ninocka
|
Tko, jst sem se znebila 1 tono oblekc , Evan je bil cist navdusen nad obiskom bratranca, sploh ker je le ta s sabo prinesel od bruderja gasilca. Nas se je cel obisk z njim preigral in pol jokal, ker so ga odnesli JE pa govoru o tem gasilciu in da ga bo prinesel bratranec na obisk ze od takrat, ko smo bli mi pri njih. Jih je danes moj klical in prosil, ce ga lahko s sabo prinesejo. Nana Liza, sam kaksne igracke zdej delajo... joj, vcasih bi kr se jst mela kaj takega, pa bi se igrala. Jst sem bla pa vsa srecna, ko sem mela unga dojencka, pa sem ga oblacla, pa slacla, pa hranla, pa peljala v vozicku... Tanayya, a ves kaj sem pa jst razmisljala - a mas ti mogoce povstre iz perja, pa da bi bil Taj na to alergicen? Da ga kdaj das k seb v pojstlo pa lezi na teh povstrih? Sem se dons spomnila, ko sem mojga dala lezat k men. Drugac pa te kreme lahko uporabljas max 4 dni, ker zelo tanjsajo povrhnjico. Jst sem za Evana takrat dobila ene zmesane kreme, je mel eno obdobje, priblizno 3 mesece, pa se poleti, zadaj po nogici en ogromen lisaj zraven drugega. Pol je pa kr zginlo samo od sebe. PA nobena krema ni pomagala oz. samo malce je poboljsala, pol je blo pa spet isto. Scuba, nc nisi narobe nardila, vsaj pomirila si jo, ker lahko jo je pa res bolelo. Ko nam pa tile skratki se ne morejo povedat Drugac so pa tele kremice za ful razlicne stvari, recimo tobrex kapljice (ki so za vnete ucke), so dobre tud za vneto uho, pa tale bivacin smo mi enkrat dobil za lulcka za kozico... Upam da bo Lani pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Depilacija...ne se mi smejat, ampak jaz to kar s pinceto eno po eno, ker manj boli (samo "brazilski del" seveda). Jst sem se enknrat tko, pa me je pol tolk roka bolela in kriz Drugace si jih pa dostikrat po nogah, sploh ko ene mal hitrej zrastejo, pol pa ful grdo zgleda da mi tam 3 dlake iz noge strlijo... Ta "donperinjon" vosek oz. depilacija z njim ni tko kot klasicna depilacija, ko ti namaze vosek, nalepi trak in z vso silo potegne. Ta vosek zgleda kot recimo stopljena sveca, ti ga namaze, potem pa odlusci vosek. IN ker ni nobenga grobega potega ful manj oz. skoraj nic ne boli. Jst priporocam vsem, ki hodite na bikini depilacijo, da kozmeticarki recete, da vam naredi brazilsko s tem voskom, ce vas pa ful boli (kar vas ziher ne bo), pa naj samo bikini nardi. Ker itak zacnejo pri bikiniju in pol grejo naprej. Men drzi tam do 3 tedne, pa nobenga vrascanja, pikanja, srbenja. Skratka super JSt se pred tem sploh nisem brila ravno zarad teh tezav, ko so pa zaceli z brazilsko, je blo pa to zame k sedmica na lotu. Pol pa se tale vosek je pa itak pika na I. Voski Perron Rigot Ti voski prihajajo iz Francije. So popolni za depilacijo trdih, britih, kratkih in težavnih dlak. Zaradi svojih prednosti so nepogrešljivi pri brazilski* in nežni depilaciji najbolj občutljivih delov telesa (obraz, podpazduha, bikini). ......Prednosti Perrot Rigot depilacije so: manj boleča depilacija; manjša vraščenost dlak;dlake se med depilacijo ne lomijo;primerno za občutljivo kožo in kožo s kapilarami. * brazilska depilacija: na bikini predelu se odstranimo vse dlake ali pa pustimo le t.i. metro ticket linijo. Depilacija Perron Rigot (PR)Najnovejša, najučinkovitejša in najmanj boleča metoda depilacije. Izvajamo jo z mlačnimi voski, ki se ne primejo na kožo, se hitro ohladijo, dlako oprimejo pri korenini in omogočajo zelo nežno depilacijo.Ta depilacija je zelo primerna za najbolj občutljive dele obraza in telesa in se uporablja tudi za brazilsko depilacijo bikini predela. Ta metoda nam omogoča depilacije po meri, saj lahko z njo odstranimo tudi trde, kratke in brite dlake,ter depiliramo občutljive predele s kapilarami in krčnimi žilami. Just - jst mam tud to tea tree kremo, dobra je tud za razne poskodbe in modrice. Mam pa tud lamelno kremo - s tem tdu mazem te lisaje in je tud OK. PA materina dusica je tudi dobra, pri kaksnih prehladih, da jih namazes po prsnem kosu. Sonchek, men je tud oranza ful znana, pa se ne morem spomnit od kod . Debeluska, jst bi te tud prosila za slikce, ti posljem na ZS mail. Pa recept za uno tortico iz piskotov, prosim. Gruska, a tisto "slano" pecivo si ti prinesla? Men je blo tudi mnjami, se za ta recept prosim. Ajtak, a gres v Ikeo? Packa Moj gre pa naslednji teden na Dunaj, sem hotla it z njim (+ Ruben, Evana bi pustila doma), pa me noce s sabo vzet. Jst sem se pa ze vidla, kako z Rubnom bluziva po Ikei in kako otovorjena z igracami, s tanjso denarnico in spraznjenimi karticami ampak srecna prihajam iz nje...Tko kot v kaksni reklami Sem hotla sam prebrat, kaj ste napisala, pa sem spet za celo stran naklofala