barika
|
Jutrooo!!! en kafe, za kafetarce Tintin, upam, da se Vasja čim prej pozdravi!! tisto stanovanje...bljak, men so všeč samo lučke na stropu in na tleh, drugače je pa preveč kičasto ninocka, Martin ima GH, potem pa dobre 3 ure nič, do naslednje flaše sem vam hotla včeraj napisat, pa je bil moj na preži, pa sej veste, kok je če od koga familijo "šimfaš" v glavnem, v soboto je prišel od mojga brat z otroki, pa so malega skoz po rokah, vsak enmal, ko tako lutko, pa stric od m ga je celo v zrak vrgel, me je skor kap (halooo še mesecev ni star)mu ga je moj vzel iz rok, češ kaj se gre, on pa kot vedno...eh pa sej to ni nič... potem ga je sestrična skoz po rokah, pa sem ji rekla, nej ga da iz rok, ker se potem vedno ful dere...pa me pogleda..."češ kao.." pa z očmi zavihne , potem pa reče s takim nesramnim tonom...ja kam ga pa nej dam pol nooo ( ) pa ji rečem..lej tamle na tla ga dej, pa se igraj z njim, sam po rokah ga pa ne nosit, in potem stric..joooj kok si ti občutljiva, a zdej ga pa še nobedn pogledat ne sme... sma mu z mojim razložla, da imama potem mi2 sranje, ko se joče, pa da nočema tega... HB, je ratal zaspan... ga nesem v posteljo..in kaj je bilo, več kot 1 uro se je tak jokal, da ga nisem mogla pomirit, komi je dihal (kr hropel je), oni se itaqq niso domov spravl, pride moj v sobo, ga hoče pomirit, ni ratal, sporbala sma 1001 način kaj nej nardima, da neha jokat ..NIČ ni pomagal (aja, da omenim, da je bil v postelji, ko so prišl, ker bi zaspal, pa ga on **** od strica vedno iz postle vzame....ne vem kok mu moj pusti sploh v spalnico hodit -jst se ne mislim kregat z njimi, ker se jim ne da ni dopovedat) pol mej e pa raz , grem v dnevno, pa rečem, dej M. dej ga še ti enmal, jst ne vem več kaj nej nardim. potem sma pa ugotovila da je v sobi pa v celem stanovanju nenorrmalno vroče, pa še smrdel je ful (vedno ko pride brat od mojga, smrdi po mokrem senu) , v glavnem, ga oblečema, dama v vozek, pa na balkon, pa je končno zaspal...za 15 minut, potem pa spet jovo na novo.... mater sem bla jezna, potem pa končno se oni spomnejo, da grejo domov, ker sem šla piz dit, kok pa kej, pa da se ga ne sme tolk po rokah nosit, pa iz postle jemat, ker je potem takle...pa grem nazaj v sobo malega mirit, oni pa HB domov...upam, da jih še dovg ne bo... aja, pa ko pridejo, so vedno pol dneva pri nas ...mater ej, sem se mogla izpovedat (pa upam, da ni preveč napak )
|