|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
11.4.2008 8:04:51   
Lu
Jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAnes gremo pa babe ven. In mi moj včeri reče, da kako se to organiziramo brez njih user posted image user posted image

Stanje Tiana že skoraj ok. Edino še smrka.

Stanje Kina. Zelo slabo. Si je pogrizel pol repa in greva zdaj k vet. po injekcijo za pomiritev.user posted image

Stanje mame. Mi je bilo prav luštno doma user posted image

Stanje Maje. Je pravi mali user posted image .

Tako. Na hitro. Zdaj pa k vet.

Čau do pop.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.4.2008 8:39:39   
Anonimen
jutro

zdaj pa moram ituser posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.4.2008 8:41:00   
Maxica
Dobro jutro, petek, juhuhu, veselimo se vikenda, kljub vremenu.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.4.2008 8:55:25   
Arabela

jutro!

Noč preživeli brez Sergejevih krčev! user posted image user posted image user posted image Vstajala sva se na 3ure...user posted image user posted image user posted image .. Katarina nekaj jamrala v spanju, vendar se ni zbudila...user posted image user posted image user posted image .. mami se počuti prerojeno..user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem Katico vpisala v vrtec..user posted image .. pa so me vprašali če je že čista, sem rekla da ne, oni pa da zdaj pa bi že res lahko bila brez pleničkuser posted image .. no saj do jeseni jo bomo uštimali..

Jaz imam pa danes že poporodni pregled pri g... ej kako čas mineva...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.4.2008 9:28:35   
muki1
Brez pleničk? Ja, pa kaj še, a se jim blede?

Pa bravo za Sergeja user posted image . Čim več takih noči mu želim, pa tebi seveda tudi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.4.2008 10:19:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Včeraj sem Katico vpisala v vrtec..user posted image .. pa so me vprašali če je že čista, sem rekla da ne, oni pa da zdaj pa bi že res lahko bila brez pleničkuser posted image .. no saj do jeseni jo bomo uštimali..

daj jim povej, da niso 'diht'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.4.2008 11:31:47   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

anč- če je tvoj kuža pred kastracijo že okusil, kako to zgleda.......potem je možno, da bo celo življenje to počel (ker mu je bilo pač všeč)user posted image - v nasprotnem primeru nimam pojma- je možno, da so kaj premalo odstraniliuser posted image

user posted image je okusil,je ...  sej men je bolš da naša bejba sexa z brezjajčnikom,kot pa da druge okol ganja. sigurno so vse odstranli,ker nima jajčk,niti ni imel po operaciji nobenih težav. ni mi samo jasno kako se mu lahk dvigne,ker kokr vem je zato zadolžen testosteron,ki ga proizvajajo moda ...   je pač en velik srečnež user posted image .  pa hvala za odgovor!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.4.2008 11:37:44   
*anč*
user posted image user posted image user posted image sergej  za noč brez krčev,katarinca za brez zbujanja in mami za zasluženo spanje! kar tako naprej!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 11:41:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.4.2008 12:37:13   
psaša
Dan, mi smo bolje. Včeraj imela kontrolo pri P, dal zeleno luč za vrtec, tako da gremo v ponedeljek v vrtec. user posted image  Je bil pa full priden, razen seveda njegove zmeraj večje trme. Pa zdi se mi, da je po AB še bolj razdražen. A je možno? user posted image Na trenutke je čist drugačen.
Sva bila pa danes pri meni v službi na obisku in so ga bili vsi full veseli.

Nič, grem mal pospravljat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.4.2008 13:07:32   
*anč*
psaša  super novice! naš je šel tut dans prvič ta teden u vrtec in močno upam,da nekaj časa zdržimo brez bolezni.

sivkamivka  revca si. upam,da ni rota in je bla samo enodnevna slabost. blaž je pa ok?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.4.2008 13:13:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

anč- če je tvoj kuža pred kastracijo že okusil, kako to zgleda.......potem je možno, da bo celo življenje to počel (ker mu je bilo pač všeč)user posted image - v nasprotnem primeru nimam pojma- je možno, da so kaj premalo odstraniliuser posted image

user posted image je okusil,je ...  sej men je bolš da naša bejba sexa z brezjajčnikom,kot pa da druge okol ganja. sigurno so vse odstranli,ker nima jajčk,niti ni imel po operaciji nobenih težav. ni mi samo jasno kako se mu lahk dvigne,ker kokr vem je zato zadolžen testosteron,ki ga proizvajajo moda ...   je pač en velik srečnež user posted image .  pa hvala za odgovor!

aja, dvigne?- pes ima v penisu kost, zato je trduser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.4.2008 14:04:52   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

danes sem pa doma. že okrog treh ponoči sem začutila, kot bi se mi nekdo na želodec vrgel. sem kar vedela, da prihaja bruhanje. na srečo so se krči že malo umirili, saj je res zoprno prazniti prazen želodec. sem pa kot povožena. grem kar nazaj pod kovter

piškot, kako hitro mine?

hm, ne vem, a si noseca? potem bo se en cajta trajalo. rota je pa 2 dni groza, potem gre pa na boljse. aja, pa vmes spet mal izbruhne, pa spet pomiri.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.4.2008 14:39:32   
pikapolona2
petek...jeeeeeuser posted image

jutri pa sobota dan za razvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......jst že pakiram ker gremo že popoldne na štajersko in se vrnemo v nedeljo.

