|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
11.4.2008 22:06:44   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: Padme
Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... user posted image Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ...

Zakaj pa ne? Za piko na i pa ob 5-ih domov prideš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa v nedeljo spim do petih popoldan .... You wish ...

Sej, če Jaka normalno vleče do 9.00 in čez bo kar uredu, ane? Glej, da boš poročala kako ste se imele!
Kje je pa tvoj user posted image  danes? A si je en večer prej pa on vzel prosto? Moj ima itak vsak petek dan za metek user posted image , ki se mu uradno reče rekreacija.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.4.2008 22:09:00   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Moj ima itak vsak petek dan za metek user posted image , ki se mu uradno reče rekreacija.

Kvihtanje s kozarci. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.4.2008 22:13:13   
KT

Moj ima itak vsak petek dan za metek user posted image , ki se mu uradno reče rekreacija.

Točno to user posted image  Jest pa z Alino kvihtam. Sam so pa že težki tile naši škrati. Dans sem jo 500m nesla v naročju, sem še cel popoldan roke po tleh vlekla. Najboljš, da kar nahrbtnik vržem v prtljažnik, ker drugač bom kmal ko ena opica - no, ja user posted image  no comments.   

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.4.2008 22:15:56   
Padme

Sej, če Jaka normalno vleče do 9.00 in čez bo kar uredu, ane? Ja med tednom, k jaz vstanem takrat ko on poje (6.45) in grem pospravlja, likat, računalnik matrat .... Za vikend, k pa oba ostaneva v spalnici in spiva dalje, se pa ponavadi ob 8.30 dvigne, pogleda čez ograjico, se nama smeji in naju kliče.

Glej, da boš poročala kako ste se imele! Veš, da vam bom delala skomine ...user posted image

Kje je pa tvoj user posted image  danes? A si je en večer prej pa on vzel prosto? Moj ima itak vsak petek dan za metek user posted image , ki se mu uradno reče rekreacija. Moj gre skoraj vedno v petek ven na pivo, dva, tri, ... Danes je šel v LJ z bivšimi sošolci iz faksa ...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.4.2008 22:16:31   
KT
"Sotrpinki" moji (ja res nam je hudo user posted image ) jest grem v miževo deželo!

Nočko in mirno nočko!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.4.2008 22:16:34   
N _ B
Točno to user posted image  Jest pa z Alino kvihtam. Sam so pa že težki tile naši škrati. Dans sem jo 500m nesla v naročju, sem še cel popoldan roke po tleh vlekla. Najboljš, da kar nahrbtnik vržem v prtljažnik, ker drugač bom kmal ko ena opica - no, ja user posted image  no comments.   

Ne govori mi o teži. Mene roke niti ne bolijo, ampak hrbtenica in to ne v križu, ampak višje. Zjutraj se komaj skupaj sestavim. Sploh, če zaspim ob Jaku, ko pride proti jutru k meni, da popije mleko in sem potem tolk komirana, da ga ne preložim in sem vsa zverižena.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.4.2008 22:17:24   
Padme

Ja tega že dolgo ne zmorem več, zato že več kot mesec prakticiramo nošnjo za vratom, je dosti lažje, in še Jaka z take višine veliko več vidi

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.4.2008 22:18:47   
Padme
No, tudi jaz se odpravljam - grem pogledat še Talente v belem, potem pa k Jaku ....user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.4.2008 22:21:21   
N _ B
Nočko obema.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.4.2008 7:42:28   
n€na
dobro jutro,

KAVICA JE KUHANA!!

Midve sva že pokonci dobro uro in že veselo raziskujemo med igračami, če je slučajno kaj novega ali pa je mogoče kdo kaj uzel medtem ko naju ni bilouser posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.4.2008 12:04:56   
Anya22
Dober dan tud od naju. Po dolgem času je na Primorskem pokokalo ven sonce. Hvala bogu, ker je Žanu že počasi šel ta dež na živce, je bil kar malo siten te dneve, ampak nič hudega.

Naša noč je bila dobra. Zaspal ob 20.30 in se zbudil ob 7h, popil mleko in spal do 8h!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 pa gremo malo na teren, gremo do Atlantisa v Lj, se malo kopat, ker Žan tako uživa. Seveda peljemo tudi nono oz. mojo taščo s sabo, da bova lahko tudi jaz in moj mož malo v miru zaplavala.user posted image

Sedaj pa že sladko spančka moj mali škratek, popoldan pa bova sama ker gre moj mož delat. Ja gostinstvo je pa tako, vikendi delat.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.4.2008 16:43:23   
KT
Dannnnnn! - ja seveda, kje? Saj je tako temno kot sredi noči user posted image  Ščije k pr norcih user posted image user posted image user posted image  - Alina pa že več kot dve uri spi - saj jest bi tudi, pa gremo na en rojstni dan in čakam našo frajlico, da pribremza iz dežele sanj. A veste kolk se mi pa da - niiiiiiiiiiččččč! Lubenica me tok boli, da mi je kar slabo user posted image  

Ja, super še to! Ravno gledam da poleg dežja še močno veter piha in so vsa okna pošpricana - ja, še sreča, da sem jih 10 dni nazaj pomivala user posted image .

