|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 11:43:16   
oktoberka
Ej pa to je za znort! Sam prštimujem ji hrano, pa stran mečem! Ta otrok ne bi nč jedu!!!user posted image
Zjutri je pojedla kašico riževo ob pol osmih, pol sem ji za malico prštimala jabolko, suhe marelce, melono in ovsene kosmiče in ni čist nč pojedla, pa je ful dobr. Zdele sem ji za kosilo nrdila krompirček pa korenček z mlekom pa ni nč pojedla..user posted image Skratka nej TE ZOBKI ŽE ZRASTEJO KER BOM DRGAČ ČIST POSIVELA!!!!!!!!!

Sploh ne vem več kaj ne ji dam za jest. Sploh nem več uvajala hrane, ji bojo že v vrtcu uvajala pa se zajeuser posted image z njo! Grrrrrr...

Uf, sem res jezna! Ta banana! Sam banano bi! Pa ji je ne bom dala!!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.4.2008 11:46:04   
*pikijakob*
Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica
- sanwebdra
- mama06 ?
- neli
- Pandica
- lane31
- majazarja
- Teka
- Zala07

-*pikijakob*

Midva tudi prideva!!!! Se nama je fulll doplo prejšnji teden.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.4.2008 11:47:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

.....sem se prej tako vživela,da sem kar prehitro ojavila....no nato pa sem vabila kljub temu naredila te pa če si premislim,še lahko nalimam fotko....al pa tudi brez je kar lepo izpadlouser posted image .

Štajerke srečanje je 100% v Planetu Tuš, ker jaz imam 20 minut vožnje z avtom,da tistih dogovorov zadnji hip ne uspem prebratiuser posted image user posted image user posted image ? Za naša srečanja je že kar običajno,da se še zadnji hip nekaj spreminja. Ne res?

Nič več user posted image ker je taki zakon zdaj tam, ko ne dela šank  ... in dokler ne bo bolj toplo in ne najdem o neke fine terase...

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.4.2008 12:01:47   
*pikijakob*
Nisi edina s takimi problemi. Tudi moj Neo je isti. Vse kar mu dam se zmrduje kot da bi drek jedel, in se pači in ven špuka...
Banana -  fuj groza tako se zraven trese... katastrofa

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.4.2008 12:01:48   
*pikijakob*
Nisi edina s takimi problemi. Tudi moj Neo je isti. Vse kar mu dam se zmrduje kot da bi drek jedel, in se pači in ven špuka...
Banana -  fuj groza tako se zraven trese... katastrofa

Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.4.2008 12:02:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Ej pa to je za znort! Sam prštimujem ji hrano, pa stran mečem! Ta otrok ne bi nč jedu!!!user posted image

Danes je pa pri nas tudi tako....bo pa ziza pela....nimam nič protiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.4.2008 12:06:05   
*pikijakob*
Sanwebdra ti bom poslala slikice ampak na mojem računalniku gre to grozno pocasi. Zdaj pa je Neo auf in mi nič ne dovoli, ker namreč hoče da se nonstop z njim ukvarjam.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.4.2008 12:16:39   
Jenny Anny
Jutro, oz dober dan.

Najprej čestitke vsem današnjim in pa tud včerajšnjim slavljencem.

Oktoberka pri nas je čist isto ponoč, sem danes ustala miljavženkrat, sem ko zombi, pol sem jo peljala pa zjutraj ven, ker je bla sitna ko user posted image , no v vozičku je blo OK, jo pripeljem v blok - že oči kot sova. Pol sem jo dala pa na balkon, pa okno odprla, pa zdaj spi na balkonu. Kar se pa hrane tiče je pa tud isto, ta teden več stran vržem, kot pa poje.

Srečanje me ne bo, mi je včeraj avto crknu sred križišča, je šla sklopka, je blo prav fajn, ko so mi vsi hupal ko user posted image . Še dobr da nisem mela tamale sabo, pol bi bla pa res štala.

No zdaj moram pa it kosilo skuhat.

LP

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.4.2008 12:20:32   
jasna
Klaudia, meni pa ne pokaže slikic na googluuser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.4.2008 12:22:43   
Pandica
Ojla user posted image

Da se takoj na začetku malo považim, da sem danes dobila sling  user posted image

Full je lep, samo kaj, ko sem tako štorasta  user posted image   , ko sem probala Zalo dat noter.  Nekak mi ne uspe dovolj potem na koncu zategniti.

Tako, da Mehurčica ju3 te bom malo ponucala, da boš mi prosim malo pokazala kako in kaj, saj boš ne? Ker, če zdaj ne naučim ga uporabljati takoj na začetku pol bo mi spet doma bil spravljen v omari tako kot kengurujček.