Preživite lep vikend....sivkamivka zate pa upam da je razlog slabosti kej drugega kot rota...držim pesti....pocajtaj se

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 14:52:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.4.2008 16:11:18   
gaya
Imam eno vprašanje, ali se kateri sanja kaj je vnetje pokostnice? Ker tako diagnozo sva z Gajo dobili v bolniciuser posted image  Bilo pa je tako, da jio je v sredo popoldne čist iz jsnega full oteklo desno koleno. In danes sva itak meli posvetovalnico in naju je najin P smo v bolnico h kirurgu poteral. On se je čohal po glavi in mi nič ni znal povedat, naju je drug tedn poslal na cel kup preiskav, med drugim krvi, da izločijo revmo, borelijo,... skratka kap me je zadela. Skraka mala ma sirup naprosyn, obkladek nan nogi. bolijo je nič, razen noge ne iztegne 100% in ful ma oteklo koleno. Matr, na internetu pa ne najdem ničuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.4.2008 16:13:36   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

aja, dvigne?- pes ima v penisu kost, zato je trduser posted image

eh ,vidš na to sm pa čist pozabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.4.2008 16:27:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Imam eno vprašanje, ali se kateri sanja kaj je vnetje pokostnice? Ker tako diagnozo sva z Gajo dobili v bolniciuser posted image  Bilo pa je tako, da jio je v sredo popoldne čist iz jsnega full oteklo desno koleno. In danes sva itak meli posvetovalnico in naju je najin P smo v bolnico h kirurgu poteral. On se je čohal po glavi in mi nič ni znal povedat, naju je drug tedn poslal na cel kup preiskav, med drugim krvi, da izločijo revmo, borelijo,... skratka kap me je zadela. Skraka mala ma sirup naprosyn, obkladek nan nogi. bolijo je nič, razen noge ne iztegne 100% in ful ma oteklo koleno. Matr, na internetu pa ne najdem ničuser posted image

halo, kje je pa to dobilauser posted image
žal ti nič ne znam pomagat, ker verjetno je pri živalih to iz drugačnega razloga(ki pa tudi ni čisto jasen), kot pri ljudeh (pa še, saj Gaja ni  tekačuser posted image - to naj bi ljudje dobili zaradi teka), kar pa verjetno si tudi že sama našla!
Upam, da oteklina kmalu splahne in da se bo hitro pozdravila, nogico naj pa ta čas čim manj obremenjuje.......
Pa upam, da se ti oglasi nekdo, ki bo imel o tem več pojma in vam znal pomagat!

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.4.2008 16:29:18   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

halo, kje je pa to dobilauser posted image
žal ti nič ne znam pomagat, ker verjetno je pri živalih to iz drugačnega razloga(ki pa tudi ni čisto jasen), kot pri ljudeh (pa še, saj Gaja ni  tekačuser posted image - to naj bi ljudje dobili zaradi teka), kar pa verjetno si tudi že sama našla!
Upam, da oteklina kmalu splahne in da se bo hitro pozdravila, nogico naj pa ta čas čim manj obremenjuje.......
Pa upam, da se ti oglasi nekdo, ki bo imel o tem več pojma in vam znal pomagat!

ej nimam pojma, kje je to dobila, to od tekačev sem dobila, ampak priseže, da na maratonu še ni teklauser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.4.2008 16:30:56   
*anč*
gaya   boga gaja! naj bo koleno čimprej dobro!
pokostnica je membrana,ki obdaja kost in na katero se pripenjajo mišice. glavni vzrok za vnetje je prevelika obremenitev(pogosto pri tekačih). zdravi se s počitkom,ledenimi obkladki,protivnetnimi zdravili in kasneje s terapevtskim ultrazvokom,ki preprečuje brazgotinjenje in poveča prekrvavljenost pokostnice.  nevem pa zakaj je do tega prišlo pri tako majhni pikiciuser posted image a ste full hodili?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.4.2008 16:30:59   
gaya
Pa glede na to, da je ne boli je ne morem prepirčat, da bi ležala. user posted image  Zdaj hvala bogu spi, ampak pol pa nimam pojma kako se bova zmenle, da bo na miru

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.4.2008 16:33:30   
gaya
Ne nič kaj dosti nismo hodili, itak je bil pa ta teden skoz dež, tko da vem, da tud zjutraj k je v varstvu niso bili zunaj

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.4.2008 16:43:18   
mis
Oj čveke!

