|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
11.4.2008 13:37:32   
tinč407
Lep pozdrav!!

Vidim, da je vse tako kot mora biti in ste vse židane volje user posted image user posted image
Tako je tudi prav!! Da morem rečti da vas je prav fajn brati!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
11.4.2008 13:44:47   
Pikica5
Spps ooo fajn user posted image  

Od triglava pa do morja za veseljake pesemnaj se  ta igra, kdo pa vesel biti ne zna pa naj ostane kar doma, od triglava pa do morja ... lalalalala....ko se objavema in zpleševa vem, da mi2 enako čutiva, ko se zasukava in se spogledava v zraku misel je navihana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no tako pa si jaz danes pojem ko čistim stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
11.4.2008 14:45:49   
uršika***
Heloo bejbe!!
Vidim, da ste vse dobre volje. Jaz sem pa čisto poklapana, ker sem imela v službi gužvo. Sicer pa bom najbrž jutri naredila test, da vidim kako stvari stojijo. Upam, da se ne bo prej prikazalauser posted image . Bi jo mogla zdaj te dni enkrat dobituser posted image user posted image user posted image .
Seznamček je pa kar lepo roza. Boljše je že kot prejšnji mesecuser posted image  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
11.4.2008 17:40:40   
tinč407
babike moje drage pozdravljene user posted image user posted image
jaz sem nekaj novega pogruntala!! Danes sem se spomnila, da sem 2.4. omenila, da imam dosti belega toka. Kaj pa če jaz nisem imela ovulacije 22.3. in sem jo imela 2.4.?? Dveh verjetno ne bi mogla imeti kaj???user posted image user posted image
Včeraj sem opazila par rdečih pikic na tamponu, danes pa nič več user posted image user posted image user posted image
Pa če bi imela ciklus dolg 35 dni bi glih v tistem času okrog 2.4. imela po izračunih ovulacijo!! user posted image user posted image user posted image

Madona kak mi ga rola!!!! user posted image user posted image user posted image
iščem pač vse možne načine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še enkrat vprašam :ali je možno imeti 2x v mesecu ovulacijo??

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
11.4.2008 17:58:37   
Pikica5
Tinč407 je možno ampak je redko, to se naj bi zgodilo le parkart v vseh letih user posted image . Je pa možno.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.4.2008 18:02:43   
Pikica5
Jooo punce, meni se tako vleče, tako se mi ne da čakat do ponedeljka user posted image  jaz bi kar danes test nardila, samo je prezgodaj user posted image  kako sen neučakana...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.4.2008 18:07:07   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Tinč407 je možno ampak je redko, to se naj bi zgodilo le parkart v vseh letih user posted image . Je pa možno.

To je vse kar potrebujem!! Da je možno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si mi že polepšala dan

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.4.2008 18:25:28   
Vesny196
Ojla punce!!!
Že od začetka Aprila sem vaša navijačica, saj sem se od 29.3. pridružila decemberkamuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Veseli me, da vidim toliko pozitivne energije, ki jo ženske res rabimo. Škoda, da se vam
nisem pridružila že decembra, ko sem se pobirala po ss v 12. tednu.user posted image user posted image user posted image
Ampak ženske smo borke in tudi jaz sem se pobrala in po 3 mesecih obveznega počitka sva poskusila
znova in pridno user posted image user posted image user posted image  in niti pomislila nisem, da nama bo uspelo. Pa sem naredila test in je pokazaluser posted image . Btw....uporabljam ovulacijske teste in očitno stvar deluje, ker sem točno vedela da imam O.
Zato predlagam vsem tistim, ki ne veste točno kdaj je ovulacija, da si naredite test - pri meni je bila točno 15. dan po user posted image , na navodilih piše pa naj začnemo delati že 8. dan, a je brez veze, ker je to prezgodaj in je škoda denarja.

Naj vam še povem, da mi je lani moj G predpisal Klomifen, ker skoraj eno leto nisem mogla zanosit,
a sem zanosila še isti mesec, ko bi morala začeti jemati Klomifenuser posted image user posted image .
Pa mi je rekel, da nisem prvi tak primer in da imamo ženske to v glavi.. Tudi jaz sem bila med tistimi,
ki jih je prihod user posted image  spravil vsak mesec v jok.user posted image user posted image user posted image user posted image    Ko pa sem se sprostila in čakala na začetek jemanja K. pa mi je uspelo. Zdaj pa se vsakokrat ko grem na wc bojim, da bom zagledala kri, ker se mi je to že 2x zgodilo (enkrat pred 5. leti), pa se je obakrat končalo s ss in abrazijo v kc.user posted image  
Ampak prepričana sem, da mi bo tokrat uspelo in bo 5.12. prisel zelo pricakovani user posted image .

