K_a_t_j_a
|
Hvala vam za vse čestitke glede opreavljenih izpitov. Zlate ste! čipka ne skrbi, vse bo vredu s tvojim detecom. Le optimistično glej naprej! Držim pesti zate! Te so zate sandra123 boš videla tudi tvoja sta zdrava ! Tudi zate pikapoke in tudi zate držim pesti! tamy30 dobrodošla med čvekice! Za srečanje: jaz bom lahko prišla v CE na srečanje, če bo moj doma, drugače pa ne, ker nimam prevoza. Namreč nimam izpita. Edino, če bi me katera hotela pobrat v Konjicah. Glede ustvarjanja družine: jaz bom čet mesec dni stara 23 let, moj bo pa avgusta 24, tako da boma tudi midva med mladimi starši. Ampak, če moj nebi imel stalne zaposlitve oz. bi še študiral in nebi imela rešena stanovanjskega problema, še nebi delala na . Ampak, ker imama že lastno stanovanje (živima v hiši, zaenkrat še v polovici hiše, ki jo je moj podedoval, dobi še drugo polovico), moj je zaposlen za nedoločen čas, želja po je bila pa pri obeh, sma se tako odločila in nama ni niti malo žal. Komaj že čakama na najino dete, ki ga dobima po skupnih sedmih letih. Joj, jaz bi tudi z veseljem mela takšno lepo majčko, ki jo je Gajka oblikovala! Na materinsko šolo se bom jaz prijavila kar tukaj v Konjicah, edin če bi res bilo zasedno, se prijavim v Celju. Se bom pa kar ta teden, ko pride. V Konjicah je materinska maja in junija. Sayuri tudi jaz se večkrat takšna kot cota, pride kak dan tak. In vas tudi porem samo berem. Ti se kar izpovej tukaj gor in ti bomo prisluhnile. Si me pa zelo nasmejala s tem kako greš na wc. Imaš pa zelo zelo lep buši! Pa tvoj sinček je tak luštkani! Take lepe temne učke ima! anita goitan zelo lep buši! Jaz si zmerit ne morem bušija, ker nimam šiviljskega metra pri men doma, si ga bom pa jutr pri mojih doma. Neža7 in ostale, ki ste imele MF včeraj in danes za uspešne preglede!!! neža7 za opravljene izpite! Še malo pa bo ane? Jaz tudi komaj čakam, da bodo za mano. tatly za prve brcike!! MajaT. upam, da so izvidi ok. Tak, zdaj sem pa napisala en dolg roman. Nočko!
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.4.2008 20:55:39 >