|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
15.4.2008 9:01:16   
mismis
Jadrnica, lepo da si se pobrala in da greš že sedaj po otroke.
Samo neki mi ne štima, torej ali greš po otroke v petek (18.0.4) ali v soboto (19.04.).
Priznam, da si me zmedla user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.4.2008 10:07:49   
ledenka
jutro, punce! vidim, da ste se vceraj zjutraj samo gledale user posted image  namesto da bi sle na kavo!

womanpolice, sem videla, kaj se ti je ponesreclo user posted image  upam, da si uredlia! Resko bi bil najbrz izjemno slabe volje, ce se kateri to naredi user posted image  sam se lahk precej hitro.

andreja, upam, da je tvojemu sincku bolje!

pa navijajmo!

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET
Mateja.Goljev - UZ
Grethy - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

cakamo na porocila!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.4.2008 10:31:38   
Pija76
Sonček in Sapi ja jaz bi šla v solarij zdaj ko sem na Gonalu, pa ne vem ali lahko kaj škodi. Ker potem bom jaz srečna nosečka in ne bom mogla v solarij, rabim pa mal barve.....

Sapi kako si? Kdaj greš v nov boj? Jaz odštevam ja...ta mesec še punkcija, pol pa pomoje takoj začetek maja ET. Pa bojo otroc spet pri meni!

Ledenka kako otroci? A so pridni? Eden al dva, sorry mal mi je ušlo

Mismis a je gužva za SIR?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.4.2008 10:32:14   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa navijajmo!

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET
Mateja.Goljev - UZ
Grethy - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

cakamo na porocila!!!

Navijam!!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.4.2008 10:36:02   
ledenka
Pija, eden user posted image  razen, ce se je odlocil razdelit na dva, ker mu je tako vsec pri meni user posted image  se en teden, pa bom vedela user posted image  

solarij, ce ne pretiravas, je ok. Pusenjak ga odsvetuje zaradi dermatoloskih razlogov - ampak za 3x, pa sam par minut, po moje ni skodljivo. po punkciji pa mogoce raje ne, da si slucajno ne ocitas cesarkoli user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.4.2008 11:31:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija - poroka? A ti se tudi poročiš? Kdaj? veš, da sem tudi jaz razmišljala o solariju?

... kaj zdej tooo ???? user posted image user posted image user posted image a vidve se tud poročita  letos ???? ... ja madonca kdaj pa ????  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.4.2008 11:34:43   
ledenka
same bodoce mladoporocenke user posted image

Grethy, kako je bilo na UZ??? sem radovedna user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.4.2008 11:47:17   
Grethy
... khmmm ... sem iz LJ in sem se že piknla in zdej študiram kaj iz spiska dol naj dons jem, da bojo še kej zrasli teli moji od 16 na gor, ker grem jutri spet na UZ ....   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .... sem vedlaaaaa ... sicer so mi neki sestre rekle KAO da bi znala bit jutri stopka, sam ne verjamem ...

torej ... hvala vam za navijaške ovacije sapi, ledenka, pija76 in še kateri ... ne mi zamerit  ane ... če ni kera spet omenjena ... sej veste "teta Roza" je fullll aktivna pr men ...

mateja.goljev - a že garaš ???? ...

mismis - za jutri (16.04.) kar vpiši Grethy - UZ

... povejte mi prosim nekaj ... a po punkciji se lahko pije KAVA ???? ... jaz sem tko žalostna k je ne smem pit ... se mi bo kmal začel sanjat od kake velike šalce kako me vabi da se okopam v njeni vsebini (kavici) ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.4.2008 11:48:09   
pikovit
Ja Grethy, Sonček in Pija se tudi poročita.user posted image Kok smo fajn.Nakaj sva se z Pijo dogovarjali,da bi imeli dekliščino.Kaj praviš Pija?

user posted image       user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.4.2008 11:55:46   
Shuka
zdej me pa ma, da bi se še jest poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.4.2008 12:02:22   
ledenka
ve se kar porocte, sam dekliscino nam organizirajte user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.4.2008 12:05:00   
Shuka
bi mogl kar dvorano rezervirat, k bi nas tolk prišlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.4.2008 12:11:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja Grethy, Sonček in Pija se tudi poročita.user posted image Kok smo fajn.Nakaj sva se z Pijo dogovarjali,da bi imeli dekliščino.Kaj praviš Pija?

user posted image       user posted image

user posted image user posted image user posted image ja krasno aneeeeeeeeee ... mislm ....... sej ste same nevestice ...

pikovit, a to imaš ti v mislih RR dekliščino ??????