Čestitam vsem srečkam user posted image  in vam želim lepih in sladkih user posted image , vsem ki pa še čakate pa, da se čimprej
obarvate v roza user posted image user posted image user posted image !!!

p.s.- a je katera med vami starejša od 35 let?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.4.2008 18:30:31   
tinč407
želim ti lepo, predvsem pa zdravo user posted image !!
čuvaj sebe in svojega user posted image  !!

Božanskih user posted image  ti želim!!

Te teste za O pa moraš delati vsak dan al kako? 
Sem že tolko za testerje zapravila da mi je malo škoda še za te teste! Rajši z mojim user posted image   user posted image  vak dan! user posted image user posted image  je bol poceniuser posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.4.2008 18:40:35   
Vesny196
user posted image Pikica5, vem kako se počutiš, ko si polna pričakovanja in si ne upaš narediti testa.  Ampak lahko te bo pa že zdaj osrečil in pokazal dve črtici user posted image . Jaz sem velikokrat delala 2x, a največkrat pa isti dan, ko bi morala dobiti . Pa srce mi je skoraj razneslo od treme, a sem se potem kar navadilauser posted image . Tudi tokrat sem ga delala 2x, prvič en teden prekmalu in še ni bilo dovolj hcg hormona, zato je bil negativen. Drugič pa dan po zamudi
user posted image   (29.3.) in takrat mi je pokazal user posted image , čeprav je bila ena črtica komaj vidna. user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image , ki vas je kar nekaj!!!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste obarvale v roza in bomo dobile
najlepše božično user posted image  ........... user posted image user posted image user posted image .
Srečno, bejbke!!!

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!!!

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.4.2008 18:46:12   
Vesny196
Tinč407 - O testi so res zelo dragi, zato ti predlagam, da res začneš malo pozneje kot piše na navodilih, saj drugače jih prehitro porabiš. Jaz sem začela 14. dan po user posted image , pa potem še 3 dni oz. dokler mi ni pokazalo črtici, da imam ovulacijo. Sicer je ena črtica vedno čisto svetla, ampak to ni pomembno, O imaš mogoče čez nekaj ur ne ravno tisti trenutek...
Pa saj veš....spermiji preživijo tudi 3 dni, jajčece pa največ 24 ur, zato imaš vseeno 3 dni časa za uspešno user posted image user posted image  user posted image .
Skratka, testi zanesljivo delujejo in želim ti, da bi tudi tebi ratalo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.4.2008 19:14:24   
Barbk
Babuške kaj vas razganja user posted image  Tako je prav...Sej mene tud rukauser posted image , moj user posted image  me sam debel gleda, češ da bi mogla bit z leti malo bolj resna, ne pa tko...user posted image  Bom zdele bolj na hitro ker moram Manco skopat pa še kaj mora povečerjat moja češplca, pol pa še malo igrat in crkljat, pol pa spančkat. No preden šibnem pa še iskrene čestitke Tasa.m tebi in čudovito nosečnost in zdravega bebija ti želim. Vsem neučakanim (z mano vred user posted image ) pa pošiljam en kup user posted image , tistim nesrečnicam  ki vas je obiskala teta Smotka pa poleg user posted image  en koš cmočkov. Za vse nas pa user posted image user posted image user posted image  za srečo seveda, da bomo v mesecu aprilu vse rozaaaa!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.4.2008 19:44:53   
Anonimen
Pozdravljene!

Navijam fejstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.4.2008 19:55:21   
Hator
Vesny196, vse čestitke, močno upam, da decembra ugledaš svojo srečo user posted image Pozitivne misli in sigurno bo.