Gaya, upam da ni hujšega, ti pa ne znam pomagat. Žal.

pikapolona uživajte!

sivkamivka, pocajtaj se, upam da je kratkotrajno, če ne naj bo pa vsaj ene 2 mesečnouser posted image

Arabela, bravo za nočuser posted image

Naša noč danes malo boljša. Do ene dveh nekaj zbujanj, potem pa spanje do 7h. Zgleda da gre na boljše. Pa tudi popoldan je spala 2 uri. To pomeni da mogoče smo prebrodili najhujše. Hvala bogu nima vročine, volje je pa itak noro dobre, danes se je celo zbudila nasmejana. Jo pa peljeva ob 19:30 k tašči, midva greva ven. Taščo sem prosila če pride čuvat kasneje ko bo mala že spala, pa je rekla da naj če želiva pride pa k njej na počitnice čez noč. Tako da če bo vse ok bo spala tam, če pa bo preveč zbujanja jo greva pa iskat ali pa kar k tašči spat, majo še eno zakonsko postlo frej. Upam da bo vse ok.

Altati hvala za odgovor, saj nekaj takega sem si mislila. Ker od tine imam dolge bodije pa bombažne žabice (hlačke s stopalci). To bo prišlo prav. Pa kakšna majčka bombažna. Ker za Tino sem imela pa plišaste pajacke, to pa vem da ni ok. Sem mislila pol dokupit še bodije s kratkimi rokavi, pa kakšen bombažni pajacek ali dva in je. Sej za kam it sploh ne kompliciram. Itak povsod lezemo. Samo da ne bi kaj prevč sfalila. Zato sprašujem. Pa kakšna jopica in to je to. Pa kapca bombažna. Se pravi malo dokupim in je. Hvala!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.4.2008 20:06:14   
frrrr
samo na hitro javim stanje... kasneje preberem in kaj več...

jaševo lulanje.. nič bakterijskega, kriva je fimoza (pikapolona = to je preozka ali priraščena kožica)... daens bili naročeni v bolnici sg pri urologu. je spedenal brez operacije... js imela solzne oči, jaša pa tolk zajokal, da ni mogel glasa izpustit... ampak samo za minutko, potem pozabil in še urologu pomahal user posted image
moje stanje z joško.. včeraj dobila syntocinon po dolgem boju, ker je moja zdravnica že odšla, ginekolog pa tu, js pa vsa objokana od bolečin... sem se šla mazo tuširanje z vrelo vodo, ogrevala s termoforjem, a ni nič pomagalo. danes šla k zdravnici, ki je ugotovila, da ni mastitis. me je dala na odvzem krvi, nek cito...  jutri me pokliče in pove kaj to je. imam pa kolobar okrog bradavice tolk zatečen, da je bradavica kr mau deformirana, jaša sploh ne more potegnit, ker je prevelika in se duši zraven. boli kot user posted image zdej si grem mau vn iztisnit in poskusit tole joško čimprej v pokoj spravit user posted image samo ne vem kako bom shendlala oteklino user posted image

no, kasneje kaj več

sonček33, te kej kliknem kasneje...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.4.2008 20:16:00   
digi
No da se malo javim... v ponedeljek sva imela sistematskega in otroka nismo mogli ne stehtat in ne zmerituser posted image ... drl se je kak zverina, ko pa je zagledal dohtarco pa itak histerija.... No ga je sicer zamotla z onimi testi z igračkami, ampak koj epokazala meter, da mu zmeri glavo, spet histerija... Nakar pogleda lulčija in seveda mi nismo nikoli na silo vlačli je dol... ona pa fulll.... kri, vsa nesnaga, ki se je spodaj nabrala, v glavnem jazs em skoraj tam skup padla.... Tri dni je tulil ko je jokal, sedaj pa je OK... No imava pa sedaj ceplenje komaj v četrtek- takrat še bo veselo.... Aja sva bila te včeraj na pregledu in ga slečem pa naju pokliče sestra in Timon se vstane ter gre, pomaha vsem v čakalnici ter reče pa pa, potem pa, ko naredi korak v ordinacijo se vrže na tla in histerija- ma sploh ne vem kako bomo otroka umirili glede tegauser posted image
Drugače pa.... zavarovalnica mi je podaljšala pravico do insulinske črpalke za dve leti, otrok po novem sam odpira vrata (imamo od danes zato one okrogle kljuke), služba kot služba, faks kot faks.... user posted image
Tak zdaj pa pod tuš

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?