|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
14.4.2008 9:35:48   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Evo mojga mačota. Sem mu prejšnji teden kupila sončna očala. Ampak še zmeraj ni čisto prepričan, če le niso za pojest.user posted image user posted image user posted image

VAUUUUU to pa je dober dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.4.2008 19:57:44 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.4.2008 9:39:28   
Anonimen
Laubica, si zdrava? Jutri prideš na randi?

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
14.4.2008 9:41:21   
Laubica
Kaj je to zdravjeuser posted image user posted image user posted image danes me še uhe bolijo,poln nos imam,eh sama sebi se smilimuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.4.2008 9:42:49   
Laubica
VIATOR-PA KAJ SI NOR zame lušne beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta malo bi kar rezervirala -če lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAKALA-lušna družincauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.4.2008 9:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kaj je to zdravjeuser posted image user posted image user posted image danes me še uhe bolijo,poln nos imam,eh sama sebi se smilimuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
14.4.2008 9:55:18   
neli99
ojla

bolj hiter pozdrav, mam sina v bližiniuser posted image  ... trenutno dela inventar po predalu, ko bo hotel tipkat bo pa konec.

stefany ... še peter se je smejal ko je videl klemna ... je rekel: čale ma ... pol je sicer izjavil da je to peter user posted image

makala ... zdej pa vem kako zgledaš user posted image  ... da ne bomo rable kakih drugih znamenj da se najdemo. lušni ste. user posted image

kakšen zoo user posted image  ... kaj sem spet zamudila ... a ste kej zmenene??

konc ... moram it ... sine je dubu slike v roke ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.4.2008 9:59:54   
neli99
laubica da ne boš diplomirala iz vozičkov user posted image user posted image user posted image  ... jst sem šla v prvo trgovino rekla da rabim poceni marelo, da lahko čist leži in da je lahka pa da ma streho ... tut to ne vem kera firma je user posted image  ... neki BBy ...al neki takega ...

drugače pa ti kar ... sej jst pa kje drugje tok kompliciram da joj ... mi je pa smešno

evo .... ŠTALA ... peter piše z voščenko po dnevni user posted image  ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.4.2008 10:02:15   
Laubica
NELI-Mislim da bom jaz nazadnje tudi tako naredila-ker tista ki je meni všeč je draga -pol je pa tak vseeno

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.4.2008 10:04:31   
Laubica
Punce-kaj naj grem k p. z malčkom,ponoči je fuuuullll suho kašlal,podnevi pa tu in tam,vročine nima in nos je prehodn ni zabasanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.4.2008 10:15:39   
Anonimen
Laubica - jaz imam v otroški sobi ves čas, ko smo doma in vso noč vklopljen vlažilec. Pa je malo bolje.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
14.4.2008 10:49:56   
viator
Duška kakšen mačo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen pogled izpod očaluser posted image .

Makala, a te lahko prosim za geslo - na ZS, da bom lahko slikce pogledala. Ste pa ful fletna družinica.

Julci - tko se dela - super, še en dan več!
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator krasne slikce in frizura . Ampak Urška je pa čista kopija mamice,ful ti je podobna.Lara je pa itak srček na kvadrat.

Ja za Urško vsi pravijo, da je moja kopija, k sreči sta jo tamali dve bolje odnesliuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri nas tudi posvetilo sonce, pa se spravljava ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.4.2008 10:52:54   
viator

