ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 evo, si me dala v take dvome zdaj, se mi res ne da čakat pol pa še tri mesce!!! Sem pa že slišala, da gre pr njemu res to TAKOJ!!! Kar me veseli !! Meni je rekel, da mi je lapro sploh škoda delat, ker sem bila že dvakrat(nm), pa moj je tud že mel dva s-grama tam...kaj je to kratek in dolg postopek...sej men je neke inekcije omenjal že preden sem začela Klomifen jemat...sem se kar mal ustrašla! Sploh ne vem kaj naj naredim...naj grem res tam sredi maja, če mi je tako rekel ali naj počakam junija, da vidim kašen bo še četrti cikel z klomifenom...me je mal strah če bom res pol čakala... Kako municijo ? municija so spike ni tezko, edin meni je to razlagal ob 6h zjutraj, pa sem si bolj malo zapomnila tkole ti bom rekla, kar se planiranja tice - ce imas namen it julija na dopust, je mogoce fajn, da imas avgusta datum, pa prides potem k njemu. ce nimas nekih posebnih planov, pa je maj tapravi cas. sicer res ne vem, kako on to potem casovno opravi, ker pri tadolgem postopku zacnes 22. dan siklusa in nadaljujes nekje do sredine naslednjega ciklusa, pri takratkem pa zacnes 2. dan ciklusa in nekje 14 dan imas punkcijo. odlocit se moras sama sicer ce mene vprasas (in to je sam moje mnenje), je fajn, da se ti pred naslednjimi dozami hormonov telo malce ocisti od klomifena. mogoce en cikel, kaj pa vem. no, sej cas se imas, lahko se kar zdaj narocis za zacetek maja pa bos videla, kako in kaj