutraj pobral, sva bila že pred 8 v Ilirski bistrici. Dan je bil kar uspešen, ne preveč naporen, pa sem ga nafehtala, da me na poti v Grosuplje kar doma odloži. Saj zašpecal me ne bo, upam, šef je ta teden na dopustu, sem bila ob 12h že domauser posted image . Jutri pa malo daljši dan..

Hvala punce, za lepe želje ob vrnitvi v delovno realnost. No, imam vsaj službeni avto. Pa kar pasalo je se malo zrihtat za spremembo (ponavadi kavbojke pa mikico gor navlečem). Pa še mami je malo po svoji omari pobrskala, sem cel kup lepih stvari dobila, pa še precej € prišparala, ker ona pa ne kupuje ravno v HMuser posted image

Katja je bila pridna, spala do 8h, ko sem pa ponjo prišla je pa Mamam rekla pa mi takoj v naročje zlezla.

Tejč, super za koncert in hvala za sms.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.4.2008 14:10:23   
Putka
Kje pa je dodi? Grem jutri približno na njen konec (železniki), pa sem se spomnila, da se že lep čas ne oglasi.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.4.2008 16:40:54   
kjava
Jest tud pogrešam dodi. Je ni ne tuki ne na supermami. Saj res, jest sem tud dobila revijo. Hvala, dodi! user posted image

Erika je pa spet zbolela user posted image . Prehlad z vročino in ful rdeča lica. Menda ne bo zdaj še peta bolezen user posted image
Včeraj je bla pa na RD tako pridna. Je eno plastično mizico potiskala in hodila za njo. Pa dons bi tud hodila, če bi jo kdo za rokice držal. Se ji je kar naenkrat odprlo, prej je pa samo stala.

Midva sva pa šla dopoldne po kobilo, ker je bla zdej 10 dni pri ženinu user posted image . Upamo, da bo drugo leto žrebiček user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.4.2008 20:03:21   
kjava
Rožica, a veš, da se jest tud mal nagibam k temu, da bi ježka nardila za Eriko. Tegale:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5742
Verjetno pa z drugačno kremo, ker maslene men ne potegnejo preveč.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.4.2008 21:04:05   
tejč
Danes na sestanku za službo je bilo grozno, ampak to ni za na net razlagat. Se kje na kvici dobimo...Enkrat...Uglavnem, v petek grem delat, kako in kaj pa drugič.

Želim lep večer, jz sem paf!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.4.2008 21:42:31   
indy
Čer.

Tejč jst te čist zastopim.Po tolikem času, ko smo doma, nam delodajalci naprtijo še več dela, kot smo ga prej upravljali. Pravil igre pa tu tako noben ne upošteva.user posted image

Felicia hvala za pojasnilo. Ampak se vidi da se sam jaz tako pozno vložila.

Mark ima pa danes 11mesecev. In ko bo star eno leto bo mamica že v službi.user posted image
Joj mene tole kar zvija, ko bo treba jit v službo. Pa ravno sedaj, ko so najbolj srčkani.

user posted image Mene pa nekaj spet zanima.
Vse tiste, ki vam bodo (ali vam že) pazijo na otroke babice, tašče, dedki, tasti,....   Kako ste se zmenili za plačilo? A boste poleg plenic tudi hrano kupovali ali boste plačevali zraven. Pa kakšna je mesečna tarifa?

Putka upam, da se boste čimprej navadili na nov tempo življenja.

Nočko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.4.2008 21:48:57   
tejč
indy, jaz sem dala Maško v varstvo še preden je dopolnila 11 mesecev, pa tudi v službi bom en dan pred njenim dopolnjenim 11 mes. Saj so res luštni, ma, bodo tudi tako preživeli, veš. Tudi jaz bi bla rada še doma.user posted image Ampak ne gre.user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.4.2008 22:21:40   
tejč
Punce, ena kolegica me sprašuje, če poznam koga, ki bi čebriček za kopanje dojenčka prodal.JAz sme ga imela, vendar sem ga že podarila. GA ima katera in ga ne rabi in ne želi pretirano zaslužiti?user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.4.2008 22:39:15   
Majchi
Tejč, čebrička mi nismo imeli.
Kar se pa sestanka v službi tiče: jutri bo po mojem pri meni disaster! Pa se pol lahko na kavi dobiva in jamravauser posted image user posted image user posted image . No, sej se bom jutr nehala smejat. Ne, groza je tole, kar se dogaja. Jaz sem paf že kar nekaj časa! Prebolela.