Grem še mojmu mal težit user posted image  

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.4.2008 17:32:56   
ŠpelaP
En deževen pozdrav še od mene.
Jaz pa, če priznam, mi malo kar paše da dežuje. Ker, ko bo nehalo, bo treba počasi odromati na vrt in začeti sejati, saditi... Najprej me pa tako čakajo jagode, da jih presadim. Me že nekaj dni čakajo v eni gajbici.
Drugače se mi pa prav nič ne da. Samo sem se ta trenutek spomnila, da me v sušilcu čaka kup suhih cunj za zlagati. user posted image Ma grem, da se ne zasmradim!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.4.2008 18:56:45   
mentos
pozdravljene,

ma tudi mene boli glava, vreme je za en k........., sem še tečna kot user posted image , tako da bi bilo najboljše da se pridružim v pojstejo moji Hani in decu. Ja, tale moj dec ga je včeraj cel dan gonu, dvigov uteži, pol literskega piva, in seveda ker naj bi šli zjutraj na pohod, in ker je deževalo so obrali vse gorenjske gostilne, se nalivali do onemoglosti in ni ga lepšega bilo ob 04 zjutraj priti domov nabit kot kanta. Sem danes tako huda nanga, ampak nič za to, že cel dan smrči, maček do onemosglosti, pa tako je revček-se sam sebi smili. Namesto, da bi mi pomagal posesat in malo pospravit je pa koma, samo goveja juhica in pojstla. Danes že tretjič spi s Hano, ne vem kako mu rata, da ob nemu vedno zaspi. No ja, mogoče so pa hlapi v sobi in je Hana kar malo omotična in zato zaspi. Ma sem žleht, ampak tako je, se moram mal spucat.

lep deževen dan.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.4.2008 20:49:15   
n€na
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.4.2008 21:39:36   
Anonimen
mentos tudi mene včasih pogreje. Zdaj že dolgo ni blo te situacije, pa se je tud ne veselim. Drugače se je pa fajn tle na forumu spucat, vsaj malo a ne. Kar se tečnosti tiče je bil pa danes idealen dan za to.

LEP VIKEND VSEM

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
13.4.2008 12:32:06   
n€na
živijo,

En  Moker primorski pozdrav, kot kaže samo pri nas dežuje in je grdo vreme za pop***, user posted image Včeraj sem bila v PO in v dobri uri so se rasvrstili skoraj vsi štirje letni časi, samo da je namesto snega padala toča, je bila drobna tako da ni nardila škode.

Zala že spi jaz pa moram vse pripravit za jutri in me čaka en kup perila za user posted image . Nismo si zbrali ravno lepega meseca, skozi dežujeuser posted image , ampak lani je bili pa lepo in je bil maj mrzel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.4.2008 21:01:52   
Anonimen
Ojla

O punce kaj pa na drugi strani delamo.

Nena UŽIVAJTTTEEEE...........

Lahko noč iz našega konca

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
13.4.2008 21:04:45   
nky 23
čer!!

jaz sem sedaj ževeliko boljše, Kevin že pridno spi, jaz pa mojga čakam ko je šel kolega rešvat pred policaji v avstrijouser posted image , ja predobro srce ma...
lep in čim bolj miren vikend vsam!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.4.2008 21:29:31   
Anya22
Čer! Mi smo pa prišli 1 urco nazaj in naš škratek že  nina. Ga je kar zmatralo v Atlantisu. No moram priznati, da sem tudi jaz zmatrana, ker je bil kar naporen dan.user posted image

Uživali smo pa 100 na uro.

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.4.2008 21:31:02   
Anya22
No, jutri pa začnem jaz tisto 14 dnevno dieto, da spravim še ostalih 6 kg dol.user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.4.2008 3:47:58   
Petraa
Jutro.
evo,mene ne morem spati user posted image
Anya srečno z dieto,daj še meni kako ,ampak samo da se zredim user posted image
mentos hvala bogu nimam takšnih težav,bi se pa zagotovo zjutraj vstal iz postelje,lenarjenja ne podpiram,razen če je človek bolan.Grem poskusit zaspat,jutri me čaka ogromno dela

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.4.2008 7:07:11   
nky 23
jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kavica je kuhana v hektolitrih, naša noč kot ponavadi, kako pa ste ve?

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.4.2008 7:18:02   
*ANA*
Jutro

NKY hvala za kavico.

Naša noč kar OK, Svit se je samo dvakrat zbudu in še spančka user posted image .
Imamo pa "probleme" s Pio- no izraščajo ji zobki- 5 ke in jo zgleda fejst boli user posted image , se je 4 krat zbudila in hotela mamo- pa je šel tatek in je bila vseeno zadovoljna user posted image , zdaj pa še spi- moj je šel delat in jo je hotu zbudit da gre v vrtec pa sem rekla če jo lahko peljem ko njega ni doma jo lahko pa tudi danes da se revica še  malo naspi user posted image , tako da jo pustim še ene pol urce spat potem jo bom pa zbudila in v vrtec spravila user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.4.2008 7:22:14   
nky 23
boga pia, bomo pesti  držali, da bodo zobki, čim hitreje vzunaj.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?