VIATOR-PA KAJ SI NOR zame lušne beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta malo bi kar rezervirala -če lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAKALA-lušna družincauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bi res lahko kaj zmenile...
Pišuka, tole vas pa dobro zdeluje, tele bolezni. Res probaj z vlažilcem zraka - po moje zna pomagat. Al pa vodo na radiator, za prvo silo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.4.2008 10:53:18   
makala
Slikce sem uspela dat v album, končno.
Upam, da mi je ratal tudi avatar zamenjat. Sem skor doktorirala.
Viator na ZS imaš geslo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.4.2008 11:22:56   
viator
Makala, hvala - itak sem takoj šla gledat, firbec babji. user posted image user posted image user posted image user posted image za fotke - ste se pa luštno imeli.
Avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.4.2008 13:08:19   
anajmad
Ekola,spet sem se čist izgubila,tok ste naklepetale te dva dni. Jst sem šla našo tamalo vpisat še v en vrtec,slučajno,da ne bomo izviseli. Ma je res katastrofa. Vse je polno in me je kr mal strah,če jo bodo sploh sprejeli septembra.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.4.2008 14:50:48   
majrim
jaz bi tudi geslo za slike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
anajmad...kam si jo vpisala?? pa komaj zdej al kaj??..jaz jo tudi dam septembra v vrtecuser posted image ...sem najprej upala,da bo pri mojih,a se vozit gor in dol je še  enih dodatnih stroškov...pa bomo videli...če jo bo kej zdravje matralo,jo bomo pač vzeli ven...moja je vpisana v naši uliciuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.4.2008 16:48:31   
dodi
Jaz bi tud geslo-prosim...user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.4.2008 17:27:25   
makala
Tale slikca je pa ta najnovejša, današnja.

user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.4.2008 18:08:35   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Tale slikca je pa ta najnovejša, današnja.

user posted image

VAUUUUUU prava manekenkaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 244
14.4.2008 18:10:08   
Laubica
Makala -pogledla sem slikce -lušne souser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
14.4.2008 18:19:31   
Laubica
Jaz sem bila z malčkom pri p. in ima rdeče grlo samo ker ni vročine,je rekla naj počakamo do srede -če bo slabše se vrnemo če ne hvala bogu nič.
Vse imate take lepe slikce ko se malčki smejijo-naš je tudi taki smehec -samo ko vidi kamero ali fotoaparat takoj obnemi prav sovraži slikanjeuser posted image tak da jaz nimam nič takih slikic -pa ga kar lovim da bi ga ujela -pa mi ne ratauser posted image
Je v ordinaciji začel čeblat-to je novo pri nas in je rekla-oooo to je pa kitajščinauser posted image user posted image user posted image user posted image sem povedala da je komaj zdaj to začel -je rekla -res hitro si moram zabeležit da je to novouser posted image user posted image user posted image
Mene je tudi začelo grlo boletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/1

Povejte je lep?-z poštnino stane 95€

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 246
14.4.2008 18:41:41   
smotka lonib

BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem jest gledala tega na bolhi, je bil okoli 130 EUR. Po mojem jih je ta prodajalec malo znižal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da si ga našla.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.4.2008 18:55:17   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Ko sem jest gledala tega na bolhi, je bil okoli 130 EUR. Po mojem jih je ta prodajalec malo znižal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da si ga našla.

Meni se ful dopade..user posted image user posted image user posted image user posted image - pa cena je tud OK.

Makala - user posted image user posted image user posted image user posted image fotka.

Glede nedelje - 20.4. - mislim, da bom lahko....najprej sem mislila, da bo ena rojstnodnevna žurka, ampak vse kaže, da bo naslednji vikend.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.4.2008 18:57:28   
viator

Vse imate take lepe slikce ko se malčki smejijo-naš je tudi taki smehec -samo ko vidi kamero ali fotoaparat takoj obnemi prav sovraži slikanjeuser posted image tak da jaz nimam nič takih slikic -pa ga kar lovim da bi ga ujela -pa mi ne ratauser posted image
Je v ordinaciji začel čeblat-to je novo pri nas in je rekla-oooo to je pa kitajščinauser posted image user posted image user posted image user posted image sem povedala da je komaj zdaj to začel -je rekla -res hitro si moram zabeležit da je to novouser posted image user posted image user posted image
Mene je tudi začelo grlo boletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je podobno, tako da jo moram hkrat zabavat, da se mal reži - no potem je pa vsaj pol fotk slabo centriranih - kaj čemo.
Čebljanje - a ni to super, meni je pri Lari najbolj hecno ko začne tulit dodl dodl dodl..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.4.2008 19:03:49   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

LONIB-saj ne bom pri tem kupila-tukaj sem zelenega našla zaradi slike da vam pokažem-ampak tam ko si ti dala link-

Objave: 1813
Status: odsoten Irenna!
tole sem našla.
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.4.2008 19:58:23 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......