|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
12.4.2008 12:14:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

jaz šibam sedaj delat user posted image  tako da vam želim lep dan in lepo se imejte pa veliko user posted image  user posted image
naj ti čas v službi čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
12.4.2008 14:21:16   
katja_p
Morm malo pokukat, da vidim, koliko vas je novih user posted image
Kar tako naprej, punce user posted image  pa bo ta mesec velik user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
12.4.2008 14:26:18   
nanaa
evoo punce, naredila sem test in je user posted image , čist sem hin od veselja.
Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno.
No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss.user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
12.4.2008 14:32:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

evoo punce, naredila sem test in je user posted image , čist sem hin od veselja.
Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno.
No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss.user posted image .

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
12.4.2008 14:45:30   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Punce, kako kaj? Uh, še dober teden, pri meni pa nobene sledi o O. Prvič po dolgem času sem brez izcedka, nobenega belega toka....ničuser posted image Kaj to pomeni, pojma nimam.  Pridna sva bila zelouser posted image in upam na user posted image  user posted image
Veliko sončka vam želim, (pri nas se nekaj kaže) in pošiljam en user posted image vsem, ki vam, ni uspelo zagledat pluska in čestitam vsem, ki vam je to useplo. Bravouser posted image Kar tako naprej in naredimo ta seznam še bolj roza.

zarad znakov se ne sekiraj ,da ne bi bilo O.jaz nikol nisem imela izcedkov,niti jajčnikov nisem čutla med O(zdaj čutim,po vnetju),zanosila sem pa .men pošlji sonček,ker ko pogledam skoz okno,me mine do vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image
čakale bomo pa obe na približno iste dneve-men bo že do tvojga datuma tud po vsej verjetnosti vse jasnouser posted image user posted image user posted image

Evo, tudi pri nas se je nazaj zagrnilo. Sva pa z malim dobro izkoristila dve uri sončka. Zdej gremo pa lahko spet nazaj lenarituser posted image
kar se pa tiče znakov...ma, mi je vseeno če jih ni nič, samo da bo eden....user posted image user posted image Še ta teden preguramo, pa bo vse jasno....Držim pesti, da mam prste že čist modre user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.4.2008 14:46:36   
kepica
Ja, pa ČESTITKE novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image Bravo in uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
12.4.2008 14:50:36   
Clavdy
Nisem borka, bom čez kakšno leto, bo pa prosila, da me date med navijačice.
Vsem borkam pa želim, da boste čimprejuser posted image . Bom navijala maximalno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
12.4.2008 14:55:41   
nanaa
Hvala punce, sej ne vem ali naj se veselim ali naj bom prestrašena. 1 leto nazaj sva enako zagledala plus in rok bi bil december 2007, vendar se je v 11 tednu končalo z SS, potem je sledila odstranitev pregrade,... tako, da se kar bojim prijaviti  na pregled, najbolj se pa bojim, da bi me dal v bolniško.

(odgovor članu Clavdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.4.2008 15:00:47   
liam
Čestitke vsem novim srečkamuser posted image . Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.4.2008 15:11:30   
_sanja_*

ČESTITKE!!!user posted image user posted image Zdaj pa hitro pridi med decemberke user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.4.2008 15:49:48   
spps

Hvala punce, sej ne vem ali naj se veselim ali naj bom prestrašena. 1 leto nazaj sva enako zagledala plus in rok bi bil december 2007, vendar se je v 11 tednu končalo z SS, potem je sledila odstranitev pregrade,... tako, da se kar bojim prijaviti  na pregled, najbolj se pa bojim, da bi me dal v bolniško.
razmišljaj pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.4.2008 17:54:48   
Orhideje

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČESTITKE še z moje strani. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.4.2008 18:49:17   
Arual
Ojla.
Se malo pozno javlam, sem bila na obiskih.
Ja zamuja mi kaj pa vem?? Sem jedla Primolu Nor, in bi jo morala dobit v nedeljo, ampak je ni blo, če računam po ovulaciji bi jo morala dobiti v četrtek, tako da mi zamuja če štejem zadnji datum 3 dni. Test sem pa nazadnje delala včeraj, pa še nič. Tak da ne vem, pri čem sem.user posted image
No bomo vidli, sem rekla da grem k g če je do ponedeljka ne bo.

Čestitke nosečkam.
user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.4.2008 20:00:33   
tinč407
user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.4.2008 20:02:29   
tinč407
user posted image označite svoje strehe!! Štorklje se že spuščajo!!!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
12.4.2008 20:03:43   
Anonimen
Čestitke novim user posted image !! user posted image user posted image user posted image
Naj teh 9 mesecev hitro in prijetno mine. user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.4.2008 20:08:59   
tinč407
moje user posted image  še vedno ni po 35 dnevih user posted image
kot sem rekla pa testa ne bom več delala do četrtka ali petka
user posted image  ji bom že pokazala zobe. Šč zloba krvava!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.4.2008 20:11:03   
Anonimen
Tinč, tele smily je pa res scary! user posted image No, pa da jo ja ne bi bilo! user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.4.2008 20:13:17   
tinč407
sem jo nagnala to tetko s krvavca! user posted image
Samo veš kak je. obiski pridejo takrat ko je najmanj primeren čas in si jih sploh ne želiš! user posted image  tak je vedno blo!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.4.2008 20:21:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Samo veš kak je. obiski pridejo takrat ko je najmanj primeren čas in si jih sploh ne želiš! user posted image  tak je vedno blo!

Hmmm, a se nismo zmenili za optimizem? Tu ga ni čutiti..- Zakleni vrata, odklopi zvonec, pa noben obisk ne bo mogel k tebi. user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.4.2008 20:22:48   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vedno bol optimistična. z vsakim dnevom bolj

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.4.2008 22:13:23   
cina
Na najino veliko razočaranje je user posted image spet tukaj, čeprav še nikoli nism tako verjela, da ta mesec pa bo. Pa ni bilo...user posted image
Sva se pa z mojim user posted image danes na veliko razvajala in pogovarjala, bodrila drug drugega, pa še revijo Nosečnica mi je kupil in sva jo skupaj listala na kavču. Maja nama bo uspelo!

Držim pesti za vse- bodimo optimistke, pa bo kmalu posijalo sonce. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.4.2008 22:38:26   
METULJ1
nanaa - iskrene čestitke. Želim ti lepih in mirnih user posted image  mesecev. Odločila sem se, da se ti bom še ta mesec pridružila.

Pozdravčki vse in navijam za nosečke

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.4.2008 23:47:10   
Anonimen
bravo nanaa!user posted image

Ostale pa kar lepo za njo!user posted image user posted image Gremo babnice...navijam z vsemi štirimi!

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.4.2008 0:01:15   
D.Mateja
Tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čim več user posted image . Čestitam pa vsem ,ki ste zagledale user posted image  in čim lepših user posted image .

Jaz sem začela danes s pitjem krvomočnice. >Bomo vidl če kaj prime.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.