Tudi sama skušam bit pozitivna, v resnici sem pa ist poklapana in v depri, ker sem sicer s klomifenom (2. ciklus) pridelala 3 folikle, ampak je G rekel, da nekaj z mojo sluznico ni ok, da ne ve, da mu ni všeč...user posted image user posted image user posted image Mi je kar vse dol padlo. Vem, da se ne smem sekirat, pa kaj ko skoz sam še o tem razmišljamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.4.2008 19:56:26   
uršika***
Sem tako user posted image . Ravno prihajam iz WCja, kjer se je na spodnjicah pojavila rahla pikica krvi, ki ni čisto rdeča- tak rjavkasto rdeč majhen madežuser posted image  Lahko je znak za dve stvari: ali user posted image  ali user posted image . Upam, da se mi ne misli ulituser posted image  do jutri zjutraj, da bom naredila test. Me pa nekaj po šraufauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.4.2008 20:07:07   
Hator
Uršika*** držim pesti, da ni user posted image
Sicer pa toćno vem, kako se počutiš. Tako je tudi pri meni... ko samo opazim nekaj, da se pripravlja na M, me čist potre. Ampak j etreba it naprej. Bolj da pruide M prej in gremo spet lahko prej v nove boje, če je treba, kot pa da bi jo čakale in čakale, testi pa bi bili -.

Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.4.2008 20:12:00   
Anonimen
Spet mal navijaaaaaammmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.4.2008 20:17:05   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Uršika*** držim pesti, da ni user posted image
Sicer pa toćno vem, kako se počutiš. Tako je tudi pri meni... ko samo opazim nekaj, da se pripravlja na M, me čist potre. Ampak j etreba it naprej. Bolj da pruide M prej in gremo spet lahko prej v nove boje, če je treba, kot pa da bi jo čakale in čakale, testi pa bi bili -.

Tako kot si rekla Hator. Samo naj pride, pa bo vse ok. Samo tazadni teden ciklusa mi je muka, ko čakam na rezultate. Drugače  se sploh ne obremenjujem. Kar bo pač bo. Samo da izvem, če se je kater user posted image združil z mojo jajčko, če se ni, pa se bo drugič, ko bo pri voljiuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
11.4.2008 20:17:05   
S@nta
Jaz je nisem pričakovala 4.4., pa sem nardila test 8.4., ampak ni blo druge črticeuser posted image
še vedno pa čakam user posted image , ki zdaj žepošteno zamuja, upam, da z dobrim razlogom.
Ker je prvič šlo kr v prvo, sem upala, da tudi zdaj ne bo težav.
držite pesti, da je ne dobim,kr s testom pa zdaj še raje malo počakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
11.4.2008 20:19:02   
uršika***
S@nta držim pestke za tebe!!!!
In za vse ostale, ki čakate oz. čakamo. Še pikepoke nam bom poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
11.4.2008 23:26:10   
frufru
Ajde punce, dajte še kakšno črtco sporočit, ne obupat, pa za vsak slučaj kompas zraven postelje . user posted image so moškega spola pa zgleda pozabijo vprašat za smer, ko sami user posted image  tukaj plešejouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
11.4.2008 23:52:09   
Vesny196
Hator, hvala za lepe želje!!user posted image  Saj sem optimistka in se že pripravljam na user posted image .
Pri meni je problem v tem, da več nimam veliko časa, saj jih imam že 40.
Na tem forumu ste itak same borke, super!user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje - ali jemljete Tifol ali Elevit? Kaj vam je priporočal vaš g?
Jaz sem do zdaj jemala Tifol, danes pa sem si nabavila Elevit. Vaše izkušnje...?

Navijam za vse aprilčice, da se user posted image  ne prikaže za naslednjih 9 mesecev!user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.4.2008 1:27:18   
D.Mateja
Ojla punce. Sem bila danes pri g. In mi je povedala, da nisem nosečka tako da me lahko obarvate modro.
Je pa za mojga naročila, da mora it k spermologu in če je pri njem vse ok bom jaz dobila tbl.
Tko da, gremo veselo nove čase in noge v luft.
Navijam pa za vse, da zagledate user posted image .

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.4.2008 7:05:16   
becky
dobrojutro vsem skupaj! jaz nisem več zdržala in sem danes naredila test in je bil negativen. user posted image  tolažim se pa s tem, da še nimam user posted image  in tudi nobenih znakov, tak da je možno, da sem test naredila prehitro (če pa nisem več zdržala). od O je minilo 11 dni. tak da bom test ponovila v torek in upam, da bo +

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
12.4.2008 8:05:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: becky

dobrojutro vsem skupaj! jaz nisem več zdržala in sem danes naredila test in je bil negativen. user posted image  tolažim se pa s tem, da še nimam user posted image  in tudi nobenih znakov, tak da je možno, da sem test naredila prehitro (če pa nisem več zdržala). od O je minilo 11 dni. tak da bom test ponovila v torek in upam, da bo +
becky,ne bit žalostna.če je res minilo samo 11dni od O ,je defenitivno prehitrouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.