|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valentinovo
10.2.2005 11:25:43   
TANTRA
Drage moje,
glede na to, da je ljubezen ključ partnerstva in materinstva si izmenjamo predloge, kako presenetiti
partnerja za Valentinovo...Morda se rodi kakšna izvirna ideja...
Zelo lepo ponudbo imajo v Grand hotelu Toplice na Bledu...
Nama je bil najbolj všeč Amorjev Wellness večer (kopanje in uporaba savn v romantičnem nočnem vzdušju) in Valentinova romantična masaža za dva
Več ...http:/www.hotelibled.com/si-events-romantic-ght.html
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Valentinovo
10.2.2005 11:26:42   
viv_
Midva sva se odločila da greva probat suši V Sušimamo na Wolfovi v Ljubljani.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Valentinovo
10.2.2005 11:27:10   
Anonimen
Valentinovo? Debilnost, o kateri ne gre izgubljati besed.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Valentinovo
10.2.2005 11:28:32   
viv_
Ja, po eni strani je res, ampak po drugi strani je pa nek "razlog" da si nekaj privoščiš - tako, z namenom :)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Valentinovo
10.2.2005 11:29:42   
Anonimen
Saj si lahko tud kašn drug dan, recimo v sredo 23. februarja. Z namenom? Ker je pač 23.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Valentinovo
10.2.2005 11:32:27   
TANTRA
No, midva s partnerjem si naklonjenost izkazujeva vsak dan, predlog za Valentinovo na Bledu pa nama je bil všeč, da malo zamenjava okolje...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Valentinovo
10.2.2005 11:32:37   
pravljica
pa dobro al bina, to si itak vzameš, ampak eni si ne...na valentivo pa ne sme bit razloga, da se ne bi nečesa spomnil

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Valentinovo
10.2.2005 11:33:18   
TANTRA
Pa ne bova šla 14 ....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Valentinovo
10.2.2005 11:33:19   
Špela
Tale japonska restavracija se sliši kot dobra izbira. Čeprav kolegica ki je japonka, mi je povedala da je draga in zanič.NAj bi bila daleč stran od prave japonske hrane, in nasplošno naj bi japonci zanič jedli. Ampak vsak ima svoj okus.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Valentinovo
10.2.2005 11:33:32   
jaz99
Jaz mu bom na valentinovo dala tako darilo, ki ga bo sigurno vesel:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- upam:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: sam da nam pol že spet :nosecka::nosecka: moram pazit.
Midva pa ne moreva nikamor, ker so naše punce še tako majhne, no vsaj Tina. Pol pa sem izbrala najcenejšo in najlažjo pot:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
No kupila mu že bom kako malenkost, prav velik pa ne ker ima potem še rojstni dan in mu bom kupila pisalniški usneni stol,ki pa je kar drag

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Valentinovo
10.2.2005 11:33:37   
tinadvojčica
Midva si bova pa privoščila varstvo in bova odšla v kitajsko drugi dan pa še v mehiško ker imava pač različne okuse!
Mnjam komaj čakam!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Valentinovo
10.2.2005 11:34:57   
viv_
Špela,

ja sej te "etnične" restavracije so vedno malo "prilagojene". Ampak bomo probal pa povem kako in kaj :)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Valentinovo
10.2.2005 11:39:00   
kimi
Midva greva v kitajsko jo iba zelo obožujeva

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Valentinovo
10.2.2005 11:41:10   
TANTRA
Zelo prijetno je tudi v restavraciji Via Bona na Viču, kjer imajo večkrat živo glasbo...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Valentinovo
10.2.2005 11:42:00   
Nogavička
Meni je bolj všeč:

Valentin ima ključ od korenin.

Na ta dan jaz posadim prve čebulice tulipanov v lončke.

