polma
|
Tu sem !!!!! Z 10 kg+ in enim za 2 tedna večjim se javljam mojim pozitivkam !!!!! Jap, sva šla na 3D in 4D ultrazvok- zaradi pregleda organčkov pravzaprav, čeprav je blo lušno lovit , ker zeeelo miga in je že z glavo obrnjen dol, pa še v posteljico gleda in pred sabo ima nakopičeno popkovino, pa rokice pred obrazom. Skratka-totalno nezainteresiran za slikanje ! Ker med posteljico in obrazkom ni bilo dovolj plodovnice ki je medij za ultrazvok, slike pač niso uspele. Pa sva bila 1 uro noter, da nam je že vsem zmanjkalo kisika. Kakorkoli-detece je veliko (tut midva sva 180+190 cm = velik ), ampak to ne pomeni da mi je prestavla rok poroda, sploh glavo ima največjo. Tako lepo okroglo glavico po atiju, tak da sem podvomla v to, da je fantek in se mi zdi da je zgledala totalna punčka . Joj, to bo še zabavno v porodnišnici!!! Sem pa rekla:aja, midva ne želiva vedet spola. Ginekologinja pa: Ni problema, bosta pa mižala ko bom rekla... ajej...saj sem vedla-vedno ko starši ne želijo vedet spola, se ga razloči iz aviona ! Tak da nogic nisva vidla- to se pravi JAZ jih nisem- moj je goljufal!!!!! Komentar:pojma nimam kaj je, jaz sem videl samo neke palčke-kosti, al kaj?!? Je pa res, da sva imela slab začetek tedna. čez vikend sem vsak dan morala službeno v drug kraj in te vožnje so me oćitno uničle, ker že ve nedeljo sem imela totalno zatečene sramne kosti, no- v ponedeljek proti večeru me je pa odpeljal v porodnišnico, tam so me dali na cTG in je blo vse ok. Izmučla sem se. Zato sem vse te potovalne projekte od aprila naprej predala drugim. totalno sem se prestrašla, ker nisem mogla hodit, bolelo me je v intervalih od križa proti trebuhu, med lažnimi popadki se nisem mogla niti obrnit invsak premik je bolel ko tristo . No, zato sva se tudi na vrat na nos odločila za 3D UZ in so naju takoj sprejeli v 1 dnevu, res - nimam slabe besede čez naše zdravstvo. V Porodnišnici LJ so ble vse babce in ginekologinja v nulo prijazne, nobeni se nisem zdela bedasta, panična, karkoli od tega. Dobila sem Magnesol in Buscopan- no, šele včeraj sem se res dobro počutila. in v domžalah na UZ-prijazni. Ja, razpisala sem se.... Metuljchy in andreja 2000, čutim da mislita name, ker sem polna pozitivne energije!!! Drži se, Metuljchy, na slikanju- mene je moral moj spremljat, se spomniš- a sem sploh pisala o tem, da je moral z mano. Zaradi klavstrofobičnega napada . Ampak so povedali zdravniki, da nisem edina in so naju oba lepo sprejelji, noben ni bil nesramen z mano. Spet en velik + za naše zdravnike1 Pot, naj pozdravim še tebe in tvijega oskarja! Tebi, andreja 2000 pa želim, da ostaneš še naprej tako močna. Le kje ob vsem tem še najdeš pozitivno energijo za druge? javim se kmalu, ker zdaj bom več doma!!!!!! A sem koga pozabila pozdravit od tastarih? Aja, citrončico! Bom zdaj malo prebrala za nazaj kaj ste pisale!!!! POZDRAVE VSEM POZITIVKAM!!!!
|