Vse najboljše URBANU, DONI, TIJI in EVI za polovičko   user posted image

Klaudia
  fajn se imejte danes na plavanju, pa poročaj kako je bilo.
Pa Lia bravo za plazenje user posted image lep filmček

Oktoberka   joj, to pa ni fajn, ko ti Zarja ne spančka ponoči. Upam, da se čimprej porihta.

*Kinnie*   a si že pila user posted image ? Bova še eno? user posted image user posted image Jaz jo bom, ker sem danes zjutraj komaj vstala in sem full zaspana še zdaj user posted image
Pa saj ni čudno, ko pa je tako grdo vreme in ta dež. Danes nebomo mogli nič vozičkat in se potepat user posted image

Suzanamai   pa ne mi rečt, da je tvojemu  user posted image
user posted image    ime Jure?

Maja Zarja   ja, ju3 se dobimo v vsakem primeru ob 11h v Planetu Tuš. Tako smo se zmenile kar do nadaljnega zaenkrat mamice user posted image
Tako, da se vidimo user posted image

*pikijakob*   super, da prideta tut vi2 z user posted image
To bo veselo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.4.2008 12:25:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
*Kinnie*   a si že pila user posted image ? Bova še eno? user posted image user posted image Jaz jo bom, ker sem danes zjutraj komaj vstala in sem full zaspana še zdaj user posted image

Bom jaz na hitro eno skuhala, veš za kavico se pa zmeraj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.4.2008 12:28:19   
Pandica
Jaz sem tut zmeraj za kavico, pa smešno, da potem sploh nimam zvečer problemov z spanjem user posted image
Eh, pa kako bi jih imela, če pa sem taka zaspanka user posted image   Samo odkar imam Zalo vedno manj user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.4.2008 12:30:44   
*kinnie*
no kavica je kuhanauser posted image . bo še katera?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.4.2008 12:31:36   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Klaudia, meni pa ne pokaže slikic na googluuser posted image

A pri srečanju decembra? Bom probala še 1x naložit. Samo 100MB je placa in je treba slikice pomanjšat

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.4.2008 12:33:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz sem tut zmeraj za kavico, pa smešno, da potem sploh nimam zvečer problemov z spanjem user posted image
Eh, pa kako bi jih imela, če pa sem taka zaspanka user posted image   Samo odkar imam Zalo vedno manj user posted image

Jaz obvezno pijem zjutraj ta veliiiko šalco z mlekom in potem tam okoli 15,30 po kosilu.....samo zadnje čase zvečer enostavno ne morem zaspatiuser posted image ma saj ne vem če je to kavice, čeprav zadnjič je nisem, sem pa spalaaa. Ma kljub temu se ji ne odpovem.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.4.2008 12:33:46   
mama06
No, midva sva tudi s sprehoda. Sva bila 1.5 ure, pa je začelo sedaj malo preveč deževati, zato sva spokala nazaj domov.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
15.4.2008 12:34:58   
*kinnie*
Pandica, a maš kak sladoledaaaaa?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.4.2008 12:36:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

No, midva sva tudi s sprehoda. Sva bila 1.5 ure, pa je začelo sedaj malo preveč deževati, zato sva spokala nazaj domov.

pri nas pa še kar delno jasno....prijetnouser posted image .

Ah, moram počas kuhat...danes bo burekuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.4.2008 12:40:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica, a maš kak sladoledaaaaa?

Ne, doma ga žal nimam, lahko pa skočim čez cesto po njega user posted image user posted image user posted image

Prideš? Pa katera druga tut lahko, če želi user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 15.4.2008 12:42:07 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.4.2008 12:52:27   
Klaudia
jasna daj zdaj probaj še 1x. Desno pod članki imaš srečanje

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.4.2008 12:53:50   
*pikijakob*
Zdaj je trenuno na vseh 4  mogoče za 10 min. Tak da imam eno vprašanje: Kaj je recept da bo otrok pil?
 Meni noče pit, samo če mu malo dajem po žličkah. Upss je že pod stolom, rikverc seveda.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.4.2008 13:14:09   
jasna
Klaudia, delauser posted image . Kako so še majhni pikciuser posted image

pikijakob, neli ne pije nobenih sokov ali čaja. Sem že obupala... Pije pa vodo iz kozarčkauser posted image  in to z dolgimi požirki, dokler se ji ne zaletiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.4.2008 13:43:31   
suzanamai
Suzanamai pa ne mi rečt, da je tvojemu mačku
ime Jure?

Pandica kaj se pa smeješ, naši prvi muci je blo ime enainpetdesetuser posted image , ja to je pa tako, če otroci izbirajo imena

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.4.2008 13:45:30   
majoli
Urban, Dona, Tija in Eva, bravo za polovičko!user posted image

Pingi, kje si?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.4.2008 13:49:07   
skuštrana
Pikijakob,če se dojita potem tako ali tako ne rabi nič pit..no, vsaj naš še ni nič dobil. Pa Liza tudi ni hotela nič pit, dokler se je dojila(do 1 leta)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?