Indy, saj midve sva se že zadnjič glih o tej temi pogovarjale. Midva bova ziher vprašala za plačilo, ampak sem prepričana, da ne bosta nič hotla, tko da bova za Lano itak vse kupila +  še kaj za njiju. Vsak teden nekaj, npr. kakšno meso, ma ne vem, saj nimam ideje. Bom z veselje še druge nasvete prebrala, ker tud mene tole zanima.

Kjava, user posted image  za kobilo. Upam, da se bo prijelo. Kok časa pa je kobila breja, ko praviš, da če bo, da bo šele drugo leto?

Putka, evo prvi dan je minil. Vidim, da si kar dobr prenesla. Mah, super si!

Grem spat, me moj že čaka.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.4.2008 22:45:34   
Putka
Tejč, čebriček imam in ga podarim, ker ga samo iz otroške banjice ven prelagam, Katja ga sploh ne uporablja.. Smo sicer ene 2 x poskusili, pa veliko bolj uživa v klasični banji, ker lahko fajn čofota.

Škoda, za službouser posted image . Pa saj si faca in otročki imajo srečo, da bodo tako učiteljico dobili!

Majchi, drži se jutri.

Kjava, tole je za Eri user posted image user posted image , pa upam da bodo lahko prišli kmalu žrebička pogledatuser posted image

Me smo šle danes popoldne na tržnico, pa še novo šišensko pridobitev - knjižnico - pogledat, je tako fajn dolg dan. Da ne bo nič narobe, če se kak dan dobimo tudi takole po službi, ane Tejč?

Katja in Vesna spita v otroški sobi (kdo ve do kdaj, se Katja kar hitro prebudi), jaz sem zlikala moj dolg od nedelje, zdaj grem pa spat!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.4.2008 23:20:24   
tejč
Majchi, držim pesti na polno!!!!!!!!
Putka, prosim za čebriček, zelo prosim.user posted image
In hvala vsem za spodbudne besede.

Noč

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
15.4.2008 7:31:18   
felicia
dobro jutro

no jaz sem itak za kofe sam ne bi dasnes al pa tud sam povejte uro user posted image

ajdi se slišmo

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
15.4.2008 9:35:07   
Majchi
Feliška, jaz lahko jutri. Tejč, bi ti lahko? Če ja, povej kdaj končaš z uvajanjem. Še katera? Ajde punce, to so zadnje kaviceuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.4.2008 11:05:51   
petra a
jutri oddam vlogo za OD

zdejle pa spet tole neprijetno opravilo-plačilo položnic,ki mi bo iz računa pobralo skoraj ves keš,bemti...odlašam vsaj še par minut preden odprem klikuser posted image

pr ns že dežujeuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.4.2008 11:27:37   
iwa
ojla punceuser posted image

vidim da ste me pogrešale, sploh kjavauser posted image pri ns še po starem, zaenkrat ni pametne lokacije za preselt, še iščemo, upamo da bo kmaluser posted image

opažam da nekatere že delate, druge v pripravah, pridne ste in lepo naj vam zalaufa v službahuser posted image user posted image user posted image

midva sva se odločila da bom kako leto še z emo doma, pa vmes mam načrt diplomco skup spacat, pol bomo pa vidli....zaenkrat mi še zelo paaše "home stay mummy"

...se pa morm pohvalt da končno vidm počas rezultat 2mesečnega orbitreka, -4kg in so mi kake stre hlače počas spet prav....še ene 4 pa bo za silouser posted image user posted image user posted image

jest tud ta tedn rihtam OD, a je še kera dobivala starševski dod, kam se vpiše in kje ste zvedle točno vsoto, a ste same seštele po mesecih?

no se tipkamo pol, sm mislila po opravkih z vozkom, zej pa dž...

P.S. katero kremo za obraz uporabljate, jest iščem eno primerno, trenutno probavam od avete

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.4.2008 11:28:36   
felicia
ja ja dežuje

no jutri imam jaz neki že v planu oz. mi pride ena na obisk pa bom vidla kolk se bom zadržala sam uro mi povejte pa bom vidla- no to je za miting da nau katera čudn gledalauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
15.4.2008 11:33:02   
Eca
petra a - ah, jaz sem že to včeraj opravilauser posted image (plačilo položnic), pa sem danes spet gor visela, ker je porodniška in sem morala možuuser posted image vrnit denar (beri: dati na varčevalni račun).