No ja, pa mož se prešiba po Ljubljani, ko mi išče pravi tulipan - tisti z dolgim pecljem in dolgim cvetom (10 cm) - pa rumen mora bit. To je ratala že kar tradicija.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Valentinovo
10.2.2005 11:52:00   
Špela

Lepo Tea!:):rozica:

Midva pa za Valentinovo en bova šla vn, bova kar doma z malčkom. Upam pa da bova šla danes, ko imava obletnico pet let.:) Pravzaprav vem da bova šla.
Samo kam?? To izberem namreč jaz, ker imava kar različen okus. Do kitajske in mehiške mi ni več, premišljujem o srbski za Bežigradom. Drugače pa ne vem???:ups:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Valentinovo
10.2.2005 11:54:05   
Anonimen
njami, njami jaz bi tut SUŠIJA, fajn ideja, da slučajno ne pozabim okusa je minilo že kar pol leta odkar sem ga nazadnje jedla - no parkrat sem doma naredila še neke ponaredke sušija --> ampak to ni

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Valentinovo
10.2.2005 11:56:29   
Anonimen
Špela! Sušimama se morda res ne more primerjati japosnkimi restavracijami drugje po metropolah, vendar je tale naša čist OK, pa veliko boljša kot na začetku ko so jo odprli - so se popravili...

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Valentinovo
10.2.2005 12:23:15   
Špela
No saj morda bova šla pa midva tudi probat.:)
Bova videla. Ker jaz tako ali tako še delam popoldne, in imam še čas premisliti.
Mojega pa večerja ne zanima toliko, kot če bova :sloncek::sloncek::sloncek:.:love:.
:)-:)-:)- Joj, moški. Pa sem mu povedala, da najprej papica, da dobim energijo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Valentinovo
10.2.2005 12:29:00   
b.j.n.
tale susi se dobro slisi, ampak punce: a je susi dovoljen med nosecnostjo? Jaz ga obozujem, vendar se ze celo nosecnost nazaj drzim; Midva z mojim se bova podala v ziva wellness na Bled na malo razvajanja...
barbara

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Valentinovo
10.2.2005 12:33:33   
samuelion
Me je presenetilo, da nekdo rece, da je valentinovo debilnost. Sploh ce rece to zenska.

Ni vazno ali je prevzet praznik, skomercializiran do kraja in da enim ponuja zasluzek. To sploh ni bistvo. Bistvo takih praznikov je da najdemo malo casa za praznovanje in veselje za zblizanje. Saj za darila ne rabimo pretiravat. Majhna pozornost, nezne besede, pogovor in malo oddiha od vsakdana. Naj bo to cas, ko ne delamo vsak dan kot roboti in si zamislimo ta poseben trenutek malo drugace. Pa saj ne rabimo iti ven jest. Dovolj je lahko tudi kopel s partnerjem ali romanticna vecerja ob svecah... ali se kaj podobnega. saj obstaja boljsa domislija, kot pa besedica debilnost.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Valentinovo
10.2.2005 12:33:56   
kimi
Špela pejta na kebab v kamniku in vzemi duno na krožniku za dol past dobr

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Valentinovo
10.2.2005 12:39:16   
Anonimen
"Ni vazno ali je prevzet praznik, skomercializiran do kraja in da enim ponuja zasluzek. To sploh ni bistvo. Bistvo takih praznikov je da najdemo malo casa za praznovanje in veselje za zblizanje."

Zbližujemo se, se kopamo in jemo lahko vsak dan, mar ne? Ni potrebno, da je ravno 14. februar - VALENTINOVO. Od tu izvira vsa debilnost tega PRAZNIKA.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Valentinovo
10.2.2005 12:52:49   
samuelion
Seveda se kopamo vsaki dan... na kaksen nacin... fliknes svoje telo v bano in to je to... brez posebne domislije, overture ali cesa podobnega. ne rabi biti ravno valentinovo... vprasanje je seveda ali to delas vsaki dan ali pa posvetis kateri drugi dan temu. Le kolikokrat se spomnis na to? Zaupaj mi kolikokrat pripravis kako presenecenje na leto, pa je cisto poseben dan?

Sicer je pa drugo ime za valentinovo - gregorjevo, ki pa je staroslovenski praznik. In kaj se dogaja na gregorjevo najbrz ves vec kot jaz =P

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Valentinovo
10.2.2005 12:53:32   
nejcko
Jaz bi se pa kar z al binco strinjala, samo bi malo bolj diplomatski izraz poiskala, recimo po ameriško: what the **** is Valentyne? (upam, da sem sploh prav napisala)

Midva ga ne praznujeva, mi gre ves pomp okoli tega strašno na živce. Živel 8. marec, pa bova šla takrat kej pojest, če.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?