drugač pa zgleda da ne rabjo tam na unem forumu nič "slikarjev", so si že vse dogovorile z drugimi očitno  ....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.4.2008 12:17:43   
mavrica72
Grethy - vidim, da imas probleme kaj bi danes jedla, da bi ti folikli še malo zrastli. Jaz sem se z istim problemom ukvarjala, ker nikamor niso šli, kljub vsakodnevnemu pivcu. Potem sem pa prešaltala na jajca (bila je ravno veliak noč), in sprememba je bila očitna. user posted image  Ne vem, mogoče je res kaj pomagalo, kaj pa vem. Videla sem jih na seznamu, pa še čas je bil pravi user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.4.2008 12:20:36   
mavrica72
Ej, ve mlade nevestice, kaj če bi kar skupinsko poroko organizirale letos, bi bilo ceneje, pa še verjetno bi se vam katera pridružila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.4.2008 12:23:49   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Ej, ve mlade nevestice, kaj če bi kar skupinsko poroko organizirale letos, bi bilo ceneje, pa še verjetno bi se vam katera pridružila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kar na stadionu user posted image  

mi je ob takih pogovorih kar zal, da sem ze porocena user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.4.2008 12:24:42   
mateja_goljev
ojla! se javljam na poziv! danes zvečer pade stopka, v četrtek punkcija!!!! bravo zame!!!!
grethy saj bo, jaz jem tifol + matični mleček, ampulce k jih kupiš v ekarni al pa v mercatorju.

garam, garam.... do ene treh pol pa dam, pa na dopust, pa bolniška potem naprej... komaj čakamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.4.2008 12:27:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  kar na stadionu user posted image  

mi je ob takih pogovorih kar zal, da sem ze porocena user posted image  
Men je pa ob takih pogovorih žal, da se nikoli ne bom poročilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.4.2008 12:29:50   
mavrica72
Shuka, tudi mi "se" nismo poroceni. user posted image   Zakaj pa si tako prepricana, da se nikoli ne bos porocila?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.4.2008 12:34:34   
mavrica72
mismis, se en podatek za tvojo evidenco user posted image . Dobila sem datum za prvi UZ, to je 25.04, do takrat pa sem še vedno na bolniški. Men se zdi to tako dalec, bi ze najraje kar jutri letela tja, da sploh vidimo pri čem smo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.4.2008 12:34:48   
Shuka

Shuka, tudi mi "se" nismo poroceni. user posted image   Zakaj pa si tako prepricana, da se nikoli ne bos porocila?
mavrica, to je dolga zgodba, sicer mi nič ne manjka tudi sedaj, ko že desetletje živiva kot koruznika.user posted image

Mogoče nekega dne, nekje daleč, daleč od ponorelega sveta, spet pa brez družine to ni to, ampak kaj čmo, ne moremo imeti vse.

p.s. jest se po pravici povedano bojim, da bi po poroki, najina čarobna veza ugasnila, sicer nisi nič drugačen le uradno si ožigosan, ampak misel na to je pa .....
Sej vem čudna semuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 15.4.2008 12:35:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.4.2008 12:37:35   
Grethy

Grethy - vidim, da imas probleme kaj bi danes jedla, da bi ti folikli še malo zrastli. Jaz sem se z istim problemom ukvarjala, ker nikamor niso šli, kljub vsakodnevnemu pivcu. Potem sem pa prešaltala na jajca (bila je ravno veliak noč), in sprememba je bila očitna. user posted image  Ne vem, mogoče je res kaj pomagalo, kaj pa vem. Videla sem jih na seznamu, pa še čas je bil pravi user posted image

oooo mavrica72 ... najlepša hvala za tale nasvet ... mati  mi jih je včeraj dala en cel pok ... pa se jih bom malo lotila ... pa ne vem več ker čajček naj pijem ... za nameček me je pa začelo grlo bolet in iz nosa mi teče kot iz pipe ...

Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.4.2008 12:41:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla! se javljam na poziv! danes zvečer pade stopka, v četrtek punkcija!!!! bravo zame!!!!
grethy saj bo, jaz jem tifol + matični mleček, ampulce k jih kupiš v ekarni al pa v mercatorju.

garam, garam.... do ene treh pol pa dam, pa na dopust, pa bolniška potem naprej... komaj čakamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... BRRRAAVVOOOOOOOOOOO... me boš mal prehitela pa ni panike ...

o relaksacija ti bo prav pršla ja user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.4.2008 12:42:56   
Janee
čao mavrica.Tudi jaz imam 25.4 prvi UZ in komaj čakam...
Tuk smo že preteprpele, da sva si zaslužle prvi UZ....

Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.4.2008 12:44:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

mavrica, to je dolga zgodba, sicer mi nič ne manjka tudi sedaj, ko že desetletje živiva kot koruznika.user posted image

Mogoče nekega dne, nekje daleč, daleč od ponorelega sveta, spet pa brez družine to ni to, ampak kaj čmo, ne moremo imeti vse.

p.s. jest se po pravici povedano bojim, da bi po poroki, najina čarobna veza ugasnila, sicer nisi nič drugačen le uradno si ožigosan, ampak misel na to je pa .....
Sej vem čudna semuser posted image user posted image user posted image

ja draga Shuka če tako čutiš, potem naj tako tud bo ... zato če tako razmišljaš pač nisi čudna, če bi mene pred enim letom kdo vprašal, če se bom res poročila bi škripnla od smeha, pa bo avgusta že prva obletnica kar sem ... v enem mesecu smo mel vse: idejo, formalnosti in poroko ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.