bamby
|
janey, jaz sem mojo M najprej s tamponom "super" zamašila, pa še vložek vir 90 podstavila, pa še je šlo skozi . lara, pozdravi se , pa za srečo, da se še pikica ne naleze . dolenjka, kaj pa ustni zagovor ??? suzi, noro, da morda že zobke dobivate . To je pa res ful zgodaj! Otroka je priporočljivo pustiti jokat le enih 15 minut, pol je pa treba iti k njemu in ga mal pomirit. mesečnica, točno to jaz prakticiram že ves čas, pa nimam problemov, da bi Anaja zaspala. Včasih malo pojokca, ampak kar hitro zaspi. Isto sem delala že s Timom in se mi je res ful obrestovalo. Je zmerom zaspal in tudi ponoči se mi ni zbujal. matejči, dobrodošla med nami . Zdaj pa kar čvekaj, pa se nam oglašaj, da nam poveš, kaj vse počneta z Asjo. anandrej, super tole, da Sebastian tako pridno rase. Tole z zdravstvenim osebjem me pa prav nič ne preseneča . Se najdejo tudi taki škisi . Ne morem pa verjet, da so na UZ kolkov rekli, da je stanje še zmerom isto, na polikliniki pa da je vse OK . Saj je fajn res, da je tako, sam ne zastopiš tega, da strokovnjaki različno vidijo . meti da vam krči čimprej minejo. elma, moja ima večkrat bel jezik od mleka. Pol postane pa kmalu nazaj normalen. Nimaš kaj pucat! februarka, kuhaš lahko komot zraven , pa napo vklopi, pa pol stanovanje preluftaj . Temenca se pa odstranjuje tako,da jih najprej malo naoljiš, da se umehčajo, pol jih pa z glavnikom ali čim takim dol spravljaš. Je pa kar trdovratno in zoprno to delat . pina, tudi vam čestitke za 2 meseca ! Pri nas gre pa zdaj očitno res na bolje. Anaja prihaja k apetitu, vsaj upam, da je res tako. Mi je danes že 2x pojedla po malo več kot 120 . Danes že 550 ml, imava pa še en obrok za pojest. Spala mi je pa tudi celo noč. Jedla ob 22.15 in do 6.15 je ni bilo slišat . Sam je bila pa očitno tako lačna, da je začela prehitro vlečt in jo je začelo krvičit po trebuhu in je bilo njenega fotranja hitro konec. Nadaljevali sva šele čez 3/4 ure. Zdaj jo bom kmalu pripravila na kopanje, pol pa še eno papico in v mižule.
|