Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 18:05:33
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ojla, Evo mene nazaj s počitnic, sem mislila da bom doma do sobote in glej ga zlomka so prišle tezave oz. nekaj vmes da sem se morala vrniti prej, gor v savinjski je malo boljše vreme kot tukaj, gor smo se zbudile z Zalo v lepo sončno jutro in ko sem prišla dol pa je dež padal kot bi ga prosili da naj pada drugače so pa bile noči fantastične Zala je spala oe 20-7 upam da bo tako tudi doma. pa še nekaj me zanima, mi bomo šli na dopust in bom sabo vzela grelnik za vodo, zdej pa me zanima če je mogoče pogreti notri tudi mleko, glede na to da lahko grelnik izklopiš prej, a je katera to že probala???????????? Sicer ne vem kakšnega imaš, ampak če jo to tisti klasični "lonček kuhaj", potem mislim, da niti slučajo, je samo za vodo, ki jo vliješ direktno na grelce in bog ve kaj se bi zgodilo če bi to naredila z mlekom, po mojem bi bil za v smeti .... Ne vem, mogoče je pa katera že poskusila..... Sej se mi je zdel da to ni možno, mam čisto navadni grelec vode, se bomo pa kako drugače znašli, saj gremo v hotel in mi bodo že pogreli mleko saj imajo kuhno Nena kakšno mleko bi pa ti grela - kravje? To ne bo šlo! A Zali že daješ kravje mleko?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 18:43:20
|
|
|
|
n€na
|
ja čokolešnik ji nardim z alpskim mlekom, ki ga razredčim z vodo. Drugače ji pa mleka ne dajem razen svojega.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 19:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Vidim, da lepo klepetate. N&B prosim za pomoč pri uporabi javorjevega sirupa. Ma sem na stari temi brskala pa ne vem na kateri strani je to, tako da te prosim za ponovna navodila. Sem ga pa kupila v Muellerju Bio primo javorjev sirup, pa ni navodila za uporabo. Hvala ti. Midve greva zdaj v kopel potem pa bo šal Tara še malo razgrajat po svoji igralnici.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 20:40:27
|
|
|
|
Anya22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 ŠpelaP, a se je tvoj mož ravnal po tisti dieti, ki sem jo jaz napisala gor na forum????? 14 - dnevna dieta, ki je na bazi mesa, jajc, špinače, repe,...???? Ja, po tisti se je držal. Je še druge navdušil, ko so videli, da mu uspeva. Edino špinačo sva zamenjala z brokolijem, ker ne mara špinače. In žemljico je zamenjal s polnozrnato štručko. Ja, sej če je zamenjal žemljico s polnozrnato je še toliko boljše. Glede špinače je pa itak tudi dober brokoli. Bravo za dosežen uspeh.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:09:32
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica N&B prosim za pomoč pri uporabi javorjevega sirupa. Ma sem na stari temi brskala pa ne vem na kateri strani je to, tako da te prosim za ponovna navodila. Sem ga pa kupila v Muellerju Bio primo javorjev sirup, pa ni navodila za uporabo. Hvala ti. Jaz imam Madal Bal in je tak recept: 2 žlici sirupa, sol pol limone, 3 dl vode in po želji ščep ostre paprike v prahu. Spiješ najmanj 6 x 3 dl.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:10:22
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ja čokolešnik ji nardim z alpskim mlekom, ki ga razredčim z vodo. Drugače ji pa mleka ne dajem razen svojega. Nena26: komplicirano pa vendar, lahko tudi v grelniku zavreš vodo in potem mleko segreješ v tej zavreti vodi (tako, sem jaz lani na morju v prikolici grela Jaku moje mleko v flaški) oz. še lažje pa bo, če alpsko mleko mešaš z vodo, ga enostavno pač zmešaš z vročo vodo, ki jo segreješ v grelniku
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:13:04
|
|
|
|
Padme
|
Čer vsem skupaj, jaz sem si namiksala en radler . A se mi katera pridruži
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:14:35
|
|
|
|
Padme
|
A je kateri jasno zakaj imamo kar naenkrat znakce za moškega poleg nickname-jov?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:20:44
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Čer vsem skupaj, jaz sem si namiksala en radler . A se mi katera pridruži Jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:21:08
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme A je kateri jasno zakaj imamo kar naenkrat znakce za moškega poleg nickname-jov? Ha, ta je pa dobra. Sploh nisem opazila.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:23:43
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme A je kateri jasno zakaj imamo kar naenkrat znakce za moškega poleg nickname-jov? Ha, ta je pa dobra. Sploh nisem opazila. So že popravli. Je bila že debata o tem. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2663570&mpage=1
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:27:03
|
|
|
|
Padme
|
N & B na zdravje? KT kje si? Radler te čaka!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:27:47
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme A je kateri jasno zakaj imamo kar naenkrat znakce za moškega poleg nickname-jov? Ha, ta je pa dobra. Sploh nisem opazila. So že popravli. Je bila že debata o tem. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2663570&mpage=1 Ja pa res, sploh nisem opazila kdaj?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:42:30
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Čer vsem skupaj, jaz sem si namiksala en radler . A se mi katera pridruži Kdaj pa čevapi pridejo?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:43:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme N & B na zdravje? KT kje si? Radler te čaka! Evo me, ga že držim v roki
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:45:47
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme Čer vsem skupaj, jaz sem si namiksala en radler . A se mi katera pridruži Kdaj pa čevapi pridejo? Jst sem se spet mogla zadovoljiti z X-cut s papriko!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:48:19
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme Čer vsem skupaj, jaz sem si namiksala en radler . A se mi katera pridruži Kdaj pa čevapi pridejo? Jst sem se spet mogla zadovoljiti z X-cut s papriko! Vraga, boljš, da ne odprem čipsa, bom morala potem takoj še en radler pajsnt
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:53:25
|
|
|
|
KT
|
Padme kam si šla - po še en radler
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:53:51
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme N & B na zdravje? KT kje si? Radler te čaka! Evo me, ga že držim v roki Zadnji čas, ga imam samo še za dva prsta ...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:55:48
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Padme kam si šla - po še en radler Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:58:08
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ... Zakaj pa ne? Za piko na i pa ob 5-ih domov prideš.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 21:58:24
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT Padme kam si šla - po še en radler Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ... Midva z bratom sva tudi staršem kupila karte za darilo - imata oba drug teden rojstni dan in se nama je zdelo, da jima 5 ur smeha ne bo škodilo. Po moje te čaka super zabava
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 22:00:53
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ... Zakaj pa ne? Za piko na i pa ob 5-ih domov prideš. , pa v nedeljo spim do petih popoldan .... You wish ...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 22:02:03
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ... Zakaj pa ne? Za piko na i pa ob 5-ih domov prideš. , pa v nedeljo spim do petih popoldan .... You wish ... Ne ne. Ob 5-ih prideš domov, greš spat in ko zaspiš, te Jaka čez 5 minut v luft vrže.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.4.2008 22:04:01
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme Ma ne še, se moram mal šparat, grem jutri žurat s svojimi tremi najboljšimi sodelavkami .... Gremo v Tivoli na predstavo 5 moških, 5 žensk, 5 pevcev, 5..., 5..., kaj vem še vse, pa še 5 ur traja... Upam, da ne bo po predstavi padlo še 5 pirov ... Zakaj pa ne? Za piko na i pa ob 5-ih domov prideš. , pa v nedeljo spim do petih popoldan .... You wish ... Ne ne. Ob 5-ih prideš domov, greš spat in ko zaspiš, te Jaka čez 5 minut v luft vrže. To drži kot pribito
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?