Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 12:14:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 jaz šibam sedaj delat tako da vam želim lep dan in lepo se imejte pa veliko naj ti čas v službi čimprej mine
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:21:16
|
|
|
|
katja_p
|
Morm malo pokukat, da vidim, koliko vas je novih Kar tako naprej, punce pa bo ta mesec velik
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:26:18
|
|
|
|
nanaa
|
evoo punce, naredila sem test in je , čist sem hin od veselja. Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno. No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss. .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:32:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa evoo punce, naredila sem test in je , čist sem hin od veselja. Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno. No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss. . čestitam
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:45:30
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kepica Punce, kako kaj? Uh, še dober teden, pri meni pa nobene sledi o O. Prvič po dolgem času sem brez izcedka, nobenega belega toka....nič Kaj to pomeni, pojma nimam. Pridna sva bila zelo in upam na Veliko sončka vam želim, (pri nas se nekaj kaže) in pošiljam en vsem, ki vam, ni uspelo zagledat pluska in čestitam vsem, ki vam je to useplo. Bravo Kar tako naprej in naredimo ta seznam še bolj roza. zarad znakov se ne sekiraj ,da ne bi bilo O.jaz nikol nisem imela izcedkov,niti jajčnikov nisem čutla med O(zdaj čutim,po vnetju),zanosila sem pa .men pošlji sonček,ker ko pogledam skoz okno,me mine do vsega čakale bomo pa obe na približno iste dneve-men bo že do tvojga datuma tud po vsej verjetnosti vse jasno Evo, tudi pri nas se je nazaj zagrnilo. Sva pa z malim dobro izkoristila dve uri sončka. Zdej gremo pa lahko spet nazaj lenarit kar se pa tiče znakov...ma, mi je vseeno če jih ni nič, samo da bo eden.... Še ta teden preguramo, pa bo vse jasno....Držim pesti, da mam prste že čist modre
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:46:36
|
|
|
|
kepica
|
Ja, pa ČESTITKE novi nosečki Bravo in uživaj v nosečnosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:50:36
|
|
|
|
Clavdy
|
Nisem borka, bom čez kakšno leto, bo pa prosila, da me date med navijačice. Vsem borkam pa želim, da boste čimprej . Bom navijala maximalno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 14:55:41
|
|
|
|
nanaa
|
Hvala punce, sej ne vem ali naj se veselim ali naj bom prestrašena. 1 leto nazaj sva enako zagledala plus in rok bi bil december 2007, vendar se je v 11 tednu končalo z SS, potem je sledila odstranitev pregrade,... tako, da se kar bojim prijaviti na pregled, najbolj se pa bojim, da bi me dal v bolniško.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 15:00:47
|
|
|
|
liam
|
Čestitke vsem novim srečkam . Bravo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 15:11:30
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa evoo punce, naredila sem test in je , čist sem hin od veselja. Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno. No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss. . ČESTITKE!!! Zdaj pa hitro pridi med decemberke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 15:49:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa Hvala punce, sej ne vem ali naj se veselim ali naj bom prestrašena. 1 leto nazaj sva enako zagledala plus in rok bi bil december 2007, vendar se je v 11 tednu končalo z SS, potem je sledila odstranitev pregrade,... tako, da se kar bojim prijaviti na pregled, najbolj se pa bojim, da bi me dal v bolniško. razmišljaj pozitivno
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 17:54:48
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: nanaa evoo punce, naredila sem test in je , čist sem hin od veselja. Najprej sem zjutraj naredila BC sem imela še enega in sem mslila, da ni nič oz. sem slabo videla drugo črtico, moj je rekel da ne ve ali je ali ni, jst sem tako bulila vanjo, da sem videla kar dvojno. No in potem sem hitro letela v DM po Clear Blue in se je zelo dobro naredil plusssss. . čestitam ČESTITKE še z moje strani. .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 18:49:17
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Se malo pozno javlam, sem bila na obiskih. Ja zamuja mi kaj pa vem?? Sem jedla Primolu Nor, in bi jo morala dobit v nedeljo, ampak je ni blo, če računam po ovulaciji bi jo morala dobiti v četrtek, tako da mi zamuja če štejem zadnji datum 3 dni. Test sem pa nazadnje delala včeraj, pa še nič. Tak da ne vem, pri čem sem. No bomo vidli, sem rekla da grem k g če je do ponedeljka ne bo. Čestitke nosečkam. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:00:33
|
|
|
|
tinč407
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:02:29
|
|
|
|
tinč407
|
označite svoje strehe!! Štorklje se že spuščajo!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke novim !! Naj teh 9 mesecev hitro in prijetno mine.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:08:59
|
|
|
|
tinč407
|
moje še vedno ni po 35 dnevih kot sem rekla pa testa ne bom več delala do četrtka ali petka ji bom že pokazala zobe. Šč zloba krvava!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinč, tele smily je pa res scary! No, pa da jo ja ne bi bilo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:13:17
|
|
|
|
tinč407
|
sem jo nagnala to tetko s krvavca! Samo veš kak je. obiski pridejo takrat ko je najmanj primeren čas in si jih sploh ne želiš! tak je vedno blo!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Samo veš kak je. obiski pridejo takrat ko je najmanj primeren čas in si jih sploh ne želiš! tak je vedno blo! Hmmm, a se nismo zmenili za optimizem? Tu ga ni čutiti..- Zakleni vrata, odklopi zvonec, pa noben obisk ne bo mogel k tebi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 20:22:48
|
|
|
|
tinč407
|
sem vedno bol optimistična. z vsakim dnevom bolj
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 22:13:23
|
|
|
|
cina
|
Na najino veliko razočaranje je spet tukaj, čeprav še nikoli nism tako verjela, da ta mesec pa bo. Pa ni bilo... Sva se pa z mojim danes na veliko razvajala in pogovarjala, bodrila drug drugega, pa še revijo Nosečnica mi je kupil in sva jo skupaj listala na kavču. Maja nama bo uspelo! Držim pesti za vse- bodimo optimistke, pa bo kmalu posijalo sonce.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 22:38:26
|
|
|
|
METULJ1
|
nanaa - iskrene čestitke. Želim ti lepih in mirnih mesecev. Odločila sem se, da se ti bom še ta mesec pridružila. Pozdravčki vse in navijam za nosečke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.4.2008 23:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo nanaa! Ostale pa kar lepo za njo! Gremo babnice...navijam z vsemi štirimi!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 13.4.2008 0:01:15
|
|
|
|
D.Mateja
|
Tudi jaz da bo čim več . Čestitam pa vsem ,ki ste zagledale in čim lepših . Jaz sem začela danes s pitjem krvomočnice. >Bomo vidl če kaj prime.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.