Jaz sem še kar doma, brez službe, zasedena ful....

Za krst smo se zmenli, verjetno zadnji od majčicuser posted image . Se mi ni, samo kar se mora se mora.

Moram letet, se je Dorian zbudil, je lačenuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
15.4.2008 11:49:39   
felicia
No Eca mi tudi nismo še meli krsta bomo verjetno septembra. Tako da ne ne niste zadnji heheheh.

Položnice pa tudi mene čakajo in čakajo dokler mi el. ne odklopjo pol bom pa pohietelauser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
15.4.2008 11:50:57   
petra a
Eca-nč bat,mi2 je sploh ne bova dala krstit,če bo želela kasneje,ko bo večja,bo še vedno lahko dala skozi od krsta,obhajila in birme,verjamem da je marsikateri tukaj to zelo pomembno,nama pač ne in zaradi tega se sploh ne počutiva slabo,tudi v cerkev ne hodiva, pa zaradi tega nisva nič slabša človeka,da pa jo bom dala krstit zaradi drugih,da naujo kaj rekel,jih pa lepi gleda...varčevalni račun ni slaba ideja,tudi mi2 imava varčevalni račun,na njegovem računu in to je najbolj varen kraj,da ne zapraviva (razen kar dava na vezavo)user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.4.2008 11:53:13   
petra a
200 EUR je šlo,kot bi prdnil (pardon izrazu),pa še niso vse položniceuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.4.2008 12:42:05   
kjava
Iwa, starševskega dodatka ni treba vpisat. Piše na koncu vloge, da ta podatek sami pridobijo. Moj pa ne najde unga listka od plač, da bi not vpisala. Čist vsako leto se nekam izgubi user posted image

Majchi, brejost pri kobili traja 11 mesecev. Boga, ane? Aja, saj res, ti nisi hotla rodit, bi bla še noseča, torej bi ti tako dolga nosečnost ustrezala user posted image
Putka, se pravi ogled žrebička čez eno leto. Če se je prijelo seveda.

A jutr kavica? Jest mam kolokvij, tko da z mano ni nič.

Putka, da bi le blo čim več takih  dni v službi kot včeraj. Majchi in tejč, vama pa želim da bi se čim bolje izšlo. In seveda vsem drugi, ki mate sr.. s to službo, tud!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.4.2008 12:46:05   
kjava
Aja, indy, pri nas bo tašča pazila Eriko. Je tud Andreja, ki gre letos v vrtec, pa ji nismo nič plačevali. Je pa tud tko, da sem jest kar velik doma, ker še nisem v službi. Ne vem, še za plenice ni hotela, da jih kupujem, pa čokolino npr. , pol pa še pomislila nisem, da bi ji denar ponujala, ker bi bla še užaljena. Smo v isti hiši, pa pač eden drugemu usluge delamo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.4.2008 13:10:16   
felicia
No pri nas je tako kot pri kjavi- če bo treba ga bo tašča čuvala preden bo šel v vrtec, pa tudi nisem niti pomislila na plačilo, smo pa v isti hiši in bo pri meni ga previjala, pač skuhala mu bo to kar bo sebi in dediju pa sej itak vedno ostane od kosila tako da tudi za to se ne sekiram.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.4.2008 13:10:49   
felicia
še mal pa bo treba tickerje menjatuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.4.2008 16:59:51   
Putka
Kjava, kaj eno leto traja za žrebička?

Jaz tudi mami nič ne dajem, pač kaj prinesem od doma, pa še plenice je fotr rekel, da ni treba nam kupovat. So pa na enem obisku komentirale mamine prijateljice, da njihovim frendicam pa hčerka tudi 500€ na mesec plača, da je to ja normalnouser posted image No, tudi moja mami je bila zgrožena. Saj če bi imela denarne težave je drugo...

Aja, pa če rabi kako posebno hrano že kupiš..

Majchi, poročaj kako je bilo v službi..

Za mano podoben dan kot včeraj, samo več kofetkanja in "sestanek" s sodelavci terenci v kcuser posted image ...

Bi šla katera v petek popoldne v Atlantis plavat z mulčki? Imam en kupon od Baby Centra s popustom... Me gremo po službi..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?